Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Сергій Прач

А де всі оті акки, що мене переконували, що зе - то новий український Рейган?

Бо я щось не пригадаю, щоб в перші півроку президенства Рейгана, щонеділі то великі інвестори закривали заводи, то міста без води залишались, то капітуляція по всім фронтам, то міністр торгівлі США з заявами типу "хана, зросту економіки більше не буде".

2. Ми маємо гідність!

У чомусь наші погляди можуть різнитися, але нас об’єднує найважливіше: віра в незалежну Україну, яка є невід’ємною частиною вільного євроатлантичного простору.

Ми одностайні у визнанні Росії агресором, який свідомо підриває безпеку сусідніх держав, зухвало розв’язав війну проти України, окупував Крим і Донбас та прагне руйнації нашої державності.

Суверенітет, свобода та успіх України вимагають від кожного з нас щоденної боротьби та праці.

Лише твердий і послідовний захист національних інтересів є запорукою справедливого миру, сталого розвитку нашої держави і звільнення її тимчасово загарбаних територій від окупанта.

Шість років тому, 21 листопада 2013 року, ми вийшли на Майдан, щоб захистити наш європейський вибір.

Головним двигуном Революції стало наше спільне усвідомлення особистої, громадянської та національної гідності.

Сьогодні наш народ знову відчуває загрозу нашій державності, національній гідності, ідентичності та рідній мові.

Відчуваємо загрозу втрати демократії, історичного шансу на вступ до НАТО і ЄС.

Щодня бачимо, як порушуються «червоні лінії» наших спільних досягнень, як регулярно влада випробовує суспільство, переходячи за межі дозволеного.
    Ми, українські громадяни, не маємо права мовчки спостерігати за цим.

Громадяни України мають продемонструвати владі, що рішуче налаштовані захистити гідність, незалежність та Конституцію України.

Це - не лише наше право. Це - наш обов’язок.
    Відтак, запрошуємо всіх українців прийти 21 листопада на Віче, що відбудеться у Києві на Майдані Незалежності.

Ми маємо Гідність!

Усвідомлюємо, що повинні діяти відповідально, аби не допустити провокацій та конфліктів. Закликаємо ветеранів допомогти нам у цьому.

Закликаємо всі патріотичні сили, які підтримують наші наміри, долучитись до Віче! Без партійних прапорів, без внутрішнього поборення, але з єдиним прагненням – захистити свободу, національну ідентичність, демократію та цивілізаційний вибір України.

Так само закликаємо в цей день не множити безліч альтернативних подій. Ми повинні продемонструвати єдність.

Рух Опору Капітуляції запрошує до спільних дій 21 листопада всі державницькі політичні та громадські сили. Закликаємо провести цей день з національною символікою та зі знаком жовтої стрічки як символу відсічі російській агресії.

Найближчим часом буде проведено Форум державницьких сил, під час якого буде сформовано чіткі вимоги до влади. Для координації дій буде створено відповідний оргкомітет.

Слава Україні!

View: https://www.facebook.com/events/414236819263353/?ti=cl

Звернення підписали:

Володимир Василенко, Йосиф Зісельс, Роман Безсмертний, Володимир Огризко, В'ячеслав Брюховецький, Serhiy Kvit, Danylo Lubkivsky, Michael Gonchar, Михайло Басараб, Андрій Левус, Myroslav Hai, Sergey Vysotsky, Юсов Андрій, Павло Білоус, Ігор Лапін (Игорь Александрович Лапин), Ігор Мазур, Borys Potapenko, Тарас Стецьків, Святослав Бойко, Станіслав Федорчук, Юрій Гончаренко, Sviatoslav Marynin, Oleksandr Ivanov, Mykola Marchenko, Сергій Пархоменко та інші.

