Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Не дай себе розвести
    Саша Дубінський забалакався. То каже, що у нас Сорос (!!!) і представники Демократичної партії США підгодовують Порошенка, опозицію і соросят, яких повно в уряді. І здійснюють вплив.
    А потім запутується і каже, що зовнішнє управління здійснюється напряму з Білого дому (тобто від республіканців).
    Технологія забалтування. Головне голосно і довго називати прізвища ворогів. І воно зростеться.

View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/2602020679905693/

• Подобається Подобається x 1

2. View: https://www.facebook.com/100008612829760/posts/2255811351382604/

3. Послушала Шустера немношк. Ну да, старая блядь. Ну да, совесть там и рядом не бегала. Несомненно одно.
    Это, сцука, профи.
    Он с холодными глазами циника делает нас всех оптом. Эмоциональных, пламенных, честных.
    Играется спектакль "Белый шум".
    Спектакль прекрасен, не понравиться он может только реально упоротым. Там нет НИЧЕГО, что могло бы вызвать неприятие. Каждое слово верно. Каждая эмоция уместна.
    Тебе не нравится? Да ты ж долбоёб. Ты реально ХОЧЕШЬ войны? Тебе не стыдно?
    Все поддерживают политику урегулирования на Донбассе, хотя в чем эта политика состоит толком никто не знает.
    Разными зелёными ртами произносится совершенно разное. В диапазоне от "Мы не пойдём ни на какие уступки" до "Украина должна извиниться перед Донбассом".
    И ОПЯТЬ, как и в предвыборном наебалове, КАЖДЫЙ находит в речах провластных спикеров то, что ХОЧЕТ найти.
    Они ОПЯТЬ удовлетворяют всех.
    Они ОПЯТЬ создают хаос, в котором даже союзники сталкиваются лбами и ебашат друг друга цитатами, стройно описывающими планы, но постоянно противоречащими друг другу.
    Мы ОПЯТЬ дезориентированы. Особенно те, у кого телевизионная игла в вене постоянно.
    И никто, кроме кучки упоротых, не станет смотреть на факты. На снятые флаги, на отодвинутые от РФ границы, на возвращение пленных по гнилой схеме, на то, что Украина перестала быть субъктом международной политики.
    На то, что на Донбассе уже открыто ждут украинских денег, а героев войны судят завсегдатаи борделей.
    На то, что за стол переговоров с КГБистом сядет в лучшем случае клоун, а в худшем- предатель.
    И мы, блядь, опять пойдём на Майдан. Чтобы снова встать там не только против империи, а и против огромной части своих же сограждан. Чтобы снова в нас летели камни. Чтобы разделиться в который раз на тех, кто почему-то ВЕРИТ, и тех, кто смотрит фактам прям в их неприятные рожи.
    Как же всё заебало.
    Когда будет кто собирать добровольцев для ликвидации телевизионных ретрансляторов, позовите меня. Эти бляди с холодными глазами мне мешают жить.

View: https://www.facebook.com/100008744058665/posts/2204323673202413/

4. Судячи з моєї стрічки, у вас учора був вечір неймовірних відкриттів. Ви довідалися, що Янелох - брехун і сцикло, Кравчук - маразматик, Саакашвілі - лицемірний нікчема, а Савік - безсоромний маніпулятор. Неймовірне осяяння, поздоровляю!
    Хоча, якщо комусь було потрібне підтвердження, що виходити завтра на Майдан і під Адміністрацію слід обов‘язково, то норм. Бо досі переконливої готовності не дати злити країну патріотичне співтовариство не продемонструвало. Більшість лише орально або клавіатурно вправляються.
    АПД. Минулого разу, на річницю Майдану, людей вийшло не більше, аніж перепостили моє прохання зібратися, хоча я, самі розумієте, найменший із мобілізаційних факторів. От і вам і «душу й тіло». Тому, на цей раз навіть перепосту не прошу

View: https://www.facebook.com/100003547618063/posts/2438369116291318/

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Пішло поливання брудом всіх, хто попав під гарячу руку.
    Знову стиль, який не те, що не дав бажаного результату, а й відкинув прихильників "Всі погані - тільки Порошенко хороший".

6. Їжаки плакали, кололись, нервували, але вперто продовжували їсти гівно від шустера.

От нащо воно вам? Тіки не брешіть оту фразу:
    - Шоб знать, шо замішляєт враг, шоб в курсє біть...
    Якщо ви ще не "в курсє", то навіть шустер вам не допоможе. Очевидно, що причина в іншому.
    Але нафуя це гівно ви в стрічку несете і радісно в ньому борсаєтесь, намагаючись вимастити інших?

Р.С. Ви хоч розумієте, що дивлячись оте гівно, а потім розмазуючи його по мережі - ви легімітизуєте його в якості доброякісного продукту?

