Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще одне для порохоботів, спочатку кричали, що тільки Порошенко хороший, всі решта погані, потім, що Голос відбирає у Порошенка голоси, потім, що Голос непрохідний... Збрехали.
    Говорив із виборцями, дехто зітхнув з полегшенням проголосувавши за Голос, що не проголосував за таких одіозних брехливих як Ірина Луценко.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Шановний, не суетитесь под клиентом.Имейте мужество взять на себя частичку ответственности за страну, а не вилять кормой "я ни при чем".

3. MayorMayor

Тем более- вы же "все сейчас президенты".

4. Коли зелебоби продавали країну за дешеві тарифи, вони раділи, що настала нова епоха і врємя Пєті ушло. Нова епоха не настала. Тарифи не знизили, Роттердам вже хороший, новоє ліцо Баканов жре омари на ювілеї соратника Медведука. Але вчора епоха відкотилась взагалі назад: Буратіно визнав Керченську протоку російською. Під радість, що Буратіно знову утер носа Пєті і зробив те, що Пєті не вдавалося, Буратіно зобов'язався, що моряки будуть являтися на виклики російських слідчих. Тобто Буратіно дав Росії підпис української офіційної особи, що ми визнаємо її право судити нас за проходження в наших же територіальних водах.
    Буратіно відмовився добиватися покарання для Росії за напад на наші кораблі. Коли Буратіно це зробив, він показав, що він тєрпіла. Дешевка. Слабак. І ви всі, хто за нього голосували, ви тєрпіли.
    А раз тєрпіла, то плати.
    Наступним кроком Росія виставить претензії, щоб ми платили їй за проходження наших вантажів на сотні мільярдів.

Жадібний, тупий і підлий тєрпіла повинен платити. Бо він хотів намазати Армію, мову і віру на хліб, а раз нізя, то к чорту таку владу! Дайош найгіршу мразоту ліш би пообіцяла кинути кістку.
    Ок. Плати.
    Мальчікі дома - остальноє нє важно, що разом з продажем свободи втратили і свободу, і хліб.
    Джон Сміт

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Пристрасті мордасті!!! Скоро будуть лупцювати одне іншого. До чого дожилися? Прям по сценарію "Слуга народу" хто б міг таке передбачити, якщо такого не побачити?
    Ну що ж, українська демократія, яку так довго вихваляв Порошенко , зкисла перед самим носом гаранта і тепер від неї несе, як з вигрібної ями, що змушені всі закривати носи і ригати на те, що недавно було великим досягненням.
    Людське, без божої мудрості приречено на переробку в компостній ямі. І схоже, що скоро все туди полетить на переробку)

6. hrim

hrim Well-Known Member

Дякую,
    скажіть, а ці факти є, на вашу думку, свідченням російського державного тероризму :
    putins_undeclared_war_ru.pdf
    ?

7. Lanktocha

За що? Я ще коли писав, що не тріпайтесь і не тіштесь ілюзіями, після І туру голоси майже всіх кандидатів відійдуть до Зеленського, а Порошенку майже нічого не додасться, його не врятує навіть 100% підтримки від Львівщини. Накінець заспокойтесь і визнайте, що минуле є минулим, а не шукати винних, там де їх нема.
    Це вже занадто, не робіть із Порошенка ідола, лизати комусь зад це ніякий не патріотизм.
    Критикували всіх, найбільше памятають діяльність останнього президента, до того була критика Януковича, то того Ющенка, до того Кучми.

• Подобається Подобається x 1
  8. hrim

hrim Well-Known Member

@Lanktocha
    ви вважаєте ці обстріли території України російською армією
    фактами російського державного тероризму:
    Обстріли території України російською армією — Вікіпедія
    ?

