Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Блд, блд, блд. Як соромно, як боляче, що чужа людина розуміє, а тут свої доморощені тупі дбйоби з вищою освітою не бачать який пздць насувається. Головне, що посунули людину, яка боронила цю краіну. Так же, як колись іх предки не послухали Данила і загриміли на 300 роківпід монголо-татар, потім неслухали гетьманів і корились як не москалям то полякам; як піддалися обіцянкам червонопузих і потім їли власних дітей; потім пересварили мельниківців, бульбашівців з бандерівцями і гнили в Сибіру. А зараз нащо надієтеся?

"Президент уклонист.
    Вся его команда уклонисты.
    Советник секретаря РНБО участник антимайдана. Призывает просить прощения у агрессора. Платит туда пенсии. Строит мосты.
    Украинские войска отводятся вглубь Украины.
    Формула Штайнмаера почти наверняка будет принята.
    Электроэнергия у России уже закупается.
    Уголь, скорее всего, будет закупаться.
    Новый газовый контракт маячит на носу.
    Серый кардинал открыто говорит, что надо послать НАТО и идти на поклон к России.
    Верховному главнокомандующему предъявлено обвинение в защите суверенитета страны.
    Ветеран ДАП сидит в СИЗО по совершенно левому обвинению с совершенно бредовой суммой залога.
    Главе СБУ, которая худо бедно, но предотвратила херову тучу терактов, провела херову тучу операций и выявила херову тучу инсургентов предъявлено обвинение в госизмене.
    Волонтеру, народному депутату, за два слова в ютуб предъявлено обвинение в попытке убийства президента.
    К воину, солдату, защитнику, ветерану, женщине "Альфа" врывается с обыском и выламывает дверь.
    На гибель комбрига главнокомандующему похер.
    Телефонные переговоры с Путиным и анонсированная встреча.
    Вы кого выбрали? Вы кого выбрали, блядь?
    Вас сколько раз предупреждали?
    Вы понимаете, что вот это вот всё - никакой агент влияния не смог бы наворотить такого говна?
    И что теперь?
    Как вы собираетесь разгребать весь этот пиздец, а?
    Идиоты, сука. Идиоты, блядь.

У меня опять ФБ начинает мозг канифолить. Скоро забанят. Или пытаются вскрыть."
    Подписывайтесь на мой телеграм-канал, похоже, на ближайшие пару недель он останется единственным моим средством общения:
    Babchenko

Аркадий Бабченко

2. "Не вбивайте ваших левів, чтобы вас не з'їли собаки ваших ворогів!"

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тут така справа: хоч такий обшук дуже нагадує наліт ФСБшників в окупованому Криму на якогось проукраїнського мешканця чи кримського татарина. Але, говорити дурниці про президента не додзволяється, яка би не була демократична держава, має бойові заслуги, а комусь сподобається, як у нього кине гранату якийсь учасник війни на Донбасі, бо ви викликали підозру і чимось не сподобались? Таким людям треба все пробачати?
    Із Зеленським може бути аналог януковичівського, терпіли до пори, до часу, останній шанс Зеленському - не натворити дурниць і не піти на невигідні рішення у Парижі 7 грудня.

4. "Ти шо, довбойоб", - як казав Москаль.
    Передивись ще раз довбаний 95 квартал, розтріл парламенту, чи перечитай погрози портнова минулій владі і тоді пиши своі висери тут.

5. Lanktocha

Дивно таке чути від оленя, який думає сам і внушає іншим, що є в українській політиці, одні чорні, другі білі. І як поводяться на камеру, так поводяться і в реальності.

6. Точно двбйоб. Тепер тебе посадють. Ти звинутив сцикло у розтрілі парламенту.

7. Новому зеленому прокурору Харьковской области, теща за пару последних лет, передала из оккупированного Антрацита 270 тысяч гривен и автомобиль BMW X5. Круто тетка зарабатывает. Не иначе в высоких чинах у оккупантов.
    Зеленский сглазил: теща из ''ЛНР'' спонсирует семью прокурора Харьковщины

View: https://www.facebook.com/100000659128651/posts/2896027303762545/

8. Lanktocha

Прикусіть язичок, дядьку, поки не пальнули в рило.
    Хто критикує, навіть точніше, обзиває і очорнює президента? Чи далі тактика щось зганяти на іншого?

9. О, засцяв. У нас ЛФ появився ще один Сцикун

• Тупо Тупо x 2
  10. Lanktocha

Ніхто ще не казав відповідати за себе і не переводити стрілки на когось, якщо сам у такому ж болоті.

11. На первой фотке судьи Апелляционного суда, которые превратили суд в судилище и решили, что боевой офицер, который защищал Украину и не скрывается от следствия, должен сидеть в СИЗО. И то, что проведена экспертиза бронежилетов, которая показала, что обвинение ложно, и то, что Труба фактически сфабриковал дело против генерала Марченко, понятно всем нам, кроме самих судей. Не учли они и то, что боевые офицеры, Герои Украины, народные депутаты и публичные люди готовы взять Марченко на поруки, а так же гарантировать, что он не скроется и будет сотрудничать со следствием. Они просто плюнули на это. А на нижней фотографии два щегла из ГПУ, которые путаясь зачитывали обвинение и рассказывали про "обшУкі". Если завтра будет война, то эти щеглы Украину будут защищать традиционно по-прокурорски - забаррикадировавшись у себя в ГПУ. По их повадкам видно.

