Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. View: https://www.facebook.com/1818398528/posts/10212317885141769/

2. Тут трішки інформаціі дляроздумів, щобудез економікою краіни на фоні подій на Близькому Сході і остолопів у руля краіни:

Новости

1. Нефть резко пошла вверх. самые высокие цены с апреля 2019 года. За один день больше 3$ набрала и если так продолжится, то как вчера один эксперт говорил цена удвоится - т.е. дойдёт до 120$. Я не верю в такие цены, но под 90$ оно может дойти только на панике.

2. Суда уже отказываются идти в Персидский залив - Иран известен тем, что мирно под водой, цепляет мину на их днище и потом делает вид, что ничего не знает.

3. Страховые компании тоже потирают руки от повышения страховок на суда, нефть, добычу и т.д.

4. Госдеп выдал рекомендацию всем американцам покинуть Ирак. Всё это может быть началом конца вообще нашего присутствия там. Это и хорошо и плохо одновременно по целому ряду причин. Но если уходить, опять таки не таким образом - когда тебя выгоняют.

5. Конгресс на войну новую денег не даст - это гарантия. Максимум на проведение спец операций, воздушные налёты и ничего больше. В конце концов, именно Конгресс объявляет войну, а не президент по конституции. И нужно довести это до понимания всех крикунов, что будут сидеть на диванах, требовать низкие налоги, воевать сами не будут, но будут активно топать ногами, чтобы послали, за непонятно что, воевать других, тех что победнее.

6. Интересно будет увидеть, как кричавшие от восторга за Трампа, которым он впаривал почти с начала избирательной компании до буквально неделю назад, что воевать никуда не полезет и все кто до него полезли - они полные ослы, сейчас начнут резко поддерживать если Трамп начнёт очередное неясное что то с Ираном. Так как ещё раз - цели никому не объявили, хотя обязаны. Пока ждём. Напомню, что буквально недавно все кто поддерживал Трампа, умилялись до слёз, его позорным выходом из Сирии.

7. Путин - вот он точно в шоколаде. Нефть пошла вверх. Газ тоже пойдёт. С Минском он ругается из за поставок нефти, которую сегодня подавать на запад из России остановили. Кран закрыт. Немцы абсолютно ясно недовольны не Путиным, а Вашингтоном с его санкциями, по поводу газопровода, что ещё раз говорит мне, что его достроят как то. Французы тоже бузят по своему и напевают добрые песенки о России. При всём при том, что путинская экономика должна быть в полной заднице, со всем этим, он абсолютно на коне и прекрасно себя чувствует.

8. "...Если Иран попытается закрыть Ормузский пролив - нефть, как мы подсчитали, прыгнет на 150$ за баррель. Это подтолкнёт инфляцию во всём мире на 3,5-4%..."
    (“If Iran tried to close off the Strait of Hormuz, we’ve previously estimated that Brent crude would jump to $150 [per barrel],” Jason Tuvey, senior emerging markets economist for Capital Economics, wrote in a note Friday. “This would push up inflation across the world – by as much as 3.5-4.0%-pts in the OECD countries.” )

Что они пока никто не говорит, что после цены в 80$ экономика, как правило и как всегда до этого было, начинает стагнировать - очень дорогая энергия. А если мы говорим о цене выше 100$, то это скорее всего почти одновременный вход в кризис всего запада сразу.

9. Если прочесть пункт 8 и знать о пункте 1, то хорошо бы об этом рассказать Трампу. Потому что Трамп хвалится везде хорошей экономикой, идя на выборы 2020 года. Экономика быстро перестанет быть хорошей и станет серьёзно плохой на такой цене за нефть. Поэтому хорошо бы, что бы стабильный гений это учёл в своих расчётах с Ираном. При плохих делах дома, даже война с Ираном не поможет.

View: https://www.facebook.com/100007888786949/posts/2495464327393169/

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Гм..м
    Я рассматриваю єтот вопрос с точки зрения исполнения Божественного плана, которое на мой взгляд проходит почти идеально. Зло должно оскалить свои зубки, но противиться єтому - єто значит противиться воле Бога. Умньій человек будет искать спасение в мудрости Бога, а не рьідать о том, что скоро пропадет. Поня-я-я-я-л????
    Ну, извините если что, обьяснил как мог )
    Все... иду домой спать, а то замерз у кафе, где ловлю WF.

4. Good man

Good man Обычный человек

Написано с ошибками, так что вряд ли божественной рукой.

