Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

В кое-то веке согласен с тобой, Планктоша. Цитируют шансонский быдляк, рифмы уровня 10-летнего аутиста. В общем, обычные бухие барагозы. Надеюсь, тебя после твоих слов фракция Зеленского не заклюет.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто конкретно?
    "Слуга народу" не зовсім ідеальна політ.сила, може бути і не довговічна, але хіба тут є за неї агітатори чи її лизоблюди?

3. Косолапий, планктоша, Буля. Перелічувати далі чи тобі вистачить?

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. Так, вибачте, я тільки-но дійшов до інтерв‘ю Зеленського ізраїльському телеканалу.

Ось що каже він:

«...Интуитивно ощущаю, что это нужно не только Украине. Я ощущаю и чувствую, что это большая беда, которая навсегда. Навсегда оставит шрам между Украиной и Россией. Рассосется ли этот шрам, я вообще не уверен… В общем, это все – большая, огромная такая яма. И интуитивно у меня ощущение, что это также нужно России...»

А тепер ось що скажу я.

Розпочнемо із 1946 року. Тільки-но закінчилася Друга світова війна, у якій радянські війська воювали на боці спочатку Гітлера, а потім проти нього, і тепер стояли у Берліні, по факту у кроці від Ла-Маншу. Сполучені Штати, які намагалися все звести до загальнолюдських цінностей, спільних тем для розмов і дипломатії, не дуже розуміли, чому Сталін веде себе як чорт, намагається відібрати у Турції (яка взагалі не воювала у Другій світовій) частину територій, атакує демократичні сили на окупованих територіях у Європі і так далі. Коротше, США намагалися «по-людськи», але не розуміли як.

Під час чергової кризи відносин між союзниками та СРСР (доволі дрібної, на фоні інших конфліктів – Сталін відмовився підтримувати тількі-то створені Світовий банк та МВФ), Держказначейство США запиталося у посольства США у Москві, чим саме викликана така дивна позиція Радянського Союзу. Відповідати повинен був Олександр Дру... тьху, доволі дрібний чиновник посольства, Джордж Фрост Кеннан.

Кеннан надійслав у відповідь телеграму. Одну. Довжиною у сім метрів.

І створив історію.

У телеграмі він розповідав психологію російської держави. Саме психологію. Він розповідав, що відстала Росія завжди почувається незахищеною через уявних «ворогів на кордонах», а у список цих «ворогів» потрапляє будь-яка розвинута країна. Він розказав, що правлячі у Росії люди, хто б вони не були – царі або генсеки – постійно бояться, що Росія не витримає порівняння із розвинутим Заходом, і тому намагається закрити свої кордони від «ворожої інформації». Він написав, що Росія притримується стратегії хаосу, намагаючись знищити всі «ворожі» країни зсередини, і що Росія обожнює блеф і відступає – постійно відступає – перед будь-ким, хто не ведеться на блеф, не вступає у перемовини, а реагує швидко і жорстко у логіці сили. Він також спрогнозував хаос після смерті авторитарного керівника Росії (на той час Сталіна). Він підкреслив постійний, системний потяг Росії до експансії. Це все було правдою, але це будо не головним, що випливало із телеграми.

Головне – це ПРИНЦИПОВА НЕМОЖЛИВІСТЬ ДОМОВИТИСЬ ІЗ ТАКОЮ РОСІЄЮ.

Все, крапка. СРСР хоче знищити демократію, США не дасть знищити демократію. Сідаємо, приїхали.

Телеграма Кеннана змінила світ. Секретний, здавалося б, документ прочитали тисячі чиновників топ-рангу, військових та політиків США. «Довга телеграма» і «Стаття Х» (фактично публічна і більш розлога версія телеграми того ж Кеннана) радикально змінила відношення американського суспільства і еліт до СРСР. Самого Кеннана називають архітектором «холодної війни», і це дуже схоже на правду. Саме «довга телеграма» призвела до перемоги США у цій війні. Не без помилок і поразок, не без гріхів, не без дурниць, але – до перемоги.

Я б радив Зеленському зрозуміти, що розбіжності між Україною та Росією принципові. Ми розходимось у аграрному питанні – вони хочуть, щоб ми лежали у землі, а ми – щоб вони. Доки Україна незалежна, Росія буде хотіти нашої смерті і повного контролю над нами, а ми цього не хочемо. Це принципова відмінність. Конфлікт, який не може бути вирішений перемовинами та діалогами. Хтось помре – або вони, або ми.

Почитайте «Довгу телеграму», пане Володимир Зеленський. Це важче, ніж міняти аватарки, але важливіше. Трішечки.