Ни первые, ни вторые не поняли, что если к ним приходят реальные легенды войны против России, Герои Украины и обладатели орденов за мужество, которых наградили за боевые заслуги и победы, то эти люди своими словом и честью гарантируют выполнение взятых на себя обязательств. А может все они поняли, но им просто позвонили и сказали, какое решение надо принять? Очень похоже. Видимо история судьи Киреева этих судей и прокуроров так ничему и не научила.

Мы сегодня мы наблюдаем продолжение технологии деморализации армии, когда боевые офицеры видят отношение к себе и своим побратимам. После суда один из офицеров сказал: - Я пришел сюда надеясь на справедливость и честное судейство. Ухожу не веря в них.

Генерала Марченко суд сегодня не отдал на поруки под обязательства:
    1. Легендарного бывшего командира 95 бригады, Героя Украины, нардепа Михаила Забродского.
    2. Героя Донецкого аэропорта, офицера 79-ой, начальника патрульной полиции Украины Евгения Жукова.
    3. Полного рыцаря ордена Богдана Хмельницкого, комбрига 95, Максима Миргородского (позывной Майк)
    4. Боевого офицера, выходца 79-ой, полковника Семена Колейника.
    5. Меня и Алексея Мочанова.
    6. Народного депутата 7,8,9 созыва Марии Ионовой.

Если этот список не вызывает доверия суда, то каких еще им поручителей надо? В любом случае мы понимаем, что этот бой мы проиграли, но битву мы проиграть не имеем право. И это не только о судах. Это уже про всю Украину. Честное судейство в Украине для меня сегодня умерло. Этих уже не переделать. Значит помочь может только полная очистка. И эта власть заниматься чисткой судов не будет. Нет смысла. Она просто взяла их под контроль, как это делали все предыдущие власти. А мы сегодня увидели управляемое правосудие в действии. Тьфу!
    Borislav Bereza

12. Майк. Командир 95-й десантно-штурмовой бригады Максим Миргородский, полный кавалер ордена Богдана Хмельницкого, Народный Герой Украины:

"Таким составом, как сегодня собирались в суде и предлагали брать на поруки мы, офицеры, собираемся только на похоронах наших товарищей. Для нас это важно. Сегодня нам, защитникам Украины, показали, что мы для государства никто, наше мнение ничего не значит. Военнослужащие под следствием, суд еще не решил виновны они или нет, но их держат за решеткой. Люди, которые проливали кровь, люди, которые доказали, что готовы отдать жизнь ради своей страны, должны доказывать, что достойны уважения. На свободу до приговора выпускают кого угодно. Но когда речь идет об офицерах, им выставляют залог в 20 миллионов гривен - невиданная для них сумма. Пускай суд определяет степень вины - но почему военнослужащих держат за решеткой на время суда, как будто они уголовники, как будто им нет доверия, они могут сбежать? Я приехал, чтобы поручиться своей честью - Марченко не будет скрываться. Оказалось, это недостаточно. Даже моего слова недостаточно. Слова других офицеров и генералов. Наша страна доверяет нам идти в бой, и уверена, что никто из нас не сбежит с поля боя, верит, что мы готовы пойти смерть. Но наша страна при этом считает, что кто-то из нас сбежит от следователя. Судьи, которые так решили, пойдут домой и будут спокойно обнимать свою семью. Потому, что у нас ценят мертвых героев, а до живых дела нет. Погиб комбриг 128-й - кто сейчас вспоминает его семью? Был шум, и все уже забылось. Цена жизни солдата на войне -1 миллион 200 тысяч посмертных выплат, цена свободы и чести - залог в 20 Миллионов. Вот такое настоящее отношение государства сегодня показал апелляционный суд Киева, который оскорбил тех, кто защищает Украину".

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кучера представили как голову Харьковской ОГА 6 ноября
    Новый председатель Харьковской областной государственной администрации (ОГА) Алексей Кучер отказался встречаться с мэром Харькова Геннадия Кернесом. Об этом мэр сообщил "Стране" в интервью, которое опубликовал 26 ноября.

"Я с ним ни разу не виделся. После назначения я сам ему позвонил и предложил встретиться. Он отказался ... Я ему сказал, что мы Должны обсудить важные темы, отопительный сезон, вопросы, Которые поставил президент перед регионом. Он сказал, что Не готов встречаться ", - сказал Кернес.

По его словам, он не знает причин отказа.

14. Сергій Місюра
    Мене. Розбанили.

Рівно місяць тому, мене забанили за пост в підтримку Маруся Звіробій і Sofiya Fedyna. Швидко і чітко. Бо знали, що через пару днів абсурдний суд #Печера затримає під варту генерала Марченко, полковників Почтаренко і Каморянський, а мені ще й таких «рецидивістів» підтримувати зась - є команда кріпити всіх незгодних, особливо з відміткою «учасник АТО» у справі.

