Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

розвод військ.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Бувший ізраїльтянин, великий противник рашки, на їдиші чи івриті не дає інтерв"ю, а шпарить на мові загарбника і варвара з тієї же рашки)))
    На худий кінець міг би і на інгліші розказати...

Якийсь суцільний садомазохізм у декотрих щирих жидів, татарів і малоросів.
    Уявіть собі на секунду: у 43 році противник нацистів десь на Уралі дає інтерв"ю совіцькому виданню на німецькій мові і це інтерв"ю сталіноботи показують на кожному перехресті;

• Смішно Смішно x 1
  3. hrim

hrim Well-Known Member

Для передачи смысла важен язык, который поймут. Ватники, хорошо понимают только один язык.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@MayorMayor Майорам перекласти на російську?
    "Ухвалені закони і укази" означає "принятые законы и указы". Тобто, ті, які підписані і вступили чи вступлять найближчим часом в дію.
    Я саме і запитав про нові діючі чи ті, що вступлять найближчим часом в дію.
    А не про проекти, які, поки стануть законами, можуть суттєво змінится.
    Якщо Ви із нових, уже ухвалених законів не назвете жодного і не скажете, чим він вам не подобається, то це означатиме, що всі ухвалені закони вам подобаються, а отже нова влада діє у вірному напрямку. Ну, а все інше - аби побалакати...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А він інтерв’ю кому дає? Ватнікам?

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я і в такий популізм не повірив, як і не повірив у долар по 10 чи закінчення війни за години.
    Ніщо мене не розчарувало.

Є небезпідставні версії, будуть ще невдачі, на другий рік, як не зможуть "Слуги" виконати поставлені завдання, очолити каб.мін як "кризовий менеджер" хоче Тимошеннко, видно і порохоботи ще плекають надію.

8. Good man

Good man Обычный человек

Здесь, на форуме, есть одна кухарочка. Её послушать, так без Порошенко райская жизнь началась.

9. Good man

Good man Обычный человек

Т.е. Россия для Планктоши уже не агрессор? Была мирная жизнь, в которой Порошенко ни с того, ни с сего опустил курс национальной валюты. Тебя послушать, так выполнение Минска это победа Украины над Россией.

10. Gyppsy

Блін, от до чого може опуститися гнилий ніби хлоп - підтримувати своє его у власних очах за рахунок обмовлянь дівчат.
    І це вже другий такий. І обидва з одного койця.

зі

я колись також дозволив собі на ЛФ не дуже джентльменський вислів до однієї дівчини. Але це було обумовлено обставинами і я мав / і ще мусет маю досі/ докази на підтвердження своєї правоти. І як доказ, що я був правий - після кількох фраз вона покинула наш форум /поки що, може ще і повернеться/.
    Мене тоді за це пуцувала і пані з мітлою, а їй тільки дай привід. Я, на скільки можна, пояснив свою позицію. Бо не все і скажеш поза очі, нефайно так все розказувати без згоди.

/це я чисто на рівні емоцій, бо таки відчувається на душі тягар щось колись недоказаного. А треба завжди зачищати за собою/

Останнє редагування: 3 лис 2019
  11. Good man

Good man Обычный человек

Это называется двойными стандартами. От сей дамы постоянно идут грязь и оскорбления, а я её по-джентльменски назвал кухарочкой и тут же волна возмущения пошла.

12. Lanktocha

Виконуєте функцію чуда в пірях Пріуса, батєнька. Правда, яку неприємно чути, нема чим заперечити, хоч негативний значок вліпити.
    Свої непідтверджені фантазії засуньте собі в одне місце.
    Я писав, що Порошенко спеціально опустив курс валюти - факти на стіл!
    Мінські угоди ( підписані Порошенком ), вигідні Україні - факти на стіл!
    На брехні ваше кодло вже ловили не раз, ви і далі брешете.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

14. Good man

Good man Обычный человек

Ты перед кем там рисуешься, клоун? Когда ты обвиняешь Порошенко в том, что он не удержал курс, ты же за бываешь про Россию? Да.
    Когда говоришь про Минские соглашения, ты забываешь, что в тот момент наступали со стороны России, а Порошенко стратегически закрепил положение на тот момент. Тоже забываешь про Россию.

У тебя везде, где нужно обвинить Порошенко, отшибает память про Россию. А ещё меня при этом в чём-то обвиняешь.

15. Lanktocha

Прикусіть язичок, батєнька. І докладніше, де і коли я таке писав, якщо і були, з моєї сторони звинувачення Порошенка, то не у спеціальному зниженні гривні, а скоріше у піарній передвиборчій брехні, що долар буде по 10.

16. Good man

Good man Обычный человек

Ты так обращайся к местной кухарочке. Я в следующий раз тебя так распишу, свои перестанут уважать. Чиркани мне свой номер в личку, я пробью через добрых людей, где такой уверенный в себе проживает.

• Тупо Тупо x 2
  17. Gyppsy

О, ще один ... щось хоче пробити через добрих людей.
    Це вже мусет третій, і всі з одного койця)))

• Смішно Смішно x 1
  18. Gyppsy

Нє, ну а хіба шо нє?)

Якщо наш форум читати хоча б по діагоналі, то все про всіх можна взнати з перших рук - хто звідки, скільки років, адресу ІР, № тлф, сторінки в соцмережах, освіту і рід занять, сімейний стан, діти-внуки, файні знайомі і т.д і т.п.

А ті неуки тільки хочуть щось пробивати)))

• Смішно Смішно x 1
  19. Lanktocha

Це ще хто кому більше може хамити?
    Ще Хомчина, який аж проситься, пальнути в рило нема. Замість займатись гівнометанням культурно пишіть і відповідайте на поставлені запитання.

20. Good man

Good man Обычный человек

Ты и вся ваша фракция Зеленского на форуме.

а де твій аватар? :)