Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вважаю, Ляшко стає політичним секонд-хендом, як Тягнибок, Симоненко, Мороз, Вітренко...

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

За Тягнибока зараз катреном по голові отримаєте. До бабці не ходи.

• Смішно Смішно x 1
  3. Lanktocha

Може і так, не бажаю йому зла, але було розчарування у ВО Свобода, стала вона разовопрохідною, як і колись Партія Зелених чи Самопоміч.

4. переглядаючи стрічку вже декілька днів, усвідомлюю, що розумовий рівень фанів Зеленського і частини московитів не дозволяє їм осягнути значення слів "бот" і "ботоферма".
    Але саме слово їм дуже подобається. Куди тільки вони його не впихають. Хіба що ще в анус НЕ засовували.

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:bandera::uanew::preved:
    Примітив-колаборант сунувся до Львова
    і з зеленими хрунями почав тут скакать.
    Ти,Планктоне сядь на дупу,з мозгами своїми,
    бо...не те,що й думати - не зможеш і срать.
    Присосався хрунь зелений до космополітів
    й Українців-патріотів хоче очорнить,
    Тягнибока-свободівця обзиває ворогом
    і на зраді,як в ВерхРаді,хоче доляри робить!
    Ще Свобода з Тягнибоком,Ляшко й радикали,
    і АТОвці-патріоти й прості Українці
    об'єднаються в-біді...бо все та-а-ак засрали,
    що зелений гній і наглість течуть через вінця.
    --------
    По-мордам за зраду Краю,і по-дупі будуть бить
    Українці терпеливі,але знають,що робить.
    Он вже радикали протестують проти хитрунів...
    то ж Ляшко про це й говорить,як лупасити хрунів!

71.jpg

Останнє редагування: 31 січ 2020
  6. Lanktocha

Не зовсім доречне порівняння Зеленського і ватніків та коллаборантів.
    Критика Зеленського йде як на порошенківських телеканалах, так і на медведчуківських.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Военнослужащему, критиковавшему Гидранта в фейсбуке - официально объявили "строгий выговор".
    Аллан Левитов:
    Вы помните нечто подобное при Порохе?
    Когда пьяный чувак в окопе записывал видео с матюками?
    Когда боец отказался пожать Порошенко руку?
    Когда писали постики про "полторы сосиски" - которые потом даже цитировали р@ссми
    Было ХОТЬ РАЗ что-то подобное - относительно бойцов?
    Наступление на свободу слова - как оно есть.
    Навыбирали ЦЕ разом.

Роман Ковальов:
    Я всех приветствую. Я - Ковальов Роман Анатольевич, именно я тот самый майор который критикует Зеленского и о котором сейчас не говорит только ленивый. Ну что ж, напишу немного и я.

14 января 2020 года я, находясь в отпуске, написал пост в котором высказал свое суждение о действиях выбранного президента и призвал его уйти. Ни один Закон Украины не запрещает мне этого делать.

Не хотите критики президента? Не проблема-принимайте Закон и вперед. Пока же в Украине обстоят дела так, что все, чем я отличаюсь в своих правах и свободах от гражданских - это я, как военный, не могу входить в политические партии. Все. Все остальное мне гарантировано Конституцией и международными договорами Украины.

Что касается приказа о моем наказании, то я считаю его незаконным и нарушающим мои права и свободы и посему я оставляю за собой право обратиться в суд.

Йож Туманный:
    Захопившись націоналістичними гаслами, та культивуючи велич арійської раси, Рябошапка признал, по делу Шеремета ср@ли-мазали.

У меня нет вопросов к ОПУ и МВД. Это черти, и их место - в аду. У меня вопрос ко всем этим долбо...бам, которые с умным выражением лица ходили и рассказывали, что это все хитрый план, и когда все выскажутся, они кааааак выложат доказательства, и кааааак дискредитируют "всех этих порохоботов".
    Ну так шо? Когда уже?

Ярослав Матюшин:
    Гримчак вышел из-под стражи.
    Ольгу Капинус (дело Марченко) выпустили из-под стражи.
    Рябошапка заявил, что по убийству Шеремета нет вменяемых доказательств.
    Так.
    Это што - бОгдан в запой ушёл, что судьи так распоясались? Вы же аккуратнее там, будь ласочка. У Портнова сосудик в глазу может лопнуть!

Helgi Sharp:
    Захарова у черговий раз закликала дати в Україні рівні можливості для української та російської мов.
    Відповім цитатою: "Я за рівність стартових можливостей для російської та української мов. Але для цього доведеться заборонити російську на 300 років, її носіїв морити голодом, а популяризаторів ізолювати в концтаборах." Нічого й додати.

8. Good man

Good man Обычный человек

Уже писал и ещё раз повторю. У Зеленского сейчас цель дискредитировать армию и добровольцев, чтобы люди не обращали внимание на их возмущение при договоренностях с Путиным.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  9. medwedo berlogsoni

Цеї ночі Хомчин, мабуть, спав. Зазвичай, коли вранці відкриваєш перелік політичних тем, в кожній темі (або майже в кожній) останнім бачиш нічний перепост Хомчина. Як правило, Хомчин розкидував перепости по кілька штук по різних темах.

