Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Когда где-то с год назад Фейсбук объявил о создании в Варшаве украинского офиса и открытии вакансии его руководителя - я аж до потолка подпрыгнул от радости. Ну, думаю, дождался. Послал Господь. Вот она, работа прям для меня. Я знаю фейсбук, я понимаю фейсбук, я знаю блогосферу, я знаю политику, я знаю Мордор, я знаю гибридную войну, я знаю Ольгино, я знаю, как ему противостоять, что делать и в каком направлении вести стратегию. Я хочу это делать. Мне нравится это делать. Вот прям просто для меня созданная должность.
    Открыл скилл-лист.
    Секунд через десять понял - проебут всё.
    Список требований к кандидатам состоял из двадцати восьми, что ли, пунктов.
    Владение английским, знание компьютера, коммуникативность, обучаемость, умение делать презентации, умение руководить большим коллективом, опыт проведения пресс-конференций - вот вся вот эта вот стандартная хуйня, когда работодатель понятия не имеет, что надо делать, что ему нужно и что происходит вообще.
    Вместо одного пункта - нам нужен умный, способный отдуплять, что происходит, и как этому противостоять, человек, горящий фейсбуком и желающий довести его до ума.
    И если раньше ведущие проукраинские журналисты по полгода проводили в бане, то через несколько месяцев после открытия украинского офиса Фейсбук ведущие проукраинские журналисты по полгода проводят в бане уже даже без объяснения причин и возможности обжаловать блокировку, а ФБ удаляет тексты Ульяны Супрун.
    Украинский офис. Удаляет тексты. Ульяны Супрун. Которые она пишет в день рождения украинского национального героя.
    Знание ПК, коммуникабельность, общительность...

Когда Владимир Зеленский объявил конкурс на должность секретаря, я открыл скилл-лист...
    Знание английского, умение проводить пресс-конференции, умение руководить коллективом, коммуникабельность, обучаемость....

Пресс-секретарь Президента - это не просто говорящее пробковое дерево. Это одна из важнейших должностей в структуре государственного управления. Это человек, который может устроить хаос в стране одним словом. А может одним словом хаос предотвратить. Это человек, который может влиять на внутреннюю политику страны так, как может не влиять даже само первое лицо государства. Это человек, от открытия рта которым в подходящий или не подходящий момент, может зависеть и внешняя политика. Это человек, который может устроить полный пиздец на внешней арене. А может его предотвратить.
    Это должность, требующая мгновенной реакции, очень быстрого, отточенного ума, кристального понимания ситуации, навыков дипломата, политолога, хитрой жопы, открытости, честности и актерского мастерства.
    Я бы вот за такую работу взялся бы разве что под страхом расстрела.

Выбрать на должность пресс-секретаря президента воюющей и входящей в кризисное пике страны двадцативосьмилетнюю девочку, которая пишет и говорит невероятную, фантастическую, не имеющую аналогов хуйню... Про главное достижение года - появление на обложке "Тайм" с заголовком "Между Путиным и Трампом" и наивлиятельнейшего человека в мире... Ммммм... Я даже не знаю, что вкуснее-то... Законодатель, набранный из тамадов и свадебных фотографов? Комик, возглавляющий исполнительную власть? Откровения Пристайко из параллельной вселенной Нибиру? "Да я дебил" от министра экономики? Такая же двадцативосьмилетняя девочка, предлагаемая на должность руководителя комитета по внешней политике вместо анал табу? Совещания руководителя ДБР? Продюссер КВН на должности руководителя спецслужбы?
    Все такое вкусное. Глаза разбегаются.
    Знание ПК, коммуникабельность, общительность.

Превратить государственное управление воюющей страны в полный, абсолютный, блядский клоунский цирк во всех ветвях - это, безусловно, невероятный, не имеющий конкурентов талант зеленой власти.
    Сука, да мне уже Дмитрий Песков начинает казаться адекватным неглупым человеком.
    Впрочем, нельзя не признать, что эта власть так же во всех её ветвях крайне органична. Деревянная пробка в пресс-секретарях у зеленой табуретки - что может подходить друг другу больше.
    Эталонный эффект Даннинга-Крюгера.
    Да какая разница.
    Доброе утро.