5. Коммунарец

Вот и я говорю... каждому свое, а что, за кацапский с ошибками обидно?
    Так то я еще по-божески))

6. Good man

Good man Обычный человек

Если ты пишешь на каком-то языке, то должен стараться писать по правилам этого языка. В начале было "слово" а не слрво.

7. Да какая разница для мразей и просто шизанутых...

npubop.livejournal.com:
    1917-1922 года: до 5 миллионов погибших Украинцев в ходе Революции и Гражданской войны развязанной грёбаными небратьями.

Голодомор 1921-1923 годов: до 500 тысяч умерших Украинцев от голода, устроенного небратьями.

1929-1931 года: коллективизация крестьянских хозяйств в Украине, 64 тысячи семей выселено в спецпоселения на Севере и в Сибири

Голодомор 1932-1933 годов: 4.5 миллиона Украинцев погибших от голода, устроенного небратьями, 600 тысяч неродившихся.

Репрессии 1933-1937 годов: Украинский институт национальной памяти называет цифры свыше 100 тысяч человек расстрелянных и замученных НКВДистами.

1939-1945 года: 1 миллион 650 тысяч Украинцев погибших в рядах Красной Армии, 7 миллионов погибшего мирного населения, 2 миллиона 400 тысяч угнанных в Германию на принудительные работы, 700 городов и 2800 сёл полностью разрушенных и сожжённых. Война - полностью на совести кремлёвских имбецилов.

1944 - 1953 года: убито 153 тысяч и арестовано 134 тысяч Украинцев, считавшихся членами УПА, а 66 тысяч семей (около 240 тысяч человек) было выслано в лагеря в Сибирь.

2014-2019 года: убито более 13 тысяч Украинцев в ходе военной агрессии России против Украины.

Украинский историк Станислав Кульчицкий оценивает демографические потери Украины в первой половине ХХ века примерно в 15-20 млн человек.

Для населения Украины, которое в пределах современных границ на 1914 год не превышало 40 млн, потери такого масштаба катастрофические.

В 1959 году всесоюзная перепись населения показала, что Украина имеет 41,9 млн граждан, то есть только тогда был превышен уровень численности, который существовал до Первой мировой войны.

Следовательно, на восстановление количества населения Украины ушло 45 лет.

Это цена братства и дружбы с грёбаными небратьями. Нахер такое счастье.

8. Слухала інтерв'ю з Бекешкіною на Радіо НВ від кінця грудня. Це така соціологиня, якщо хтось не знає.
    Вона розказала кілька цікавих речей, які наводять на певні роздуми. Можливо, нового нічого не скажу, але може порозмислюємо разом.

По-перше, в Україні найвища довіра до таких структур: армії, волонтерського руху, добровольчого руху та церкві. За точний порядок я не впевнена, але до армії довіра найвища. Причому, до цих інституцій довіра досить стабільна і її коливання незначне протягом останнього року, навіть незважаючи на на події, зв'язані з розслідуванням вбивства Шеремета.
    До президента наразі довіра теж доволі висока, проте ця довіра довіра досить нестабільна, коливається суттєво від місяця до місяця.
    Найнижчий баланс довіри наразі до АхКаковаМіністра, рівень довіри до нього дуже низький, а рівень недовіри щось біля 70%.

По-друге, рівень протестних настроїв у суспільстві зараз доволі низький, але я точно пам'ятаю по старих інтерв'ю, та і в цьому інтерв'ю Бекешкіна підтвердила, що існує цікавий тренд: за кілька місяців, ба навіть тижнів до обох Майданів протестні настрої було виражено низькі, а ось у часи, коли протестні настрої були високі, в реальності жодних масштабних протестів не відбувалося.

По-третє, (і це не новина, але в контексті моїх роздумів це важливо), пані соціологиня підтвердила, що Зеленський та його команда дуже чуттєві до "думки народу", і протести патріотичної спільноти на них дійсно сильно впливають.

Отже, ситуація, яка може визвати серйозне протистояння у суспільстві, приблизно виглядає так: якщо активна громада збунтується проти АхКаковаМіністра та вимагатиме відставки, якщо цей протест підтримає військово-волонтерська спільнота, а Зє почне коливатися (і можна здогадатися, хто буде цьому коливанню допомагати), то....