А це щось порожньо.
    І вчора Мих в основному наодинці відстоював "правду". Якщо не рахувати "тупу" мовчазну підтриму від Пріуса.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. medwedo berlogsoni

То не критика, то - образа. І Ви це самі, Хомчин, прекрасно розумієте.
    По-перше, до законно обраного Президента слід звертатися на Ви, а на називати його лошарою.
    То - публічне хамство в бік нинішньої влади.
    Для того майора очевидно, що "нічего не получилось", а для мене, наприклад, не очевидно.
    Лідери країн приймають візити і наносять візити Президенту Зеленському.
    Чому майор пише російською? Такий вже патріот України, що за тридцять років не вивчив державну мову? Наші форумні майори також мови не знають.
    А Порошенко ж кричав "Армія, мова". Що це за армія, в якій мови не знають?
    Я вважаю, що догана - саме те для майора. Ні більше, ні менше. Що свідчить про гуманність нашої влади.
    І не слід розвивати тут - "а далі - воронки".
    Його взагалі після цього листа слід поперти з армії.
    Я не дуже пам"ятаю, як у армії згідно із статутом подаються скарги на командирів, але точно - не через фейсбук.
    Хомчин, Ви зі своїми 23 календарями, точно повинні знати, як оскаржуються дії командирів.
    Взагалі цей майор заслуговує не на догану, а на звільнення. Тому що у нього є підлеглі, серед яких він може розповсюджувати невдоволення Головнокомандувачем.
    Ні в які ворота не лізе.
    Уявляю собі, щоб якийсь командир роти почав критикувати публічно командира полку, називати його на ти і кричати, що діти моїх сержантів краще командували б полком, ніж ти, нездара.
    От так, на плацу, перед строєм, у вічі командиру полку. Голосно, щоб усі почули.
    "Ты, полкан, да моя баба лучше бы полком командовала! Вали в оставку и учись у своей бабы лучше борщ варить!"
    Я так вважаю.

А те, що та Ларіска Сарган дає оцінки порядкам у армії, то не сумніваюсь, що @Good man на це прореагує своїм коронним "лушче бы эта Лариска борщ мужу варила и не совала свой нос в армейские порядки!"

Останнє редагування: 1 лют 2020
  11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Глубоко лизнул...

12. medwedo berlogsoni

Майоре, якби тебе публічно якийсь старлей херами обкладав на пляцу, перед рядовими і сержантами, щоб ти заспівав?
    А те що ти написав - мені від того ні холодно, ні жарко.
    Я висловив логіку дій влади.
    Будь яка влада, коли її публічно обкладають херами, повинна реагувати, інакше то - слабка влада.

Навіть у нас, на нашому форумі, забороняється публічно критикувати адміністрацію форума.
    Правила Форуму

Якщо не вірите, спробуйте публічно обкласти матюками адміністратора і модераторів, як це Ви робите стосовно інших дописувачів,.
    Причому в частині їх обов"язків.
    Вважайте, що я і адміністрацію форума лизнув - то Ваш рівень, рівень Вашої культури.
    Прошу пробачення, що спочатку був на "ти".
    Ви, майоре, в котрий раз ріденько обісралися.

13. В 1982 році будучи молодшим лейтенантом я послав на три букви цілого генерала, за діло. Нічого з генералом не сталося, зі мною теж. Ми продовжували служити разом.
    Але це був думаючий командир, а не віслюк.

14. Косолапий, тримай відповідь того майора:

РУБІКОН.

Я усіх щиро вітаю!

Ще раз хочу подякувати за ті тисячі слів підтримки, що ви мені написали. Я це дуже ціную!

Тиждень видався ще той. На жаль, крім позитивної підтримки, ажіотаж, викликаний публікацією наказу про моє покарання, став чинником для консолідації сил, що бажають мене "поставити в стойло".

Тиск на мене посилюється щохвилини. Тепер командування намагається:
    - знайти винних в тому, що копія наказу про моє покарання виявилася у мене на руках;
    - знайти відповідь як копія наказу попала в інтернет;
    - притягти мене до відповідальності за викладання в інтернет "службової документації".

Для цього залучено "кращі і найвідданіші сили". Кумедно бачити, як вони збираються в прийомних генералів з блокнотами в руках і з рабською відданістю в очах в чекають чергового консиліуму "що робити із тим майором"?
    Для боротьби зі мною на просторах Фейсбуку використовується ціла структура, завдання якої є поширення про мене неправди та поливання мене брудом. Найчастіше, це наспіх зклепані акаунти, які розповідають всім про те, що ніби мене знають або зі мною нібито служили. Це у них називається "протидією" і роблять вони це, доречі, за гроші платників податків.

Вони підняли мою особову справу і шукають будь яку інформацію з мого минулого, що може спаплюжити моє ім'я. Мені дзвонять офіцери, колишні співслужбовці, і розповідають, що на них чиниться шалений тиск аби вони визнали, що я поганий офіцер і публічно про це заявили.

Але ж я готовий і до цього!

