Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Ох ти який ярий націоналіст. Що, не дають покою лаври Тягнибока. Лизати краще треба і тобі щось від фсб перепаде.
    Так от розкажу тобі історію, яка трапилась зі мною у 80-х. Іхав я поіздом з відпустки в москву. В Хмельницькому підсів майор. Ми оба у формі, розговорились. Украінською. І ось з цього приводу майор розказав випадок, який стався з ним. Іхав він якось поіздом і теж розмовляв з кимось украінською. Підходить до нього у вагоні дідусь, розговорились і дід видав йому під кінець: "Служиш синку, служи. Нам своі люди кругом потрібні".
    Це тобі, косолапий,відповідь на твоі спроби викликати черговий срач хто якою мовою розмовляє чи хто де вчився.
    Як кажуть московити: "Цьіплят по осєни считають". Зараз яскраво проявляється хто служив і продовжує служити совєцкій, а тепер кацапській владі, а хто служить своій країні.

2. Чому насправді приїздив Майк Помпео?
    Вчора був на Прямому у приємній компанії.
    Обговорювали візит. Відмічали те, що Помпео був у госпіталі для ветеранів, а Володимиру Олександровичу ніколи.
    Просто ж ніхто не думає, що Володимир Олександрович просто боїться крові. А Помпео сильний мужик.
    Але я ось про шо. Що насправді стояло за цим візитом?
    Головне, для нас, що якраз і відвідинами госпіталю і зустріччю з Єпіфанієм США показали чітко: хто винний у тому, що поранені є. І позначили підтримку справжній українській церкві.
    Але. Зустріч з Пристайком була: Україна прагне, міністр висловив вдячність, Помпео запевнив, бла-бла.
    Те саме і на зустрічі з Зеленським: згадали джавеліни, що вже не новина давно, підкреслили і запевнили.
    Вовочка лише підхопився хоч тут же летіти в Америку, якщо розрішать і позвуть.
    І це все? А чому ж він приїхав насправді? Версія: ну це він прольотом через Україну і Білорусь в Казахстан і на конференцію 5-ти лідерів Середньоазійських республік.
    Не факт.
    Я думаю, що на камери була показана няшна бла-бла. А за закритими дверима було проговорено стратегію, як вести себе Зеленському, щоб не попалити Трампа під час виборів. Ну і ще раз розказати, які ніщачки і хто отримає за те, що будуть палити Байдена.
    У звязку із цим у мене кілька питань:
    1) а воно нам нада? влізати в драчку республіканців і демократів на стороні Трампа? Уже ж підписувалися в 16-му році за Клінтон і попалилися.
    2) там з усіх сторін стирчить борода Коломойського. Цей дядя уже передавав вітання через Деркача і Дубінського Джуліані. А якщо в процес вліз Ігор Валерійович, то за Україну страшно. Він майстер сфабрикувати і підкинути компромату хоч на кого; а вам не страшно?
    3) і головне: якого числа ми почуємо прослушку, про що саме говорили Помпео і Зеленський? скоро, чи ближче до американських виборів?
    4) хто ж той Штірліц, який слухає і Баканова, і Гончарука, і Зеленського?
    Віктор Бобиренко

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Послушаєш Хомчина - типовий диванний воїн, корчить із себе сміливого та спеціаліста, а чому тоді не на фронті? Вся суть - гавкати до тих, хто у дечому незгідний та бути звичайним лизоблюдом, але вдавати із себе патріота.

4. Шмаркачу, в моємі профайлі проставлений мій вік. Моя спеціалізація тобі не відома. Тобі взалі невідомочим можуть займатися в арміі - ти ж не служив. Купив білий білет, а тепер роздаєш поради.
    В мене син офіцер. Приписаний до бригади навпроти податковоі. Від неі двічі був під Щастям. І зараз резерв першоі черги..
    А чим ти можеш пишатися?

5. Lanktocha

Радий. Але, якщо така причина, то нефіг гавкати до когось, хто не зміг служити за станом здоровя.

6. Я й написав, що купив справку..що тут неправильно.

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Господи, ну нельзя же быть таким глупым, даже зелебобику!(Или можно?). Стыдно не знать "Уловку-22" Хеллера. Кроме того, когда-то меня здесь спрашивали по поводу моего ника. И я честно ответил, что взял майора Майора Майора из "Уловки". В реалии я был сержантом срочной службы. "Учиться, учиться, и еще раз учиться" (Дорогой В. Ильич)))

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

йой, одного "вищого офіцера" втратили).
    На черзі ще одне.

• Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так само соромно, Хєллєр, не знати української мови, коли ти живеш в Україні.

І турецької, хоча б на тому рівні, на якому я її знаю.

А стосовно того, що при підлеглих не можна критикувати старшого за званням... Так це навіть дітям відомо.

Вовочка, піди погуляй, мені з твоїм татом треба поговорити, - каже мама Вовочки.
    Зараз знову сваритися почнуть, - каже Вовочка.

Навіть підлеглого не можна критикувати при його підлеглих: Полковникові забороняється критикувати лейтенанта у присутності рядових.
    Правда, Хомчин?
    Хомчин вчергове відморозився, розповів якусь байку.
    Бо те, що буцімто він послав на три букви якогось генерала привселюдно, а сам тоді був молодший лейтенант (залишимо за дужками, чому молодший, адже після училища відразу присвоюють звання лейтенанта), так це ні в які ворота не лізе.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. А при кому критикував майор віслюка, будучиу відпустці?
    А підлеглиг при підлеглих критикувати можна, якщо вони мають однакове або вище військове звання.
    А яке звання у віслюка?

Останнє редагування: 1 лют 2020
  11. Червона шапка:
    Знову Зепакращення!
    Это ведь та сепарка, что не пускала украинские фильмы в прокат, когда была директоркой кинотеатра. Потом ей напихали и она стала фильмы ставить в среду на 11.00
    - А еще помните, как на сайте кинотеатра рекламировался русский фильм про анексию Крыма?

Карл Волох:
    Турборежим генерації абсурдів зеленою владою виявився цілком ефективним: жоден їхній факап чи злочин уже не тримає фокус суспільної уваги довше кількох днів. Не можу собі уявити іншої країни, де б через лічені тижні з громадського обговорення зникли збитий пасажирський літак і ганебна (або й злочинна) реакція української влади на цю подію.

Тетяна Чорновол:
    Після МРТ стало зрозуміло, що у мене повністю відірвана передня хрестова зв’язка. Тобто, нога «гуляє» в коліні.
    Нагадаю, ногу мені скрутили, щоб я не змогла задати питання на брифінгу заступника керівника ДБР Бабікова – відомого адвоката Януковича... Зробили це бійці спецназу ДБР. Причому, спочатку вони мене виштовхали в коридор подалі від камер, а там скрутили праву ногу бойовим прийомом аналогічним до того, як скручують шию.

Роман Доник:
    Шо там Аваков? Еще не в Италии? Красивая подстава. "С почином вас, Глеб Егорович". Первая существенная подстава Зеленского за эти 250 дней. Под личную ответственность президента оставили, на пол года министром? Ну-ну.

Валерій Прозапас:
    Ще минулого тижня "у слуґ" заговорили про можливу відставку Авакова, якщо "справа Шеремета розвалиться" - тому вчорашня заява Рябошапки про "недостатність зібраних доказів для передачі до суду" (с) насправді не є випадковою.
    Він не казав такого, коли під час судових засідань прокурори виглядали клоунами, аргументи слідства сміхотворними, а судді відправлял людей к клітку - проте зробив свою заяву майже синхронно з головою комітету ВР з правоохоронної діяльності. Чому?
    Когось треба зробити крайнім з тим ганебним "брифінгом" та вивести з-під удару Зеленського, який освятив бездоказове звинувачення Антоненка і Дугарь з Кузьменко, та навіть вимагав знайти "замовників", поставивши хрест на людях, яких йому показали на слайдах.

Олена Монова:
    Имея на руках приблизительно них…, только Вавин пендель "К новому году чтобы все было!", вся эта лишайная свора полным составом собирается на брифинг, где на весь мир объявляет людей убийцами. Просто показывают пальцем в прямом эфире и говорят "Вот это убийцы, смотрите". Ломают им судьбы и карьеры. Не имея на руках них…, повторюсь. При этом свора надувает щоки, перебрасывает бровями, делает загадочный вид и говорит, что у них доказательств, шо того гуталину, только показывать не на часі, все пока секретно, но мы все покажем. Ну шо, показали? Застегните брюки, позорники, там смотреть не на что.

