Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ігорку,циганчуку! Тово всьо я так ,гиби то для Вас з Медведьом шкрабав! Як гадаєте,як то все буде далі і шо то з-того всього цирку вийде?:scratch_one-s_head:

upload_2019-12-20_21-55-10.png

upload_2019-12-20_21-15-35.png upload_2019-12-20_21-3-18.png

Останнє редагування: 20 гру 2019
  2. А навіщо придумувати велосипед.
    Як казав Сковорода, тут "достатньо вас стовпів неотесаних"

3. Куди іде караван
    У всьому тому самогубчому маразмі зелених більшовиків, я спромігся побачити лише одну логіку - провокація силового спротиву з метою отримання формального права на повномаштабні репресії і знищення опозиції. З такими апетитами орендатора зеленої влади Коломойського і з такими управлінськими талантами, як у цих самокатчиків в камізельках, країну чекає фінансове дно із жорсткими соціально-економічними негараздами. Епоха бідності скінчилася, починається епоха злиднів. Щоб якось триматися потрібно продавати Путіну Україну оптом і вроздріб, а бидломасу тримати в страху та покорі. Для цього потрібно створити свавільну поліцейську диктатуру. Це єдиний шанс зеленим більшовикам не вилетіти до кінця наступного року в Ростов, як пробка із "Советовского шампанського". Але для цього потрібна картинка. Можна малолєток із аваківських жон набрати, але ця куплена за 200 грн сцикота розбіжиться при першому ж шухері. Ноги задирати вище голови - чудовий антипоказник для вуличного бійця. Тому потрібно спровокувати на силове протистояння справжніх, так що крові було побільше, а потім 24х7 картинки на Г+Г із зажуреними матерями і дітьми полісменів, що полягли в боротьбі із ультранаціоналістами. Тут почувається рука сценариста-постановника шоу. Правда детективи ця рука не писала, ось і не виходить нічого. "Часікі тікають", а провокація не вдається. Думаю, що наступного тижня ми з одного боку спостерігатимемо хуліганські зашкварні вибрики аваківськської сцикопіхоти, а з другого боку ще більш маразматичне свавільне беззаконня зі сторони влади.
    Я б написав вам чим це закінчиться і що їм за це буде. Однак, є одна давня арабська приказка: "собака, яка гавкає, не кусається". А тут не тільки покусати хочеться... Тому єдине напишу: гуртуймося. Собаки гавкають, караван іде...
    Іван Хомяк

4. Зелебобіки, дайте мені відповідь:

Ефективність Коболєва с Вітренко склала 70 млрд грн "живими" грошима, і ще десь 300 млрд зекономленими.
    Скільки там в них ЗП? 2 млн на місяць? 10 за рік, плюс бонуси. Тобто мізерний відсоток від реальної користі.

А за що Наєм отримує 320 тис за місяць у наглядовій раді Укроборонпрому?

Абромавічус 500 тис як керманич Укроборонпрому?

Лещенко 500 тис у наглядовій раді Укрзалізниці?

Мілованов 236 тисяч як міністр хренпоймі чого?

Зато зрозуміло в кого епоха зубожіння скінчилася. Як там свінарчуки, га?!

Косолапий, як там з іронією?

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Коли вже порохоботи заспокояться? Дуже ймовірно, що і після нових президентських виборів, наступник Зеленського все одно буде не такий.
    Був страх та невпевненість, нехай у перший тиждень, місяць... тепер відчуття, як і при іншій владі, вже скільки прогнозувати, що щось страшне буде тоді, чи тоді, чи тоді... а такого нема.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Юрко НОТОЦО

Останнє редагування: 21 гру 2019
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Приносять до коробки зі щілинкою, а далі?
    Що фізично відбувається з тією куп"юрою, яку принесли?

Ланктоша давав гроші на добрі справи, а як він це описав, якими словами, думаю, не так важливо.

Стосовно того, що
    то, вважаю, Ви б і самі здогадалися, якби трохи подумали. Я кажу не про пару тисяч одноразово, а про "хоча б на пару тисяч", тобто - сумарно. Я б не відмовився.
    А що доброго зробив?

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Тобто ви проти, щоб Коломойського брали за зябри? Ну-ну.
    Значить, ви порохоботом стали у весь зріст - тільки їм, щоб не робилось - все погано.Так і запишимо)
    Тільки я так думаю, що Зеленського на всіх каналах мочили, крім шоу Шустера - тепер додасться 1+1.

