Я і не плачу. Тепер не махайте кулаками після бою. Я попереджав відразу, у Порошенка із таким суперником ніяких шансів на перемогу, а ви жили якимись ілюзіями.
Та не переймайтесь... Содоміт навіть не знає, що АП давно не АП, а ОП... Вони ж, убогі свинорилики, лиш побачивши слово "президент" з негативом, то ж зразу і тягнуть до рота...
Не все так просто, чи доречні були "мирні плани", вже не одні не раз згадували про вільний прохід колони Гіркіна до Донецька. Тепер Волонтер - Зеленському: Перші біженці з Золотого сьогодні вже в Харкові. Що Ви нам готуєте? - Старко Не думаю, що зовсім інакше було би за Порошенка.
У Порошенко были грехи, но он не сдавал территорию. Скажи честно, сколько территории Украины ты готов отдать Кремлю ради мифического экономического благополучия?
Перестаньте робити із Порошенка якогось ідола. Порівняйте карти зони бойових дій, хоча би літо 2014 і осінь 2014, при правлінні Порошенка.
Он бился с Путиным на переговорах как лев, а с Зеленским Путин считает вести переговоры ниже своего достоинства. Выдвигаются предварительные условия. Путин знал, что Порошенко на такие условия никогда не пойдет.
Дуже ймовірно, Порошенко досвідченіший та більше обізнаний у дипломатії. Але на що йшов Порошенко - вершина айсберга із того, що відомо офіційно, були і таємні договорняки, як от проїзд колони Гіркіна до Донецька, здача Дебальцевого...
Юрко, з вами все гаразд? Я нагадаю про всяк випадок, якщо ви ще в потрібному стані, щоб слідкувати за б*ством, що другий тур президентських виборів був аж через два тижні, як помер від психотропу співробітник адміністрації президента Порошенко. Нащо ви його турбуєте вдруге?
Ну, откуда тебе, простому холопу, об этом известно?Даже Лукашенко к этим тайнам не допустили, куда ты вперёд батьки в пекло лезешь?
Тобто про вільний проїзд колони Гіркіна, що донецький аеропорт "наш Сталінград", що із Дебальцевого вільно без жертв всі виходять... знав тільки я? Скажу словами Плюща "Ви мєня вдівляєте".
Де той старий рифмопльот? Ну шо, друга доба минула. Ось як заходить рускій мір в Золоте, - Слава свинорилому Вальцману!!!
Хто знає як чмошник @VasMT багаторазово називав внутрішніх силовиків під-час найважчих років протистояння з Росією?
Вже пора там "вибори" робити. Підганяй тих "не лохів". Хай платять. Вася так ту поліцію постить, або забувся, або отримав який грант Чебурнету.
Не прикидуйтеся дурником. Василь каже, що в Золотому - не російські війська, а українська поліція. Тільки і всього. А вибори там будуть згодом, коли очиститься вся окупована Донеччина і Луганщина від російських військ і російських найманців. До речі, вітаю Вас з почином. Вчора зняли недоторканність із одного злодюги. Сподіваюсь, що з часом дійде черга і до тих, хто крав у українців мільярди, і кого Ви так захищаєте.
Ну що ви, ну що ви???? Зараз вам розкажуть, що Гонтарєва поганий банкір, тому її взяли викладати у Лондоні.