Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як розуміти "крок до перемоги"? Мова не йшла, що із Порошенком би поставили на руїнах Кремля синьо-жовтий прапор. Зеленський не погодився брати окуповані території на умовах окупанта.

2. Він просто вирішив здати хуйлу всю Украіну на умовах хуйла

3. Lanktocha

І що про це свідчить? Чим це підтверджується?

4. Lanktocha

І до чого тут КПУ? Мова йшла про Зеленського.

5. Спочатку манкурти обирають малоросів

6. Lanktocha

Знову ні про що і спроба перевести стрілки.
    Забагато повноважень визнавати себе і меншість мудрішими та патріотичнішими. Не всі виборці фанати Зеленського, а вибравші "менше зло", чому не покарані екс-ПРдуни, мери-сепаратисти... договорняк із ними бажаного результату не дав, а виборці це оцінили... так що недоречно когось звинувачувати і когось обзивати, варто і свої недопрацювання визнати.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

8. Добре дурнику. Розумію, що не осягнеш, але напишу.
    Ти і тобі подібні голосували проти Порошенка, повіривши брехні, яку лили всі ці роки вороги, яким Украіна стала впоперек горла.
    Я і такі як я, хто голосував за Порошенка, ми не за нього голосували. Ми з ним за Україну голосували, тому що усвідомлювали, що на даному історичному проміжку часу тільки він може протистояти на рівних хуйлу.
    Ви проголосували за пустопорожнє віртуальне благополуччя. А отримаєте реальні проблеми в усьому.
    Розумніші вже усвідомили, що накоїли. Боягузи є боягузами і бояться в цьому признатись навіть собі.
    А вороги продовжують свою справу, звинувачуючи в бідах боягузів тих, хто боронив країну

Останнє редагування: 1 гру 2019
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Станіслав Бєлковський учора спрогнозував, що Греко-католицька церква України наступного року вирішить вийти із підпорядкування Ватикану і приєднатися до Константинополя.
    Бєлковський наводив аргументи для таких прогнозів.

10. Косолапі почали розганяти нову тему релігійного протистояння в Україні.
    Щось пішло не так.

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Хто є Станіслав Бєлковський?

12. Lanktocha

Вже пропало. Минуле.
    Я не вважаю Порошенка безальтернативним, хоч і Зеленський не найкраща заміна.
    Раніше говорив, Порошенко може бути "меншим злом", дехто так вирішив, але не так вирішила більшість виборців.

13. Наконец-то сформулировала для себя максимально лаконично.
    Никаких претензий у меня не было к Пороху. Вообще. Несмотря и вопреки. Никогда ни полслова.
    По одной простой причине.
    В переломном 14-м я научилась одной штуке.
    Делить всё происходящее на две всего фракции: херня и пиздец.
    Этому учишься только когда пиздец приобретает тотальные масштабы.
    Затмевая всё. Вытесняя из головы любые мысли.
    И вот тогда приходит четкое понимание: всё что не пиздец - то херня.
    Все эти традиционные претензии о хуёвом пиаре ПП, сомнительных кадрах и всяких там ошибках. Я их прекрасно видела, но они в категории «херня». Потому что пиздец планомерно отодвигался за линию разграничения во всех смыслах.
    А теперь всё наоборот.
    Пиздец бежит навстречу. Вот он, я его уже вижу. Скоро накроет.
    Ощущения вот ровно как весной 14го.

Но я бы на вашем месте перестала волноваться.
    Когда придёт пиздец, вы научитесь отсеивать херню.
    Вы умеете не ждать чудес и ебашить.
    Вы виживете и не сломаетесь.
    А вот в этих вечно ждущих халявы и доллара по восемь я не уверена.
    Так что хватить волноваться. Пиздец неизбежен. Но нам с вами уже похуй дым.
    Да, котятки?)))

View: https://www.facebook.com/100008744058665/posts/2198906070410840/

14. Lanktocha

//нарешті в Україні наступила ера миру і стабільності. вчора підірвали банк в Києві,сьогодні вбили дитину. @ZelenskyyUa,все правильно робиш.бидло,яке вибирає халяву,має хапнути по-повній.//
    Хоч не ідеалізую Зеленського, але порівняння, як казав Допа "Текст по-дебильному написан". При якому президенту не було злочинності?

15. Мені часто дорікають, що я не поважаю як нарід, так і окремих його представників.
    - Подивись, он за півроку скільки їх прозріло!!! Ще трохи і вони знову стануть мудрими.

Справді???
    Вони справді прозрізли??? Чи може їм просто недодали шмат сала і гречки. Ви чули хоч про одного "прозрівшого" з політичних і національних міркувань?
    Та вони "прозрівають" через ціни, тарифи, пенсії, зарплати... Хтось "прозрів", бо втратив роботу чи, навпаки - не отримав посаду.
    Україна їм до дупи. Вони навіть не знають, що таке Батьківщина.
    Іван Виговський

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та хто його знає, хто він.
    Колись був програмістом, потім почав давати політичні прогнози, більшість із яких справджувалася. Наприклад, про те, що українська церква відділиться від московського патріархату, що Януковича скинуть і він втече в Росію. Ще багато чого. Його почали запрошувати на радіо. Питати, коли прогнози ставали фактом, як він догадався. Він щось там казав про зодіаки, про гороскопи. Його Юля хотіла запросити радником чи ще кимось до себе, і він вивчив добре українську мову (він - москвич). Але там щось було із громадянством, щось не заладилось.
    Про те, що Трамп стане президентом, він також казав. Цікава людина. Я слухаю його виступи. Нещодавно він був у реанімації, ймовірність, що викарабкається, лікарі оцінювали в 40 відсотків.
    Книги пише. Дуже ерудований і всіх політичних діячів знає і назває по-батькові. Навіть колись - Барака Хусейновича Обаму.
    От вчорашній його діалог із Влащенко.
    Можете послухати, поки хтось тупо мені не поставив.

View: https://www.youtube.com/watch?v=1ZXwGfrjqYY

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)