Особисто я що маю визнати? Я реаліст, а не романтик. Відразу знав, що Львівщина може бути білою вороною і такий відрив не подолається. Не тішив себе якимись ілюзіями, як одичілі порохоботи. Та і заспокоїтесь ви накінець, чи вам треба заспокійливе колоти? Коли вже були вибори, ніхто вже не сприймає Зеленського як актора і коміка. Раніше згадували, серйозна зброя розробляється і вдосконалюється не день і не два, може і не один рік, яскравий приклад, як деякі російські ракети - 5-6 раз був вдалим запуск, не думаю, що і "Корсар", "Вільха" і "Нептун" вже на 100% готові.
Хомчин, які блін "ті часи"? Ви орієнтуєтеся в часі? Джавеліни (перша партія) були отримані минулого року, війна точилася вже майже чотири роки. Вже всі втихомирилися на своїх позиціях, які "так вдало" у Мінських домовленостях визначив Порошенко з Путіним. Ви говорите таку маячню, що я дивуюсь. Якби ті Джавеліни дали для підняття морально-психологічного стану ще в 15-му році, тоді ще можна було би цим оправдовувати. А так заплатили страшенні гроші за ці Джавеліни (Україна заплатила) в 18-му. Тобто, торік. Вже (на Вашу думку) Порошенко створив сильну армію, справа залишалася лише за томосом і мовою. Дуже дорого обійшовся цей морально-психологічний стан. Ні, якраз Україні і потрібні зараз Джавеліни, щоб у Путіна чи його воєначальників не виникало бажання сунутися в Україну танками. Якщо я косолапий, то Ви - косоголовий.
Косолапий, твій янелох здає Україну іі що з Джавелінами, що без них. Що немає обстрілів і руйнувань в місцях відведення? А де поверненя військ на попередні позиціі. Чи знову збрехав?
Зі вчорашньої дискусії з Хомчином я зрозумів, що надходження в Україну Джавелінів, коли президентом був Порошенко (2018 рік) - це добре, а надходження Джавелінів, коли президентом став Зеленський (2019 рік) - це погано. Так і запам"ятаємо. Тому що, як вважає Хомчин, в 2018 році Джавеліни потрібні були для підняття духу армії, який впав за чотири роки президентства Порошенка, а в 2019 році, коли дух армії вже знаходиться на високому рівні, надання Джавелінів - виключно для того, щоб американці думали не про імпічмент Трампу, а про те, що Зеленський робитиме з тими Джавелінами. Щоб відволікти увагу американців від імпічменту. Як казав Пєчкін "Понятно, чего тут непонятного?"
Хомчин, ага, так Ви все-таки пошукали, дали посилання! Попрацювали у мене секретаркою, чи як там Ви вчора назвали цю посаду - секретуткою. ДЯКУЮ! зі А вчора казали - я нє такая, я жду трамвая!
Хомчин, я тепер кожен раз, коли зустрічатиму в Вашому перепості чи дописі "янелох", у мене це асоціюватиметься з Вашим "янесекретутка" Для тих, хто позбавив себе радості прочитати цей пост від Хомчина, даю цитату QUOTE="Mykhaylo Khomchyn, post: 3188946, member: 67697"]Я не наймався в секритутки.[/QUOTE
Кажете добрі стосунки з РФ, тільки хоче Зеленський там знімати фільми і гастролів "95 кварталу", а Порошенко не хотів вести із ними бізнес-співпрацю, постачати рошенівські солодощі? На перші місця виходять інтереси держави та бажання більшості населення. Із проросійським Земаном Чехія хоче виходити із ЄС і НАТО, яка би не була влада Польщі, хтось говорить про вступ у Тайожний союз?
Дивлюся у зелене завтра України і бачу конвульсії економіко-політичного життя всього світу по плану Сороса і соросят включно з Європою.Прийде Трамп на 2-3 строк своєго нового президентства ,чи там республіканець Помпео і...почнеться «гибель Помпеї».Ну там зникне масонський доляр в світі,атомну бомбу як непотрібну сховають навічно десь на Марсі,ну й комунізм і гомосексуалізм зроблять ідеологією лише для жителів далекої Австралії з новозбудованою столицею під відомою назвою Хайфа...Отаке буде! Шучу,шучу...Ідеологія і коМММунізм Лєніна-Троцького вічний,як піраміда Мавроді і та корупція! Прийде Трамп,чи то Помпео і зачнуть розгон - массонерів гнать у шию,new Armagedon. Замїсть доларів Амеро,зникне й НАТО - весь пердець, хитродупству - безробіття, тсз...війнам кінець! Україна у Європі,Польша біля нас, Рос’я ,як завжди «у-жопі», гонить самогон і квас. Німці стануть знов,як німці , у Франції франки... Китай всіх нас кормить й доїть, бо ми всі...сранці й засранки! Не дивуйтесь добрі люди, що вам набалакав, це все ще не завтра буде... Сів єм і заплакав! Ну,а про ЛФ,то вже говорив-єм... Медю Зєля зажене,в Сибір до берлоги, повитягувавши-му з-дупи лапи,та і ноги... най сосе в Росії з Васєй Пєтькін шоколад, бо почавсь на Україні бардак і розлад... як у ленінсько-троцкістські старії часи - слухай ліпше діда, Мєдя...і в Хайфу чеши. Васька-ж-стрийський ,корєш наш, руський патрійот набєрйот у рот води...й в Швецію попрьот! Юрко,Місько,Ромко,Пріус... дадуть собі ради, бо підуть у малий гендель й в розумні поради: вміло(!) грошики калатать, землю й рідний Край любить хитродупих копать в-дупцю ну й ...на Галичині жить!
Юрко НОТОЦО, post: 3189097, member: 47511"]Не дивуйтесь добрі люди, що вам набалакав, Та ми не дивуємось. З чого Ви взяли?
Та,бо ...бо я сам знаю інших,подібних,які мене самого дивують тим ,своїм балаканням! Як от вчора Добкін про галичан на Ващенко Hard.
Вітаю. Ми тепер офіційно - Сомалі. Вбивць, злочин яких доведено, і покарання за яке - довічне ув'язнення - відпускають на волю. Порушуючи все що тільки можливо. Це я про Харків, де вбивцям дали довічне і відпустили під "особисті забов'язання" Волонтерів беж жодних доказів кидають за грати. Це я про справу Ріфа, Ліси, та Яни. Вбивць Небесної сотні, провина яких доведена- звільняють через нового прокурора, а вбивці не заперечують свої вчинки. Все. Крапка. Система офіційно і повністю зламана. Зеля виконав свою головну обіцянку, але тепер система на боці не правди, хочаб частково, а вона повністю на боці вбивць і терористів. Захисту - немає. Навіть теоретичного. Вбивай, гвалтуй, грабуй - тебе відпустять. Бо ти "мав право" а жертва сама винна. Ну це й навіть "луги урода" кажуть, прямим текстом. Багато хто, певно, не розуміє а що тут такого. Ну когось, десь, там щось. Мене це не стосується. Стосується. Бо коли вашу дівчину/дружину будуть гвалтувати, або вас будуть грабувати - вам ніхто не допоможе, і відповідальності ніхто не понесе. Лютий. Тотальний. Піздец. Сомалі, країна хорору і терору. Ось так і виглядає - "зломали систему". Біжить, глупці. По вас йдуть.