#Гідність #ЖовтийСкотч #Ні_капітуляції #Рух_опору_капітуляції

3. От ми стібемося над рашкой і її ватними аборигенами. А між тим, ще сто років тому в імперії жило благородство, якщо порівняти з сучасною "елітою" України.
    Царя Миколу ІІ, у якого не було такої потужної PR-підтримки (як у нашого царя) називали в народі просто - Нікалай Крававий. Нашого - Бубочка І Всємогущій (я навіть чув від монархістів мєсних, що він може і тарифи знизити вдвічі, і вчителям зарплату підняти до 2000 баксів, да).
    Так от Нікалай нікому не давав тягати себе за щічку. Ні своїм родичам Вільгельму Німецькому, ні Георгу Англійському. Ні тим більше - їх посланцям і якимось єврочиновникам. А Бубочці то єврокомісар якийсь зробить "зергутвольдемар", то Макрон миритися заставляє, то Трамп задач наріже. А наш: я магу, у мене тут свій прокурорішка, Жуть.
    В Росії бородатого кукловода Распутіна взяли і порішили, (одночасно отруївши, застреливши та втопивши в Неві) представники еліти: Чінгізіди, Рюріковичі та Романови.
    В Росії щодо премєра Столипіна один дєпутат госдуми заявив шось про "столипінський галстук" (малася на увазі шибениця). Столипін визвав дєпутата на дуель, щоб захистити свою честь.
    А у нас наш мєсний (і теж бородатий) кукловод з повадками бердичівського шинкаря наших міністрів обзиває дибілами і падонкамі.
    А вони не обіжаються. Кажуть, що нарешті усі висловилися!!!! і предмету для спору немає!!!!!
    Чому мені соромно, а їм - ні?
    А, да. Ще в уряді Столипіна ніхто ж і не зізнавався, що не читає книг. Бо, начитавшись Вальтера Скотта чи Стівенсона - не дозволили б над собою глумитися. Бо книги не тільки навчають, а ще й виховують. Наприклад гідність.
    А наші, сука, міністри не мають гідності і дають себе попускати публічно. А Бородатий живий і навть не побитий.
    Що ж він з ними робить в непублічних місцях?
    Скажу словами ще одного руского прапорщика: МНЄ ЗА ДЄРЖАВУ ОБІДНО.
    А їм ніт.

View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/2503277339780028/

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Знаєте, що буде далі? Епоха бідності не закінчиться, пенсії ніхто не підніме, тарифи не знизить. Ціни будуть рости, гривня - просідати. Чи підуть платіжки за опалення. До весни зелекторат остаточно офонаріє і навіть самі упоротие почнуть підозрювати, що їх міцно на ... розвели, в загальному.
    Знаєте, кого в цей момент вони будуть ненавидіти найбільше? Чи не слуг народу. І не говновіденіе, яке гаділо їм в мозок всі ці роки. І не Коломойського, і вже тим більше не путина, про того вони взагалі вже давно забули.

Вони будуть ненавидіти нас. Найголовнішими ворогами у них будуть порохоботи, тому що вкотре опиниться, що ці суки (тобто ми) дуже розумні і звідкись заздалегідь знали, як все буде. Не інакше, світова закуліса нашептала.

А що найсумніше, противсіхи, білі пальта та інші надсхваточнікі, які не голосували ні за кого - теж будуть ненавидіти нас. Чи не зелебобіков, а нас. По-перше, тому що ми встигли їм пістонів навставлять і вони образу затамували. А по-друге, тому що вони відразу вважали себе розумнішими зелебобіков, що нескладно, але їм би хотілося якось відчувати себе розумнішими всіх, і нас в тому числі. А це солодке відчуття буде їм даватися все складніше, ціною все більш болісного натягування сови на глобус.

Коротше, готуйте, порохоботи! Знову у всіх у всьому винні будемо ми.

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,Йой,йой...доходимо вже до ручки.

00000bs2 A2в5н2к32фз23e23ее48d34533к43.jpg

Останнє редагування: 24 жов 2019
  6. Мы же не верили в реванш, политические преследования и цензуру? Ловим первый, пробный шар. На меня подали в суд. Подал Вадим Слюсарев. Скорее всего именно меня он считает ответственным за пролет над креслом главы ХОДА. Подал в суд за пост, который я написал на основании информации интернет СМИ. К СМИ у Слюсарева нет претензий, а к моему посту есть. От меня требует опровержения, 25 тыс гривен и убрать пост. Я не знаю мотива данного действия. Возможно цель даже не я. А к примеру сайт site.ua. Недавно, по суду, закрыли Энигму, а теперь вот Роман Шрайк может быть следующий. Просто зная мою упоротость, можно предположить, что я буду драться до конца. Но пост свой не уберу. Пока мне не докажут обратного.
    Пока меня настораживают три вещи. 1. Я не инсайдер, а высказал оценочное суждение на основании информации в интернет СМИ. 2. Я получил уведомление о времени предварительного слушания почти через сутки после того как оно прошло. 3. Суд переслан из районного суда (где я живу) в районный суд моего соответчика по делу, который там не живет.
    В общем меня ужасно радует, что опять на острие. Не дадут твари тихо своими делами заниматься. А кто будет следующий на прицеле у большевиков? Отсидеться не получится))
    В общем все на скринах. Наслаждайтесь. Внизу ссылки на мои посты и на первоисточники. Танцуем дальше.
    Всем чмоки, Бандеровский людоед социопат))

View: https://www.facebook.com/groups/banderotelegraf/permalink/1318615318348808/

7. Піднятися на 7 сходинок за останній рік — це справді факт, що дає привід для оптимізму.
    Особливо цікаво, що рейтинг Світового банку фіксує стан справ на травень кожного року і відображає рік, що минув, — тож йдеться про роботу минулого президента, минулого складу парламенту та минулого уряду.

