Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

БРЕХНЯ!
    Як казав мені один знайомий єврей, в суботу їм дозволено лише три речі: ЇСТИ, ПИТИ і РОЗМНОЖУВАТИСЯ.
    Все решта - гріх

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну нє...і шаурму можна з гоями на-шару!:tongue:

upload_2019-10-13_16-45-44.png

Останнє редагування: 13 жов 2019
  3. Юрко НОТОЦО

О,Зеленський помаленько опиняється в "європейській дупці"...та й в штайнмаєрівській задниці! Добазікався!
    upload_2019-10-13_17-9-48.png
    Розмова Зеленського і Трампа: Є “певне напруження” з ФРН і Францією- Пристайко
    Після оприлюднення тексту телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом та президентом України Володимиром Зеленським відчувається "певне напруження" у відносинах з Німеччиною і Францією.
    Джерело: інтерв'ю глави МЗС України Вадима Пристайка "Укрінформу"
    Деталі: Говорячи про ймовірну шкоду, якої завдало оприлюднення розмови Зеленського і Трампа у відносинах з Німеччиною і Францією, глава МЗС зазначив: "Мені здається, з боку наших західних партнерів тут присутня дещо перебільшена емоційна складова".
    Дослівно: "Образа не вилилася в якісь радикальні форми, але певне напруження все-таки відчувається. Я давно працюю в дипломатії, і, відверто кажучи, не дуже вірю, що лідери країн такі тонкошкірі. Скоріше, тут має місце деяка награність і певне бажання використати цей момент".
    Пристайко зазначив, що тепер "усі лідери задумалися, як розмовляти з Трампом і між собою".

Останнє редагування: 13 жов 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  4. 14 ОКТЯБРЯ. ПРЕВЬЮ.
    В связи с масштабностью завтрашних акций, знаю, что в ОПУ прошло совещание, которое ставило перед собой единственную цель: определить, как реагировать на эти акции гаранту и где ему находиться физически. Наиболее оптимальным вариантом была выбрана поездка в Донецкую область. Во-первых, подальше от столицы; во-вторых, запланирован ряд фотосессий Владимирссаныча на фоне защитников Украины с последующем воспеванием сего мероприятия в стиле "а-ля-Мендель". Пускай едет, если думает, что чем-то там поможет, но как по мне - главное, чтоб не мешал...

Теперь техническое. Есть информация, что бессменно-честнейшим министром (все знают, о ком речь) подготовлено несколько десятков "титушек", имеющих целью путём физических провокаций максимально дискредитировать мирный характер завтрашних мероприятий. Поэтому лично от себя призываю к сдержанности, бдительности и организованности на протяжение всего дня.
    Сам буду в 15.30. на ступеньках Красного корпуса НГУ им. Шевченко. Бесплатно!)) Кто хочет увидеться, Welcome.
    Helgi Sharp

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Напевно, ще повинен президент говорити і вітати народ зі всіма спортивними досягненняями? Грандіозна перемога у боксі Усика, успіхи у жіночому тенісі, успіхи футбольної збірної? А президент мовчав.
    Не на 100% задовільняє Зеленський, але у борщ мені не нагадив, щоб так ненавидіти.

• Подобається Подобається x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зеленський не хоче бути схожим на попередника.
    Той би вже так трубив за свою перемогу в Елладській церкві, що у всіх вуха в трубочку закручувались би)

• Смішно Смішно x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Для того, щоб встигати усіх з усим вітати, потрібен спеціальний дармоїд в Офісі Президента, який цим займається. Від імені Президента.
    "Пролетая над Череповцом..." всі, мабуть пам"ятають.
    Той переміг, комусь морду набив, той вийшов у фінал з бобслею, та перемогла в парному розряді. Та шість тисяч літрів від корови надоїла...
    Когось забув поздоровити, образиться.
    Президент вітає з державним святом - і гаразд.
    Попередні президенти також "вітали", навіть не знаючи про це. Не завжди, звичайно.

• Подобається Подобається x 1
  8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Декотрий президент навіть дорожні знаки відкриває :yahoo:

View: https://youtu.be/4PSKe-1T41I

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. medwedo berlogsoni

До речі, я чекав, що Президент мене привітає з тим, що я створив 5000 карток в програмі Anki, вивчаючи турецьку мову. Більше. ніж будь-то на цьому форумі. Але він не привітав, і я не ображаюсь. Вчу далі.

• Смішно Смішно x 2
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Невзоров такі традиції ( відкриття садочків та знаків)назвав "старопердочєством" тобто савецькими традиціями.
    От Порошенко - він би зміг такий прес-марафон кільканадцять часів давати журналістам? При тому що внизу люди їли, хтось і орав - він поставив себе в один ряд з тими журналістами - їв і пив те, що і вони, відповідав спокійно на усі провокаційні питання, звісно, на щось не міг відповісти, бо це фізично неможливо, щоб людина знала відповіді на всі питання.
    Навіть його вороги вимушені були визнати, що такий формат - це 100% поцілення в точку.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Підозрюю, якби були всі охочі і не повторювалися запитання, час конференції міг бути коротшим.

12. medwedo berlogsoni

Вороги визнали, а ідіоти ніколи не визнають. Лише карикатурам радітимуть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

14. Я?не думав, що викладацький склад, можна сказати "інтелегенція" може опускатися до такого низькопробного підлабузництва.

15. Юрко НОТОЦО

Викладацький склад єшиви всякого може навчити громаду,суперменів-бизнесменів,президентів...! :yes:

upload_2019-10-14_11-48-11.png
    upload_2019-10-14_11-46-40.png
    Жарти скінчились. Зеленський і його спонсор вийшли на старт

16. Останнє редагування: 14 жов 2019
  17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

тут більше підходить термін "совкодрочерство"

а де твій аватар? :)