Таки вже починаю вірити і в Ваше щире ,хоча і негативне пророцтво! І це буде гучно називатись: "Державна ЗРАДА"!
Понимаете ли, пан Юро, я ведь не зря отказался от финансирования ЗСУ.Ну хотят малороссы смотреть сериал "Сваты" и сдать страну ху@лу- кто я такой, чтобы сцять против ветра?Теперь я распродаю свои активы. Пусть малороссы живут в малороссии.
hrim До чого тут це? Як і всі стараєтесь перевести стрілки на іншу тему? В "іхтамнєтів" ніколи не вірив.
MayorMayor Вже були страшилки, що будуть зелені чоловічки в Ужгороді, якщо президент не Порошенко. Хоча би свою брехню признайте та вибачіться.
Був не раз на Закарпатті, крупна угорська меншина є у Берегівському районі, ще вони зустрічаються у Іршавському та Мукачівському районах, у більшості райцентрів угорцями і не пахне.
Йдеться про самовелич купки хитродупих,які б ціле Закарпаття з'їли,як і всю Словакію.Щось і чимсь їм хочеться випєндрюватись,самі не знають чим, перед галичанами,при підюджуванні Росії і Польщі.Дістануть по-дупі...то і заспокоїться худоба.Вже заспокоїлись,як і поляци,коли мова пішла про розміщення укр.батальону в Берегово і в Добромилі.,які б факел-в-дупу їм запхали б. Добре...то дрібне!
@Lanktocha ви часто дописуєте на ЛФ. Мені, думаю, і іншим форумлянам, буде цікавою ваша думка. Це питання безпосередньо стосується назви цієї теми. Чи вважаєте Ви наведені в #5280 факти, свідченням російського державного тероризму?
Песимістичноналаштовані порохоботи, вам підходить совкове гасло "Чем хуже - тем лучше", я і багато хто бачать неточності у роботі Зеленського, потрібно це підкреслювати, перебільшувати, ще більше очорнювати, підбурювати людей на путч? Сподіватись, що повернуть Порошенка? Минуле це минуле.
Сам ти зелений пархо-бот...Ми,бандерівці ся сподіваємо,же Стефко Бандера таки воскресне.Ото буде понос по-Малоросії! А якщо Зєля просрає Хохляндію РФ,то... Галичандія з Подоляндією ,Полісяндією,Закарпандією і Буковинськими циганами Петруся си канцлером виберуть...Поняв? Ги-ги-ги! А ви будете в-Китай-на-чай їздити...козли! Ага...і партію свою не забудьте перейменувати в "Партію козлів",адійоти!
Идеальная иллюстрация по дедушке Фрейду.С какого рожна "хуже", если вы привели к власти чувака, который какбы должен локальный рай построить.Или нет, и вы в глубине нутра это понимаете?Вы "бачите неточности". И фуле?Толку с этого "бачыння", если вы молчите о них, а если кто их замечает и говорит, то сразу визг: не ПИДКРЕСЛЮЙТЕ (то есть, как и мы, молчите в тряпочку).И уж самая вкусняшка, когда критика "бубочки" становится "пидбурюванням на путч".
Хто "ви"? Забули як ви, при будь-яких зауваженнях чи критиці Порошенка кричали "Провокатор", "Агент Кремля", "Не розхитуйте човен"...? Який ваш сценарій? Жаліти про вибір? Особисто я Зеленського не обирав, так що Богу душу не винен, товкти головою в стіну, чи вже організовувати майдан?
Лактоша, потримають "траур", та потроху заспокояться. Не можна ж отак отримати по пиці 2 рази підряд, умитись і відразу змиритись? Порошенко з першого дня після ганебного програшу в Раду заявив, що його ПЄС буде в опозиції. Час потрібен. Пріус, як бачу допенькав, Мих теж. А платні боти та деякі навіжені ще побудуть, не звітуйте перед ними і не розмовляйте.
Не зарікайтесь, Пріус ще розбушується, як сказати чи хоч скопіпастити не має що, то хоч "тупо" наліпить. Опозиція, прогнозовано буде 3 видів: антидержавна ( Бойко - Медведчук ), збанкрутіла влада ( Порошенко ), ніби нейтральні Голос і Батьківщина.