В рамках проекта "Журналистика без посредников"
    Если вы считаете, что этот год я прожил не зря, если кого-то мои тексты заставили задуматься, сделать какие-то действия, принять решение, вновь обрести почву под ногами, улыбнуться, заплакать, или просто считаете, что то, что я делаю, кому-то нужно, то премию по итогам года можно выписать, как обычно, здесь:

Спасибо
    Аркадий Бабченко

2. НАМ ПОТРІБНО ДАТИ НАРОДУ ЩЕПЛЕННЯ ВІД “МИШЕБРАТСТВА” – УКРАЇНСЬКИЙ ВОЇН Воїн Національної гвардії України, учасник Операції Об’єднаних сил на Донбасі Харитін Старський присвятив українцям сильний пост, в якому закликав самим будувати майбутнє своєї країни.

Джерело: Нам потрібно дати народу щеплення від "мишебратства" - український воїн - Syla News
    © SYLA news

Chariton Starsky
    on Thursday

Люди тут масово підбивають підсумки року, що минув. А я все більше думаю про те, що чекає попереду. Не знаю, як ви, а мене воно ні фіга не лякає. Життя - це щоденні виклики, це боротьба. Життя - це війна, солдате, vivere militare est. Повторюй, доки не змиришся і не почнеш отримувать задоволення, бо слабким бути дуже легко. Достатньо сказати собі: "Ай, гори воно вогнем, усе неправильно, всі дебіли хай розгрібають без мене!" Запам'ятай, що складніше всіх тільки внутрішньо сильним людям.

Зізнаюся, я давно мрію пожити заради себе і своїх, бо війна відібрала у мене дуже БАГАТО важливих речей. Місяці та роки, коли я не бачив своєї родини, усі ранки, коли я міг просто вимкнути будильника, безліч країн, де я не зміг побувати. Побратими, яких я більше ніколи не побачу. Це був мій добровільний вибір. Але мене щодня надихають НЕЗЛАМНІ (такі як Vasily Koryak, Evhen Zborowski, Сергій Мазур, Олександр Рудоманов, Богдан Шидловский, Anastasiia Shevchenko, Maksim Sergeevich, Ivan Hachina, Катерина Яресько, це так, навскидку, з тих кого знаю особисто) і ще тисячі людей, які роблять свою роботу, бо це потрібно, бо без неї наш човен піде на дно. Це дуже різні люди, можливо навіть вони багато в чому ворогують один з одним, але вони мають непорушні переконання, найголовніше з яких - СИЛЬНА УКРАЇНА. І звісно ж, серед цих людей, що мене надихають є кожен мій побратим, який сьогодні воює на фронті.

Починаючи з 2013 року ми нарешті отримали змогу воювати проти окупаційного міжнародного тероризму під назвою "ватний мір". Воювати фізично, зі зброєю в руках. Я вважав і продовжую вважати, що це хороша, благородна справа, і що Україна не зможе стати сильним геополітичним гравцем, доки не ізолює себе від впливу РФ. Я вважав і продовжую вважати, що для того, аби перемогти імперію зла, потрібно воювати на її території, як це робили союзники у Другу світову війну. Але найголовніше, що потрібно зробити - це перемогти в головах, бо саме там проходить найважливіша ділянка лінії фронту.

