Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Darrel

Darrel Well-Known Member

Что-то не очень понимаю позицию Кожары по поводу Приднестровья. Наверное, ему хочется сделать вид, что мы, как председатели ОБСЕ, готовы решить этот конфликт. Пытаемся показать какое-то движение, заинтересованность. Но это высказывание, что демилитаризация Приднестровья нам также важна, как и Молдове, это к чему? Все-таки ситуация не настолько спокойна, чтобы выводить оттуда миротворцев. Или хочется серьезного конфликта рядом с границей? Хотя, возможно, что у Кожары в голове родился очень хитрый план по поводу Приднестровья. Мол, когда румыны объединятся с молдаванами, на Тирасполь можно будет беспрепятственно оказывать свое влияние. В крайнем случае, даже их к себе присоединить. Я знаю, об этом многие задумываются. Но здесь есть одно существенное НО! Ведь в Бухаресте мечтают о воссоздании "Великой Румынии", создают движения, организации, принимают замысловатые законы о гражданстве. И когда они проглотят Молдову, следующей целью для них станет Черновицкая область, часть Одесской области. А начнут они их "возвращать" с Приднестровья, там где, допустим, благодаря Кожаре, уже не будет никаких войск. Конфликт между нами и румынами тогда станет неизбежен. Румыния – член НАТО, и мы дадим им повод пересмотреть уже наши границы. Этого сейчас добивается МИД с Кожарой? Это же не фантастика. А легко прогнозируемое будущее. Один неверный шаг в урегулировании конфликта, и все, мы уже не "гаранты и посредники", а следующая цель румынских провокаторов. Кому-то хочется проститься с территориями?

2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Правду ще ніхто не відміняв. Правильно роблять, як чесни люди називають речі своїми іменами. Якщо совок то совок, якщо малорос то малорос, це чудово видно по їхній совково-малороській психології , не помилишся тут. Без голови не буде тіла, а без справжнього повного патріотизму не буде справжньої повної економіки. Буде тільки "плутовство".

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я уверен, что типичный свидомо-рогуль, в ситуации наступления оккупационной армии всех осужденных по статьям - измена незалежной родине, отпустит - идите мол помогайте москальским ордам а мы тут в стороночке по умиляемся .. ага -щщщаз ...

а америкосы уничтожением городов - с детьми и старушками - политикой деморализации врага, или насаждением демократии в последнее время, и только правдолюбы на задворках истории волают про загеноциденность ..

есть и такие а есть и другие ... вы почему то видите только нквдшников которых по отношению к общей численности вооруженных сил СССР - пфык ...

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ----------

Восстановим Гетманщину!!!!!!!!! в нах австрияк с татарми! даесш! справжний патриотизм такой справжний, вот только направлен он все больше на какой то идиотизм, там Ленина погрызли, там флаг сожгли, только пару раз слышал что Свобода в частности сделала что-то реально патриотическое ...

• Подобається Подобається x 2
  4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Хіба Ви не знаєте, що ложка дьогтю може бочку меду зіпсувати?
    Енкаведешники - це якраз та сволота, що опаскудила всіх, хто воював проти фашистів.

• Подобається Подобається x 4
  5. artobstrel

Чикатило - украинец ... он опаскудел всех украинцев ... теперь на день независимости надо сжигать гос флаги, съедать вышиванки и полевать в борщ ... думаю логику вы поняли ...

6. консультант

:)Ви хоч думаєте, що порівнюєте? Я би написав що з чим, але роки не позволяють... . Енкаведисти на той час діяли як представники від влади та силової структури, а Чикатило, що діяв, як представник від народу?
    Ви чим раз більше дивуєте мене... .

• Подобається Подобається x 3
  7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Только вот за такой идиотизм политоппоненты в Ураине дают реальные сроки. Разве этого мало?

8. artobstrel

а вы? разве день победы это день образования СССР? день рождения Сталина?

• Подобається Подобається x 1
  9. консультант

Це не по адресу. До дня Перемоги я відношусь з пошаною, тому що маю на то причину. Таке Ви пишіть тим, хто все відкидає і сам не знає чого хоче. Правда стосовно Сталіна, то його бронзовий пам"ятник, чи з чого він там зроблений, потрібно кільканадцять раз переплавити, щоб знищити енергоінформаційне поле, лише потім робити з цього металу щось путнє для народу.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Памятник Попелю? :mocking:

11. консультант

:)Якщо чесно, не знаю, хто такий?

12. VasMT

Не знєте Стєпашку Попеля? :)))
    Йому ж поставили у Львові найдорожчий пам"ятник у світі на вулиці Бандери...

13. консультант

Тепер знаю, але сміятись не буду. Багато помилок він зробив, але ідея в нього була правильна. На той час інакшого лідера не було, а хтось повинен був очолити боротьбу проти польських поневолювачів, більшовиків та фашистських загарбників. На відміну від Сталіна він не сидів в кабінеті, а приймав саму активну участь. Те, що в кінці залишив всіх на призволяще, Бог йому суддя... .

14. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

ВІн лише повторює цю глупоту за нашим стрийським фантазером.

Ваша "родіна" це тамбовський край. Мирне населення у цих вязницях катували. ВСе під копірку як і злочини нацистів.

Давно помітив, коли расейському поцреоту нема вже що сказати він чому згадує американців чи то як вони кажуть "пендосів". Як у дитячому садочку.

15. VasMT

У-гу...
    Він сидів в іншому місці, де мабуть і приймав "активну" участь.
    Ідея в нього була одна - захоплення влади і побудова тоталітарної держави із собою на чолі, за лекалами та інструкціями Вовіка Ульянова, Бєні Муссоліні, Франі Франко і Адіка Шикльгрубера...
    Ну а вже щодо очолювання, то це вже взагалі із розряду словомовок Руданського.

16. Dred

Dred Well-Known Member

Ая яй які він хотів жахи зробити. Це не те що в СеРиСеРи де люди жили при ""справжній народній демократії"" правда?

17. zherech

zherech Well-Known Member

Ну и много пан Штефан Бандера( это не я его так называл,а сотрудник абвера Оскар Райле) проты фашыстськых загарбныкив навоевал? Факты имеются?

18. консультант

Того ніхто крім нього не може знати так воно, чи ні. Як би там не було, але Бандеру дотепер бояться різні недобитки, хоч на відміну від Сталіна він не був тираном та батьком всіх народів.
    Дайте ми спокій. Шо я маю знову відкривати тему про Степана Бандеру? Там, в темах все написано.

19. VasMT

Це Вам недобитки таке сказали, чи самі придумали?
    Його боялись тільки свої, бо не хотіли розділити долю Барановського.
    Дякувати Богові, не дали.

20. консультант

Тут нема що придумувати. Де не поїдеш, як тільки скажеш, що із західної України, то зразу чомусь згадують про Бандеру.

а де твій аватар? :)