Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Петя тоді був впевнений, що він буде махати булавою ще один термін.
    А не вийшло.
    Тому бариги-порохоботи виявилися такими непідготовленими до сьогодення.

Моя думка - ВСЮ попередню владу прогнати через гідні і реформовані суди і винести по них вироки.
    Якщо не винен - йди до тещі бульбу садити і живи спокійно.
    Якщо винен - відбудь справедлдиве покарання і йди до тещі бульбу садити і живи спокійно.

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Залишилося зовсім ДЕЦЛ - знайти гідні суди)))

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Тобто в любому випадку теща може спати спокійно: бульбу їй посадять.
    Але все не так просто.
    В нас закони всі писалися під те, що бариг від влади не тільки не посадити як бульбу, їх не можна зняти! Чи знімуть, а він через рік поновиться судом і поділиться з суддею мільйонами, які наварить на "вынужденном прогуле". Чого одним з перших законів від СН був про те, щоб звільняти навіть того, хто накрився клєтчатою ковдрою і вмирати здумав.
    У нас жахлива ситуація в законодавстві.Весь час проштовхувались антинародні закони, що цементували систему, а зараз нарешті прийшли депутати в президентську партію не з політики, і якнайшвидше треба приймати закони, що спростовують старі, але шалений спротив старої гвардії і нових демократів, які вважають, що треба все робити по правилам, по регламенту, з верховенством права, але так вертаємося на круги своя..Бо це верховенство якраз і рятує негідників.
    качало-мочало - починай сначала.

Останнє редагування: 26 вер 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Gyppsy

Ви тільки зопалу не кидайтеся тапками. Але теперішнім гідним і реформованим судам дати тільки волю - і Петька з шоблою буде топтати зону. Це в гіршому випадку.
    А в оптимальному і справедливому випадку - всі бариги будуть розслідувані і засуджені з вироком суду - конфіскація на користь держави і відбуття покарання на об"єктах народного господарства України.
    Атвєчаю;

5. Capitoshechka

Ви мені тицніть пальцем де в нас вже такі суди є. Чи я щось упустив в цьому житті?

6. Gyppsy

Погоджуюся з Вами.
    Але у Зе! тільки один вихід - грати по правилах виборців. Бо інакше його (Зе!) виборці зметуть.

В будь-якому випадку у плюсах опиняться 2.31% виборців;

7. Gyppsy

Такі суди були і є.
    Зарплата дає можливість суддям жити відносно пристойно і не ховати очі від людей.
    І все більше суддів хочуть, щоб судити по законах і щоб їх не проклинали до сьомого коліна.
    Згадайе Цокол.

8. Capitoshechka

о_Оо_Оо_О
    Де?
    Угу. Дає. Цілком згоден. Тільки ж хочеться все більше, доки зеленими бумажками срати не почнуть.
    Насправді ж - рецепт дуже простий. І дешевий. Навіть мотузка і мило непотрібні

Останнє редагування: 26 вер 2019
  9. Silver bullet

Хто це?

10. Gyppsy

Для прикладу - згадайте суд в Мостиськах над Саакашвілі, Сакваралідзе і Ко;
    Це Ваше упереджене ставлення. Я знаю суддів принципу, котрі копали ногою портфелі з цими зеленими бумажками і судили по закону .
    100-73-25-2,31 :)

11. Capitoshechka

Безумовно, такі судді є і в нашій країні.
    Але я впевнений на 101%, що таких суддів в масштабах всієї країни Ви зможете перерахувати на пальцях своїх рук

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Як варіант - давати звання народного артиста з примусом двадцять років зніматися в кіно. (Пріусе, не перепутайте слова "примус" (примушення) і "пріус" (щось незрозуміле)).

• Смішно Смішно x 3
  13. medwedo berlogsoni

От чому це так виходить? При патріотові Порошенку не змогли закрити рота Медведчуку, куму Путіна, а при "...." (всіх епітетів і не перерахувати) Зеленському взяли і заткнули?
    Позбавлення цифрової ліцензії "112 каналу": що буде далі з каналом Медведчука - 24 Канал

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А за страшилками порохоботів Бойко мав очолити уряд.

