Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Копіпастити по декілька раз чуже - великої мудрості не треба, майже як глухо-німе чудо в пірях Пріус.

Нагадаю, про Коломойського мова не йшла. Була стаття Піонтковського.

• Баян Баян x 1
  2. ОГОЛОШЕННЯ.
    Продам Україну (разом з 73% телеЗембі і владою-маріонеткою).
    Початкова ціна $100 млрд.
    Питати БЕНЮ

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ні, тре казати "Їхав-плакав, срав-балакав, їв-пердів, з гори летів...."

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Значить так.
    Всі мої намагання знайти текст інтерв"ю з Коломойським ні до чого не привели.

• Тупо Тупо x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зебобіки вкакалися знову:

BUKINFO.COM.UA

Яценюк виграв два суди щодо «Стіни» з Росією
    Новини Чернівці та Буковинського краю. Щоденні чернівецькі новини, буковинські новини, новини буковини, прессконференції, анонси, блоги, опитування.

:haha:

7. VasMT

Я це в першу чергу прочитав. Там чотири листа А4 тексту, а "слів" Коломойського пару реченнь. Решта - роздуми пана автора.
    Ще й автор якийсь стрьомний. Такий собі москалик Антон Трояновський.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Lanktocha

Ніхто ще нічого не продає. Доречі, ні одна страшилка, ні одного порохобота, розказана перед ІІ туром виборів не справдилась.
    Була інша розмова, скільки як мавпа копіпастити чуже?

• Баян Баян x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

10. Volodymyr Viatrovych:
    Коломойський оголосив дефолт свого патріотизму.

- Коломойский хочет в Россию ... Конечно. Там нет Делавэрского суда :)

Mason Lember:
    Беня хоче в кремля гроші.
    Оцінює свої апетити в 100 мільярдів доларів взамін за те, щоб вас продати в рабство Путіну.
    Коломойський запропонував відвернутися від МВФ в сторону Росії

Отака собі "ціна країни".
    Даєш 100 мільярдів "найпатріотичнішому олігарху" і забирай все що можеш.

Безумовно, ніхто йому не дасть 100 мільярдів, коли в дурника, який став на коліна лише тому щоб зустрітися з Хйлом, можна забрати задарма. Принаймні спробувати.
    Але всі розмови про "найпатріотичнішого олігарха" і "врятував Дніпро" на цьому можна вважати розмовами розумово неповносправних людей.

Ах, і так, нагадаю:
    В 2013 вже був один, який хотів 160 мільярдів доларів. Щоправда в Європи, але суті і його нової локації це не міняє.

Ibigdan:
    Пока вы беспокоитесь о том, что "продадут украинскую землю"... Коломойский собирается продать Украину целиком.

Помните, как Жириновский (вице-спикер Госдумы и неофициальный глас Путина) рассуждал о стратегии России решить украинский вопрос: "Коломойскому нужны только деньги. Мы ему вернём все деньги.. он будет самый богатый, он будет украинский Рокфеллер... И марионетка сидит в кабинете президента... 5-10 лет... Но нужно отдать юго-восток России".

А теперь то же самое, практически дословно, повторяет Коломойский. Ссылка на статью в Нью-Йорк таймс:
    A Ukrainian Billionaire Fought Russia. Now He’s Ready to Embrace It.

Коломойский: "Пора разворачиваться в сторону России, а травма украинцев от войны с ней пройдет чере 5-10 лет."

И ещё один перл: "Запад подвел Украину, а Россия хочет дать нам денег."

"Они сильнее в любом случае. Мы должны улучшить наши отношения", - сказал он, сравнивая власть России с властью Украины.

Люди хотят мира, хорошей жизни, они не хотят воевать. А вы, - Америка, - заставляете нас воевать и даже не даете нам денег за это.

Эти комментарии, считает издание, отражают его корыстное недовольство тем, что западные дипломаты и МВФ препятствуют Коломойскому восстановить контроль над "Приватбанком", конфискованным у него в 2016-м на фоне обвинений в хищении на несколько миллиардов долларов.

Какими бы ни были его мотивы, геополитические взгляды Коломойского имеют значение, потому что у него есть большое влияние на Зеленского. В частности, на слушаниях по импичменту американские чиновники описывали влияние Коломойского как одну из самых больших проблем, стоящих перед ЗЕ-командой.

МВФ задерживает финансирование Украины отчасти из-за опасений, что Зеленский делает недостаточно для того, чтобы вернуть средства "Приватбанка", в краже которых обвиняют Коломойского.

Олигарх прямо говорит о логике принятия России в качестве партнера. Якобы, ему стало ясно, что ЕС и НАТО никогда не примут Украину, и поэтому было бы лучше принять реальность и "даже не пытаться".

Для г-на Коломойского стала личной вражда против США, после того как он стал целью для ФБР, расследующей финансовые преступления в его деятельности.

"Россия же хотела бы привести нас в новый Варшавский договор".

"Мы возьмем 100 миллиардов долларов у россиян. Я думаю, что они на это согласны. Какой самый быстрый способ решить проблемы и восстановить отношения? Только деньги".

"Российские танки будут размещены возле Кракова и Варшавы. Ваше НАТО испачкает штаны и купит памперсы".

Ну шо, зе-фани, ЗДОБУЛИ? Ви розумієте, що це інтерв`ю - НАКАЗ тому, хто був посажений на трон за кошти ІВК? І що ключове слово тут - ДЕНЬГИ? Але ж, головне, без "бариг"...