Картинка просто так.

View: https://www.facebook.com/1024716950/posts/10215767583715622/

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це ж треба, Парася мені приписав репертуар Токарєва)) Я навіть не одразу зрозуміла, про яку "рифму" йде :haha:
    Я казала, що це школота?
    Жінку не обдуриш - вона серцем чує(с)

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Так,ми різні...
    —————-
    Ми Українці-русини,слов’яни,
    із щирим серцем й з вірністю в-
    душі...
    Вони ж колаборанти азіяцькі,
    ті зрадники і вбивці,
    отої...нашої Вкраїнської Душі!
    Вони нас нищити і день і ніч готові,
    за землю нашу й панівний свій лад...
    Ми ж ті що споконвіку мріяли і мрієм,
    зробити з України вільний Край,
    свободний,як в Європі,як...
    в тім мальованім і феєричнім Раю Сад!:uanew::bandera::drinks:

View: https://youtu.be/epA8JIeCR8E

Останнє редагування: 28 січ 2020
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Головне, що Ви ставили ті вірші, погоджуюся, що низькопробні, вулична поезія, в противагу катренам приблизно того ж рівня. Дискутували з Нотоцом стосовно висвітлення єврейської теми в поезії різних авторів.
    А тут вмішалася Парася зі своєю копійкою. Як казала моя покійна вчителька "Нате й мій глек на кутю".

У Висоцького, наприклад, також багато блатних пісень. І думаю, якби Ви процитували щось із Висоцького, Парася також би Вам ту цитату приписав. Молода людина - не знає того, що знають старші люди. Дійсно - школота.
    До речі, першою піснею Висоцького вважають блатну пісню "Татуировка".

View: https://www.youtube.com/watch?v=PiD3adUvzSc

Я в жодному разі не порівнюю Сєверного і Висоцького. А просто згадав, щоб ще раз і ми насолодилися першою піснею Висоцького, і Парася.

8. Good man

Good man Обычный человек

Логика лживого Дмитрия Анатольевича:
    Вывод о человеке я сделаю на основе подмены Северного на Высоцкого, а в конце, чтобы статус дурака не получить, скажу, что ни в коем разе не приравниваю Высоцкого к Северному.
    Но при этом наш лживый Дмитрий Анатольевич забыл отменить свой вывод. Какой же двуличный урод наш Дмитрий Анатольевич. Но так приятно выводить его на чистую воду.:hi:

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Трохи не так) Почалось не з катрену, а з безсоромного ролика Юрка, де танцювала тьотя Хая.Тому ми так невимушено поспілкувалися)
    А паря сів в калабаню) Паря, калабаня - це калюжа.А калюжа - це лужа.:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Т. е. ни борщеварочка, ни лживый Дмитрий Анатольевич не влезают у нас в беседы других людей на форуме?:haha::haha:

11. Lanktocha

Брешете, дядьку, а признань, що помилився, звично, не буде.
    Де і як хтось із них хвалив "Слугу народу"? Факти на стіл, а не копіпасту чорноволохів, брехло.
    Конкретно я, на парламентських виборах проголосував за "Голос" Вакарчука, при чому тут "Слуга народу" і як я її хвалю?
    Дійсно як випивший не має до кого причіпитися.

• Тупо Тупо x 1
  12. Good man

Good man Обычный человек

Ты читал сколько налогов заплатил Славик в 2000-х годах?

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Можливо і влізають. Але в чужу кастрюлю з чужим борщем - тут Ви неперевершений.
    Ви, Паря, обісрались з того моменту, як приписали вірші Сєверного шановній Сільвер Буліт. А все інше - вже наслідки.
    Про горобця притчу, якого зимою корова обісрала, знаєте?
    Остання фраза звучить так: якщо обісраний - сиди мовчки і не цвірінькай.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Я не собираюсь и не собирался скрывать, что не знаю творчество Северного. Более того, я такое за творчество не считаю. Но точно считаю того, кто приравнивает гения Высоцкого к уголовнику Северному, идиотом. И сей идиот вы, паря.

15. Lanktocha

Не про нього тут обговорення. Може ще буде статистика, скільки Вакарчук-старший, бувши ректором взяв хабарів, тільки це до теперішньої діяльності Вакарчука і до політики не має ніякого відношення.