15. Silver bullet

Ой, та скільки тих страшилок було. Полопалися як мильні кульки.
    На 5 сутки пленный Чингачгук заметил, что в сарае, где он сидел, нет одной стены.:)))

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Lanktocha

Чи комусь щось відомо, що ніби Винник за кліп про мир, у якому були задіяні рашисти-кримнашисти попав у базу "Миротворець", скоро долучиться до дєдоваєватєля Козловського, продажних Повалій, Ані Лорак та Лободи.

17. Capitoshechka

18. medwedo berlogsoni

Трохи оффтопу, спеціально для Нотоца (тільки, пане Юрку, благаю, не малюйте у відповідь стилізованих задниць)
    Читаю оповідання турецькою, Три Гаррідеба. Зустрічаю слово "старий континент" - eski kıta.
    Але. виявляється, слово kıta означає також "катрен". Думаю, при чому тут катрен, катрен - це четверостішіє (правда, у Юрка буває дещо більше, ніж чотири рядочки, але не будемо придиратися)? Адже в школі вчили, що континентів більше, не стану перераховувати.
    Але, виявляється, ні - є культури, де вважається, що на Землі чотири континенти. Континент — Википедия

19. Lanktocha

20. Артемий Сурин:
    Міністерство закордонних справ України та пан міністр, а за кого ви нас всіх тримаєте?
    СУТЬ:
    Учора міністр закордонних справ Вадим Пристайко опублікував твіт, що буцім-то є нова перемога - ПІДПИСАНО безвіз з Еквадором.

Це відразу підхопили багато ЗМІ та зробили з цього новину. .

Сижу, читаю це, і відчуваю оте саме незабутнє відчуття, коли тебе найо..ують.

Ніколи не було, і ось тебе знову)

А справа в тому, що українцям НЕ ПОТРІБНА віза в Еквадор вже кілька років. Навіть на сайті МЗС, яке очолює пан Пристайко - це написано!

Більше того, цього року в навколосвітній подорожі ще в січні місяці - я БЕЗ ВІЗИ спокійно пройшов наземний кордон з Колумбією та потрапив в Еквадор.

Нагадаю, що у той час пан Пристайко навіть ще не був міністром МЗС.

У мене питання:

Це що?
    Помилка?
    Або свідома маніпуляція та піар, буцім-то є швидка перемога від мене?

Сподіваюсь, що перше.

Не знаю хто вам радить це робити, але у будь-якому випадку, у вас має бути найвища експертність у цих питаннях.

А на завершення дозволю собі сказати - яка справді дві перемоги потрібні Україні від МЗС:

- Зробіть нарешті візову лібералізацію та введіть діючі електронні візи!

Як це зробила та ж Грузія, яка зараз отримує на свою невелику країну 3,2$ мільярди!!! прибутку від іноземних туристів ЩОРІЧНО.

Тому що, справжня ганьба це не присвоєна "перемога", а те, що наприклад громадяни Австралії чи Нової Зеландії мають отримувати візи в Україну.

Справжня ганьба коли при багатьох Українських посольствах по світу, працює ціла мафія "рєшал", які заробляють на іноземцях $, щоб ті таки отримали візу в Україну.

Не буде бабла - не буде візи, які б ти там документи не ніс, скільки б грошей чи інвестпроектів не віз до України.
    І таких випадків - сотні.

Тому, будь ласка, не держіть нас за дурнів.
    Зробіть це.
    А потім твіттер.

- За кого ви нас всіх тримаєте? Дурне запитання.
    Бо. На 5 відсотків розумних людей можна не звертати уваги. А для 73% зебілів можна буде повторити цю ж новину ще раз через пів-року, а потім знову через пів-року, а потім знову.....

- Усредненный избиратель ЗЕков Эквадор даже на карте не найдёт , и уж точно туда ехать не собирается , а команде конче як необхідні побєди . Ось і рапортують.

а де твій аватар? :)