- Єдине, за що можна поважати Коломойського, так це за прямоту і відвертість. Він не ховає за загальними фразами про мир і втому від війни справжню мету - бажання отримувати гроші, а в майбутньому, і можливий притулок в Росії.

Однак стає страшно лише від однієї думки, що через проблеми олігарха з американським правосуддям, ціла країна може втратити не лише європейське майбутнє, а й майбутнє взагалі.

Здесь подробнее: A Ukrainian Billionaire Fought Russia. Now He’s Ready to Embrace It.

11. VasMT

Нє, я мушу вибрати всі слова Коломойського.

- Вони сильніше в будь-якому випадку. Ми повинні поліпшити наші відносини.
    - Люди хочуть миру, доброго життя, вони не хочуть воювати.
    - Ви всі не приймете нас.
    - Марно витрачати час на порожні розмови. Тоді як Росія хотіла б привести нас до нового Варшавський договір.
    - Війна проти Росії до останнього українця.
    - Дайте йому п'ять, 10 років, і кров буде забута.
    - У 2014 році я показав, що не хочу бути з Росією.
    - Я об'єктивно описую, що я бачу і куди йдуть справи.
    - Ми візьмемо 100 мільярдів доларів у росіян. Я думаю, що вони хотіли б дати це нам сьогодні.
    - Якщо вони розумніші за нас з вами, ми поїдемо в Росію.
    - Російські танки будуть розміщені біля Кракова і Варшави.
    - Ваше НАТО буде бруднити свої штани і купувати памперси.
    - Він знає, що його не вкрали.
    - Він говорить те, що ви все хочете почути.
    - Якщо я надягаю окуляри і дивлюся на себе, як на увесь інший світ, я бачу себе монстром, ляльководом, керівником Зеленського, кимось, хто будує апокаліптичні плани.
    - Я можу почати робити це по-справжньому.

• Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

View: https://youtu.be/6gkq61eYBMA

:good::yahoo:

• Смішно Смішно x 1
  13. Lanktocha

За Зеленського глосували, і виборці у І турі Кошулинського, і виборці Бойка.
    Хоч я, та і багато інших вважаємо, були з тих 39 кращі кандидатури на ІІ тур, та й президенство, загалом.

• Тупо Тупо x 1
  14. Юрій Каракай
    @karakay67
    От дивіться мої недолугі друзі, як воно насправді працює. Тепер податки, які залишались на місцях, будуть автоматично перераховуватись до центрального бюджету. Звідти вже у ручному режимі повертатися до громад. Але не всі і точно не всім. Якщо ваша громада прихильники ПЦУ -
    - постійте в сторонці. Може, виборці підтримали патріотів? Певно і гроші їм не так потрібні. Розбита дорога? А як громада проголосувала за партію СН? Село не хоче звільнити директора школи, що музей створив?
    То і ремонт школи не потрібен. Лікарі були в АТО? Лікарню доведеться закрити. І навіть рота не відкриєте, бо ви цю владу обрали. Зробили разом! Правда ж, потвори?

15. Чорний гумор: Ціна України зростає. Янукович готовий був продати за російську позику - 15 мільярдів доларів. Коломойський зараз говорить про 100 мільярдів від Москви.

16. Ну що, закінчилась епоха боротьби з корупцією. Почалась епоха розкрадання.
    Бо децентралізація це і була антикорупція. Гроші на лампочки на вулицях контролював чиновник в Києві, який за відкат відписував їх меру. А стали контролювати громади. Тепер же цими грошима, знову як і в часи януковича, буде розпоряджатися чиновник в Києві.
    Уря!

Під басні про Свинарчука людям впарили ідею про страшенну корупцію в Україні. Але корупція Свинарчука (яку ще треба довести) це 10 млн гривень. А гроші громадам по децентралізації це 260 МІЛЬЯРДІВ. Прийшли нові обличчя Богдана, Рябошапки і Портнова із влади Януковича і половина з цієї суми тепер скасовується, без скасування обов'язків, які мають фінансуватися з місцевих бюджетів.

Ось такий розвод від напьорсточників. Реформу, яку всі без виключення називали найкращою за останні 5 років, скасовують. За ці 5 років, незважаючи на війну, кожен населений пункт розцвів. А тепер це повернення до старих часів, коли місцеві бюджети будуть виживати, а грошей на заміну лампочок на вулицях не буде.

Зате велосипед Голобородька профінансують.
    Джон Сміт

17. — Посилюються атаки на наших військових бойовиками ДБР.
    — Може, ДНР?
    — Ні.

18. Голова СБУ Баканов ходить в московську церкву:

- яка де-факто підпорядкована спецслужбам РФ, яким Баканов має протистояти;

- яка брала безпосередню участь в захопленні Криму і окупації Донбасу;

- яка підтримувала «русскую вєсну» в 2014;

- яка відмовлялася відспівувати українських полеглих воїнів;

- яка досі веде антиукраїнську пропаганду.

Це питання не свободи вибору і віри, це питання безпеки! І в даному разі вибір має бути іншим - або очолюєш Службу безпеки України, або ходиш до московської церкви. Інакше загрозою безпеці стає сам голова СБУ.
    Володимир Ар'єв

19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Во-во...
    00000bs2z34к46e3к84р2о2ен4вnе434r.JPG

а де твій аватар? :)