Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Правильніше зробити із Порошенка ідола, божка як дописувачі-порохоботи?
    Так неідеальний, хто незгідний?
    Та і при всіх плюсах і мінусах, Порошенко - екс-президент, минуле, його розкручування, протиставлення комусь, мяко кажучи, недоречне.
    Досить зациклюватись на старому і бачити, де треба і нетреба російських терористів.

2. О, Lanktocha, вже претендує на звання терориста, а портки ще від попереднього гімна, яке йому Порошенко насрав в штани, не відіправ.

• Тупо Тупо x 1
  3. 20 мая сего года мы каждый по своему приветствовали нового преЗедента и слушали его речь с обещаниями. Она - как квинтэссенция предвыборного пиздежа, самая легкоразбираемая в подведении итогов года.
    Итак.
    «Є багато бід, які роблять українців нещасливими:
    1. Це шокуючі тарифи...
    На 1+1 выключают кнопку "Тарифы".
    И тарифы сразу перестают всех шокировать. Даже после того, как отменили формулу "Роттердам+" и тарифы выросли - это произошло как-то незаметно. Пока незаметно. Но вот со второй платёжкой на отопление пипл стал что-то подозревать.
    В офисе у преЗедента конечно надеются, что аномально тёплая зима и поставки газа из россии позволят не поднимать тарифы ещё выше. Но и про снижение уже никто не вспоминает.

2. Принизливі зарплати і пенсії...
    Не, ну папа же сказал... Вава хотел. Хотел, как лучше. Получилось - как всегда. Ну чего вы в самом деле?
    В бюджете на 2020 год не планировали повышение зарплат и пенсий даже тогда, когда про дыру в этом самом бюджете ещё не знали. Более того - отменили ту небольшую индексацию, оставшуюся в наследство от правительства Гройсмана. Про 4000 баксов - это шутка такая была. Не смешно? А чего? Нудные вы...

3. Болючі ціни, неіснуючі робочі місця...
    Доллар попустился. Укрепилась гривна. Цены стали на 30% ещё более болючими. А для заробитчан - болючими до слёз.
    За рабочие места - не чокаясь.

4. Це медицина, про покращення якої говорять здебільшого ті, хто ніколи не лежав з дитиною у звичайній лікарні...
    Даже при моём сложном отношении к той медицинской реформе, от новой - я в ахуе. И не только я. На проекте сельской медицины, которым занимался лично Президент Порошенко, вообще поставлен крест. Не красный.
    Если в городе у людей будет шанс получить хоть какую-то медицинскую помощь. То в сёлах придётся возобновлять знахарство.

5. До влади повинні прийти люди, які будуть служити народу...
    Это самая смешная часть речи. Потому как к власти пришли друзья Зеленского и партнёры Коломойского. И в их планы точно не входит служить всему народу. Паре человек послужат и хватит с вас.

6. Ми збудуємо країну інших можливостей, де всі рівні перед законом, де є чесні та прозорі правила гри. Одні для всіх...
    А получились все для одного.
    Хотя последующие выборы в парламент показали, что для катания в социальном лифте достаточно было одеть зелёную футболку да хоть на... Хоть на кого.
    Но у этих возможностей оказалась и другая сторона. Сегодня все равны перед законом и каждый из нас может оказаться на скамье подсудимых по абсолютно любому поводу. И даже без него. Но главное - всё честно и прозрачно. Никто даже не пытается придумать какую либо правдоподобную причину для ареста и содержания под стражей.
    Ну и дальше по списку:
    травля политических оппонентов
    телефонное право прям из офиса преЗедента
    ДБР
    ...
    ..
    .

7. Не розповідати про стандарти НАТО, а творити ці стандарти...
    Но без НАТО. И вообще... Зеленский взял и не поехал в Лондон на юбилейный саммит НАТО. Плохо себя чувствовал и лига смеха опять же... Потом в Париже, правда, пришлось сказать, что мы таки лежим по направлению к Альянсу. Но перед Вовой было очень неудобно, да...

