Копіпастити по декілька раз чуже - великої мудрості не треба, майже як глухо-німе чудо в пірях Пріус. Нагадаю, про Коломойського мова не йшла. Була стаття Піонтковського.
ОГОЛОШЕННЯ. Продам Україну (разом з 73% телеЗембі і владою-маріонеткою). Початкова ціна $100 млрд. Питати БЕНЮ
Зебобіки вкакалися знову: BUKINFO.COM.UA Яценюк виграв два суди щодо «Стіни» з Росією Новини Чернівці та Буковинського краю. Щоденні чернівецькі новини, буковинські новини, новини буковини, прессконференції, анонси, блоги, опитування.
Я це в першу чергу прочитав. Там чотири листа А4 тексту, а "слів" Коломойського пару реченнь. Решта - роздуми пана автора. Ще й автор якийсь стрьомний. Такий собі москалик Антон Трояновський.
Ніхто ще нічого не продає. Доречі, ні одна страшилка, ні одного порохобота, розказана перед ІІ туром виборів не справдилась. Була інша розмова, скільки як мавпа копіпастити чуже?
Volodymyr Viatrovych: Коломойський оголосив дефолт свого патріотизму. - Коломойский хочет в Россию ... Конечно. Там нет Делавэрского суда Mason Lember: Беня хоче в кремля гроші. Оцінює свої апетити в 100 мільярдів доларів взамін за те, щоб вас продати в рабство Путіну. Коломойський запропонував відвернутися від МВФ в сторону Росії Отака собі "ціна країни". Даєш 100 мільярдів "найпатріотичнішому олігарху" і забирай все що можеш. Безумовно, ніхто йому не дасть 100 мільярдів, коли в дурника, який став на коліна лише тому щоб зустрітися з Хйлом, можна забрати задарма. Принаймні спробувати. Але всі розмови про "найпатріотичнішого олігарха" і "врятував Дніпро" на цьому можна вважати розмовами розумово неповносправних людей. Ах, і так, нагадаю: В 2013 вже був один, який хотів 160 мільярдів доларів. Щоправда в Європи, але суті і його нової локації це не міняє. Ibigdan: Пока вы беспокоитесь о том, что "продадут украинскую землю"... Коломойский собирается продать Украину целиком. Помните, как Жириновский (вице-спикер Госдумы и неофициальный глас Путина) рассуждал о стратегии России решить украинский вопрос: "Коломойскому нужны только деньги. Мы ему вернём все деньги.. он будет самый богатый, он будет украинский Рокфеллер... И марионетка сидит в кабинете президента... 5-10 лет... Но нужно отдать юго-восток России". А теперь то же самое, практически дословно, повторяет Коломойский. Ссылка на статью в Нью-Йорк таймс: A Ukrainian Billionaire Fought Russia. Now He’s Ready to Embrace It. Коломойский: "Пора разворачиваться в сторону России, а травма украинцев от войны с ней пройдет чере 5-10 лет." И ещё один перл: "Запад подвел Украину, а Россия хочет дать нам денег." "Они сильнее в любом случае. Мы должны улучшить наши отношения", - сказал он, сравнивая власть России с властью Украины. Люди хотят мира, хорошей жизни, они не хотят воевать. А вы, - Америка, - заставляете нас воевать и даже не даете нам денег за это. Эти комментарии, считает издание, отражают его корыстное недовольство тем, что западные дипломаты и МВФ препятствуют Коломойскому восстановить контроль над "Приватбанком", конфискованным у него в 2016-м на фоне обвинений в хищении на несколько миллиардов долларов. Какими бы ни были его мотивы, геополитические взгляды Коломойского имеют значение, потому что у него есть большое влияние на Зеленского. В частности, на слушаниях по импичменту американские чиновники описывали влияние Коломойского как одну из самых больших проблем, стоящих перед ЗЕ-командой. МВФ задерживает финансирование Украины отчасти из-за опасений, что Зеленский делает недостаточно для того, чтобы вернуть средства "Приватбанка", в краже которых обвиняют Коломойского. Олигарх прямо говорит о логике принятия России в качестве партнера. Якобы, ему стало ясно, что ЕС и НАТО никогда не примут Украину, и поэтому было бы лучше принять реальность и "даже не пытаться". Для г-на Коломойского стала личной вражда против США, после того как он стал целью для ФБР, расследующей финансовые преступления в его деятельности. "Россия же хотела бы привести нас в новый Варшавский договор". "Мы возьмем 100 миллиардов долларов у россиян. Я думаю, что они на это согласны. Какой самый быстрый способ решить проблемы и восстановить отношения? Только деньги". "Российские танки будут размещены возле Кракова и Варшавы. Ваше НАТО испачкает штаны и купит памперсы". Ну шо, зе-фани, ЗДОБУЛИ? Ви розумієте, що це інтерв`ю - НАКАЗ тому, хто був посажений на трон за кошти ІВК? І що ключове слово тут - ДЕНЬГИ? Але ж, головне, без "бариг"... - Єдине, за що можна поважати Коломойського, так це за прямоту і відвертість. Він не ховає за загальними фразами про мир і втому від війни справжню мету - бажання отримувати гроші, а в майбутньому, і можливий притулок в Росії. Однак стає страшно лише від однієї думки, що через проблеми олігарха з американським правосуддям, ціла країна може втратити не лише європейське майбутнє, а й майбутнє взагалі. Здесь подробнее: A Ukrainian Billionaire Fought Russia. Now He’s Ready to Embrace It.
