Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Більшої війни, ніж тої, що була при Порошенку нема, не ходять по Дерибасівській в Одесі кадировські чурбани, не їздять у Києві по Хрещатику російські танки, львівську ратушу не захоплюють зелені чоловічки.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Стів Кауфманн на українському ТБ. Почав вивчати українську мову в 2014 році, коли йому було вже 68 років. Англомовний канадець. Добре знає 10 мов, і більш-менш - ще 10.
    Його погляд на Україну.

View: https://www.youtube.com/watch?v=mRfW3kk6TVI

• Подобається Подобається x 2
  3. Завдяки кому? Невже завдяки зелобобам?

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@medwedo berlogsoni, а ви по канадськи вмієте говорити?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Канадці — Вікіпедія
    Якщо натяк на те, канадець чи канадієць, мені більше подобається канадець.
    А канадською я розмовляю досить вільно, в усякому випадку - розумію. Маю на увазі українську. Багато канадців (канадійців) розмовляють українською. Або російською (яку я також знаю непогано).
    Якщо Вас цікавить Стів, а не я, грішний, то
    Я весь той життєопис слухав англійською, зі слів самого Стіва Кауфманна. Можу трохи і англійською розмовляти.

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Все частіше я в захваті від конкретики у відповідях військових :yahoo:

зі

@VasMT, доброго вам здоров"я!
    Давно хочу сказати, що радий вас бачити кожного ранку на форумі, але якось встидаюся...

;) :)))

7. Lanktocha

Треба поважати думку інших, навіть якщо з твоєю вона не сходиться.
    Кричали деякі проплачені політОЛУХИ, що як не Порошенко, то інтинсивніша війна, Путін нападе, в реальності, що інтенсивніше?

8. Lanktocha

Тільки в разі чого, вже мирних мітингів і концертів, палаток на майдані вже не буде, як мінімум, почнеться з підпалу шин.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Три політичні згуби: популізм, соціалізм і фанатична віра в "нові обличчя".

10. Alex Noinets:
    Не здивований. Екологія - це дуже важливо. Бо коли будуть ветеранів вішати, а волонтерів топити - треба ж це буде робити в екологічно чистому середовищі.
    Вибори назвав. Донбас не назвав. Молодець, бл..

Олександр Турчинов:
    Alex Danylyuk на своїй сторінці в Фейсбуці показав відсутність комп’ютерної техніки в приміщеннях, детально не пояснивши глядачам, де відбувається ця зйомка. А у зв’язку із його призначенням Секретарем РНБО України у наших громадян може виникнути підозра, що ці проблеми стосуються Апарату РНБО. Хочу підкреслити, що наведений Данилюком відеоматеріал жодним чином не має відношення до РНБО. Він був знятий в окремих приміщеннях Адміністрації Президента України (вулиця Банкова).
    Головний ситуаційний центр РНБО, який знаходиться на вулиці Болбочана, та обладнання приміщень працівників РНБО перебувають під надійною охороною та працюють в штатному режимі.
    Коли Олександр Данилюк потрапить на своє робоче місце в Апараті РНБО, він зможе в цьому переконатися.

Тарас Березовец:
    В этой истории с ситуативной комнатой, куда я так понимаю чисто случайно забрел Данилюк, больше всего меня заинтересовал такой аспект. Команда Зеленского в воюющей стране заинтересовалась содержимым ситуационной комнаты на 9-й (!) день после прихода к власти. Спасибо, что не через год! Т.е. всё это время им было глубоко плевать на то, что происходит с сфере безопасности. Президент воюющей страны не провёл ни одного совещания со спецслужбами и МО из ситуационной компакты за более чем одну неделю. Вот это и есть главная новость. Думаю, сама мысль о том, что он за свои деньги как Порошенко поставит туда мониторы, уже вызывает нездоровый смех. Ну понятно, с этими страна в безопасности, ещё в какой.

Валерій Прозапас:
    Якби Данилюк менше бігав до Коломойського, а намагався осягнути механізми роботи держави, то знав би - що президент не зберігає інформацію, а концентрує її та користується нею для прийняття рішень.
    Секрети ж зберігаються у відповідних місцях, а не в кімнатах для нарад.
    Це наш новий голова РНБО, для якого не існує проблеми Криму і Донбасу, зато який вже верещіть "прааахранііітєльниє оргааани!"
    Боюся, що ця молода команда побіжить до голови НБУ шукати золотий запас країни, з паяльниками.

@karakay67:
    Начальник Генерального штаба не знает как одеть бронежилет, Секретарь РНБО не знает где его кабинет, служба безопасности водит Клоуна по боевым позициям в ярко-голубой рубашке, ... Пожалуйста, разбудите меня!!!

Роман Доник:
    Все пошло намного быстрее. Сейчас нужно просто отойти в сторону и не мешать им. Они сами все сделают. Намного быстрее чем думалось. Нам нужно копить силы и людей, чтоб потом собирать щепки и склеивать осколки. Разрушения будут большие.

Карл Волох:
    Младопрезидент осчастливил МВФ личной встречей и заверениями в продолжении курса на сотрудничество. В общем, брать баблосы Вова уже согласен. Неплохо бы теперь уточнить, согласны ли американцы их давать.

