Бувший ізраїльтянин, великий противник рашки, на їдиші чи івриті не дає інтерв"ю, а шпарить на мові загарбника і варвара з тієї же рашки))) На худий кінець міг би і на інгліші розказати... Якийсь суцільний садомазохізм у декотрих щирих жидів, татарів і малоросів. Уявіть собі на секунду: у 43 році противник нацистів десь на Уралі дає інтерв"ю совіцькому виданню на німецькій мові і це інтерв"ю сталіноботи показують на кожному перехресті;
@MayorMayor Майорам перекласти на російську? "Ухвалені закони і укази" означає "принятые законы и указы". Тобто, ті, які підписані і вступили чи вступлять найближчим часом в дію. Я саме і запитав про нові діючі чи ті, що вступлять найближчим часом в дію. А не про проекти, які, поки стануть законами, можуть суттєво змінится. Якщо Ви із нових, уже ухвалених законів не назвете жодного і не скажете, чим він вам не подобається, то це означатиме, що всі ухвалені закони вам подобаються, а отже нова влада діє у вірному напрямку. Ну, а все інше - аби побалакати...
Я і в такий популізм не повірив, як і не повірив у долар по 10 чи закінчення війни за години. Ніщо мене не розчарувало. Є небезпідставні версії, будуть ще невдачі, на другий рік, як не зможуть "Слуги" виконати поставлені завдання, очолити каб.мін як "кризовий менеджер" хоче Тимошеннко, видно і порохоботи ще плекають надію.
Т.е. Россия для Планктоши уже не агрессор? Была мирная жизнь, в которой Порошенко ни с того, ни с сего опустил курс национальной валюты. Тебя послушать, так выполнение Минска это победа Украины над Россией.
Блін, от до чого може опуститися гнилий ніби хлоп - підтримувати своє его у власних очах за рахунок обмовлянь дівчат. І це вже другий такий. І обидва з одного койця. зі я колись також дозволив собі на ЛФ не дуже джентльменський вислів до однієї дівчини. Але це було обумовлено обставинами і я мав / і ще мусет маю досі/ докази на підтвердження своєї правоти. І як доказ, що я був правий - після кількох фраз вона покинула наш форум /поки що, може ще і повернеться/. Мене тоді за це пуцувала і пані з мітлою, а їй тільки дай привід. Я, на скільки можна, пояснив свою позицію. Бо не все і скажеш поза очі, нефайно так все розказувати без згоди. /це я чисто на рівні емоцій, бо таки відчувається на душі тягар щось колись недоказаного. А треба завжди зачищати за собою/
Это называется двойными стандартами. От сей дамы постоянно идут грязь и оскорбления, а я её по-джентльменски назвал кухарочкой и тут же волна возмущения пошла.
Виконуєте функцію чуда в пірях Пріуса, батєнька. Правда, яку неприємно чути, нема чим заперечити, хоч негативний значок вліпити. Свої непідтверджені фантазії засуньте собі в одне місце. Я писав, що Порошенко спеціально опустив курс валюти - факти на стіл! Мінські угоди ( підписані Порошенком ), вигідні Україні - факти на стіл! На брехні ваше кодло вже ловили не раз, ви і далі брешете.
Завершить войну на Донбассе, вернуть Крым. Опубликован полный текст совместного заявления Украины и НАТО
Ты перед кем там рисуешься, клоун? Когда ты обвиняешь Порошенко в том, что он не удержал курс, ты же за бываешь про Россию? Да. Когда говоришь про Минские соглашения, ты забываешь, что в тот момент наступали со стороны России, а Порошенко стратегически закрепил положение на тот момент. Тоже забываешь про Россию. У тебя везде, где нужно обвинить Порошенко, отшибает память про Россию. А ещё меня при этом в чём-то обвиняешь.
Прикусіть язичок, батєнька. І докладніше, де і коли я таке писав, якщо і були, з моєї сторони звинувачення Порошенка, то не у спеціальному зниженні гривні, а скоріше у піарній передвиборчій брехні, що долар буде по 10.
Ты так обращайся к местной кухарочке. Я в следующий раз тебя так распишу, свои перестанут уважать. Чиркани мне свой номер в личку, я пробью через добрых людей, где такой уверенный в себе проживает.
Нє, ну а хіба шо нє?) Якщо наш форум читати хоча б по діагоналі, то все про всіх можна взнати з перших рук - хто звідки, скільки років, адресу ІР, № тлф, сторінки в соцмережах, освіту і рід занять, сімейний стан, діти-внуки, файні знайомі і т.д і т.п. А ті неуки тільки хочуть щось пробивати)))
Це ще хто кому більше може хамити? Ще Хомчина, який аж проситься, пальнути в рило нема. Замість займатись гівнометанням культурно пишіть і відповідайте на поставлені запитання.