Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не плутайте, які повноваження були у Ющенка при його президенстві і які у Порошенка - велика різниця + прихильний каб.мін, парламентська коаліція, всі силові органи.

2. Выводы года. Личное.

- не брать пленных, если придётся вновь
    - научиться прощать близких
    - успеть извиниться и исправить свои ошибки в случае прокола
    - не бояться признать, что ты тоже человек и имеешь право быть собой
    - реже молчать, когда надо сказать правду открыто
    - не сметь предаваться унынию и опускать руки, идти до конца
    - научиться контролировать гнев и найти гармонию внутри себя
    - никакого примирения с предавшими тебя

Год был херовый. Хуже предыдущего. Как и тот до него. Тем не менее, осознание массы ошибок приводит к надежде в следующем году стать лучше. Без галимого оптимизма твёрдо идти к поставленным целям. И наконец, хоть изредка получать удовольствие от жизни, даруя радость близким.

Да, тяжело. Но придётся. Выбора особо и нет. Всё в моих руках.
    Тим Златкин

3. А ще 5 років тому, в набагато складніших умовах ми зовсім інакше зустрічали Новий рік.
    А потім беня спотворив слово укроп, а потім вумний наріт вибрав зелену неволю, яка глумиться з тих, хто спас країну5 років тому.
    Але нічого. Більше в полон брати не будемо.

View: https://www.facebook.com/mykhaylo.khomchyn/videos/1664900900454340/?sfnsn=mo&d=n&vh=i

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

І буде ще ниття, що ніхто минуле не згадує.
    Яким би не був Зеленський, Порошенко - що міг виконав і він МИНУЛЕ, ІІ тур виборів був би зараз, результат був би інший? Ви знову, не реалісти, а романтики.

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:good:
    00000aas34р2hк43евs7a3а6н2.jpg

6. Lanktocha

У будь-чому потрібно, та і я сам стараюсь знаходити позитив.
    Бачу. з порохоботами не той випадок.

• Смішно Смішно x 1
  7. Найважливіший висновок цього року – українців плавно привчали до того, що сором і приниження – це нормально.

Віддавали вбивць та терористів Росії, щоб ті уникнули покарання, безперешкодно давали можливість повернутись злочинцям влади Януковича в Україну, демонстрували всьому світу, що держава-терорист – вже не терорист, а майже друг.

А закінчилось все тим, що вперше за останні 5 років український президент привітав Путіна «З новим роком». Очільника держави, через яку загинули понад 13 тис українців, ми втратили Крим, і досі воюємо на Донбасі.

Але в 2020 все поміняється. Бо терпілка в українського народу з часом обривається. Доведено Януковичем.

8. Зеля, король-віслюк, всі вже зрозуміли, що ти - зрадник і малорос. Зовсім необов'язково так корячиться.
    Або господар велів?

Нехай 2020 рік стане для України роком виправлення помилок 2019 го.

9. #маєзначення
    Для мене сенси - мають значення. Що ти читаєш, що ти робиш, що ти говориш, як ти відповідаєш за свої вчинки.

Для мене має значення, чи буде майоріти українській прапор скрізь, в честь якої людини буде названа вулиця, бо назва вулиці - це і історична пам'ять.
    І для мене має значення під пам'ятником кому я буду зустрічатися з дівчиною чи дружиною.
    Бо неможливо мати щось спільне з твоїм вбивцею якщо ти сам не вбивця.

І для мене, як для російськомовного, має значення мова! Я хочу щоб вона була скрізь, щоб нею спілкувалися, щоб я мав можливість отримати послуги на цій мові.

І тільки для людини, яка не є українцем, не є взагалі самоідентифікованою людиною - це все не має значення. І мені нема про що з ними об'єднуватися, чи дружити, бо мої цінності для них ніщо.

Це все #маєзначення

А що для вас має?
    Константин Нескоромный

10. Lanktocha

Дивуюсь, навіть у Новорічну ніч, Хомчин відробляв свій хліб ліплячи копіпасту чорноволохів.
    Попри всі сумніви до Зеленського, звернув увагу, чи не всі телеканали показували його привітаня і тільки порошенківські 5 і "Прямий" у цей час транслювали якусь талапанину невідомо кого, якийсь уривок виступу Зеленського показали вже із настанням Нового Року. Така поведінка - не стільки патріотизм, скільки демонстрація своєї заздрості та жалю за втратою влади.

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Вспомним прошлое поздравление Порошенко и "Г+Г"?

12. Lanktocha

Тоді один телеканал побув білою вороною.

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А теперь два.Прогресс налицо.

14. Головнокомандувач, який привітав Путіна, але забув привітати своє військо.

Из откликов на Зепривітання:

Вахтнаг Кіпіані:
    Нема різниці, яке прізвище носить президент - Зеленський чи Путін, аби вулиці були освітленими...

- Самое яркое освещение улиц был в Освенциме.

Журналіст Андрій Сайчук оприлюднив свою версію короткого переказу новорічного привітання президента України:
    «Всє ми люді-чєлавєкі, всє ми любім чебурєки».

