Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Василю, а ви спробуйте деколи сприйняти текст як цілість, а не бавитися в витягування з контексту і розглядання всього під одним, і то дуже вузьким кутом зору. Гляди і життя стане більш різноманітним ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А про що тоді на хфорумах писати?
    А так Ромко про совкодрочерів, а я про нацят, а в результаті Мартіні рейтинг піднімаємо... :)))

• Подобається Подобається x 5
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Людей без зачатків патріотизму в Давній Греції називали ідіотами, тому що вони не виходили за межі важливості далі свого "Я". А ще турки-османи вихованих ними рабів, які повністю відкинули свою національну культуру, називали яничарами. А нашим сучасним яничарам замполіти вдовбачили в голову, що націоналізм це кака.

• Подобається Подобається x 8
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

1. Пропустили "інтер-"
    2. Чи не цим займалися комуняки? Та й більшість совєтських вояків? Тобто Ви, ВИ і ви?

Останнє редагування: 18 чер 2013
  6. VasMT

Комуняки і націоналяки - два чоботи валянок, Боря. Вивіска хіба інша.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Комуняки - паталогічні виродки.
    А націоналісти - патріоти своєї Батьківщини.

• Подобається Подобається x 2
  8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Треба трохи розібратися з термінами:
    Націоналізм як ідея, та комунізм як ідея - десь однакові в плані того наскільки вони добрі чи погані.

Але конкретно в українській політиці - комуністи це вороги і п'ята колона, російські шовіністи які виступають проти української державності.
    Націоналісти - тут два варіанти.
    Перший варіант трактування - це власне ультра-праві партії, які бувають всякі, і погані і непогані.
    Другий варіант трактування - націоналісти це всі хто не поділяють поглядів російських та радянських шовіністів.

Так що в українському контексті - націоналісти - це шось таке, комуністи - це однозначне зло та вороги.
    Націоналізм - течія яка має і поганих, і не дуже поганих представників в українській політиці, комунізм - течія яка спрямована проти України як держави.

• Подобається Подобається x 3
  9. VasMT

Ов-ва, Романе...
    Не плутайте грішне з праведним.
    Офігенний націоналіст Бандера в носі мав свою Батьківщину...
    Як чухнув в 39-му... І таких "патріотів"-націоналістів мільйони вештаються світами, згадуючи свій т.з. патріотизм тільки тільки коли сало на хліб накладають...

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

Це якщо його за вуха з виходку витягувати. Суть одна. Порівняйте основні політичні, економічні і сціальні аспекти програм націоналістів і комуністів, і Ви будете щиро здивовані їх тотожністю. Різниця то тільки в одному, ті "в міровом масштабє" ,а ті "в одній богом даній землі". І методи такі самі...

10. Romko

Відповім словами Івана Багряного,бо вони актуальні й донині.

Чому я не хочу вертатись до СCСР

11. VasMT

Двадцять два роки нема більшовизму в Україні. Не хоче повертатись дияспора трьохвильова... Ой не хоче...
    Я можу зрозуміти першу хвилю, розумію емігрантів воєнного часу, Солженіцина...
    Мені важко, неможливо зрозуміти емігрантів-крикунів Нехалежної України. Саме крикунів. Як людину, яка шукає де тепліше, менше робити і більше заробляти, розумію без всяих питань... Галасливі крикуни не зрозумілі. Що повчають звідтам...
    http://www.youtube.com/watch?v=PkrSsj4-Un4

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пане, тут ви залізли вже інший город, який називається полем шовіністів та нацистів.
    Націоналізм - це просто активний патріотизм. І не більше, і не менше. А тут де-хто пробує відродити термін, який придумали московити-більшовики - буржуазний націоналізм. Ці цивілізаційні виродки видно хотіли записати пролетарський націоналізм в щось хороше, а буржуазний - в каку. До речі, пролетарський націоналізм вони використали, коли в страху тікали від німців.

13. Romko

Двадцять два роки Україною керують смердячі,здеградовані совки.
    На двадцять другому році незалежності махають вонючими шматами потомки енкаведистської мерзоти.
    Совдеп ще не здох.

Бажаєте всім,щоб здихали з болю,як моя дитина,бо дякуючи вашому гнилому совку,тут відсутнє таке поняття,як медицина?
    Хочете ще порадіти?

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Видно в нього по "марксистсько=лєнінській ХВілософії" була двійка, раз він не знає до цих пір ознак більшовизму. Більшовизм - це концентрація влади в одних руках якогось хана-генсека, вибудувана по бандитськи "вертикаль влади" з перетворенням ПРАВОохоронних органів у ВЛАДОохоронні, нетерпимість до опонентів... Банда Януковича відтворила цю модель в новітніх умовах, ось тільки питання - надовго?
    Різниця між більшовиками Лєніна та їх онуками Путіна-Лукашенка-Назарбаєва-Януковича лиш в одному. Перші захопили всі ресурси для спільних цілей - розширення влади в планетарних масштабах. Нинішні захопили ресурси для чисто особистих цілей.

15. VasMT

От козли... Так було фсьо чотко. Щось там колосилось, щось там булькотіло... Так було файно.... І тут бац, приперлися здеградовані совки...
    А чо винятковий чувак з Теребовлі не прийшов?
    От, сцуко, козли... І чо так мало файних теребовлянських чуваків приїхало в Київ на чергову вставайку ,аби помАхати шматами того ж кольору, але під інший лемент?
    А-а-а-а-а... Знаю. Чекають чувака, що похований в Мюнхені на неукраїнському секторі кладовища, що прийде і фсьо зробит... Тося.

Ні. Хай сидять там... А тут все Тося зробить.

16. Romko

В 91-му році був шанс.
    Прибалти ним скористались і вимели оту комуняцьку мерзоту поганою мітлою.
    Але вони - єдиний народ.
    А ми розбовтані багном.
    Совдепівським.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та тут Тосі та Васі вже наробили - замість виробляючих щось корисне підприємств вони на кожному кроці наплодили ТРЦ, "ночниє жлобскіє клуби", бувші чайні перейменували в "паби"...

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

19. VasMT

Ви являєтесь власником якогось підприємства? Назвіть марку і що виробляєте, щоби я підтримував нашого виробника...

20. Bambook

Bambook Persona non grata

Відколи це Стрий "світами" називають?

а де твій аватар? :)