Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. ПОМЕР СУЛТАН ОМАНУ: ЗЕЛЕНСЬКОГО ВИКРИЛИ В БРЕХНІ
    11 Січня 2020 11:48

Президент України Володимир Зеленський не міг зустрічатися з султаном Кабус бін Саїдом в Омані, адже султан був при смерті, бо дуже довгий час хворів на рак.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міністра закордонних справ України Микола Величкович.

"Своєю смертю султан Оману невільно викрив брехню Зе про візит до цієї країни, якою той прикривав свій таємний відпочинок. Ясно, що коли монарх був при смерті, а він хворів давно, оманська сторона навіть теоретично не могла планувати візити закордонних лідерів. У брехні короткі ноги. Брехнею світ обійдеш, але назад не повернегшся. Банкова з Оманом забрехалася. Зе має вибачитися за брехню і визнати, що відпочивав", - написав Величкович.

2. Ватсон, це ж елементарно. Достатньо перевірити хто о котрій годині запости перший?
    Тому ти і Ватсон, а не Холмс

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

де брехня? бачив сьогодні фото за грудень - султан цілком притомний на якомусь засіданні...
    можливо приймаюча сторона відчувала переміни ...
    Зеленський зустрічався з міністром закордонних справ, про султана в новинах я не бачив...

4. Та ні. Нам такого косолапого добра у Львові не потрібно. Ми не можемо спекатись від тих, хто понаіхали сюди в 1939. До цих пір в нічних сорочках власників, яких відправили на Сибір, в театри ходять

5. mypucm

от і на південь не треба гукати іноземців :acute:

6. Весь світ знав, що султан хворий, нікого не приймає, а наше одоробло поперлось з офіційним візитом?
    Президент зустрічається з якимось клерком? Чи може він не президент, а чийсь клерк? Коломойського? Абохуйла?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я живу в Києві. А "у вас туди" приїдуть не шейхи, а шекелі.

• Смішно Смішно x 1
  8. mypucm

згоден, не треба лізти в гарячі точки

9. mypucm

із-за таких думок, як ваша....... Київ може перестати бути столицею

10. medwedo berlogsoni

Не сперечаюсь, але даю скріншот частини пріусового повідомлення, у овалі - час.
    Дайте посилання, яким буде доведено, що Ви запостили раніше.
    І, до речі, що скажете на збереження Пріусом авторства переліку (скрін соцмережі) і відсутністю посилання на авторство у Вашому повідомленні?
    prius.JPG

11. medwedo berlogsoni

Дайте посилання на когось із порохоботів чи, (будь по тому також згодиться), на офіційні джерела, де повідомлялось про хворобу султана?
    Щось тут на ЛФ в перші дні візиту Зеленського в Оман нічого про хворого султана не говорилося. Чи може Порошенко щось написав? Чи Порошенко не зі "світу всього"? Нє от міра сево?

12. mypucm

таки да, всі новини про султана свіжі, "весь світ" нічого не знав...
    але у вузьких колах дипломати може знали... а може й ні...

13. medwedo berlogsoni

Ну, що Хомчин, мовчимо?
    Мені дуже не хотілося бути проктологом Ватсоном, а бути Шерлоком Холмсом, тому я провів невелике дослідження.
    Те, що Ви один і той же пост забацали в різних темах, а це - не що інше як баян, залишимо за дужками.
    Але:
    prius.JPG
    xomch.JPG
    Ми бачимо, що Ваш пост - на 14 хвилин пізніше від пріусового. Як то кажуть, Пріус - мій друг, але істина дорожче.

Так що, якщо Ви не доведете, що постили цю інформацію раніше від Пріуса, будемо вважати мене Холмсом, а Вас - проктологом Ватсоном.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Фрагмент статьи от 6 января."Весь свит ничого не знав".Точно так.Ага.

Через 2 часа после публикации на сайте "Страны" пресс-служба президента (которая, кстати, молчала с 31 декабря) разродилась сообщением о том, что Зеленский занят на Аравийском полуострове получением для Украины выгодных инвестиционных проектов. Вот только об инвестициях он говорил не с главой государства (поговаривают, что султан Омана Кабус бин Саид смертельно болен и де-факто умирает, поэтому занят исключительно передачей власти). В собеседники Зеленскому достался Юсуф бин Аляви бин Абдалла, который – в переводе на украинские чиновничьи ранги – является министром иностранных дел.
    Однажды в Омане: Как скажется на рейтинге Зеленского его тайный визит в Азию

15. medwedo berlogsoni

То він Зеленському хотів владу передати, але Трамп, коли про це взнав, вирішив підкузьмити Зеленського. Вбив Сулеймані, Іран напружився і почав стріляти направо-наліво, збив український літак, зірвав Зеленського з Оману (де той мав стати султаном за сумісництвом), от тому так і вийшло.

А якщо серйозно, дочекаємося інвестицій з Оману, тоді і побалакаємо. Заодно і про Вашу радість стосовно того, що в один із останніх днів грудня (дєкабря - по-кацапськи) долар став на гривню дорожче. Щоправда, згодом вернувся старий курс, але Ви скромно про це мовчите. На вентиляторі обсохне те, що Ви тоді кинули, і само відпаде.
    До речі, дайте посилання на сайт, де про султана Оману та його хворобу говорилося в перші дні візиту Зеленського в цю країну.

Я пройшовся по Ваших посиланнях, але про хворобу султана нічого не знайшов. Тикніть мене носом, коли Ваша ласка.

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Тыкаю: нижняя ссылка, пятый абзац, второе предложение.
    Насчет курса- сегодня в обменниках Харькова покупка 23,5-23,9 продажа 24,2-24,5

17. А ще претендує на примазання до філологіі. Навіть на ватсона не тягне. Чому? Шукай.

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Наскільки відомо, султан Оману хворів давно, із деяких даних, на рак, в останній час був лежачим хворим, закордонні зустрічі проводили інші чиновники, зокрема, міністр закордонних справ.

19. medwedo berlogsoni

Немає мені що робити... Якщо Ви самі не знаєте, що і де постили, перепощуєте по десять разів, то хто Вам винен.
    Я стверджую, що Пріус повідомив ту фігную раніше від Вас. І до тих пір, допоки Ви не спростуєте цього, Ви - проктолог.

• Смішно Смішно x 1
  20. mypucm

під заставу вашої квартири ;)

а де твій аватар? :)