Нє, я мушу вибрати всі слова Коломойського. - Вони сильніше в будь-якому випадку. Ми повинні поліпшити наші відносини. - Люди хочуть миру, доброго життя, вони не хочуть воювати. - Ви всі не приймете нас. - Марно витрачати час на порожні розмови. Тоді як Росія хотіла б привести нас до нового Варшавський договір. - Війна проти Росії до останнього українця. - Дайте йому п'ять, 10 років, і кров буде забута. - У 2014 році я показав, що не хочу бути з Росією. - Я об'єктивно описую, що я бачу і куди йдуть справи. - Ми візьмемо 100 мільярдів доларів у росіян. Я думаю, що вони хотіли б дати це нам сьогодні. - Якщо вони розумніші за нас з вами, ми поїдемо в Росію. - Російські танки будуть розміщені біля Кракова і Варшави. - Ваше НАТО буде бруднити свої штани і купувати памперси. - Він знає, що його не вкрали. - Він говорить те, що ви все хочете почути. - Якщо я надягаю окуляри і дивлюся на себе, як на увесь інший світ, я бачу себе монстром, ляльководом, керівником Зеленського, кимось, хто будує апокаліптичні плани. - Я можу почати робити це по-справжньому.
За Зеленського глосували, і виборці у І турі Кошулинського, і виборці Бойка. Хоч я, та і багато інших вважаємо, були з тих 39 кращі кандидатури на ІІ тур, та й президенство, загалом.
Юрій Каракай @karakay67 От дивіться мої недолугі друзі, як воно насправді працює. Тепер податки, які залишались на місцях, будуть автоматично перераховуватись до центрального бюджету. Звідти вже у ручному режимі повертатися до громад. Але не всі і точно не всім. Якщо ваша громада прихильники ПЦУ - - постійте в сторонці. Може, виборці підтримали патріотів? Певно і гроші їм не так потрібні. Розбита дорога? А як громада проголосувала за партію СН? Село не хоче звільнити директора школи, що музей створив? То і ремонт школи не потрібен. Лікарі були в АТО? Лікарню доведеться закрити. І навіть рота не відкриєте, бо ви цю владу обрали. Зробили разом! Правда ж, потвори?
Чорний гумор: Ціна України зростає. Янукович готовий був продати за російську позику - 15 мільярдів доларів. Коломойський зараз говорить про 100 мільярдів від Москви.
Ну що, закінчилась епоха боротьби з корупцією. Почалась епоха розкрадання. Бо децентралізація це і була антикорупція. Гроші на лампочки на вулицях контролював чиновник в Києві, який за відкат відписував їх меру. А стали контролювати громади. Тепер же цими грошима, знову як і в часи януковича, буде розпоряджатися чиновник в Києві. Уря! Під басні про Свинарчука людям впарили ідею про страшенну корупцію в Україні. Але корупція Свинарчука (яку ще треба довести) це 10 млн гривень. А гроші громадам по децентралізації це 260 МІЛЬЯРДІВ. Прийшли нові обличчя Богдана, Рябошапки і Портнова із влади Януковича і половина з цієї суми тепер скасовується, без скасування обов'язків, які мають фінансуватися з місцевих бюджетів. Ось такий розвод від напьорсточників. Реформу, яку всі без виключення називали найкращою за останні 5 років, скасовують. За ці 5 років, незважаючи на війну, кожен населений пункт розцвів. А тепер це повернення до старих часів, коли місцеві бюджети будуть виживати, а грошей на заміну лампочок на вулицях не буде. Зате велосипед Голобородька профінансують. Джон Сміт
Голова СБУ Баканов ходить в московську церкву: - яка де-факто підпорядкована спецслужбам РФ, яким Баканов має протистояти; - яка брала безпосередню участь в захопленні Криму і окупації Донбасу; - яка підтримувала «русскую вєсну» в 2014; - яка відмовлялася відспівувати українських полеглих воїнів; - яка досі веде антиукраїнську пропаганду. Це питання не свободи вибору і віри, це питання безпеки! І в даному разі вибір має бути іншим - або очолюєш Службу безпеки України, або ходиш до московської церкви. Інакше загрозою безпеці стає сам голова СБУ. Володимир Ар'єв