Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це було в совку, Васю!
    Тепер я "залежу" тільки від власника фірми. Приблизно у тій же мірі, що і він від мене. :)
    Цікаво, Ви офіціантам на чай даєте? Ну хоч гривню "пістолетчику" на заправці? А він між іншим знає - де лічильник "правильний" і коли який резервуар каламутили.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це давня офіцерська звичка. Давав, даю і даватиму. Що поробиш, звик. Але ж це не хабарь, а саме подяка. От якби Ви дали сотню офіціанту, щоби він Вам замість "Шустов 3 звєзди" налив "Мартелю", оце був би хабарь.
    А Ваш хабарь мєнтозавру підпадає під кримінальну відповідальність.
    Мій корєш керує кущом заправок в Стрийському і Сколівському районі... Далі продовжувати? ;)

Правильно, Боря, в совку...
    А Ви той совок реанімуєте і культивуєте. Я принципово не плачу мусорам, тільки через протокол...
    То хто з нас совок і не чесна людина?

3. консультант

консультант Дуже важлива персона

4. Boris_Kiev

Не платіть. Ваша справа.
    А я принципово не служив у совкових силових структурах і не працював на "оборонку". Не виправдовувайтеся, Ваші причини служби в СА і членства в кпсс ("ряд глухих согласных") мене не розчулять. Хоч перед собою відмилися? Нє?

5. VasMT

З"їзд помічено, але не зараховано...
    Ну так хто, Боря, з нас совок? Я, який не платить хабарів, чи Ви?

6. Boris_Kiev

Хабарі, Васю, і за бугром платять. "Штрафи на місці" - це не хабарі, а спонсорська допомога багатодітному батькові, якому держава платить надто мало.
    Набагато гірше (декому в минулому було) - сидіти на утриманні держави і брати хабарі у вигляді пільг, УАЗиків та іншого. :) І ще тепер вимагати у держави.

7. VasMT

З Вами, Боря, все зрозуміло... :)))
    От дурне питання, а Ви самі зупиняєтесь, аби спонсорськодопомогти, чи Вас все ж таки за гудок ловлять? Ставлю тисячу проти одного, що поки Вас за перделю не візмуть ,ви не те що допомогати, не чвиркнете крізь зуби в їх бік...
    Так що за красивою обгорткою із слів криється банальний боягуз, совок і пристосуванець. :)))
    Єх, Боря, Боря... Крім понтів-то, та хабарництва, на повірку нічого і не лишається... :pardon:

От мені цікаво, звідки в Вашому совєцкому мозку народився УАЗік? Чесслово не зрозуміло...:scratch_one-s_head:

8. Boris_Kiev

Васю,
    напевне Ви при зупинці ДАЇшниками починаєте скиглити - "а чому оте Шевроле не гальмуєте, він теж порушує!"
    На один гачок дві рибки не зловити.

Якщо можу довести, що не винен - довожу без реєстратора і качання прав. Менти таку поведінку поважають.
    Якщо сам знаю, що винен однозначно - плачУ. А мент у відповідь повідомляє, де наступна засідка. :)

9. VasMT

Боря, я ж не написав, що Ви (...), який грізний тільки завдяки грошам в кішені...

Нє, Боря. Не скиглю.
    Про що я і говорив. Пофігу правила, Закон, мораль... Забашляв і знаєш де черговий ловєц...
    Чисто (...) менталітет і світогляд... Тьху, прости Господи...

Останнє редагування: 15 чер 2013
  10. Boris_Kiev

Перепрошую, спочатку побудував "загальну фразу", потім вирішив змінити. Слово "жлоб" прошу вважати недійсним (неуавжність під час редагування) і по цьому пункту прошу мене вибачити.

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

Гаразд, вірю.
    Забашляв і ввімкнув у навігаторі голосове попередження перевищення швидкості.