Сильній Україні потрібні сильні громадяни, відповідальна громадськість і оце от усе, чого у нас досі немає. Нам потрібно збудувати потужну національну модель і дати народу щеплення від мишебратства, хитрожопості й меншовартості. Це єдина і найважливіша річ, яка потрібна для виживання України сьогодні. Жодні ракети і танки не захистять народ, у якого немає ГІДНОСТІ. Тому нам потрібно бойове братерство на рівні суспільства, безстрашна команда сильних та чесних громадян. Нам потрібно поменше бидла, алкашів і споживачів. І побільше захисників, будівельників та творців. Ми повинні ЗАСЛУЖИТИ свою країну і більше вимагати від себе, заради того щоб нащадки сказали нам "Дякую!" Щоб батьки не боялися відпускати дітей самих до школи, щоб на дитячих майданчиках не валялися шприци і закладки, щоб нам було не соромно приймати гостей з інших країн. Щоб люди отримували гідну з/п і при цьому були спокійні за використання своїх податків. І найголовніше, щоб більше ніхто не зазіхав на нашу свободу.

Через кілька років закінчується мій контракт у війську, можливо багато чого поміняється за ці роки, але я хочу гідно дослужити своїй країні, хочу навчитися боротися і продовжити цю боротьбу вже на глобальнішому рівні. Я переконаний, що метою будь-якої БОРОТЬБИ є ПЕРЕМОГА, а це саме те, чого заслуговує Україна і кожен із нас.

Ось такі от перспективи, в загальних рисах. А ви собі що плануєте в наступному році?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Невже конфіскували слуги народу, чи просто завершели процес, початий при попередній владі, завершивши всі юридичні формальнлсті.
    Брехати і приписувати собі чужі заслуги - це так по зелебобськи

5. medwedo berlogsoni

Звичайно, що початий при попередній владі. А юридичні формальності будуть завершувати ще найближчі чотири з половиною роки. І стосовно Порошенка, думаю, формальнлсті завершать.
    Всі заслуги отримає Порошенко. Ну, або ж по заслузі отримає. Це вже як чирва посвітить.
    При попередній владі все якось не виходило завершувати юридичні формальнлсті .
    Тепер нова влада завершить.

6. Рябошапка должен запереживать...

- А еще два друга Зеленского, где - Пореченков и Охлобыстин?
    У нас столько вакансий в Госкино и Оборонпроме.

Россияне в ходе последнего обмена вернули себе провокатора Коваленко, который долгие годы изображал украинца-нациста...

Денис Казанский:
    Интересно, что во время последнего обмена пленными Россия помимо террористов и убийц включила в список одного из бывших лидеров националистической организации УНА-УНСО Эдуарда Коваленко. Да, это не ошибка. Действительно Россия (ее прокси из ЛДНР) пожелала вытащить из украинской тюрьмы украинского националиста и забрать его в Донецк.

Коваленко как раз тот, кого в РФ называют фашистом. Причём он не просто фашист, а настоящий матёрый фашистище. Зиговал, водил по Хрещатику марши с символикой СС, оскорблял в своих выступлениях кавказцев и евреев. Россияне у себя по ТВ ежедневно осуждают и проклинают таких людей, а Коваленко решили забрать из Украины вместе со своими «новоросами» и «ополченцами». Как же так?

А все очень просто. Эдуард Коваленко был ряженым провокатором и специально нанятым актером, который изображал максимально упоротого нациста. Ещё в 2004 году его нанимал Медведчук, чтобы дискредитировать Ющенко (Коваленко притворялся его сторонником). А теперь тот же Медведчук вероятно и добился его включения в списки на обмен.

Согласитесь, это прекрасно. Россияне (в лице кума Путина) нанимают в Украине чувака, чтобы тот маршировал под знамёнами СС, кидал зиги и разжигал межнациональную ненависть. Потом тычут в него пальцами и орут «Смотрите, в Украине фашизм!!!» А теперь говорят «Ну ладно, так и быть, это был наш чувак, мы его забираем».

Подробнее об этом в видеоблоге
    View: https://youtu.be/U2q8FAznF_w

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Писав не раз, не до всіх дійшло, я був реалістом, а не романтиком, як деякі порохоботи, знав, що голосуй, хоч за Порошенка, хоч за Пушкіна, переможе Зеленський і такий розрив не подолається, тепер згадали...