• Тупо Тупо x 1
  7. “Соціологія» від Шустера - це як гуманітарна допомога від Путіна. Тільки з іншим видом ворожої зброї під прикриттям.

• Смішно Смішно x 1
  8. «Домовлятися», особливо щодо контрактів на великі суми і щодо таких життєво важливих товарів як газ, - це завжди домовлятися і щодо механізму вирішення спорів.

У 2009 році Нафтогаз і Газпром, у відповідності до результатів міждержавних переговорів, який проводив сам Путін, домовилися щодо такого механізму. Це Стокгольмський арбітраж (окрема подяка за це Ігореві Діденку, який наполіг це визначити у контракті).

У 2014 році між Нафтогазом і Газпромом виник спір щодо заборгованості, ціни на газ та плати за транзит.

Нагадаю, у Стокгольмський арбітраж звернувся першим саме Газпром.

Але Стокгольмський арбітраж вирішив на користь Нафтогазу.

Стокгольмський арбітраж визнав, шо Україна роками переплачувала за російський газ навіть у порівнянні з європейською ціною.

Повторюю, Газпром за контрактом брав з України ціну вищу, ніж у Європі!

Також Стокгольмський арбітраж визнав, що Газпром недоплачував за транзит.

Тобто Україна переплачувала за газ і недоотримувала за транзит.

Підверджено міжнародним арбітражем.

І тепер про це знає весь світ.

Це важливо для українців, гідність яких роками принижували, несправедливо звинуваючи у тому, що ми недоплачували Росії за газ.

Стокгольмський арбітраж постановив, що Газпром має сплатити Нафтогазу 2,6 мільярди доларів (плюс відсотки).

Виконання рішення Стокгольмьського арбітражу - це теж частина «домовленостей», досягнутих у 2009 році.

Нафтогаз і Газпром погодилися у контракті, що рішення арбітражу є «остаточними і обов’язковим для виконання».

Тому «нульовий варіант» - це передусім виконати рішення арбітражу, щоб заборгованість Газпрому перед Нафтогазом дорівнювала нулю. Демонструючи усім конструктивність своєї позиції, ми навіть погоджуємося взяти цей борг газом.

Забути про невиконання домовленностей з боку Газпрому, простити Газпрому 3 мільярди доларів, і забрати позовні вимоги в новому арбітражі без адекватної компенсації є неможливим варіантом.

При цьому втрачається сенс будь-яких нових домовленостей.

Ну як домовлятися зі стороною, яка не виконує свої домовленості і не хоче нести за це відповідальність?

View: https://www.facebook.com/550668457/posts/10157091236873458/

9. Слащавий Савік вчора зализав слащавого президента. Мета програми - збити настрої до протестів.
    Мої особисті враження від цього медового шоу такі.
    Зеленський прийшов на програму у військовій формі, хоча хотів говорити про мир.
    Насправді Зеленський не має права на військову форму, як уклоніст. Розуміючи цю свою ваду в день ЗСУ він фальшиво зіграв, як актор, роль військового.
    Зеленський захищав ідею стіни з Донбасом – почав обгрунтовувати риторично, що лінія фронту це нібито вже стіна.
    Так виникає питання - Зеленський не вірить в успіх своїх переговорів? Адже раніше Єрмак розповідав, що Україна збудує стіну на лінії фронту лише у випадку провалу переговорів, як план Б.
    У відповідь на питання про амністію керівників бойовиків Зеленський відповів, що амністія буде для тих, у кого руки не в крові.
    А руки президента так званої ДНР Дениса Пушиліна в крові чи ні? Якщо він віддавав наказ про обстріли в результаті яких загинули українці?

96% глядачів у студії підтримали політику Зеленського по встановленню миру на Донбасу.
    Насправді це лише імітація соціології. У сюжеті програм признались, що студію Шустера не беруть «представників політичних сил», тобто людей, які справді розбираються в політиці. Їх опитують «в єдиному колективі» і результати опитування, які видно на екрані, впливають на вибір інших. Це взагалі не соціологія – це шоу. Але Шустер робить вигляд серйозності.
    Ну і на словах Зеленський не відрізнявся від Порошенка (це мало переконати нас стриматися від протестів):
    • Підтримував, що Україна має бути суб’єктом, а не об’єктом – «я хочу, щоб не були стравою за столом імперій – я хочу, щоб Україна також була за столом.»
    • Заявляв, що вибори можливі лише після виведення військ – «формула Штайнмаєра буде імплементована в особливий статус, якщо будуть виведені війська».
    • Сподівався на підтримку європейських партнерів – «я хочу вірити, що Франція і Німеччина буде нас підтримувати».
    • Погоджувався, що Україна має контролювати кордон, заявляючи, що в момент виборів це необхідна умова.
    ВИСНОВОК - У НЕДІЛЮ ВСІ НА МАЙДАН :)
    Віктор Уколов

10. View: https://www.facebook.com/752843134866864/posts/1523365814481255/

Пусть у него все получится, а у Путина все обломается
    07.12.2019 Тверезо0--- Банковая, Зеленский, Нормандский формат

Олена Монова
    Олена Монова
    А теперь серьезно.