І ще дещо цікаве. Рівень особистого щастя (чи якось так) наразі респонденти оцінили як суттєво вищий, ніж в минулому році. Цікаве це явище тим, що при цьому респонденти майже по всіх питаннях щодо динаміки змін з минулого року відповіли що "погіршилося" або "нічого не змінилося". Але ж при цьому начебто стали щасливіші!
    І це для мене поки що найсильніший симптом того, що люди все ще живуть сподіваннями і чіпляються за будь-який, навіть найменший привід щоб ці надії в собі підтримувати, незважаючи на стан речей, який йде на гірше. Відкриття тут лише в тому, що жодному Г+Г не вдається втримати віртуальну реальність. Люди все бачать, відмічають погіршення, і все ж розставання з кредитом довіри є настільки болісним, доречі, через нас з вами в тому числі (це не дорікання, бо інакше бути і не могло, це лише констатація факту), що люди чіпляються за нього буквально зубами.

Оскільки в нас дуже емоційна нація, то як особа також дуже емоційна, я осмілюся повести паралелі зі своїм власним емоційним досвідом.
    Я з тих, які здатні довго чиплятися за ілюзію, якщо дійсно закохана в людину. Тому об'єкт моєї закоханості неодмінно починає моїм почуттям зловживати. І наступає момент, коли людина починає з мене буквально "вити мотузки", вважаючи, що я вже влипла назавжди. Але в цей момент в мені щось перемикається, і я звільнююсь в одному сильному, хоч в болісному ривку. Потім я ніколи не вертаюся, не обертаюся і не жалкую. Як відрубало.
    Так пару раз бувало в моєму минулому, і чесно кажучи, пригадувати мені це зараз стрьомно.

Тож, судячи з цього опитування, наше населення все ще закохане та тішить себе крихким сподіванням.
    Тому, думаю, що обвал довіри, коли він станеться, буде дуже сильним, стрімким і незворотнім.

Анна Оскомина

9. Коммунарец

Я стараюсь... А по сути вопроса у вас нет замечаний, получается?

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

38.jpg
    upload_2020-1-5_8-49-4.png

Останнє редагування: 5 січ 2020
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Досить ставити такі протиріччя, що при Зеленському погано, а при Порошенку там і там було краще. Вже не актуальне таке протистояння. Зеленський не вічний, якщо тільки одна "ходка", то другий президент буде інший, дуже ймовірно, що не Порошенко, все одно для порохоботів "агент Кремля".
    "Слуга народу" може стати не актуальною, досвідченіші депутати просто повливаються в інші партії.
    Чи така ідеальна ЄС, багато із мого оточення не голосували за партію тільки тому, що є у ній такий дискредитований по Львівщині Синютка ( не "агенти Кремля" його дискредитовували ) та Федина, ніби розумна та інтелігентна, але, то у стилі Фаріон хіба що робить картинки для Вата-ТВ, то виступає аналогом Жиріновського, говорить те, що не пасує сказати іншим.

• Тупо Тупо x 1
  12. Обличчя
    Новорічні подарунки

Дарувати комусь – це дуже приємно, а дарувати собі – ще приємніше. Всього 4 місяці знадобилося новообраним депутатом, щоб “заробити” собі на великі подарунки під ялиночку. Хтось купив автівки, хтось земельні ділянки, хтось квартири.

Найбільш підозріло те, що донедавна ці люди були безробітні, не мали жодних заощаджень, а тут раптом за декілька місяців в них з’являються величезні гроші. Саме з’являються, бо на депутатську зарплатню новеньку Audi Q7 не купиш, як це зробив депутат з Полтавщини Костянтин Касай. А от Дубінській нічого не купував, йому все подарувала матуся, а саме 3 автівки загальною вартістю понад 2,5 мільйони гривень.

Список занадто довгий, щоб перелічувати всі придбання депутатів. А от висновок дуже короткий: як і завжди депутатів купують, а ті залюбки продаються, і чхати вони хотіли на декларації.

«Слуги» скупилися: яке майно придбали народні обранці за 4 місяці депутатства

13. Тепер на Майдані можна зустріти телеканал « Звєзда», засновником якого є МО РФ, де українських військових називають « каратєлі». Дівки, які ще вчора селфачилися з бойовиками, роблять стендапи на місці розстрілу Небесної Сотні. А СБУ коментує, що слідкує, й поки шо «звьозди» законів не порушили. Fb рясніє афішами, що скоро в Київ з лекціями приїде вчити нерозумних провінціалів, ах-ах-ах звізда російського лібералізму, сама мадам Хакамада, все більше схожа на нєстарєющєго Валерія Лєонтьєва ( може і він скоро примчить). Й не біда, що русскій ліберал чомусь завжди закінчується на українському питанні , а на питанні «чий Крим» взагалі ламається. В Україні вже чекають «сватів», які не вилазили з окупованого Криму , але їм зняли заборону на в’їзд, бо ж мільйонам споживачів серіалів і Ква - « какая разніца». Вже й Dr Alban, який вважає Крим суперечливою і невизначеною територією й бував на нашому окупованому півострові- викладає фото з Зеленським і дуже дякує. Цьому діячу було заборонено в’їзд в Україну. Але спрацювало телефонне право. Особисто президент подзвонив куди треба і ... s’il vous plaît.
    Кордони держави , повага до них - це один з маркерів. Ставлення до України. Тих, кому не все рівно. Або какаяразніца.Чекаємо на Путіна з хлібом- сіллю?....
    Ірина Геращенко

