Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Особисто я що маю визнати? Я реаліст, а не романтик. Відразу знав, що Львівщина може бути білою вороною і такий відрив не подолається. Не тішив себе якимись ілюзіями, як одичілі порохоботи.
    Та і заспокоїтесь ви накінець, чи вам треба заспокійливе колоти? Коли вже були вибори, ніхто вже не сприймає Зеленського як актора і коміка.

Раніше згадували, серйозна зброя розробляється і вдосконалюється не день і не два, може і не один рік, яскравий приклад, як деякі російські ракети - 5-6 раз був вдалим запуск, не думаю, що і "Корсар", "Вільха" і "Нептун" вже на 100% готові.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчин, які блін "ті часи"? Ви орієнтуєтеся в часі? Джавеліни (перша партія) були отримані минулого року, війна точилася вже майже чотири роки. Вже всі втихомирилися на своїх позиціях, які "так вдало" у Мінських домовленостях визначив Порошенко з Путіним.

Ви говорите таку маячню, що я дивуюсь.
    Якби ті Джавеліни дали для підняття морально-психологічного стану ще в 15-му році, тоді ще можна було би цим оправдовувати.

А так заплатили страшенні гроші за ці Джавеліни (Україна заплатила) в 18-му. Тобто, торік. Вже (на Вашу думку) Порошенко створив сильну армію, справа залишалася лише за томосом і мовою.

Дуже дорого обійшовся цей морально-психологічний стан.

Ні, якраз Україні і потрібні зараз Джавеліни, щоб у Путіна чи його воєначальників не виникало бажання сунутися в Україну танками.
    Якщо я косолапий, то Ви - косоголовий.

3. Косолапий, твій янелох здає Україну іі що з Джавелінами, що без них. Що немає обстрілів і руйнувань в місцях відведення? А де поверненя військ на попередні позиціі. Чи знову збрехав?

4. А про заплатили:
    210 «Джавелінів» для України: один на три російські танки на Донбасі

5. medwedo berlogsoni

Зі вчорашньої дискусії з Хомчином я зрозумів,
    що надходження в Україну Джавелінів, коли президентом був Порошенко (2018 рік) - це добре,
    а надходження Джавелінів, коли президентом став Зеленський (2019 рік) - це погано.
    Так і запам"ятаємо.
    Тому що, як вважає Хомчин, в 2018 році Джавеліни потрібні були для підняття духу армії, який впав за чотири роки президентства Порошенка, а в 2019 році, коли дух армії вже знаходиться на високому рівні, надання Джавелінів - виключно для того, щоб американці думали не про імпічмент Трампу, а про те, що Зеленський робитиме з тими Джавелінами. Щоб відволікти увагу американців від імпічменту.
    Як казав Пєчкін "Понятно, чего тут непонятного?"

6. medwedo berlogsoni

Хомчин, ага, так Ви все-таки пошукали, дали посилання!
    Попрацювали у мене секретаркою, чи як там Ви вчора назвали цю посаду - секретуткою.
    ДЯКУЮ!
    зі А вчора казали - я нє такая, я жду трамвая!

Останнє редагування: 28 гру 2019
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зебилятки, а шо там с курсом доляра?К 25 подбирается?Ну кто бы мог подумать!Бггггггг

8. medwedo berlogsoni

Хомчин, я тепер кожен раз, коли зустрічатиму в Вашому перепості чи дописі "янелох", у мене це асоціюватиметься з Вашим "янесекретутка"

Для тих, хто позбавив себе радості прочитати цей пост від Хомчина, даю цитату

QUOTE="Mykhaylo Khomchyn, post: 3188946, member: 67697"]Я не наймався в секритутки.[/QUOTE

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Кажете добрі стосунки з РФ, тільки хоче Зеленський там знімати фільми і гастролів "95 кварталу", а Порошенко не хотів вести із ними бізнес-співпрацю, постачати рошенівські солодощі? На перші місця виходять інтереси держави та бажання більшості населення. Із проросійським Земаном Чехія хоче виходити із ЄС і НАТО, яка би не була влада Польщі, хтось говорить про вступ у Тайожний союз?

