Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

3. iso

iso Well-Known Member

Константин Бондаренко

25 червня о 11:46 ·
    В ситуації (абсолютно прогнозованій) довкола ПАРЄ я бачу один великий плюс. Можливо, після даного голосування Україна відродить свою дипломатію і перестане сподіватися, що «великі дяді» за нас усе вирішать і все нам «порішають». Той інфантилізм, який тривалий час Україна демонструвала на зовнішньому напрямку, дасть Бог, нарешті відійде у минуле. Обрана тактика - бути шакалом Табакі при американському Шерханові - отримала чергову поразку (Порошенко щиро вважає, що це перша наша дипломатична поразка, але я йому можу дати перелік його особистих провалів у зовнішній політиці - стратегічно більш важких, ніж вчорашнє голосування). Вчорашня ніч показала: Вашингтон не всесильний, Захід не монолітний, Україна - не пуп землі, Росія вміє чекати і добиватися свого, головні принципи Європи є незмінними з середньовічних часів: право і вигода неподільні, справедливість на боці тих, хто продемонструє більшу рентабельність і купівельну спроможність. Нічого дивного - протестантська етика і дух капіталізму. Можливо, і до українських політиків дійде: в Європу з кавалерійського наскоку востаннє намагалися зайти - і то невдало - лише Будьонний з Тухачевським майже 100 років тому. Апеляція до духу Анни Ярославни - надто слабкий аргумент для середньостатистичного буржуа, чому він має любити Україну. І ПАРЕ - це не лише майданчик для тролінгу Ольги Скабеєвої, а й важлива міжнародна інституція.
    Тому я дякую тим, хто вчора голосував де-факто проти України: вони дали шанс на те, що «клімкінщина» буде замінена на більш ефективну систему дипломатії, більш сучасну, більш самостійну, більш динамічну, без меншовартості, без слини, соплів і рожевих окулярів. Бо - як виявилося - без «чарівного пенделя» нам не обійтися. Ми отримали ту поразку, яка змушує, зціпивши зуби, ретельно готувати перемогу.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. О, риги повиповзали. Костю знову на роботу візьмуть.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. На тему обысков ДБР по поводу закупки некачественного чегототам.

Вот ничего специально не хотел писать на эту тему.
    Потому что в партии ЕС на 27 месте есть Татьяна Черновол которая вот это все три года раскручивала, мне очень хочется посмотреть как в этой ситуации шпагат будет выглядеть.
    Но.
    Случайно попал на брифинг главы ДБР.
    — Закупки неякісної продукції для ВСУ відбулися на початку цього року;
    Выключил брифинг главы ДБР.

Закупками занимается Департамент госзакупок МО. В котором ДБР обыски не делало.
    Серьезно? Вы че, перепутали департаменты, не туда забежали?
    ГУРСМО в которое забежали маски-шоу от ДБР занимается контролем качества, а не закупками. А контроль качества подтверждается сертификатами независимых лабораторий. Если какая то лаборатория дала сертификат нанекачественный продукт, который приняли в ГУРСМО, то наверное вы ж и в этой лаборатории обыск ведете, потому что эта структура сама не контролирует качество. Только независимые лаборатории, в том числе иностранные.
    А, тоже нет?

Ну тогда извините, это какая то херня. Обыск в связи с закупкам в управлении которое не занимается закупками, на тему некачественной продукции, качество которой оно тоже не определяет, а лишь соответствие с техзаданием и заключением из лаборатории- это как то очень тупо.
    Предлагаю на главу ДБР Татьяну Черновол. Даже у нее получалось свои претензии высказывать аргументированно.

P.S. Отдельно доставляет как борцы с порохоботами мастурбируют на заявления Портнова. Какие ж вы сонечки...

Серж Марго

• Тупо Тупо x 1

6. View: https://www.facebook.com/365125280180398/posts/3603424429683784/

История скреп‏:
    Только за один день - 24 июня 1941 года в трех тюрьмах Львова, с целью "ускорения разгрузки от контрреволюционного элемента", стахановцами НКВД было расстреляно 1808 заключенных.

А вот число заключенных, убитых НКВД по всей Западной Украине в период с 22 по 30 июня 1941 года:
    Львов - 4000 человек
    Луцк - 2754
    Демьянов Лаз -2500
    Дубно -1500
    Самбор -1200
    Стрый -1101
    Дрогобыч -1000
    Добромиль -1000
    Тернополь -1000
    Перемышль -1000
    Чертков - 800
    Золочев -749

Деды отступали...

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Закохала вже тота нелюдська мова на ЛФ...:suicide:
    З самого ранку так голову ламати - це ж тре бути садомазохістом, шо нє?

Буду просити нині в садку, хай навчуть мене нову тему створювати, з опитуванням. Тіпа Референдуму ;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

До Дроздова також немало зауважень.

• Тупо Тупо x 2
  10. ІгорМ

Будь ласка, озвучте ті, котрі, на ваш погляд, вартують уваги.

11. Lanktocha

Які чув до нього зауваження - специфічні політичні погляди та нетрадиційна орієнтація.
    Але, як говорить Мирон Маркевич "Але то таке".