16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Останнє редагування: 28 січ 2020
  17. #Политбеспрсвет:
    Зеленский удалил Гончарука из друзей в ФБ.
    Захар Терещенко:
    Очень дерзкое и смелое решение со стороны Владимира, осталось только убрать лайки с его постов в «Фейсбуке» и отписаться от премьера в «Инстаграм».
    Тогда уж точно он заставит себя уважать.

dmitriypaut:
    А СБУ пишет роман о том как художник, актеришку запугал. Такое жалкого зрелище как криворожское Зеро, трудно придумать
    Ирония судьбы.

- Ты преуспевающий художник, ведущий передачу на ТВ. Заявляешь,что преЗе жалкое криворожское чм@. Получаешь статью покушение на убийство.
    - Ты русский террорист, стрелявший и ранивший полицейского в Киеве. Получаешь статью за хулиганку.
    Мочить полицейских безопасней и выгодней?

@totSneg
    Лайфхак для СБУ: завітати до відділення банку або укрпошти в дні сплати за комунальні послуги та відкрити одразу десятки справ щодо загрози приЗЕденту або навіть за групову погрозу та змову.

В тему о доходности украинских ОВГЗ.
    Средняя годовая доходность по долгосрочным облигациям на декабрь 2019 составляет:
    - в Германии МИНУС (минус!!!) 0,3%
    - в Дании МИНУС 0.26%
    - в Польше + 2,03%.
    Но эти нищеброды теряются рядом с нашими +15%!!

Сколько Зе пиара, сколько Золотого дождя!
    А по факту:
    - Дело Шеремета разваливается
    - Король контробаса свободен
    Все, что лепится ради поддержания Зе имиджа, все рушится. Может Арсен засланец Порошенко?

Первая инвест няня в Украине это...Йузик! Помните пленки из Околицы, а до этого визиты на Арселор?
    Это не мифическое литцо, это няня с большим кундюком и связями в квартале. То шо недалёкая, то ерунда. Няня не знания даёт. Вот.

18. Good man

Good man Обычный человек

Не перепрыгивай с темы на тему. Речь идёт о певце Вакарчуке.

19. Неужели в Квартале даже уборщицы закончились?

Sergey Fursa:
    Самое парадоксальное – это когда люди, пришедшие из кино, назначают главой Госкино бывшего налогового инспектора из Запорожья, которая не смогла победить даже во втором конкурсе, проведенном после позорной отмены итогов первого, вся связь которой из кино заключает в том, что она одно время руководила киноконцертным залом имени Довженко.

Оleg Helgiv:
    Почитал я умных людей, почесал свою башку.
    С этим перемирием получается херня. Через КПП полезут в Украину люди гопники из Лугандона. Те, кто строил бизнеса и умеет работать оттуда уже сбежали, начиная с Ахметова и заканчивая Королевской. Она призывает всех дружить, но сама как то очкует.
    Остались маргиналы, проще говоря бездельники но с АКМ. И что вы будете делать, когда благодаря Зеле и Сивохе они попрут сюда?
    Я то готов. Наградной под рукой. А вы!?

Йозеф Кнехт:
    Тільки вдумайтесь. Підрозділи росії зайшли на позиції, які займали наші війська ДО відведення. Ще раз, на наших позиціях росіяни. Яка різниця, чи вони потрапили туди через рослинність чи іншим чином? Якби там були наші війська, вони б туди не потрапили. Це "досягнення" вашого Зе.

Helgi Sharp:
    Побывал на странице первой леди Украины.
    Не кажется ли вам, что идёт ловля на живца? Живец - Ленка, а "отлавливают" на этой подставной странице концентрированное количество более-менее думающих людей, которые не смотрели "Слугу народа", "Сватов", 95 квартал и не потребляют дерьмо от Г+Г.

Лайт-цель - тупо забанить в конце третьих суток марафона правды и максимально освободить интернет-пространство для великих мыслей солнцеликого.

Хард-цель - внести в единый реестр лиц, которые будут подпадать под действие готовящегося закона о дезинформации. Ибо то, что вы десь написали, по мнению зекОМАНды - ложь и дезинформация. И с вами, чертями, давно пора разобраться Баканову.

Впрочем, даже на нарах чувствовал бы себя комфортно в компании пяти (уже шести) тысяч единомышленников, оставивших там столь искромётные (обсценный флуд не в счёт) комменты.
    P.S. Даже если это продуманная провокация зе-власти (с них станется), рад, что на Банковой в очередной раз ощутили многоцветный фейерверк народной любви...

Ибигдан:
    Інвестори погоджуються на зустріч із Зеленським, але за умови, що з ним буде хтось із дорослих.

А давайте називати вулиці іменем Януковича? Він об'єднує - його ж всі ненавидять!
    FB_IMG_1580318379255.jpg

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)