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Настала пора загострень, барв і свіжості.

upload_2019-9-9_10-42-18.png

10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Незабаром жнива, обмолот і горанка)

11. Lanktocha

Я все більше розумію слова Нооводворської "Россия - раковая опухоль на теле человечества".
    Але до чого тут це? Війну і стосунки між Росією і Україною обговорюють в інших темах.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

То ще нічого... Грім до мене пристає з цими питаннями навіть в "мовних" темах. У нього таке враження, що лише він знає, що Росія сповідує державний тероризм, а всі інші - "святим письмом непросвіщенні". Я вже перестав звертати на Гріма увагу.
    Про те, що з території Росії обстрілювали українські війська, тут уже обговорювалося чотири чи п"ять років тому, а він лише зараз зробив "відкриття". І посилання на ролики давалося, і свідчення одного тракториста з Ростовської області, і прив"язки до місцевості, зроблені Беллінгкетом.
    Так що поменше звертайте увагу на цього диванного патріота.
    І, щоб вже два рази не писати - вчора зайшов на цей форум, він у мене відкривається на політичних темах. Дивлюся, підряд чотири останні теми, в яких щось писалося, засрані Тотоцом. Останні чотири дописи - його. Виклав туди свої нові і старі катрени зі старими і новими картинками. (А можливо, що і все було старе, я не заглядав.
    Два в одному майори нічого кращого не придумають, як писати образливі прізвиська на Зеленського та його команду. Таке враження, що звання майора дали хлопчині років дванадцяти, а не дорослій людині.
    Ну, а пости того, хто цитує Чорноволоха я навіть не відкриваю.
    І взагалі - нема про що дискутувати.
    Я, наприклад, бачу позитивні кроки Зеленського та нової Верховної Ради. Зняття депутатської недоторканості, дуже ймовірне скорочення кількості нардепів з 450 до 300, адекватний прем"єр-міністр, адекватний генпрокурор, адекватний спікер, газу в сховищах - найбільше за останні сім років, долар - по 25 (а тут три місяці тому підскакували, що Бєня вам зробить долар по п"ятдесят), ну і так далі.
    Так що , крім того, що зайвий раз доводити, що Ланктоша за Зеленського не голосував, та дивитися на фотожаби в даних темах, поки що робити нічого.
    За Пріуса ще забув. Той періодично виставляє тупо за пости, написані місяць тому. Дай йому, боже, здоров"я.

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Lanktocha

Є і далі невпевненість щодо Зеленського, але не стільки у нього проросійськість, скільки відсутність досвіду та боягузтво.

14. MayorMayor

Вопрос: какого (члена, скажем вежливо) тогда это ничтожество лезло на высший государственный пост в такое трудное время?

15. Lanktocha

І далі зневага та поливання брудом неугодного? Я проти Януковича додзволив собі погане слово тільки як був майдан.
    Сміливість, готовність взяти на себе відповідальність - хороша риса, та і немало є версій, що Зеленський спочатку висувався як технічний кандидат.

16. MayorMayor

В таком случае- он просто дурак.

17. hrim

hrim Well-Known Member

Тут на форумі є особа, яка під-час гарячої фази російського тероризму постійно дискредитувала українські державні, силові структури, повторюючи тези агресора.

Ви поводитеся подібно до тієї особи.

І я вирішив вас запитати дуже просте питання:
    "Чи вважаєте обстріли території України з Росії російською армією
    фактами російського державного тероризму?"

Ви на нього чотири рази не відповіли. Це багато про що свідчить.

View: https://www.youtube.com/watch?time_continue=196&v=MqcFHcrpcWg

Питання залишається в силі.

Останнє редагування: 9 вер 2019
    • Смішно Смішно x 1
  18. Чуваки взяли під контроль всі основні фінансові потоки, фірми Коломойського заробляють мільярди на тарифах, замовних судових рішеннях і державних тендерах, команда готується урвати нечуваний шмат на розпродажу землі... і раптом - відміна підтримки українського кіновиробника. І всі такі: «Який жах, це ж наступ на нашу культуру!», забуваючи, що пацани при владі заробляють на російськомовному продукті і під виглядом офшорних продюсерських компаній.
    Тож це просто демонстрація того, як «цілий день буду царем, а ввечері ще трошки шитиму»

19. hrim

hrim Well-Known Member

Я вирішив вас спитати на підставі:
    ваших применшувальних слів про терористичну "Новоросію",
    ваших применшувальних слів про вагомість слів керівника авторитарної Росії про "Новоросію",
    вашої підтримки радикальної патерналістських позицій, що суперечить світогляду особи, яка володіє іноземними мовами і вже через те повинна мати інші суспільні переконання,
    ваших підбурювальних закликів війську йти уперед на в десятки разів переважаючого ворога,
    вашого заступництва особам які займаються дезорганізацією...

а де твій аватар? :)