Моя аудиторія це величезний пласт офіцерів, які підходять і тиснуть руку, щиро бажаючи мені удачі зі словами "дістало". Цим офіцерам хочу зараз сказати, що я не зверну зі шляху, поки не доб'юся правди і ваша підтримка для мене дуже важлива!

А ще бачу один прогнозований совковий аспект: мене "прибирають". На момент публікації наказу про покарання в ЗМІ, я подав документи на перевід з Командування Сухопутних військ до Центру морально-психологічного забезпечення де я мав би змогу виїзджати на передову і сіяти українські цінності серед особового складу. Серед тих, кому зараз найважче. Ті цінності, за які мене і поважає більшість, хто мене особисто знає. Як людина з бойовим досвідом. І ось, коли цей процес підійшов до свого логічного і успішного завершення, після того, як моя історія стала надбанням громадськості, один генерал відмовився підписати мої документи про переведення саме через ажіотаж, що піднявся навколо мене. Формальної причини поки що не знаю, але я доб'юся її у вигляді конкретного документу. Як мені сказали кілька офіцерів: "ех, Рома! Ну почекав би ти з викладанням наказу ще день і все б підписали, а вже потім можна було і опубліковувати".

Тепер керівники пропонують мені, в терміновому порядку, знайти собі деінде місце де я буду служити, але при цьому паралельно ведучи роботу з начальниками, що б ті не надумали брати мене до себе. Або пропонують піти з пониженням і подалі від Києва, де приберуть при першій ліпшій нагоді з іншої формальної причини. Військові знають як це робиться.

Але хочу вам нагадати, нешановні любителі совкових тоталітарних методів "ламання через коліно" - офіцер-не раб і не слуга. І служимо ми вже точно не вам, а Україні і українському народові.
    Пам'ятайте про це.

Принаймні я буду про це вам нагадувати поки живу. Служитиму або ні. Без погон для цього відкриється ще більше можливостей.

Маю честь!

View: https://www.facebook.com/100004111636825/posts/1599682883512084/

15. Ярослав Грицак:
    нема такої благородної ідеї, яка би не була перетворена у протилежність..
    на кожного Гавела є свій Земан..
    на кожного Обаму – свій Трамп..
    на кожного Стуса – свій Медведчук..
    на кожну "Небесну сотню" – свій "квартал 95"...

Мастер-класс: как быть политиком в Украине.
    Наталья Юсупова:
    С утра в госпитале готовились к прибытию важных гостей. Вечером в травме собралось много народу и вот идут.

Я стою и тут заходят люди с камерами, затем дипломатов пул и охрана. Следом заходит Майк Помпео, Гос Секретарь США, очень представительный мужчина, увидев меня подходит и протягивает руку «Hello, nice to meet you..”

Мне тоже приятно, особенно от того, что политик с мировым именем самой влиятельной страны в мире, прилетел в Украину на два дня и нашёл время приехать и проведать раненых, украинских воинов!

Я знаю, что Вы спросите. Нет, президента нашей страны и главнокомандующего нашей армией в госпитале не было сегодня, он вообще ещё ни разу не приходил проведать раненых бойцов!

У человека, занимающего самую важную должность в Америке, после президента, есть время на госпиталь, а у наших новых « правителей» нет!!! Стыдно и противно. И не бегал никто по коридорам и не запрещали стоять рядом обычным людям, все было быстро, спокойно и организованно.

Валерій Прозапас: Це жесть.
    Прилетів американський високпосадовець, і за півдня примудрився зустрітися з пораненими бійцями в шпиталі та у Михайлівському з митрополитом ПЦУ - там, де українського президента за дев'ять місяців ніхто не бачив.

Просто люди знають, з чого починається держава, поки хтось по Оманам мутняки вирішує.

Зато члєни Зєкоманди продовжують звертатися до міліції з позовами проти своїх військових та парамедиків, "делатєлі хєрні вмєстє".

MaxPavlishin:
    І настане час коли один крикне "Зеленський!"
    А мільйони у відповідь "я за него не голосовал"!

16. medwedo berlogsoni

Ну, да... Ну, да...
    Хомчине, Ви не пробували "мішки ворочати"? Запевняю Вас, то - набагато важче.
    Хоча якщо Ви, коли служили добровільно в окупаційній совєцько-російській армії, "послали" американського генерала, заочно, тоді звичайно...

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:)))
    Ой,як тільки подумаю ,що то Трамп ще скаже Зеленому президенту через деякий час після провалу імпічменту,та за те ,його хитро-дупе мовчання під час провадження демократами конгресу імпічменту,та й те,Чому Таки??? укр.през.Зеленько,та не розслідує про ті хабарі Дж.Байдена в Україні,та й у власній ВР також...то аж бачу у-ві-сні свій роман в катренах з-дупами і всравшимися європами-жопами у тій,власній гарячій підтримці Трампуліка...і не так,як то робить Болт Болтон! Привіт Ганусі Булі від галичького батяра!Файна дівка!:angel: :drinks:
    NYT опублікував нові дані з книги Болтона про плани Трампа щодо України
    00000 1aaw9k.JPG

Останнє редагування: 1 лют 2020
а де твій аватар? :)