Sergey Fursa:
    Приват, Верховный Суд и загадка Суркисов. Вопрос на миллион долларов. Суркисы - связанные или не связанные лица. В Киеве в суде Суркисы пытаются доказать, что они не связанные лица с Коломойским и у них нет общего бизнеса. А в Лондоне Суркисы доказывают правосудию, что Порошенко отжимал их совместный с Коломойским бизнес. Внимание, вопрос. Где настоящие Суркисы? Или один Суркис пошел в Суд Лондона и у него что-то отжимали, а второй Суркис судится в Украине и говорит, что Коломойский ему чужой? Или у Суркисов коллективное раздвоение личности? И в Британии они одни, а в Киеве они другие?
    В общем, парадокс. Почти такой, как в игре Динамо Киев. Когда суперклуб есть, а суперигры нет.

Iryna Gerashchenko:
    «Кажуть, що наступного місяця українці отримають чотири платіжки за газ. Перша - за газ, друга - за друга, третя - за любов, і четверта - за те, що нарешті у нас нормальна влада, а не бариги.»- почули в одній закарпатській аудиторії. З гумором тут все добре. Схоже, й почуття реальності повертається:)

12. Как же мы мешаем жить этим сраным, зеленым большевикам? Если бы нас не было, то они бы сами нас выдумали, чтобы оправдать свои ошибки. Чтобы оправдать свое говножертво. Они ходят своей большевистской толпой зеленых гиен, и внушают самим себе что нас всего 0,0%, но мы умудряемся каким то образом обосрать весь борщ, который попадает им в пасть.
    Тут один АНАЛнытик, написал целую портянку в поддержку заЧМОренной ленки, да? Так вот мне вспомнилось что творилось на страницах президента Порошенко. Как изрыгали свою ненависть к нему, к его жене, к детям. И ни разу я не видел таких зеленых соплей и нытья, подобного тому что написано этим АНАЛнытиком в защиту клоунши.

Но самое главное и негативное, что это была продуманная акция. То есть еще до того как создать эту страницу, они уже планировали использовать, полученный результат. Просто для того чтобы маргинализовать своих главных врагов. Да, да, врагов. Помните как они ненавидели бандеровцев? И что они делали с ними? Правильно, маргинализировали их службой в СС, назвали нацистами, террористами и прочим. Именно это сейчас происходит, и тот кто продумал эту сегодняшнюю информационную операцию, действует по тем же лекалам, что и гебня против бандеровцев, но только сегодня вместо бандеровцев, им мешают уже порохоботы.

Любимая фишка их нацистского фюрера, обвинить других в том что делаешь сам, в еще больших количествах. Сталин уничтожал не один народ, в отличии от гитлера. Его нужно было первым судить за нацизм. И именно он, обвинял в нацизме тех, кто был ему неугоден и уничтожал всю нацию.

Скажите зачем это нужно если нас настолько мало? Если как они тут пишут, нас всего лишь ВОСЕМЬ процентов? Чем могут им помешать восемь процентов? Ничем абсолютно. Но они устраивают спецоперации по борьбе с порохоботами, тем самым подтверждая что нас далеко не 8. Нас намного больше. Иначе они бы просто не парились и делали свое дело.
    Думайте.
    Арсен Зекиров

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Меддведо, з Васьком як бзднуть....

Бойовики зайшли на колишні позиції ОС біля Петрівського, – УС СЦКК

Гoлoвнoкoмандувач oбiцяв, щo в разi загрoзи нашi вiйcька змoжуть oпeративнo зайняти залишeнi в рамках рoзвeдeння пoзицiї. Наc навiть пeрeкoнували, щo загрoзи нiякoї нeмає. Алe рeаль....

About this website

PREFIKSBLOG.CO.UA

Яна Зiнкeвич: Ми гoвoрили, ми пoпeрeджали, ми кричали.. Рociйcькi вiйcька i ceпаратиcти зайняли нашi пoзицiї! - Префікс Блог

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

16. Lanktocha

Я вже такому не дивуюся.
    Як я зауважував, деякі мікраройони, характерні як "військове містечко", квартири там отримували офіцери армії, радянських спец.служб, якщо там є недорогий бар, частий клієнт місцевий пиячок, часто офіцер у відставці, любов до спиртного ще залишилась із робочих часів, але попри любов до випивки, такий часто буде тримати себе у руках, зберігати честь і гідність, не буде як кажуть на жаргоні "займатись безпределом", є інші мікрорайони - завсідники дешевих кафе, можуть бути зеки, вийшовші на волю, колишні щипачі, гопота... такі вже можуть, скандалити, шукати причин для бійки... Кого із описаних двох категорій нагадує Хомчин?