- Снова Зе команда за все хорошее и за посидеть на каждом стуле. Действительно, нет разницы... Патриот или ватник один хер, Вы граждане Украины. Живите дружно и тогда все будет супер, а президент ничего Вам не обязан.

Попытались задеть и Украинских граждан, что находятся за границей. Мол, х&ли Вы уехали, а ну обратно в стойло, а то у президента без Вас ничего не получится. IT специалист, что мечтает свалить, ты че охренел? В Google он собрался. Сиди дома сука, развивай Украину, пока Аваков будет п#здить твои бабки. Ну под конец ещё и Кравчук засветился. Дедушка Украинской нации. Великий президент. Частый гость в студии 112 телеканала. Винник - любитель мира и единения. Снялся и в клипе кремлевской пропаганды и у президента Украины в кадр влезть успел. Ну а хули, прекрасный представитель украинского концентрированного малоросского колхоза. Немного любителей собрать «пожертвований» с концертов в России, в том числе и упомянутая Зеленским - Марув. Мусульмане в восторге от поздравления.

Я даже не знаю, как воспринимать этот дикий стереотип, что я увидел в ролике. Квартальное быдло схавает. Ну ниче, потом замылим парой фраз на крымско-татарском. Да дружище президент, пытаясь не подорвать ср@ку, ты все равно подорвёшь ее. Нельзя выбирать два направления одновременно. Вектор бывает один. Кстати уверен Тарас Шевченко был бы не против НАТО.

"Повинні ми любить усіх під@расів, злодіїв, убивць. Бо кожен з них - народ, усі - богоносці." - первое что пришло мне в голову, когда я это посмотрел. А ещё этот дятел так и не понял, что он президент, а не телевизионный клоун. Но само печальное, что большинству эта херня и показуха до сих пор очень нравится.

В общем, у меня очень плохие ожидания на уже этот год. Реванш продолжится и мы окончательно вернёмся во времена Януковича, а то и хуже - станем малороской губернией, на радость зелёным д#билам.

ЗЕ: какая разніца кому пам'ятник, кому названа вулиця і якою мовою ти розмовляєш. Ти - безликий українець, для якого «малорос» і «бандерівець» на одному рівні є образою. Давайте приймемо у теплі обійми наших друзів з «ДНР» і «ЛН»Р. Вони просто «інші» і «різні». І нас штучно розділили з братнім русскім народом», - написав активіст Олег Слабоспицький та додав хештеги #ПромоваПоразки та #ЗеРеванш

Повний текст: «Промова поразки»: у мережі різко розкритикували новорічне звернення Зеленського

15. Війну з Росією, Володимир Зеленський можна закінчити у два способи.
    1виграти
    2 програти.
    Наївна гра у «ми всє за мір» зі взаємними привітаннями з новим роком- це прикрий Ваш суїцид.
    КВК ніколи не обіграє КДБ.
    Я зараз суто про рівень стратегії.
    Чи Ви думаєте, що Вам вдасться задобрити, а потім хоп і перехитрити сусіда?
    Ну...Путін не Юзік. Нємножка іной псіхатіп і мізки . Він розуміє тільки позицію сили. Заграванням Ви тільки ганьбите себе і країну, 13 тис громадян якої цей пан ганебно вбив.

Щодо «какая разніца»як вулиця названа...і «Хто ми?»...

Разніца бальшая. У ній якраз вся сіль. Коли Ви це зрозумієте, то все піде правильним шляхом. Як це зрозуміли у Польщі, Угорщині, Франції і Німеччині...

Відповідь на питання «хто ми?»буде тоді чіткою і впевненою, коли ви зрозумієте, що об‘єднує країну не бумажка і асфальт і навіть не прагнення миру, а спільна національна ідея, самоідентифікація, боротьба з ворогом, який калічить та знищує наших солдат, розуміння ходу власної історії, категоричність до будь-якого зазіхання на все українське всередині та ззовні, цінність мови і культури, особистостей, які змінили хід історії у боротьбі за незалежність та суверенність.

Оточіть себе тими, хто це розуміє, Володимир Олександрович.
    Ви опинилися у вакуумі малоросів.
    Ставайте правішим. Час лівих лишився в СРСР.

Але... якщо Вам все ж все рівно...
    То пропоную назвати вул. Банкову, де Ваш офіс - вул.Бандери. Теж на Б.
    Какая разніца.

Було б логічно зробити це сьогодні, у день народження Степана Андрійовича.
    Бо «Ніщо не зупинить ідею, час якої настав...» С. Бандера✊

Значна частина українців вже розуміє, ким вони є. І з кожним роком їх ставатиме все більше.
    Залишилося зрозуміти це Вам, шановний пане Президенте.

View: https://twitter.com/IaninaSokolova/status/1212316112261660672?s=20

16. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

зазвичай чим далі людина знаходиться від місця гарячих подій, тим більш войовничий настрій...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)