8. medwedo berlogsoni

Тут така справа... Постанову про підвищення була не порошенківська (цей пан уже програв президентські вибори), а гройсманівська, від 10 липня 2019 року. Ось редакція.
    Про оплату праці педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів і установ освіти і науки
    Вибори президента відбулися 21 квітня.
    Парламентські вибори - 21 липня.
    Тобто, Гройсман уже знав, що пролітає (згідно з опитуваннями), тому і ухвалив постанову, яку виконувати вже не йому.
    Такі от пироги з котенятами. Підсунув свиню майбутньому урядові. Я так вважаю.
    Ні Зеленський, ні тим більше Порошенко на Гройсмана на той момент не мали жодного впливу.

А можливо, Гройсман помахав перед носом виборців морквинкою, щоб за нього проголосували. Таке також виключити не можна.
    Постанова - 10 липня, вибори - 21 липня. Дуже підозріло, якщо подумати.

Останнє редагування: 4 січ 2020
  9. Що пообіцяють 31.12.2020?

Дію Постанови зупинено до 31 грудня 2020 р. згідно з Постановою КМ № 1044 від 15.11.2019}

10. View: https://www.facebook.com/752843134866864/posts/1554333571384479/

Олександр Костюк
    Костюк Олександр

Деякі прихильники Зеленського вже відчувають, що щось йде не так. Немає ні проривів, ні покращень, ні зменшення тарифів, ні зростання пенсій. Є маніпуляції, роліки у ФБ, обіцянки та заклики «нємного потєрпєть». А ще – дірка у бюджеті, падіння промисловості, повний провал дипломатії, повзуча здача державних інтересів і “какая разніца”. Тому прихильникам Зе не залишається нічого іншого, як мотивувати своє голосування за колаборанта і нездару начебто неймовірним “розкраданням Порошенка”.

Пройшло пів-року, як Порошенко – не Президент. Узеленські риють землю, щоб нарити на нього справу. Це їх заповітна мрія. І не нарили НІЧОГО. Немає фактів ні розкрадання, ні мародерства. Немає з чим не те що йти до суду, розпочати слідство за фактом. Всі «розкрадання і мародерства» їм навішали на вуха Коломойський, який вкрав у вкладників 5,5 млрд доларів (і продовжує грабувати), його прихвосні та кремлівські боти.

Але лохи продовжують жувати цю жуйку. Бо іншого виправдання тому, що вони своїми руками перетворюють Україну на велике ОРДЛО, тому, що вони зрадили майбутнє власних дітей, у них немає.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

12. medwedo berlogsoni

Коли кажуть "собаки гавкають, а караван йде", то припускається, що серед собак є і сучки. Дзявкотять.

13. Самокритика приймається. Браво косолапий. Як точно ти себе описав. Ні додати, ні відняти.

Останнє редагування: 4 січ 2020
  14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Нюхом вже чують...

36.jpg

15. Далі буде цікавіше. Збираються закривати сільські школи. В класі менше 20 учнів - закриваємо. Педставка тепер 20 годин. І (оппа!) дефіцит вчителів перетворюється на надлишок. По Україні планується звільнити 40000 вчителів.

16. Good man

Good man Обычный человек

Так, фракция Зеленского, быстро отчиталась о производстве чугуна, стали и проката за год. Статистика уже вышла.
    Или опять скажите, что это Порошенко чугун в шоколад незаметно добавлял, причём, с ворованного, поэтому неучтённого.:lol:

17. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

На мій погляд, у ЗЕ все йде нормально. Законно його не знімуть, а революції ганьби ніхто вже не захоче( , бо то признають свою ганьбу. Тож нехай всі тепер терплять.
    Бачили очі, що вибирали...
    Тут тільки два можливих результати: або по Хомчуну (побитися всім добре на користь ворога) або покаятися перед Богом за свою жадобу і жагу до багатства, і просити пришвидшити кінець цього неподобства)

18. ENddbHLXYAIfpaN.jpeg

19. Good man

Good man Обычный человек

Где нормально? Экономика на сколько выросла? А при "воре" Порошенко насколько? Производство на сколько выросло?

а де твій аватар? :)