Я пишаюсь, що за 5 років нашої влади, коли країну очолював Петро Порошенко, нам вдалося поліпшити позиції України вперше в нашій історії на 48 позицій у рейтингу Doing Business.

Але за рахунок чого Україні вдалося посісти 64 місце в рейтингу? Найбільше зростання зафіксовано за такими показниками, як «отримання дозволів на будівництво», «підключення до системи електропостачання», «міжнародна торгівля».
    Водночас за показниками «вирішення неплатоспроможності» і «оподаткування» (що мені особливо болить) Україна, навпаки трохи просіла.

А деякі останні інціативи законотворців змушують бізнес переглянути свої плани щодо розвитку в Україні. Це стосується як дрібних підприємців, так і великих компаній.

Тому, на мій погляд, новій владі варто озирнутися навколо, почути людей, можливо, дещо збавити темп гонитви за кількістю прийнятих проектів. І перейти від обговорення приємних, але все ж таки формальних дерегулятивних речей до реальних дій.

Погоджуюся з одним високопоставленим дописувачем щодо намірів «продовжити роботу в цьому напрямі». Дійсно, зараз є шанс продовжити розпочатий 5 років тому шлях до того, щоб зростання відображалося не лише в рейтингах, а й було відчутним для кожного нашого громадянина.
    Ніна Южаніна

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

При всіх зауваженнях, при помилках і прорахунках Зеленського, займатись гівнометанням і обливання брудом всіх, хто не підтримав Порошенка це занадто, чим тоді ви відрізняєтесь від насмішок горіння особняка Гонтарєвої? Може і не сміх, може корисніше, якби особняк не просто згорів, а став якимось притулком чи навчальним закладом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1

9. View: https://twitter.com/jaxx_vb/status/1187355481716723712?s=20

10. Із життя звичайного cocksucker

Ой, а шо такое - бабушкін фуй поперек горла став?

"Кразівці влаштували страйк - скаржаться на затримку зарплати й скорочення робочих днів"

Вибори президента

Округ 146: Зе - 79,65%
    Округ 150: Зе - 82,95%

Ви нас сделалі разом - смокчіть, Балдій ТЕ, Ковтай ТЕ...

View: https://www.facebook.com/100005789734376/posts/1110950342441280/

11. Освітні Зе!зальоти
    Рада проголосувала у першому читанні проект бюджету. Це факт.
    Премєр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що Україна за 5 років дасть + 40% росту.
    Заява прем’єра це теж факт. А озвучені цифри – не факт, а хотєлочки.
    Якщо рахувати, як у п’ятому класі, то вийде, що треба додавати по 8% на рік.
    А у нас, в бюджетному прогнозі вказується зростання на 3%. Якось, якщо по 3 відсотки додавати – ніяк у нас 40-к не вийде. Чи я не так рахую?
    А ось у самому бюджеті «нескладух» вийшло – вагон і невеличка тачка.
    Перша і головна – не справдилися очікування бюджетників.
    В новинах, звичайно не розказують про якісь успіхи попередників. Проте, фактом є те, що після прийняття безвізу прискорилася трудова міграція. Вимивання українських кадрів заставило роботодавців різко підвищити зарплати в різних галузях. В будівництві, наприклад, за два роки зарплата піднялася у два рази. У ДВА! РАЗИ!
    Класний муляр в Україні, наприклад,вже заробляє на рівні з головою райдержадміністрації.
    Але, за ними не піднялися зарплати бюджетників. І тепер зварювальник отримує мінімум 25 тисяч гривень, а вихователька у дитсадку – 4 тисячі чистими в руки. Різниця катастрофічна.
    Не підняти зарплати хоч на трошки у бюджетній сфері – це звичайно, зальот для Зеленського. Вчителі не зрозуміють. А може і не пробачать.
    Ще гірше, коли надбавки ще і поскорочують. А вирівнювати їх напряжуть місцеві бюджети. Тоді і бюджети громад просядуть.
    Я всю дорогу критикував уряди Яценюка і Гройсмана за дуже погані і розмиті освітні субвенції. Безповоротня субвенція взагалі – це дуже важливий елемент у реформі децентралізації. Це основа нинішнього (відносно) фінансового благополуччя громад. Але обидва уряди ніколи не враховували при розрахунку освітньої субвенції позашкільну освіту. І тим паче дошкільну.
    І це погано. Якщо ми говоримо про успіх нації, то держава, делегуючи громадам повноваження по освіті має ще й подумати, що освіта – це не лише алгебра та історія. Крім уроків учень має ще попиляти скрипку, пограти (руками!) на піаніно, вдарити по м’ячу, повишивати хрестиком. Думати про це, як перспективу – має уряд младореформаторів. А вони просіли у своєму небажанні думати про майбутнє – неабагато нижче попередників.
    Відсутність повноцінної субвенції демотивує громади розширювати горизонти можливостей для дітей. Тому ДЮСШ в Україні будуть закриватися.
    Ми вже скотилися до краю. В Україні спортом займається 14% школярів. У Ісландії – 80%.
    У Фінляндії дозвілля дітей складено так, що фактично у гуртковій чи спортивній роботі задіяні 100% учнів. А у нас – провал. Менше половини.
    Відношення до освіти і освітян – це основний показник для уряду. Цей уряд буде неуспішним. Тому що сьогодні в Сумах звільнилася дуже хороша молода вихователька у дитсадку.
    Вона поїде до Польщі, курям лапи рубати. Вона більше не проголосує за Зе! Бо просто вже не повернеться.
    Віктор Бобиренко