17. А про дорогі ресторани ти уяви не маєш. Пишеш про те що відвідуєш і про гівно, яке іси. Тоді смачного.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. Lanktocha

Бував і в дорогих ресторанах, інакше можна поводитись і йти в інші заклади, якщо дівчина-подруга, відзначення якоїсь дати, інакше, випадкова зустріч з колишнім співробітником, нема часу на довгі посиденьки, але 100 грам за зустріч доречно.
    А жука-гівняра зачіпила порівняння?

19. Ні не зачіпило. Просто ти дав собі характеристику. У моіх друзів достатньо самоповаги і грошей, щоб не відвідувати генделики. Це твій рівень, цигана, косолапого. Що таке генделик поцікався у косолапого - це киівський термін.

20. Насправді ніяких порохоботів немає

01.02.2020

Олександр Костюк

Гебня дуже вдало придумала цей ярлик: «порохоботи». Яким напрочуд дружно користуються: влада узеленських, російські та зеленські боти, прихильники Зеленського, різноманітні «блогери та експерти» кремлівсько-колаборантського розливу, ОПЗЖ, «націоналісти» з Свободи чи нацдружин.

Звичайно, жодного реального доказу оплати Порошенком своєї підтримки (блогів, дописів, статей, мітингів) не існує. Це повна брехня, згенерована на луб’янці.

Насправді ніяких порохоботів немає – є українські патріоти-державники. Які підтримали Порошенка тільки тому, що він є патріотом-державником, кращим на даний момент. Кращим за цілком об’єктивними якостями: енергією, освітою, життєвим, політичним,дипломатичним, економічним досвідом, патріотизмом, фінансовою незалежністю. І патріоти-державники так само підтримують інших патріотів-державників: Парубія, Супрун, Зеркаль, Турчинова, Клімкіна, Климпуш-Цинцадзе, Забродського, Гонтарєву тощо.

Підтримали Кузьменко, Дугарь, Антоненко, тому що вони є жертвою несправедливого суду. Підтримували і будуть підтримувати всіх, хто реальними справами доведе свою патріотичну, державницьку позицію.

Москва найбільше боїться свідомих, об’єднаних, організованих патріотів-державників. Найбільше. Саме тому руками різних Бутусових-Лещенків і провела цю підміну понять. Яка спотворює реальність.

Насправді реальність виглядає так: існує спільнота українських патріотів-державників, людей різних національностей, мов та конфесій, яка розуміє життєву важливість для кожного українця існування незалежної від москви, суверенної, сильної держави. З усіма атрибутами держави, які роблять її справді сильною: армія, непорушність кордонів, міжнародна суб’єктність, державні символи, державна мова, незалежна церква, українська культура, законність, свобода слова.

Спільнота не така ще велика, але сильна чіткими державницькими переконаннями. Спільнота, яка намагається пояснити іншим українцям необхідність державницького патріотизму для їх виживання та добробуту.

І є маса українців, які все ще знаходяться в темряві невизначеності, совкових, кріпацьких комплексів. Комплексів, які їм старанно насаджують та підтримують. Комплексів, які насправді роблять їх бідними та неуспішними.

Але не зважаючи на те, спільнота патріотів-державників росте. Тому що вона не є замкненим клубом. Вона абсолютно відкрита, до неї може приєднатися будь-який українець. І для цього досить усього лише відкинути кріпацькі комплекси: «дайте мені», «мені винні», «бєсплатниє квартіри в СССР», «дєшовий газ із росії» і т.п. І зрозуміти необхідність для власних безпеки та добробуту повноцінної незалежності від москви і державницьких принципів.

Саме тому гебня і придумала цей ярлик з його негативною конотацією начебто «проплаченості», «культу особи», «сектанства» тощо. І поширює його руками зрадників українського народу. Щоб альтернатива, яка насправді виглядає як: «патріоти-державники з одного боку – українці з совковими комплексами, з невизначеними переконаннями з іншого», виглядала як ПРОТИСТОЯННЯ: «проплачені порохоботи-зелені», «порохоботи-націоналісти», «порохоботи-проросійські» . Щоб спільнота патріотів-державників перетворилася на такий собі вузький, обмежений клуб. Щоб інші українці з підозрою і ненавистю ставилися до них.

Завдяки цьому і зелена влада замість того, щоб робити державницьку роботу, підміняє її боротьбою з Порошенком (який давно вже не Президент) і міфічними “порохоботами

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)