8. Я зроблю все, щоб військові відчували повагу. Це гідне, а головне, стабільне фінансове забезпечення, ваші житлові умови, законні відпустки після виконання бойових завдань, відпочинок для вас і ваших родин.
    Хуяк - и Марченко с десантом за решёткой.
    Хуяк - накрылись писькой стройки жилья.
    Хуяк - реформа питания пошла по судам.
    В армии готовят сокращения.
    Зато стрелять запретили. Экономия опять же.

9. Не ми почали цю війну. Але нам цю війну закінчувати. Наше найперше завдання – припинення вогню на Донбасі. Задля того, щоб наші герої більше не гинули, я готовий на все.
    Ты то готов. А все остальные?
    Мы стрелять перестали, а по нам - нет. Война продолжается. Герои гибнут. Трёхцветная тряпка висит теперь там, где до тебя, Вава, её не было. Мы уступили террористам и им понравилось. Хотят ещё. И хрен ты остановишься по середине.

10. Я звертаюсь до всіх українців у світі. Нас 65 мільйонів. Ви нам дуже потрібні. Усім, хто готовий будувати нову, сильну та успішну Україну, я з радістю надам українське громадянство.
    Диаспора удивленно смотрит на Ваву, потом переглядывается между собой - да, он именно это и имел в виду. Вам и там хорошо? А шо такое?

11. Ми повинні стати ізраїльтянами в обороні рідної землі, японцями – у технологіях».
    Вава, мы бы не против, но то, что ты сейчас делаешь - ставит нас раком. Причём жопой к россии. Не надо так.
    Потому как не всем нравится такая поза. Поэтому у тебя может не хватить времени стать израильтянином, когда небайдужі громадяни придут к тебе с ножом для харакири.

В общем неудобно так с речью вышло. Дайте Ваве ещё сто дней. Шо вам, жалко что ли? Мальчик старается.
    Елена Подгорная

4. #ДякуюДужеДякую

Пам’ятаєте, ми писали про колапс з платежами?
    «Що Ви, що Ви! Уряд працює як годинник, всі захищені статті платяться справно. У нас так, там маленький перегляд, ніхто і не помітить».

Я не буду повторюватися про рекордну заборгованість по заробітній платі, заморожене будівництво по всій країні.

Зупинюся на дорогах.

Нам ж обіцяли якісні європейські дороги, бістро-бістро, по всій Україні?
    Ми спеціально створювали Дорожній фонд як захищену статтю, щоб ніхто не міг, як колись, вирішувати в ручному режимі: цьому хочу - плачу, цьому не хочу - не плачу.
    Збудував якісно - держава одразу розрахувалася.

У додатку відкритий лист Національної асоціації дорожників України, яка об’єднує провідні українські компанії, на адресу керівництва держави.
    Більше, аніж місяць Урядом не оплачені рахунки за збудовані приватними компаніями дороги, що зриває також зимове утримання доріг і підготовку до наступного будівельного сезону. Заборгованість вже склала більше, аніж 2,7 млрд грн!
    У тому числі, не оплачено будівництво гучно розрекламованої дороги Запоріжжя-Маріуполь, Миколаїв-Кривий Ріг і ін.!

Ми відновлювали дорожню галузь три роки, у 2015-2017. Створювали її не те, що з нуля, а з мінусу, бо папєрєднікі «забули» розрахуватися.
    Переконували бізнес інвестувати в техніку, наймати людей. Створено тисячі нових високооплачуваних робочих місць по всій країні. Люди почали повертатися з заробітків, бо знову могли знайти роботу вдома.
    Ми запевняли, що держава буде сумлінним партнером і вчасно оплачуватиме рахунки за якісну роботу.
    Нам не вірили, бо держава банально кинула на мільярди приватних підрядників у 2010-13 рр.
    Ми по крихтах відновили цю довіру.

І ось, знову те саме!

Пане Зеленський, Ви розумієте, що з таким підходом Ви наступного року жодного кілометра не збудуєте?
    А як це бабахне по рейтингу - Ви вже в курсі

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10157225132553439/

5. Після зустрічі Зеленського з Путіним випускають з тюрем терористів та беркутівців, які вбивали майданівців, починається експорт російської електроенергії та газу, звільняються прокурори, які вели справу Януковича, звільняються прокурори, які ведуть справу збитого російськими терористами малазійського боїнга, по фальсифікованим справа садять в тюрми волонтерів та ветеранів.