14. Такий, сякий - цю жуйку жуємо восьмий місяць поспіль.
    Малюватимемо червоні лінії аж доки не зрозуміємо, що йдеться про фізичне знищення не абстрактної нації, а цілком конкретних нас. Кожного, хто впродовж п’яти років давав відсіч, хто просто стояв під синьо-жовтим прапором, хто говорив українською. І навіть тих, хто ще нещодавно затято кричав "Ні!", а сьогодні тихенько: "Да, поработаєм вмєстє". Хіба що черга на місяць-два пізніше дійде.
    Головне, щоби усвідомлення цього не запізно прийшло.
    Володимир Саркісян

15. От ті пресловуті "73", включно з "антикорупціонерами", саакашвільками та іншою демальянсівською помийкою, насправді проголосували за право йменуватися людьми другого сорту. Молодшими братами.
    Це треба занотувати, щоби, коли вводитимемо статус негромадянина, на усі їхні верески тицяти їм у носа їхній торішній вибір.
    Хотів - отримуй.
    Володимир Саркісян

16. Вже майже 7 місяців від Президента ми чуємо кашу з передвиборчих гасел, незрозумілих ідей і нереальних обіцянок.

На Новий Рік нас ошелешують запитанням: «Хто я?».

Далі буде, в традиційній російській парадигмі: хто винуватий і що робити?!

Відсутня програма Президента, Парламенту, Уряду.

Жодної уяви, яку економічну модель ми будуємо. Між лібертаріанством і соціалізмом - прірва, але ці два напрями президентська команда легко об’єднує, бо крім красивих слів - суті традиційно не розуміє.

Бізнес в шоці, бо передбачити дії влади неможливо. Сьогодні вичавлюємо тютюнову галузь, завтра обвалюємо альтернативну енергетику.
    Штучний ріст курсу гривні знищує останню промисловість, яка працювала на експорт.

Де хоча б один світовий інвестор, який зайшов в Україну завждяки продуманій політиці Зеленського? Чи бодай один, який зайде в 2020?

Жодного адекватного пояснення від Президента, що буде з ринком землі, лісом, азартними іграми, бурштином, спиртовою галуззю.

Де реформа правохоронної і судової систем? Де боротьба з корупцією і гучні справи на мільярди?

Уряд залишається чи йде? І чому? І що буде далі?!

Де вирішення російського питання? В чому воно полягає? Для чого нам: ні миру, ні війни, з повзучою російською окупацією?

Жодної відповіді на серйозні економічні запитання, які справді важливі для стабільного розвитку держави. Держава - це система і лише завдяки правильному прозорому механізму громадяни зможуть отримати переваги від проживання саме в Україні. Захочуть жити в Україні. Битися за неї, вмирати і народжуватися українцями.

Натомість, ми отримали балаган, бродячий цирк, політиків з наливайки. Які породжують примітивні сенсації і марнують час країни. А цей час - це життя і майбутнє кожного з нас.

І постійна брехня. У всьому. У відчаї, щоб некомпетентності надати вигляд величності.

Чесно, якби не прочитав черговий опус від офісу Президента, як він на пляжі в Омані проводить важливі двосторонні переговори - може би ще стерпів перед Різдвом.

Але цих блазнів треба гнати в шию, доки не пізно.
    Volodymyr Omelyan

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Клоун привычно сбрехал?Ну кто бы мог подумать?

18. Good man

Good man Обычный человек

Глупыш, Жириновский это актёр, по факту он любого из нас порвет как тузик грелку, это умнейший мужик, который просто монетизировал политику. Фарион ему в подмётки не годится.

19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Колись тій брехні прийде КІНЕЦЬ":yes::aggressive:

39.png

20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Клініка... :suicide:

Старий содоміт (с) вже пише на десять місяців наперед :)))
    5 жовтня 2020 р.
    [​IMG][​IMG][/

• Смішно Смішно x 2
а де твій аватар? :)