Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну добре - в 2014 році Януковича скинули, взяли твердий курс на Захід.
    Чому ж тоді цього року скинули Порошенка?

Останнє редагування: 6 жов 2019
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Так путь же ж на Москву через Хайфу,чи то-дупу,Коломойський Зеленейкому вказав!:mocking:

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

До посинінь можуть говорити протилежне порохоботи. Моя думка - багато у чому Порошенко підвів та обдурив, не є безальтернативним, та були інші цікаві кандидатури.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Значить метою Революції Гідності було не скинення Януковича та прозахідний курс України.
    Щось Ви, прошу пана, недоговорюєте;

Так що ж було справжньою метою Революції Гідності?

5. Юрко НОТОЦО

Йой,Ігорку,шо Ви в хлопця-хозара хочете?...Осінь,Московський сад (Моссад) хоче урожай збирати,а ябка в Хозарії і не вродили!:crazy:
    Я то так мовлю,як то ябко,що вже впало...

View: https://www.youtube.com/watch?v=GzOs1TTl_m0&index=17&list=RDJmz6KWuEkyk

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Оці скакальні шабаші полюбляють дуже гучно самоназиватись.
    Революція троянд, Кедрова революція, пАмаранчова революція, волошкова революція, революція гідності...
    А по суті своїй являються перерозподілом влади.

• Тупо Тупо x 1
  7. А циган продовжує заспамлювати ЛФ. Я вже збився рахувати кількість відкритих гілок. На кожний бздух - нова тема. Що, вічний бан залишив Ігорчика без грошей,. Спроба номер 2. А працювати не пробував.

8. Юрко НОТОЦО

Ігорку,шо троха дістав-єс по-дупці? Думай хлопе,думай,як пєньонзи ліпше калатати! Йой,та то як ще Ромко прийде...теж дістанеш моцно!:)))

9. VasMT

Ромко ж сказав прямо, що з такими поцріотами, як ви, срати на одному гектарі не сяде.

• Тупо Тупо x 1
  10. Юрко НОТОЦО

Ти (вибачєй) Васильку,ніц сі в галицькому патрійотизмі не розумієш,абсолютні.Цьвок тупий!:tongue:

upload_2019-10-6_14-34-6.png

11. VasMT

Та певно. Я ж не втік з України.
    Як втікали "галицькі патрійоти" в 20-30 роках, 50-60 роках, 90-2000.
    Як тікали в 14-му, коли йшла мобілізація.

• Тупо Тупо x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Во-во...він не втікав.Він сам приїхав на Галичину з папою і втікачами поробив галичан...Кого в Німеччину,США,А кого В Сибір. Стидавсі би,та встидав! А за-майданівських часів варята-перебіжчика почав вигравати в Стрию,Йой,як сі зірве Бандера,але то буде...Море сцяків і купа гівна.
    Галичани,шануймо-ся!:hi:

View: https://www.youtube.com/watch?v=J9GNyR8nE3E

• Тупо Тупо x 1
  13. Юрко НОТОЦО

Ясно...Тепер буде шанс втекти...в ДНР,чи РФ.

View: https://www.youtube.com/watch?v=kAmqJKDt3ts

• Смішно Смішно x 1
  14. VasMT

Старий геть поганий став... Слабує, видко, дужо.
    Тра Мартина попросити, най збір грошів на вінки організує.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ті 2 пункти, які я перерахував - основні завдання, таке вказано хоча би у вікіпедії, майдан міг розходитися та впав би градус напруги, коли після побиття студентської демонстрації звільнили б міністра МВС та покарали продажних мєнтів.

16. Юрко НОТОЦО

Ну й чо плачеш? Лишаю ти 933 катреняки...Сідай на дупу,читай катрени,їж і тихо пИй!:))):drinks:
    Зле сі чую,змордований працею,то правда,але може ще дотєгну до тисічки...зо два місяці і по-катреняці в день!:preved:
    3.jpg
    upload_2019-10-6_17-14-49.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=GzOs1TTl_m0&index=17&list=RDJmz6KWuEkyk

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не знаю, можливо я занадто по-державницьки мислю...
    Але можна було би всім тим мітингувальникам призивного віку вручити на цім тижні повістки із військоматів, сформувати сотні і курені, видати форму і зброю і послати на підмогу нашому шановному пану Василю.
    І ніяких формул штайнмайєерів не треба.

18. О один вже почав перевзуватися чи отримав нову методичку?
    Сьогодні на майдан вийшли ті, що там були і, можливо, на один раз за ці 5 років, іхні близькі та знайомі.
    А ті, що мислять по державному в інтернетах на дивані вибрали оте одоробло, через яке, ті, що пройшли через всі випробування останніх років, знову мусять виходити на майдан, щоб захисти те, що здобули на попередніх: волю, свободу, гідність.

19. VasMT

А війна вже закінчилась? Донбас наш, Крим наш? Кордон контролюється нами?
    Чи відбули номер, получили корочку і будь здоров Іван Пєтров?
    Державники...

• Тупо Тупо x 1
  20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ті можуть дома залишатися. Я про тих, хто любить захищати суверенітет на мітингах.

а де твій аватар? :)