• Тупо Тупо x 2
  12. Юрко НОТОЦО

Ну й тре було ,Ігорку,того пустомелю рухати? Ланктошко з Київшького Прайду,бя!:haha:
    Це є наслідок суспільної нинішньої деградації...- як і мовить Остап Дроздов в своєму виступі.

Останнє редагування: 28 чер 2019
    • Тупо Тупо x 2
  13. ІгорМ

"специфічні політичні погляди" - це фігня, таке зараз повсюди

а от "нетрадиційна орієнтація" - це вже інша справа ;)
    Мені вже відома друга людина, котра стверджує, що у Дроздова нетрадиційна орієнтація. Перша людина - це баба Зена з Миколаєва. Остап ніби її мав куда хотів.
    @Lanktocha, то цей Дроздов вас тоже чпокав неприродним способом? о_О
    А скільки разів? Бо є приказка "один раз - не підарас". То ви вже, чи ще ні? ;)

Останнє редагування: 28 чер 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Lanktocha

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. ІгорМ

Питаюся - скільки разів Дроздов вас мав в неприродний спосіб?
    /@Lanktocha, також ходять чутки, що у Остапа задавнені венеричні захворювання. Так що про всяк випадок провіртеся ;)/

• Смішно Смішно x 1
  16. Юрко НОТОЦО

Нехай мажеться зеленкою...Цілий!:haha:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. "Дайтє іму німнога врємєні", "слішком рано штоби судіть" "зеленскій на должності 40 дней а петя бил 1800 дней"...

Так в тому вся й справа, що за 1800 днів Петі він не давав причин сумніватися в проукраїнській політиці. Не давав настільки, що вм брехали і вигадували про зливання Маріуполя і план Мореля.

А клоун за 40 днів злив один з головних козирів (мова йде про санкції ПАРЄ), взамін не отримав ніфіга. А якщо й отримає моряків, то визнає і Крим російським (бо такі умови йому поставив хйло).
    А козирів у нас не так багато, щоб так бездарно іх просирати.

І коли ті козирі закінчаться, то нічого не завадить хйлу зрівнювати з землею наші міста і села.
    І вже точно армія в якій знайшли надлишкове майно, в якій начгенштабу одягає бронік задом наперед, якій заборонили захищатися і відводять з позицій, за які побратими віддали життя... ця армія хйла не зупинить.

І це не страшилки.
    "Нічого про Україну без України" - це було головне гасло зовнішньої політики Пороха, яке поважали і дотримувалися партнери.

А сьогодні Трамп з хйлом вирішує долю України без погодження з клоуном. Перед тим вирішував Макрон без клоуна.
    Нагадаю, що так вони вирішували долю Сирії без Сирії.
    Нагадати чим закінчилося?
    Mason Lemberg

18. Закулисье минских переговоров 2015 года.

Порошенко можно было доверить их однозначно. Также как сейчас их ни в коем случае нельзя доверять Зеленскому. Почему? Судите сами:

Первый этап переговоров в Минске начался около 19.00 по местному (Восточноевропейскому) времени и продлился 16 часов.

Столь позднее время начала было, по словам одного из участников, вызвано тем, что прибытия Путина ожидали около 72-х часов.

Изначально президент Российской Федерации повел себя как «полководец, который прибыл для принятия капитуляции у побежденного». Он вел себя довольно грубо, если не хамски, буквально швырнул на стол папку с подготовленными заранее текстами соглашений.

Однако после того как Путин уверенно заявил, что дебальцевская группировка полностью окружена и если украинские военные там не сложат оружия, то будут уничтожены, президент Порошенко попросил перерыва, покинул зал переговоров и связался с Начальником Генерального Штаба Виктором Муженко, который находился в Киеве.

Виктор Муженко:
    “Ми розмовляли з Президентом. І для росіян було несподіванкою те, що українські війська насправді не були оточені. Росіяни намагалися переконати всіх у Мінську, що наші війська знову в мішку. Для цього в районі Дебальцевого вони зосередили численні резерви.
    Президент запропонував мені прилетіти до Мінська і доповісти йому про обстановку, але я пояснив, що з Мінська здійснювати управління військами буде вкрай складно. Також я мав телефонну розмову з генералом російського Генштабу Картаполовим. Він виходив на мене і переконував, що наші війська — в повному оточенні. Я йому запропонував зустрітися в Дебальцевому. Він відмовився. На той час це кардинально змінювало наші дипломатичні позиції на переговорах у Мінську.”

По словам генерала Назарова в разговоре с Картаполовым, находившимся в Минске, Муженко предложил прислать за ним свой самолет, чтобы «вместе пообедать в одном из дебальцевских ресторанов». Но тот, сами понимаете, не рискнул покинуть паркет...

Получив по своим каналам подтверждение информации о том, что дебальцевская группировка украинских сил продолжает успешно сопротивляться и даже не думает о капитуляции, Картаполов в Минске (по словам одного из участников) доложил об этом «на ухо» Путину, после чего тот «побелел» и резко «сбавил тон».

