Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цікаво, в старого содоміта тиск підоймаєсі?
    Бо вже день з тих "день-два" до пріхода рускага міра минув.
    Ще день, і амба. Рускій мір прідьот в Залатоє.

• Не подобається Не подобається x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Пудромєтатєль...хто зараз в-холод схоче на Харків перти? Залатого буде досить.Почекай,почекай ще... за місяць-два,рік апЕтит-сі підійме і буде тобі і содом-з-гуммором,як в 2014-м з Яником.:crazy:
    :facepalm:# ТО ЛІ ЯЩО БУДЄТЬ!@:yes:

upload_2019-10-30_22-24-43.png

Останнє редагування: 30 жов 2019
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

TVEREZO.INFO

Алексей Петров: Цена формулы Зеленского
    Мы ДОБРОВОЛЬНО... с понурой, сука, головой, демонстрируя номера автоматов для учёта, оставим тридцать УКРАИНСКИХ населённых пунктов. Метры... километры земли, пропит....

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви казали, не 30. Порох правду казав, на відміну від вас:

6. VasMT

Номера автоматов у меня проверяли еще в марте месяце. На БП.
    Все остальное - виздеж вальцманоида.

7. VasMT

8. VasMT

Я і зараз кажу, що свинориле чмо - БРЕХУН.
    А ви рознощик тієї брехні.
    Слава свинорилому Вальцману.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як можна так розвести війська в 2х(!) населених пунктах,на пару кілометрів, щоб залишити 30 населених пунктів?:scratch_one-s_head:
    Може Мих знає, як це зробити фактично?
    Від цих фейсбучних фейків вже тошнить.

• Смішно Смішно x 1
  10. VasMT

А що це за діваха така?
    Доречі ось її сторінка на ФБ.
    https://www.facebook.com/profile.ph...966464:100005103947635:1572472141&sk=timeline

І нема на її сторінці цієї картинки.
    Знову брехня, Ромасю?

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та то я так плавно підводив @medwedo berlogsoni до того, з чим він долучився до моєї розмови з Ланктошею - до його бабусі, котра ЗНАЛА Біблію напам"ять. Не дослівно, звичайно, але будь-яку історію, притчу із Біблії могла переказати своїми словами. )))

Я йому і так і сяк натякав, він сам навіть Жванецького вчасно підключив, але видно, що пан поліглот (нашого форуму) не має художньої фантазії;

Так от, що з того, що вона знала притчі, і в музеї вона почала розповідати йому про біблейні сюжети на картинах.
    Вона ЗНАЛА, але не зуміла використати ці знання і не виконала призначення цих знань - не прищепила medwedo berlogsoni головного, для чого творилася Біблія.
    А може якраз того головного вона і сама не знала :scratch_one-s_head:

Уточнюю - я це пишу не для того, щоб оцінювати і хвалити чи засуджувати бабусю @medwedo berlogsoni і його самого.
    Я просто констатую факти так, як я це розумію. Я можу і помилятися;

Останнє редагування: 31 жов 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Досить до всіх придератись і виконувати тут роль язви.

Щодо відводу військ, дехто трактує як виконання домашнього завдання Кремля, а хто як вимушені дії, які мусів виконувати і Порошенко ( нагадайте демілітаризації Широкіного, Дебальцевого, "мирні плани", не відповідати на обстріли, щоб "не провокувати Путіна і не підводити західних партнерів" ).

• Тупо Тупо x 1
  13. Gyppsy

Ну добре, наразі відкладемо на потім

Але помилку виправте, бо прийде поліглот (нашого форуму) і Вам всипе /чи всипить, чи всипле - х.з., як правильно? :scratch_one-s_head:/ на горіхи;

• Смішно Смішно x 2
  14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Звернув увагу, у певний період досить докладно вивчав ураїнську філологію, у граматиці нормально орієнтуюсь, звичайно, якщо не спішу, на такі зауваження не буду реагувати зі скандалами.
    Для декого як показник, що от хоч є вбитий, але загинув він не під час обстрілу, а підірвався на розтяжці. Сам факт, що є бойові дії та гинуть люди.

15. Gyppsy

То Ви тіпа стверджуєте, що "придератись" написано правильно?о_О:scratch_one-s_head:

@Lanktocha, ну і хто тут язва?

16. hrim

hrim Well-Known Member

А для чого тоді кожен день в розділі "Політика" щось писати (зокрема, те що Ланктоша не робив).
    Може, варто звернутися до психіатра?

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут є багато таких, хто пише набагато більше за Ланктошу. А деякі - не пишуть нічого, лише десятками тупо ставлять, або катрени ваяють.
    Але на те і форум, щоб висловлювати свої думки.
    А інколи, не викручуватися, а давати відкриті відповіді на прості запитання.
    Одне з таких запитань: "Чи повинні олігархи повернути українцям вкрадені мільярди?"
    Здавалося б - що вже простіше, ніж це запитання, а деякі відповідають словами "чай, шапка, тютюн".
    Я думаю, якби на запитання психіатра "Чи повинні олігархи повернути українцям вкрадені мільярди?" хтось відповів "чай, шапка, тютюн", він би вже з кабінету додому не пішов. Його б не відпустили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. hrim

hrim Well-Known Member

"чай, шапка, тютюн" - це слова тюркського походження, які були використані для гармонізації вашого сприйняття у вашій темі про турецьку мову.
    Наступна фраза була доступною до розуміння відповіддю.

19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Як пан Васька поступить по-закону,то так і всі решта бариг зроблять...Але де там! Легойко вкрадене і успішно оформлене в Україні,то вам не якусь там пачку долярів в гАмериці,Польщі заробити працею і баригам вдома віддати за світло-газ!:cools:
    Закон про матеріальну відповідальність військових набув чинності

upload_2019-10-31_10-34-58.png

20. VasMT

Перше правило - ходити там, де ходять люди. (с)

За 50 кілометрів від лінії розмежування НЕМА розтяжок.
    А цей боєць загинув ще дальше від лінії, чим стояв наш штаб. (штаби стоять в тилу)
    І загинув "при невстановлених обставинах".

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)