Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут дехто любить дечим мірятися.
    Мені стало цікаво, скільки переглядів на даний час привітання Зеленського і скільки - Порошенка?
    Але прошу звернути увагу, що в стосовно Порошенка вказано і 2019 рік

zelen2020.JPG porox2020.JPG

• Погоджуюся Погоджуюся x 2

2. View: https://twitter.com/DDen911/status/1212709151085858817?s=20

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Перегляд відео привітання Зеленського - дехто міг дивитися не стільки через те, що сподобалось, ще і з цікавості, скільки було критики і придерань.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. FB_IMG_1578008042326.jpg
    Ось як лідери держав вітають свої народи - на фоні державних символів !!!
    А наше убоге щеня вчинило акт блюзнірства ,принизивши українців .
    Я щось пропустив ? Може Україну ,як державу ,ліквідовують ?
    Lyudmila Pavlovna‎
    55 хв ·
    Новорічні привітання лідерів країн: Польщі, Литви, Канади, Австрії, Німеччини, Словенії, Франції І ... Україна, яка під жовто-блакитним прапором, з кров'ю відстоює свою незалежність. Янелох, віртуоз гри членом по роялю, хамло, що грає свою чергову роль "пахана" і "рішали", президент малоросів країни 404 без прапора і гімну. Хто завгодно, але це не мій президент, це не та людина яка любить свою країну, НАШУ країну, відстоює її честь і гідність.

• Смішно Смішно x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зараз вся вальцманута рать в єдіном поривє, і емоції захлєснуть через край, а правєдному гнєву не буде кінця....
    Барабанна дроб, гробова тиша , світло софітів... на арені убоге щеня, хамло, мурло і НЕ президент...
    Ні Гімну, ні Герба, ні Прапора...
    Тільки Свинориле уйоміще, яке вітало своє вальцмануте тупоголове стадо в минулому році!!!

Слава Свинорилому Вальцману, дебілики!!!

upload_2020-1-3_9-30-50.png

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Інформативно, одначе..Та як це Петру ніхто прапор біля ялинки не втикнув?? А тільки подарунки. Мабуть, тому і програв...:)

7. Lanktocha

Можу помилятися, але прапор та інші державні символи актуальніші при зверненні лідера держави з нагоди виборів, референдуму, таких дат як День Незалежності.
    Ще пригадую привітання Кучми - з внуком біля ялинки. Для цікавості можна пошукати відео. Навіть Ющенко деколи бував на території якогось монастиря, на майдані біля ялинки, а не у студії у стилі совкового фотосалону.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Сільські діалоги.
    Вчительська.
    - От кума маєї куми уєхала в Крим. Вчителькою работає, так харашо живе: семнадцять тисяч получка?
    - А ви скільки в Україні отримуєте?
    - Восім з половиною!
    - І чого ж то вона краще вас живе?
    - Ну ти шо в цифрах не разбіраєшся: де сімнадцять і де восім.
    - І де вони, по курсу 0,37 за гривну?
    - А ти сам посчитай.
    - А що тут рахувати. Дурна кума отримує 6 000 гривень, а ще одна дурна страшно їй заздрить, при зарплаті майже в півтора рази більшій...
    Три тижні не здоровалась...
    Сусід. Ще крепкий мужичок на старенькому москвичу. Любить Союз і брежнєва...
    - Слухай, є діло.
    - Давайте, - кажу.
    - Я тут чоловіка підвозив до райцентру, то він мені сто рублів рассєських дав.
    - І???
    - Ну ти ж там вездє їздиш, поменяй мені на наші, бо два скати треба купити. Тобі ж не важко.
    - Воно то не важко, але є дві проблеми. По-перше, в обміннику таку дрібну купюру може й не візьмуть, а по-друге, це ж всього 37 гривень.
    - Ти не пойняв, то ж справжні рублі!
    - То я ж вам кажу - ті справжні рублі вартують 37-40 гривень.
    Розказую йому за курс рубля. Слухає з недовірою. Пояснюю на пальцях. Слухає і сам себе голосно питає
    - А тоді ж як оце, а на хуя я ж ото...

Вже років п'ять мене мучає питання: а пан Стець при пам'яті, чи впав в летаргічний сон.
    Іван Виговський

9. У нас країна, де психи вирвалися з палат, захопили лікарню і тепер грають лікарів.

До цього ми йшли 6 років. Спочатку банда злодіїв прикинулася "антикорупціонерами", "активістами" і прочею "совістю нації" і 5 років окуповувала публічний простір зі своїми криками про "нестерпну ко-корупцію", зраду і злитих патріотів у котлах. Допомагали їм різні спасителі нації від парасюків до семенченок і всього штибу лайна на підошві - савченок, саакашвілі і прочих ледарів.

Влада їм не протистояла. Вся ця славнозвісна хунта - Порошенки, Криваві Пастори, Парубії і Авакови - дивилися крізь пальці, як вся ця сволота розхитує країну (і мізки суспільства), і нічого не робили.
    І сволота таки розхитала нас.
    Тепер владу захопив наркоман-шизофреник, чиє оточення дує йому у вуха, що він "перетворився в найвпливовішого лідера світу" (с) (Мєндєль).

Ні, це ми перетворилися на один великий дурдом з Коломойським на чолі, що в цей час обкрадає державу.

І тут є важлива думка:
    ДОВГО ТАК КРАЇНА ІСНУВАТИ НЕ МОЖЕ.

Ми, як держава зникнемо. Ми зникнемо. Зникнемо, як зникли багато інших суспільств, що не знайшли в собі сили протистояти заразі.
    Ми заженемо їх назад до палат, або вони доведуть нас до розвалу.

View: https://www.facebook.com/100008612829760/posts/2282144875415918/

10. Lanktocha

І я не поділяю думок багатьох, але обзивати і принижувати інших, що думають не так, як я.
    Доречно Хомчина завести в переулок і пальнути в рило... хіба що, кулака свого шкода.

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Так в том-то все и дело.Если бы вы думали- проблем бы не было.Но- не дано вам.

12. А не боішся сам дістати в рило і не тільки. Чи ти з мамою прийдеш?

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

14. Lanktocha

Ні від чого не зарікаюсь, але і не нариваюся ні до кого, що ти такий-сякий тільки тому, що не думаєш як я.

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

а де твій аватар? :)