Нинішній владі принципово не плачУ там, де можу не платити. Те ж стосується ригіанальських бізнесів.
    Для мене має значення, чиї цукерки, бензин, пансіонат.

11. VasMT

Тут не можу сказати чогось проти. Ваше право. Але платити хабарі ницьо...

А не вимикати його Вам на думку не спадало? Чи правила написані для трудяг, що горбатяться на дві-три тисячі гривень і не мають змоги "спонсорувати" з барського плеча і без того, не дуже ображених життям, мусорів...
    І оці люди мені будуть щось розповідати про якісь почуття до України і її долі... :)))
    Век, век...
    Подалі таких від цієї Землі...

12. Boris_Kiev

Васю, Ви дорожні обставини знаєте тільки з підручника для дівчаток? Торішні "Дорожні роботи" + "40"?
    А від Печерська до Оболоні ніколи не стояли годину, поки Бидло Ригіанальське проїде? Під клаксони і "факи" від кожного водія?
    Мушу сказати, що я їжджу не тільки за розвагами, але й по роботі. І люди (в іншій області) розраховують на те, що я приїду вчасно. Тому сплатити раз-два на рік деякий "дорожній збір" можна собі дозволити.

P.S. до речі: в СКМ-івських фірмах кваліфіковані інженери та програмісти - "робочі конячки", на шиї яких сидять по 15 шменеджерів, отримують на руки 5600 грн. Ті ж 5600 грн, що отримували до кризи і до рейдерських поглинань менших фірм. А про квартальні (оклад) та річні (2 оклади), які вони отримували раніш (при курсі долара 5) Ахмєтка чомусь забув. Пакращення?

13. VasMT

Легше всього домовитись зі своєю совістю, Боря.
    Те, що Ви неперевершений майстер виправдань своїх совкізмів мене не дивує.

Стопудово про Ваші намагання виправдати свою "винятковість".
    Таки век...

14. Boris_Kiev

О-ля-ля! Прикольно чути таке з вуст члена КП(З)У. Так і хочеться заспівати:
    "Підпільник Васьок, підпільник Васьок
    В таємному місці сховав партквиток!"

15. VasMT

Нє, Боря. Не КП(з)У, а КПСС.
    :)))
    Чому в підпільному? Дотепер лежить в коробці з документами. Як і облікова карточка.

• Подобається Подобається x 1
  16. Boris_Kiev

В очікуванні "зоряної" хвилини?
    І хто після цього пристосуванець?
    Трохи офф: У 1991 р. робив халтуру на замовлення укр-італ. фірми (здається, вони займалися будматеріалами та будмашинами). Помітив кілька чоловіків, які помітно нервували, сидячи у холі.
    Немолода секретарка розповіла, що згідно їхніх правил, кандидати на роботу, які служили у силових структурах та/або мали партквитки, маєть пройти кількагодинну співбесіду із психіатром (!). Я ще перепитав - може із психологом?
    - Ні. Саме з лікарем.
    - Це вимога італійців?
    - Ні. Українців. Нам потрібні люди зі стабільною психікою.

17. консультант

Лєнін чує Вас! :good:

• Подобається Подобається x 2
  18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Культура "бабы, водка, преферанс" в розвитку. Зате в їх культурі = "гусары денег с дам за сексуальное обсуживание не берут".

Найстрашніше те, що вони навіть не усвідомили рівень свого невігластва та злочину, як і контрольоване та виховане ними постколоніальне бидло.

Гордість за своє стовідсоткове яничарство.

19. консультант

Фактично, як би ми там не казала, але на сьогоднішній день комуністична партія на території України все-таки є.
    Тільки одного не розумію, чому Симоненко не збире всіх нинішніх і б/у комуняк і не організує прощу до своєї святині - Мавзолею Лєніна? Кругом одні слова та гасла і нічого реального... .:sad:

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як і алкоголізм, наркоманія, гепатит, зруйнована культура та екологія...

а де твій аватар? :)