Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не знаю. Просто пан Нотоцо назвав себе колись білим хорватом в одному посту, а в другому посту продемонстрував себе, що лежить у ванній з волохатими ногами (він саме щойно повернувся з проклятої гАмерики, де заробляв гроші). Я тоді ще пожартував ("тупо", звичайно, Пріус не дасть збрехати): "Білі хорвати - ноги волохаті."

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

Ви нічого стосовно супу не відповіли. Просто виправили помилку. Що свідчить про те, що Ви інколи (насправді - дуже часто) і самі не читаєте того, що пишете.
    Малюнки 40046 і 40047 дещо відрізняються, чи не так?

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

Всі ці варіанти стояли і перед рудою шмарклею.
    Що призвело до біди, що випала на голову і України, і рудої шмарклі.

І взагалі, виходить, що той Ваш НескоромнЫй і Ви разом з ним, радієте, що перед Україною стоять нерозв"язні проблеми (бо всі перераховані проблеми: тарифи, "бляхи", війна - це саме проблеми України, які потрібно вирішити Президенту, хто б він не був). До речі, зауважу, що ці проблеми залишилися у спадок Зеленському саме від попередньої влади.
    Тарифи піднімала та влада (я за зимове тепло до цього часу розраховуюся, вже скоро знову зима).
    "Бляхи" - гройсманівська ідея.
    Війну також можна було, здається, закінчити - якби розбомбили колону Грікіна тощо, ситуація була б більш сприятливою для України.

Відповідей не чекаю, чекаю на оцінки "тупо", до яких я вже звик.

Останнє редагування: 11 лип 2019
    • Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

upload_2019-7-11_11-2-58.png

Медведьо хоче діда вчити,
    що зупу мусить він любити
    й до неї щоб була мацца...
    і гопца-дрица гуцца-ца!:)))

View: https://www.youtube.com/watch?v=HpPtZ668GBE

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Східнослов’янські племена,які проживали в східній Галичині (західна територія України) називалося «білі хорвати», а племена котрі проживають в Моравії та Словаччині — «чорні хорвати».

Білі й чорнії хорвати
    по-під гору ішли...срати,
    щоб,як прийдуть москалі
    послизнулися і впали,
    собі ноги поламали,
    щоб гуцулів,лемків,бойків,
    аж до-скону памятали!:)))

View: https://www.youtube.com/watch?v=HRyHkWlUKIc

Останнє редагування: 11 лип 2019
  6. У нас є ще один кандидат на звання "very stupid guy".
    Для загального розвитку, то з цим у вас проблеми, столиця білих хорватів знахадилась на Львівщинині. Тепер це н.п. Стільско Миколаівського району.

7. "Тупо" тому що ні ви, ні ваш обранець не знаєте Конституціі Украіни. Ні Зеленський, ні ви не є украінцями, а є ментальними кацапами з вірою в царя- батюшку. Такими ж ментальними кацапами є і сліпо вірячі виборці шмарклі.

8. Зеленский "обіцяв" відкриті списки, а зробили це "старі" обличчя - Порошенко, Парубій, та БПП з НФ.

Закон був з 2017 року, у другому читанні було тисячі поправок, і в решті решт сьогодні його прийняли!

Зеля - балобол.

9. А тепер тримайте у відповідь на чергову спробу відмазати роботодавців від відповідальності за розв'язану війну в краіні і спробу спаплюжити тих, хто доклав неймовірних зусиль до іі захиста, переклавши на них вину за те, що, як могли на той час, боронили краіну.

View: https://www.facebook.com/100008072256891/posts/2366402916972094/

10. medwedo berlogsoni

Це не конкретна відповідь, а звичайне "бла-бла"
    Дайте відповідь на одне просте запитання: хто створив проблему з "євробляхами", як тепер стоїть перед Зеленським?
    А тоді поговоримо про те, що Ви от тут перерахували. Зі своєю сліпою вірою в Порошенка.

• Тупо Тупо x 1
  11. Я вам нічого не винен. З демагогами в дискусію не вступаю. Пуста трата часу і себе не поважати.

12. medwedo berlogsoni

Давайте для початку, порівняємо мої і Ваші позитивні та негативні оцінки на даному форумі, а потім продовжимо розмову, хто з нас двох "вері стьюпід гай"

михко.JPG
    медбе.JPG
    Для Вас то можливо і цікаво про білих хорватів, бо то - біля вас близько.
    А для мене цікавіша Трипільська культура, бо вона ближче до тих місць, звідки я родом.

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Если у пана Медведо такая мизерная зарплата, то почему он не получает субсидию?Или у пана ,Медведо дом в 600 квадратов, плюс квартира в 200?

14. medwedo berlogsoni

Тоді я скажу за Вас. Проблему з євробляхами, яку нескоромний пропонує вирішувати Зеленському, створив уряд Гройсмана, якого на посаду прем"єра порекомендував Порошенко, а більшість у ВР, яка виконувала вказівки Порошенка, затвердила Гройсмана на посту прем"єра.

Ще одне "демагогічне" питання: Хто підняв тарифи до таких висот, що тепер Зеленському пропонується тим нескоромним вирішувати, чи то залишати, чи то зменшувати?

Можете називати мене демагогом. Якщо не знаєте, що відповісти. Ви - смішна людина, хоча і без почуття гумору, як я це бачу з Ваших дописів.

15. medwedo berlogsoni

Пан Медведо вже 5 років на пенсії, але продовжує працювати. Тому пану Медведо субсидія не дається. А живе пан Медведо в однокімнатній квартирі на шістнадцятому поверсі. З сином-інвалідом.

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Что-то не вяжется, пан Медведо.Либо у Вас коммунальные (включая отопление) меньше 15% Вашего дохода (в противном случае Вам была бы назначена субсидия), либо Вы что-то не договариваете.

17. medwedo berlogsoni

Я маю перед Вами звітувати?
    Ви краще не чіпляйтеся до сказаного паном Медведом, а скажіть, хто створив проблеми з євробляхами, які тепер пропонується вирішувати Зеленському?
    А я продовжую працювати і заробляю небагато, але стільки, що субсидія не належить.
    А якщо я перестану працювати, то навіть якщо мені повністю оплатять комунальні послуги, ми на пенсію будемо не жити, а існувати. Тому я поки можу, поки працюю.

18. medwedo berlogsoni

Залишається лише питання, чому цей закон не ухвалили хоча б на рік раніше.
    А тим старим обличчям просто, як кажуть у народі "прийшов хвіст до діри".
    Відкриті списки вимагали ще протестуючі під стінами ВР, яких розігнали доблесні тилові воїни на чолі з представником від НФ.

Прижав Зеленський їм яйця так, що у старих облич очі на лоба полізли.
    То лі йещо будєт, ой-ой-ой.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)