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

По Вашому виходить, що тре казати не "їжу їдять ", а "їжу ковтають" )))

Та й думайте собі ;)
    Питання не що Ви доброго зробили, а що Ви для цього зробили, щоб Вам хтось кинув пожертви хоча б пару тисяч?
    - Ви організували благодійний концерт чи аукціон?
    - Ви запустили флешмоб?
    - Ви дали оголошення в пресі?
    - Ви поставили скриньку з відповідним описом в церкві чи в супермаркеті?
    - Ви самі стали з плакатом на грудях і капелюхом біля ніг?
    ...

що Ви зробили, щоб Вам хтось кинув пожертви хоча б пару тисяч?
    @medwedo berlogsoni, а звідки Ви знаєте, що потрібно людині, яка вірить у Бога? о_О
    Ви ж казали, що самі не вірите в Бога)))

13. medwedo berlogsoni

Розкажу одну цікаву річ. Хто зіткувався з фінансуванням із бюджету, той зрозуміє.
    Кожній організації на початку року виділяють певну суму грошей, розписану по статтям: зарплата, канцтовари, ремонт, відрядження, пальне тощо.
    Ці гроші до кінця року потрібно ОБОВ"ЯЗКОВО витратити: купити щось, заплатити за послуги і так далі. Всі до копійки. Інакше на наступний рік врізали фінансування - організація отримувала в своє розпорядження менше грошей, ніж минулого року.
    Тому в кінці року, коли на казначейському рахунку бюджетної організації ще залишались якісь кошти, їх намагалися всіма правдами-неправдами витратити. Тому дуже часто укладалися на швидку руку угоди, купувалося щось не зовсім потрібне, людину відправляли у відрядження, хоча в цьому не було потреби і так далі.
    Так от, нинішня влада вирішила в цьому плані прикрити лавочку з розбазарювання бюджетних коштів. Дати заслін таким угодам-одноденкам, спрямованим на те, щоб потратити державні гроші. А якщо комусь конче буде потрібно заплатити все-таки в кінці року за дійсно щось потрібне, контролюючі органи ретельно аналізуватимуть ці витрати.
    От так.

14. medwedo berlogsoni

Можливо, Ви і не ковтаєте. Не знаю. Я, наприклад, ковтаю. Припиняємо пусту балаканину.

15. medwedo berlogsoni

Людині потрібно, щоб її не обманювали.
    Мій покійний прадід колись у справах пішов зі своїм племіннком до попа. Племінник пішов по малій нужді за хлів. А тоді повертається і каже: "Дядьку Гнате, пішли побачите, як душі хліб носять". Вийшли вони надвір до обори біля хліва, а в оборі свиней кілька штук. В болоті валяються білі хлібини, свині рвуть зубами той хліб, жеруть. Чистота на оборі - самі знаєте яка. Свинська. Попові несуть хліб, во здравіє, за упокой, а піп викидає той хліб свиням. Ніколи мій прадід більше ніяких пожертв попам не вносив, бабуся покійна вірила в Бога, але попів не любила, називала "стяжателями". І мені це передалося, з тією лише різницею, що я не те що не вірю в Бога, я просто не знаю, існує він чи ні, один, чи багато. Але точно знаю, що не було непорочного зачаття, Христос, якщо існував, був звичайною тілесною людиною. Миколай, якого позавчора вшановували, був чоловіком, скоріш за все - добрим чоловіком. А якщо хтось хоче обманювати себе стосовно попа - на здоров"я.

16. Юрко НОТОЦО

Ага,так,так...в Ізраїлі є Вищий Суд,в розсаднику світових зговорів,виходить все там чесно,раз бідні палестинці ніц не можуть зробити з тою "справедливістю",ані справедливі Турки,ані мїцні Іранці,ані...той Трамп з гАмерики також, якогось там,як той корумпований магнатюра Коломойський та подібного Байдена в гАмериці не може здолати.Ой!...Побачимо!:)))
    Он,Натаньяху звинуватили в корупції самі ж і шо?...а нічого,бя,керує-корумпіонує далі!
    Ой,Буля,Буля...і Вам з Зеленським та Аваковим та Ко. вже також з того корумпованого ХарЬкова в справедливую Хайфу видно пора,за справедливістю на велосипеТах гнати з останніх сил! Давайте,бо пердець вже близько,та й бродить по гЕвропі во-всю. Вrехїт з вилами за массонськими дупцями вже заглядає і ганяється. Ще раз,Ой! Хайфа,Хайфа,або...Сідней,Канберра!:haha:

upload_2019-12-21_14-29-59.png

а де твій аватар? :)