Сьогодні вже 17 днів як генерал Марченко сидить в СІЗО. Не на гауптвахті, а саме в СІЗО, як відомий злочинець, а не як відомий бойовий генерал, який реформує останніх три роки совкову армію.

І сьогодні такий насичений день, що ппц. Слів, обертів і матюків не вистачає. Не вистачає, тому що я не міг собі подумати, що в такій демократичній Україні, яка була останніх 5 років може таке творитись!

Апеляційний суд, в присутності стількох відомих людей, не може прийняти до уваги стільки деталей, чому Печерський районний суд виніс неправильний вирок до Марченко, Почтаренка і Каморянського.

Майк, Маршал, Браво, Береза, Мочанов, Марія Іонова, Забродський - всі прийшли взяти на поруки Марченко. Присутні Гордійчук і навіть Бутусов, десятки активістів, блогерів, військових і українців.

А Марченко нема. Він дивиться на нас з телевізору, а за спиною решітка СІЗО. Його тримають як злісного ворога. Лютого собаку, який може покусати громадськість, тому стрім суду йому з камери, а ми дивимось на нього з клітки...

Гарно сказав Карась (хоча я не дивлюсь на нього позитивно, а тут можна просто послухати), що якщо посадять Марченко, то це буде каталізатором народного невдоволення.

Реформатора армії країни, в якої йде війна з російським агресором, не випускають на поруки чи взагалі відмовляють в запобіжному заходу триманні під вартою, а знижують заставу до 20 мільйонів гривень!!!

На цьому фоні бачимо вироки суду Ляшку, Садовому, а сьогодні ще й власнику ТЕМП3000, який поставив саме ці бронежилети - Євтушенку призначили НІЧНИЙ ДОМАШНІЙ АРЕШТ, при усій юридичній відповідальності як виробнику за свою продукцію, поставлену в ЗСУ!

Я продовжую писати і боротися за правду. Я буду висвітлювати все навколо цих фабрикованих справ і боротись, поки ми не переможемо і надіюсь, що мене знову не зможуть забанити до великої зустрічі в Нормандському форматі.

Я вимушений просити Вас допомагати в розповсюдженні актуальної інформації, тому що ми сильні поки єдині!

#FreeMarchenko
    #FreePochtarenko
    #FreeKamoryanskiy

П.С. Хто писав мені в приватні повідомлення - я не міг відповідати, тому що був бан на місяць. Хто загубив мене на період бану - я все також далі писав в Твіттер і Телеграм
    Прайс Тайм

15. "Сподіваюся ти вимив зад ранком? Його зараз буде цілувати король..." Фразу вкладено у вуста англійців - окупантів, які намагалися підкорити Шотландію. Вони прийшли в очікуванні капітуляції, але отримали бій.

В 1314 році від різдва Христова патріоти Шотландії будучі в меншості і страждаючи від голоду билися в битві при Беннокберні.
    Вони билися як Воїни і Поети.
    Вони билися як Шотландці.
    І завоювали свою Свободу.

В 2014 році від Різдва Христова патріоти України будучи в меншості...

Ми теж билися як Воїни і Поети.
    Ми билися як Українці.
    Окупант чекає, що його цілуватимуть в зад, а у нас немає
    зараз Роберта І Брюса.
    Але хіба наші Уоллеси були дарма?

Тоді де буде наш Беннокберн?

View: https://www.facebook.com/100001492863657/posts/2646861305373606/

16. ОБСЄ може доставляти пенсії на окуповані території - керівник Донецької ОДА.

Давайте знову до питання пенсій на окупованих територіях.
    Я не про те, що за відсутності контролю з нашої сторони держава може і буде фінансувати мертвих душ.
    Я не про те, що держава буде фінансувати і виплачувати пенсії людям, які взяли до рук зброю.
    Я не про те, що за відсутності контролю з нашої сторони, ці гроші взагалі можуть йти напряму терористам, навіть не доходячи до адресатів.
    І я навіть не про те, що гроші на цей весь "пір" збирають українські платники податків, тобто, ми маємо фінансувати терористів.

Я про те, що зелені пдори не вірять і не розраховують на те, що зможуть повернути Донбас під контроль українського уряду.
    Чому? - А тому, що в протилежному випадку немає сенсу в існуванні закону про пенсії на окупованих територіях. Ви ж їх от от повернете? Ви ж отримаєте туди доступ? Там же навіть вибори відбудуться з кандидатами від українських партій, з рекламними кампаніями кандидатів? Так?
    То почекайте "крок до миру" і все.

Але ні, вони пудрять нам мізки "поверненням Донбасу", а самі вже зараз прекрасно знають, що нічого не зміниться, крім того, що ми будемо платити пенсії терористам, амністуємо терористів, терористи будуть розїжджати по всій країні і вбивати українців, а хйло без санкцій буде посміхатися з дурника.
    Mason Lemberg

а де твій аватар? :)