Зробили Україну разом.

https://enigma.club/articles/zelens...okurora-vid-ukraini-u-slidchiy-grupi-po-mn-17

6. Адам Смит
    @_Smithchenko
    ·
    28 хв
    "В Минэкономики считают, что падение украинской промышленности приобрело системный характер и требуют быстрых действий со стороны государства [кого??]. Об этом сообщил министр Милованов в ФБ.
    Он сообщил о создании штаба для противодействия падению промышленности и строительства"

"Согласно статистике, которую привел в пример министр, промышленное производство в Украине сократилось в сентябре 2019 — на 1,1%. в октябре — на 5%, в ноябре на 7,5%".

Опаньки! А кто это сделал?

Срочно гривну валите, чудики, а то без экономики останемся!
    (Разумеется, завалят)
    Нашел свой абсолютно паникерский (как тогда казалось) пост осени 2012. Ситуация похожа один в один
    Промвиробництво в Україні впало на 7%
    Чем это через год закончилось, все помнят?
    Промвиробництво в Україні впало на 7%

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вітаю Вас, Хомчин - Вам вдалося засрати вісім тем одним і тим же лайном. (à part: "Де воно тільки в нього береться?")
    zasrau.JPG

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А Gyppsy там шо робить??? о_О:scratch_one-s_head::blush:

9. Оце дожилися. Воно, курва, вибирає клоуна, який два слова звязати до купи не може, читає всяких лаптєногих, які в 21 сторіччі не знають, що таке виходок, верещать як недорізані, що іх грабує Порох, в той час коли бабушка Бєня робить що не день нову дірку в бюджеті, а хуйло лепший корєш янелоха, а в штани йому насрав я. Де справедливість.

Останнє редагування: 26 гру 2019
    • Тупо Тупо x 1
  10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Добре Михасьо говорить,по-галицьки.Справедливо! Гарно,Гарно!:good:

11. Мля .... Функціонувала країна розмірено і вже впевнено стояла на ногах, але тут вибрали чмо зелене і ..... Все руйнується, падає, вмирає, а ідіоти створюють штаби і поради щодо порятунку. На більше їх не вистачає

12. medwedo berlogsoni

А Gyppsy - то "подоки". Ви граєте роль природньої межі. На Вашому місці міг бути будь-хто. Навіть я.

13. Юрко НОТОЦО

То сі називає: Засрались зелені за пів-року по-самі вуха! Їх так і назвуть,яко Соросята без їдної хромосоми!:haha:

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Блін, не хочу я щоб Gyppsy був природньою межею біля брехунця... :blush:
    Тре було його відрізати в редакторі;

/брехунець - то така радіоточка в часи срср, з котрої з шостої ранку і до півночі лилася інфа з однією метою - засирати мізки /

15. Юрко НОТОЦО

Во-во!:mocking:
    Михасю,давай ще!:drinks:

16. medwedo berlogsoni

Так си стало. Я, можливо, вчинив і невірно, але я не хотів, щоб Хомчин звинуватив мене у брехні, що, мовляв, Медведо бреше, бо я насрав не у восьми темах підряд, а в дев"яти чи десяти. А так уже з мене знімаються всі звинувачення. Шкода лише, що то були Ви. Краще б хтось із поетів-музиканітв.

• Смішно Смішно x 2
  17. Один день нашого дурдому.

Кабмін створив штаб для боротьби з падінням промисловості.

Мінсоцполітики збирається заборонити секондхенди.

Голова партії Слуга Народу хоче підняти зарплати депутатів до 100000 гривень на місяць.

По всій країні відпускають бойовиків та найманців руського миру.

Зеленський звільняє двох очільників областей бо вони три місяці не крали і добре працювали.

МЗС РФ хвалить Зеленського та вимагає розправи над націоналістами.

В зонах відведення військ помічені люди в російській воєнній формі але ніхто не знає хто це.

Уряд заявив про успішне завершення реформи Нафтогазу і тепер вимагає від нього 8,5 млрд. гривень негайно.

Зовнішній борг України за місяць виріс на мільярд долларів, курс доллара впав, а продукти продовжують зростати.

Якийсь дурдом.

а де твій аватар? :)