Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

Я тебе секрет открою, мужчина не должен бояться отвечать за свои слова. Но ты девочку неплохо прикрыл, я оценил.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та ви що?
    І хто це такі? Вдень з вогнем я тут не знайшов фанатів Зеленського, тим більше, його фракцію.

3. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич - глава фракции Зеленского на ЛФ. Идеологический и интеллектуальный центр. Скромно ездит по Киеву на троллейбусе, подобно Зеленскому.
    Плантоша - его правая рука. Мальчик за всё.
    Быдломастер - член фракции, отвечающий за взаимодействие с возмущённым норотом.
    Пидривник Вася - член фракции; сейчас модно иметь в своих рядах участника АТО, пусть даже писаря.
    Silver bullet - варит борщ для всей это пишущей братии.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

І вони всі..майбутні жителі Хайфи,в разі провалу штайнфраєровської Хозарії.Ехе-хе!
    Я знаю,як то буде,.коли до влади знов прийде Петрусь. Натаньягу в Хайфі об'явить велосипедні Олімпійські ігрища 2020, і-і-і...вони всі туди тихаря махнуть з Зєлею ...на роверах! Клоуни,б'я!:mocking:

upload_2019-11-5_18-23-17.png upload_2019-11-5_18-59-4.png

Останнє редагування: 5 лис 2019
  5. Юрко НОТОЦО

В Хайфу!:)))В Хайфу!:yahoo:В Хайфу!:tongue:В Хайфу!:cools:В Хайфу!:crazy:В Хайфу!...закричали гості.

upload_2019-11-5_20-28-33.png

6. Таким чином, за день, який завершується:
    - ДБР відкрило кримінальні справи на моряків, яких з такою помпою "визволяв" щеля
    - ДБР вручило підозри генерал-майору Марченку і ще 4 особам за фейковою справою про прострілені броніки
    - за постановою Печерського суду проведені обшуки в піцерії Ветерано, в справі, яка взагалі не стосується власника піцерії
    - провели обшуки в будинку матері волонтерки, в якому сама волонтерка не проживає і не прописана
    - провели обшуки в сім'ї добровольців "Правого сектору", які з перших днів на війні. Жінку арештували. Завтра Печерський суд буде обирати міру запобіжного заходу.

Боягузи і дезертири мстять тим, хто їх захищав 5 років.

Я би не хотів бачити коментарі на кшталт "це пздєц" (хоча це так і є).
    Я би хотів, щоб кожен задумався про те, куди веде країну зелена влада. Поки не пізно.
    Mason Lemberg

7. Lanktocha

Бісить ниття порохоботів, напевно відкрили Америку, без вашої копіпасти ніхто би не знав недоліків у роботі Зеленського.
    Ймовірно, владу, принаймні уряд очолити Тимошенко, як "кризовий менеджер" ( тому ниють на теле-шоу тимошенківські підкаблучники ), не важко здогадатись причину ниття порохоботів. Ваші дії, як Росія не може признати, що щось робить не так, тому ненавидять її сусіди, а все хтось заваджає і хтось проти неї настроює, то австрійський ген.штаб, то польські масони, то Америка, так і порохоботи не признають, що були у Порошенка невірні дії, а настроюють "агнти Кремля".

8. Good man

Good man Обычный человек

Молодец, а теперь эти претензии переадресуй местному Дмитрию Анатольевичу. Он меня в агенты Кремля записал, хотя за все пять лет ни одного агента Кремля, поддерживающего Порошенко, в природе не встречалось.

9. Good man

Good man Обычный человек

Я тебя знаю, тебя на киевском форуме постоянно чмырят. Непонятно зачем ты туда постоянно ходишь. :scratch_one-s_head:

10. Lanktocha

А хто такий явний "агент Кремля"? Всі 40 кандидатів у президенти, окрім Порошенка "агенти Кремля" також занадто.

11. Юрко НОТОЦО

Це прдець! По-горло в зеленій гноївці!
    :facepalm:
    upload_2019-11-6_12-5-16.png
    І-і-і...шось ніякої реакції на поради Коломойському пакуватись до Ізраїлю!
    Чемодан-вокзал і Хайфа,Хайфа...закричали гості! :yahoo::dance3:
    Піонтковський: Нехай Коломойський їде в Ізраїль. Інакше він зруйнує крихку систему підтримки України міжнародною спільнотою

upload_2019-11-6_11-44-34.png

Останнє редагування: 6 лис 2019
  12. Юрко НОТОЦО

Є і в Україні розумні і мислячі,але...ще духом слабі! Не такі як Петлюра,Бандера були,ні! :vinsent:

upload_2019-11-6_13-26-57.png

13. Good man

Good man Обычный человек

Всех под одну гребёнку не надо. Политический папа Зеленского это Масляков. Без него Зеленского знали бы три двора, две скамейки. Участница квартала 95 в середине 2000-х считала за честь работать за 100 долларов, Зеленскому приходилось её уговаривать участвовать. Это всё факты. нравится кому-то это или нет. Также является фактом, что Масляков полностью лоялен Путину.

14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кроме того- определенные знающие люди говорят, что "командазе" состоит более чем полностью из особей, которые тысячу долларов в руках никогда до этого не держали.Ждем массу интересного в ближайшее время.

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ну і чудово. Раз вони до цього без них обходилися, то і далі можуть без них жити спокійно

16. MayorMayor

Бля!- вот больше нечего сказать.Да именно сейчас скупают их оптом.По пять гривен за пучок.

17. MayorMayor

Кстати, где наша "эксперт по борщам"?Почему молчит об отставке Светличной и замене ее на друга Авакова?

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ще один тіпа мущіна на дівчат обіжений :bad:

19. Good man

Good man Обычный человек

Хорошо, раз ты взялся её цитировать и защищать, я открою тайну, почему я так начал говорить. Потому что не очень по-джентльменски говорить женщине, что она дура. Дура может приготовить отличный борщ? Да. Легко. Борщ вкусный? Да. Есть нужно всем? Да. В итоге глупая женщина становится, вроде как, актуальна. Член общества. Открою тебе ещё один секрет - умная женщина сама знает, что дура. Но только настоящая дура, когда ей дипломатично подсказывают её уровень, начинает из этого объективного факта городить огород, будто мужчина обижен на женщин.

20. MayorMayor

Товарисчь, тут речь не о борще и фемине.Тут речь об адвокате Авакова в деле с "рюкзаками", ставшем губернатором Харьковской области.Если вы не поняли ДАЖЕ этого- то толкните лучше спич о Портнове.Самое оно для впечатлительных фемин с борщом.

а де твій аватар? :)