Не знаю, как у вас, но лично у меня наступил тот диссонирующий момент, когда я желаю человеку, которого зневажаю всей душой и не испытываю к нему ничего, кроме усталой давней брезгливости, чтобы у него послезавтра получилось. Не сдать. Не зайти за флажки.

Потому что сейчас точно не тот момент, чтобы злорадно ждать, как Вава облажается. Даже если у вас (у нас) будет возможность потом сказать с высоты собственной прозорливости “ну а чего от него можно было ждать, я же говорил/а”.

Мало того, я давно знала, что такой момент рано или поздно наступит. Момент, когда всі притомні должны будут желать тому, кого презирают, чтобы у него все получилось. Момент, когда мы будем защищать маленькую х*йню из шкафчика от мордора. И вот он наступил.

Слишком многое поставлено на кон.

Поэтому пусть у него все получится. Для читающих жопой и думающих тем же местом альтернативный вариант: пусть у Путина все обломается.

По крайней мере, чтобы не хуже, чем уже есть сейчас.

Serg Marco
    Serg Marco
    Ладно, теперь серьезно.
    Как бы то ни было, но тут David Braun прав.

Я могу бесконечно хейтить Зеленского, но не могу хейтить Украину и желать ей неудачи.
    Потому я действительно хочу, чтобы у Зеленского получилось закончить войну, не сдавая украинский суверенитет. Без федерализации. Без амнистии боевикам. Передав оккупированную границу под контроль Украины.
    И я действительно буду желать, чтобы у него получилось.
    Даже при том, что я не верю, что у него это выйдет. Ни на грамм.
    Переговоры будут, это сложившийся факт, и я желаю в этом Зеленскому успеха.

Но я не хочу, чтобы были слиты приоритеты Украины, за которые погибли и получили ранения десятки тысяч украинцев.
    Я не хочу, чтобы безответственно были перешагнуты “красные линии”. И потому как систему противовеса я определяю “высадку на Банковой”. Если никто не будет торговать национальными интересами, сливая Украину Путину, то выходит нечего бояться, не?

В общем, несмотря на то, что некоторых участников планируемого движения на Банковой я не могу охарактеризовать никак кроме слова “чорт”, и это не только Юлия Владимировна, не только. Но тем не менее, смотрю, других вариантов не предвидится… приходится смиренно повторять фразы Ницше про “пить из всех стаканов”… А значит, берите чай, хорошее настроение и все такое. Думаю, на Банковой будет интересно.

U.P.D. Я помню, как Порох летал на Минск, и куча упоротышей желала ему провала. Не осознавая, что этот провал будет касаться не Пороха, а Украины. К сожалению, сейчас я наблюдаю такое с Зеленским.
    Я не верю, что у Зели выйдет. Потому что он не Порох, потому что он играет президента и полностью зависит от тех, кто ему что говорит. Он слаб. Худший переговорщик от Украины, какого можно представить.
    Но тем не менее не хочу уподобляться упоротышам, которых я наблюдал предыдущие пять лет. И вы не уподобляйтесь.

11. Lanktocha

Писанина Хомчина - як не копіпаста чорноволохів, то банальна дурість і біліберда, яку хіба що ще можна почути від алкаша під магазином.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
  13. Косолапий, мене хоч можна вилікувати, але ідіотизм планктоші, як і косолапість невиліковні. Як там у приказці:" горбатого могила випрямить". Ось і я про теж.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) Біда-бідося...Коли вже вас попустить? Підсадних качок насадив, Шустер-маніпулятор.
    Шустер і Кравчука накрутив? А. старий маразматик. Не рахуємо.
    Шустер весь час мовчав, Арахамія багато мовчав, Саакашвілі трохи під кінець дали слово, хто розмовлял? Парубій та Вакарчук - і чомусь з низькою підтримкою, бо були не праві.
    Та порохобобикам ясно, що Шустер маніпулятор. :)))
    Та як же погодитись, що програли раз з великим рахунком, програли другий раз на виборах в Раду і все далі програють і програють, хоч так бісяться.:facepalm:
    Вже б не ганьбились та помовчали, чекаючи готового.

• Подобається Подобається x 1
  15. Lanktocha

Хто тут ще пише бздури типу //Їжаки плакали, кололись, нервували, але вперто продовжували їсти гівно від шустера.//?

Тут я писав не раз, деякі вчинки Порошенка ціную, але це не дає права йому на вседодзволеність чи робити із цього з нього кумира.

а де твій аватар? :)