Порошенко, получив от Генштаба заверение что группировка не будет окружена и уничтожена, занял жесткую позицию, после чего вопрос о «капитуляции на условиях России» больше не поднимался. Присутствовавшие на встрече Меркель и Олланд, оценив происходящее, воспрянули духом,

Интересно отметить, что о том, что именно сказал Муженко Картаполову, президент Порошенко узнал уже по возвращении в Киев...

Дипломатия? Очень нужное дело. Но только как приложение к сильной армии...

Александр Сурков (Alexander Surkov) Alex Surkov

19. Підписуюсь під написаним

КРОК НАЗАД І ПЛАН НА МАЙБУТНЄ

Знаєте, мені вже якось пофіг на вибори. Я вже знаю, що ми програли, і сприймаю це все як відступ.

Ми відступаємо.

Так, як з Дебальцева. Не зовсім організовано, але без втрати честі і без всяких "зелених коридорів" русні. З технікою і, головне, з солдатами. Живими солдатами.

Єдине, чого я хочу - це ПОМСТА.

Це холодне блюдо ми скуштуємо, повірте. Я дочекаюсь.

І я хочу, щоб тоді, коли це станеться, ми не залишили жодних хвостів.

Я хочу:

Щоб в нашому законодавстві визначили поняття "гібридна війна".

Щоб створили структури, які б займались економічною та інформаційною частиною гібридної війни.

Щоб учасників цих фронтів ПРИРІВНЯЛИ до військових злочинців.

Щоб під цю категорію попали всі наші запроданці (ага, граната під Верховною Радою в 2015, перфоманси «нацдружин», тощо).

Щоб шаріїв, гужв, седлецьких, іванових, влащенко, тощо судили як військових злочинців, бо саме вони робили інформаційне прикриття московської військової агресії.

Щоб корумпованих европолітиків, які за гроші Кремля продавали европейські цінності на догоду Московії, оголосили військовими злочинцями.

Щоб Україна вимагала їх видачі.

Щоб журналістів ВВС та інших міжнародних видань, які працювали на Московію за гроші, судили як військових злочинців — за інформаційну участь в гібридній війні.

Щоб була аналогічна відповідальність за здачу економічних інтересів України

Щоб змінили Конституцію України — додали в неї категорію негромадян.

Щоб ввели категорію підданство — для мігрантів.

Щоб піддані України мали усі обов’язки та права, крім виборчого.

Щоб мирним договором з Московією, підписаним після нашої перемоги, було передбачено право на репатріацію всіх любителів Московії.

Щоб всім колаборантам було примусово надано громадянство Московії.

Щоб Україна мала право опікування ними на території Московії протягом п'яти років (аби запам'ятали, що таке Україна) — вимагала дотримання їх прав і свобод на території Московії. Це було би красиво.

Щоб врешті змінили портновський кодекс на новий. Накшталт американського, де терміни за злочини сумуються.

Щоб посилили відповідальність за державну зраду, і щоб зрадникам дали вибір: або довічне в Україні, або репатріація в Московію.

Щоб було сторено Центр протидії гібридній війні.

Щоб частиною цього центру стала Служба інформаційної безпеки України.

Щоб #недорогенькі сцялись попасти під розслідування цього центру. Щоб земля горіла в них під ногами, щоб місця вони не знайшли собі. Щоби вони стали прокаженими.

Щоб у нас була демократія на зразок американської - усі права, але патріотизм.

Щоб фіналом цієї московсько-української війни стала передача усіх архівів і музейних цінностей, вивезених на Московію з України протягом 360 років.

Щоб ми відновили свою справжню історію — без усієї московської брехні.

Щоб за дрібні злочини проти Української державності направляли на примусове навчання з історії України — з екзаменом.

Щоб будь-який прояв соціалізму/комунізму засуджувався, поки це лайно не буде викорінено з свідомості громадян.

Щоб пам'ять про 2014-2019 не дозволили перекрутити і затерти.

Щоб у нас з'явились нормальні, не кремлівські патріотичні рухи, які б займались вихованням молоді.

Бережіть свою ненависть.

Наш час прийде.

Нам треба знати, що ми тоді робитимемо, з ким як поступимо.

Треба мріяти про це.

З часом мрії переростуть в соціальний запит.

Це моя громадянська позиція. Вона жорстка. Але я впевнена, що маю однодумців. Я би хотіла, щоб цю позицію висловлювали якомога більше людей. Більш конкретно.

Моя позиція не є вичерпною. Є багато інших побажань. І їх треба озвучувати.

View: https://twitter.com/olha_rev/status/1144709375396929536

20. При Порошенко мы были в полушаге от победы

Мы были СУБЪЕКТОМ на международной арене.
    С нами считались.
    К нам прислушивались.
    Мы были интересны для инвестиций.
    Как прекрасная земля и как сильный патриотичный народ.

Но потом - те кто кричал про "зраду" решили сделать так, чтобы их прибеднения наконец-то стали реальностью...

(а вот что сейчас пишут о нас русские - на скрине)

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1600150286786327/

а де твій аватар? :)