12. #Политбеспросвет
    Александр Масляков прокомментировал назначение бывшего игрока КВН Сергея Сивохо советником секретаря СНБО:
    "Я не советчик Президенту Украины. Но я бы все-таки набирал не команду КВН, а команду политиков", – заявил Масляков.
    Он сказал, что Сивохо очень талантливый человек и как актер, и как игрок КВН, однако добавил, что шоумен играл с перерывами.
    "Как бы это сформулировать помягче, уходил в себя, вот так скажем", - пояснил Масляков.

Olenka @Gorobina:
    Бубочка, бусінка, вава, гідрант, говнокомандувач, клован, клоун, мальчік, Моніка, пісюніст, припіздент, сцарь, сцикло, шмаркля...
    Це вам не барига, не мародер якийсь і навіть не кривавий пастор. Одразу видно, що Зелю бояться та поважають. Найвеличніший лідер світу, чьо))

Порох все встигав сам: красти в армії, купувати суддів, дестабілізувати ЄС, копати бурштин, рубати ліс, возити вугілля... При чому все це він робив, будучи вдрабодан буховим. Який міцний чолов'яга.

Латвийский политолог на Прямом:во время визита в Латвию 16.10 Зеленский приехал в парк к памятнику Шевченко в сопровождении 10 авто охраны.Латвийцы были в шоке от слуги народа.А во время визита в Латвию президент Порошенко пришел в этот парк пешком в сопровождении двух охранников

Сьогдні ми зустріли друга, який ненавидів Пороха, але за Зе теж не голосував. Він професійний музикант (Глієра і всі діла). Кажемо: наступного разу з нами поїдеш на саміт. Він каже- що за саміт?Я кажу -шашлик, музика, але є одне але...там скрізь порохоботи.Він каже - я порохобот.

Андрій Петренко:
    Помiтив, що часто кажуть про "президента Зеленського", i майже нiколи про "президента України".
    Я так розумiю, рiч в тому, що президент Зеленського, людина, яка управляє Зеленським, є, i це Коломойський. А президента України все ще нема.

Голобородько:
    Віддати Ігору Валерійовичу "Приватбанк" стає все проблематичніше. Міняються обставини. Доведеться грати в довгу. Держава купуватиме в нього вугілля дорого, а продавати йому електроенергію - дешево. Так до кінця моєї каденції постараємося віддати його кровні. Зробимо це разом!

Карл Волох:
    Почитав текст виступу слуги на РосТБ. Схоже, Медведчука скоро з кумів виженуть. Тут набагато перспективніші хлопці з‘явилися.

Давав інтерв‘ю симпатичним молодим журналістам з одного глянцевого журналу. В кінці вони запитали, чи можу я сказати щось добре і оптимістичне.
    - Те, що ми маємо зараз - це і є добре, - сказав я. - Бо далі буде тільки гірше.

Хроники Хунты:
    ‪Единственный вариант, при котором ваш следующий президент будет не Шарий - это эмиграция.

Тётя Роза:
    “За 5 лет Украина поднялась на 48 позиций в рейтинге Doing Busines”. Клятый Порошенко...

Віталій Гайдукевич:
    Щоб закрити тему... Ніщо не ново - Квартал заплатив хору ім.Верьовки за пісню 30 тисяч гривень. Іуда Іскаріот колись отримав 30 срібних. Інфляція просто корегує вартість Іуд. Було 30, стало 30 тисяч. Історія жорстока пані.

а де твій аватар? :)