Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Что происходит с русским(совєцьким) человеком от его рождения до его смерти...

2. Полковник

Полковник миється в бані

Вы, это, не узагальнивайте..

Мой менталитет не украинский, а москальский.
    Мы - не рабы.
    Рабы - не мы.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Заглянь в свою душу та в вікно.

4. Полковник

Полковник миється в бані

Посмотрел.
    Дальше что?

П.С. Администрация, а чего это тыкает?
    Можно уже?

• Подобається Подобається x 2
  5. BastardO

BastardO Well-Known Member

а яка різниця ...

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В гнилій СА, в якій я колись мав дурість служити оХВицером, десь 80% були сексотами, доносячи один на одного. Той же запах зараз чую.
    Мацкаль, якраз звідти в мене й народилася алергія на це "ви"- кання, коли старший по рангу бо барськи "ти"-кав, а менший - по рабськи терпів та "ви"-кав. Першого, кого я відучив такої етики в стилі культури "рашен", був комполка. На його "ти"кання я просто відповідав тим же. На його мат - тим же. Вилікував. За що достроково отримав чергове оХВицерське звання.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Приспособленец.
    Давайте уже про болота!
    У Вас это так красиво получается.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А хана Путіна він називає президентом.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ромку,
    зізнаюся, я теж даю ДАІшнику в лапу (100 грн замість 255-400).
    Не тільки з міркувань економії. Бо інакше - заповнювати платіжки в Ощадбанку (як правило, тричі. То нулик пропустиш, то рядок не влазить у поле). Потім треба відвезти квитанцію до адмінвідділу ДАІ, почути від них, що "інформація ще не надійшла до бази". А повторивши візит через два тижні, дізнатися, що документи вже у виконавчій службі. Виконавча служба у себе "гасить" мій штраф і запевняє, що інформація автоматично потрапить у ДАІ. Але ... не завжди.
    Якось приїхав на техогляд, а у мене в базі - нібито несплачений штраф півторарічної давнини (платив через суд. Суддя не вимагала принести квитанцію, а сплатив я в той же день).
    Тож ... якщо порушив - сам собі кажу: "Оцей мент "рибалив" кілька годин на сонці/морозі серед вихлопів, пильнував, впіймав мене. Тож нехай заробить він, а не Держказначейство імені партії ригионів."
    Благо, мене дуже рідко зупиняють.
    Хто з водіїв кине у мене камінь?

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Та й поділитись ще потрібно. Не привезе з чергування ні копійки, то навіщо він потрібен там, скоротять.:)

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я кину.
    Ви, Боря, всім хабарі даєте?
    Продвацю в супермаркеті, двірнику, електрику, що обслуговує "ваш" ТП...? Чи тільки мусору поганому, який Вас за дупу вхопив? То може справа таки в дупі...?

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Відчувається знання мусорської справи...

12. консультант

Так само, як Ви своєї. Правда не сапера, а підривника. Тільки не підривника залізничної колії, а Незалежності України.:sad:

• Подобається Подобається x 1
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Двірнику даю "на чай", щоби наприклад сколов лід. Продавцю? Щось у Вас заклинило, Васю!
    Продавцям давали хабарі у часи совкового дефіциту. Продавців зневажали, дехто соромився батьків-продавців, але ж то були "нужники". Слово яке, га?
    Зараз продавців треба "строїти", щоби метушився, догоджаючи, відганяв мух і пригощав кавою за рахунок закладу.

А даїшнику - за "недонесення". За заощадження моїх 300 гривень і за вивільнення від зайвої біганини.

Якщо даїшники нахабніють і окрім порушення (лівий поворот) починають ліпити горбатого про протермінований на тиждень талон техогляду і те, що не був пристібнутий (літо 2010 - розвод! Талони були дійсні до грудня!) - ну там домовилися на два штрафи і ... запуск з товкача.
    Бігли, товсті бідолахи, досить довго, один хвуражку загубив - а я все не вмикаю запалення! Зустрічні водії фотографували на мобілки.

14. консультант

15. VasMT

Весь, так званий "клятий" совкізм у всій красі.
    Хабарі тільки тому, від кого залежиш, від кого щось потрібно...
    А чесно жити не пробували, Боря?
    А-а-а... Я забув. Воровскоє прошлоє не відпускає...:mocking:

16. консультант

17. VasMT

18. консультант

19. VasMT

Угу... Навіть гілку відповідну створили. "Вірити людям, чи не вірити?".

20. консультант

Угу..., створив, бо був ментом і знаю суть.:) Якщо писати по темі, то навіть не можливо порівняти Україну вчора і сьогодні. Завтра вона буде ще інакшою, поки терпець не урветься в народу. А як терпець урветься, тоді в когось щось і почнеться або прийде... .:)

а де твій аватар? :)