• Подобається Подобається x 1
  10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Дивлюся у зелене завтра України і бачу конвульсії економіко-політичного життя всього світу по плану Сороса і соросят включно з Європою.Прийде Трамп на 2-3 строк своєго нового президентства ,чи там республіканець Помпео і...почнеться «гибель Помпеї».Ну там зникне масонський доляр в світі,атомну бомбу як непотрібну сховають навічно десь на Марсі,ну й комунізм і гомосексуалізм зроблять ідеологією лише для жителів далекої Австралії з новозбудованою столицею під відомою назвою Хайфа...Отаке буде! :haha:Шучу,шучу...Ідеологія і коМММунізм Лєніна-Троцького вічний,як піраміда Мавроді і та корупція! :)))

Прийде Трамп,чи то Помпео і зачнуть розгон -
    массонерів гнать у шию,new Armagedon.
    Замїсть доларів Амеро,зникне й НАТО - весь пердець,
    хитродупству - безробіття,
    тсз...війнам кінець!
    Україна у Європі,Польша біля нас,
    Рос’я ,як завжди «у-жопі»,
    гонить самогон і квас.
    Німці стануть знов,як німці ,
    у Франції франки...
    Китай всіх нас кормить й доїть,
    бо ми всі...сранці й засранки!
    Не дивуйтесь добрі люди,
    що вам набалакав,
    це все ще не завтра буде...
    Сів єм і заплакав!:cry:

A18FCE72-C462-4E92-B1B3-AC152FAF4997.jpeg 3C78A0E4-692B-4631-8592-34053C84CDDF.jpeg 24B02622-D336-41EF-BD72-D449B6DDCF74.jpeg 89AE5790-AD3D-4CD6-989B-2041416AA3E6.jpeg
    Ну,а про ЛФ,то вже говорив-єм...:)))

11. medwedo berlogsoni

Юрко НОТОЦО, post: 3189097, member: 47511"]Не дивуйтесь добрі люди,
    що вам набалакав,

Та ми не дивуємось. З чого Ви взяли?

• Смішно Смішно x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Та,бо ...бо я сам знаю інших,подібних,які мене самого дивують тим ,своїм балаканням!:)))
    Як от вчора Добкін про галичан на Ващенко Hard.

D6280DBC-4227-436A-B0DD-889DAD7D2C1A.jpeg

13. MayorMayor

А тем временем долляр пробил 25 и продается по 25.5.Где блеянье зебилов?Бгггг

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. MayorMayor

Интересно, 30 будет?Ржубль уже вернулся на позиции 0,4

15. Юрко НОТОЦО

Будет! Зуб даю!:pleasantry:

5F224F94-7F28-4972-B555-05F6384AD191.jpeg

16. Вітаю. Ми тепер офіційно - Сомалі.
    Вбивць, злочин яких доведено, і покарання за яке - довічне ув'язнення - відпускають на волю. Порушуючи все що тільки можливо.
    Це я про Харків, де вбивцям дали довічне і відпустили під "особисті забов'язання"

Волонтерів беж жодних доказів кидають за грати. Це я про справу Ріфа, Ліси, та Яни.

Вбивць Небесної сотні, провина яких доведена- звільняють через нового прокурора, а вбивці не заперечують свої вчинки.

Все. Крапка. Система офіційно і повністю зламана. Зеля виконав свою головну обіцянку, але тепер система на боці не правди, хочаб частково, а вона повністю на боці вбивць і терористів.
    Захисту - немає. Навіть теоретичного. Вбивай, гвалтуй, грабуй - тебе відпустять. Бо ти "мав право" а жертва сама винна. Ну це й навіть "луги урода" кажуть, прямим текстом.

Багато хто, певно, не розуміє а що тут такого. Ну когось, десь, там щось. Мене це не стосується. Стосується. Бо коли вашу дівчину/дружину будуть гвалтувати, або вас будуть грабувати - вам ніхто не допоможе, і відповідальності ніхто не понесе.

Лютий. Тотальний. Піздец. Сомалі, країна хорору і терору. Ось так і виглядає - "зломали систему". Біжить, глупці. По вас йдуть.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1

17. View: https://twitter.com/compdemon/status/1210871582148767744?s=20

а де твій аватар? :)