11. Lanktocha

Як можна бути таким затятим?
    Як би ви виглядали, якби після ІІ ходки Порошенка, не було би на біс, ні Асоціаціії з ЄС, ні без.візу, були би обмани, бо вже нічого втрачати, виборців обдурив, все одно переобрали, кумівство, вінницький клан, переслідування інакомислячих, Грановські, Кононенки, Свинарчуки... Спроба протесту - "Не розхитуйте човен, бо Путін нападе!"

12. Черговий Зе-факап.
    Але всеукраїнський, не окремого політика чи члена команди Президента, а саме всеукраїнський, бо доторкнеться кожного.

Вчора, призначений зам глави СБУ, а після швидкого виходу Грицака в відпустку, ТВО голови СБУ, друг Зеленського та голова партії Слуга Народу, Баканов направив цілого листа до Парубія.
    І було шалене звернення - Україна не готова до переходу до ринкового регулювання електроенергетичного ринку. Тобто, парламент ще давно прийняв закон, що з 1 липня Україна перейде до ринкового формування ціни на електроенергію. Має бути створений роник електроенергії, як у всіх прогресивних країнах - у всіх однакові правила, і ціна формується ринкова, а не для кожної "касти" окремо. При цьому для великих підприємств можлива була вилка, що вони отримували знижки як для населення.

При цьому було екстрено викликано нового секретаря РНБО Данилюка на ефір Право на владу каналу 1+1 для того щоб пояснював нахіба треба це відтермінування ринку електроенергії.

Спочатку подивіться скріни заяви ТВО Голови СБУ Баканова. Потім скрін з програми Право на владу з 1+1. Де чітко знову показують, які країни пройшли дефолт, і не показують як ці країни почуваються зараз.

Нам, точніше аудиторії телебачення показують, що дефолт це не смерть країни. Це обнулення боргів держави, а новий перехід до ринкового регулювання електроенергії це процес, який не допоможе нам регулювати економіку, а може вбити саму економіку.

Тобто, ринок електроенегргії може і треба, бо він не заборонений, але не зараз. Чому не актуальний? Що в ньому такого страшного?? До чого негативного він може призвести - ніякої інформації.
    Просто головний меседж 30 травня - СБУ на чолі з Бакановим проти, секретар РНБО Данилюк проти, а значить ринок електроенергії для України це погано. Чому погано? І причому тут Дефолт, який пережили багато країн і залишились далі функіонувати - загадка...

Але я маю деякі відповіді. Не треба знати експертів і політиків. Досить погуглити нескладні запити до пошукової системи Гугла. Або мало хто знає корпорвцію Добра Alphabet.
    Останній скрін показує хто проти ринку електроенергії. Кому прийдеться скрутно з новими тарифами на новому ринку. Це підприємства олігарха Коломойського. Так саме того, хто привів за допомогою свого ж каналу 1+1 Зеленського. Систематично знищуючи рейтинг Порошенка та піднімаючи серіал Слуга народу.

Тепер, при наявності ухваленого закону про ринок електороенергії, маючи ключові посади в СБУ та РНБО - можна говорити про неготовність до ринку електроенергії. Потрібно зберігати фіксовані ціни, по яким можна мати дуже низькі ціни для своїх заводів і підприємств через дірки фіксованих цін при відсутності ринку.

От вам і керування Коломойського Україною. Не пройшло і два тижні від призначення ключових посад Зеленським, а уже ми маємо "ручне регулювання" процесами і грошовими масами в країні.

І це тільки початок...
    Ми ще переживемо відсудження ПриватБанку або компенсацію за нього. У Коломойського ще багато бізнес-інтересів в державі, які при минулій владі були в стадії заморозки. За найближчі два дні ми побачимо роботу структур СБУ, РНБО і спічі Саакашвілі після повернення.
    Я пристально дивлюсь за їхніми кроками і раджу слідкувати вам за цими кроками новоої команди.

Все буде Україна і слідкуємо за рухами Зе-команди. Це все ж перша серія українського серіалу...
    Сергій Місюра

Останнє редагування: 31 тра 2019
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Щойно на 5-му каналі один розумний економіст сказаву, що в нас більше політологією займатися не потрібно. Досить прочитати пару інтерв'ю олігарха Коломойського й вам стане зрозуміло, що буде робити преЗедент та куди розвертатиме країну.

Мова йшлп про сьогоднішнє перше в житті Зєлєнського засідання РНБО. Ну ви ж в курсі, що війна вже закінчилася, РФія повернула нам усіх полонених, моряків, політв'язнів, ніхто й ніде більше не стріляє й загроз жодних не залишилося. Є тільки одна проблема - це небезпека введення ринку електроенергії, закон про який уже давніше остаточно ухвалила Рада, а сам він цього літа набуває чинності. Але ринковий механізм дуже неприємний для феросплавного виробництва Коломойського. Там енергоресурси займають понад половину вартості кінцевого продукту. Досі бізнес Коломойського працював на пільгових основах, які визначалися попереднім доринковим законодавством. І всі ми скидалися на черговий мільярд для Бєні. А тут - доведеться ж платити повну вартість...

І Зєлєнський терміново скликав засідання РНБО з енергетичних питань. Отак у нас оперативно працює влада. Все в ім'я людини. І ми всі дуже добре знаємо ім'я цієї людини.
    Taras Chornovil

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)