Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. FB_IMG_1558789046737.jpg

• Подобається Подобається x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ми з Іваном з Дроговижа практично кожний день кілька хвилин приділяємо політиці.
    І от сьогодні ми вирішили остаточно - все йде нормально і в правильному напрямку.
    Головне - треба кожному українцю ЖИТИ ПО НОВОМУ і все буде добре.

Тільки поки що одне погано - це тотой дощ. Але то вже Порошенко винен, ще мусимо трошки потерпіти...

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

4. ІгорМ

Щоб потім для дружини не було шоком, то я їй вже натякаю кожний день - бульбі капєц :)
    Вода стояла на городі кілька днів. Зараз зійшла, суцільне болото.
    Грядки на горбочку, то ще щось може і буде.

5. Silver bullet

6. ІгорМ

7. Бог не фраєр, він все бачить. Ось і наказав прибічників тричвертового. Це знамення боже. Маєте покращення вже й одразу

• Тупо Тупо x 1
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А в нас нема ніхера(((

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі копіпаста, тих самих, що себе багато у чому дискредетували.
    Маріонетка - де і ким доведено? Чи як завжди з приводу Коломойського - не більше, ніж версії.

10. Просте питання -хто такий Богдан?

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мало хто, мало з ким працював.
    Як є якась співпраця, називати у такому випадку маріонеткою, майже те саме, як по Вата-ТВ кричать, що майдан - маріонетки США.

12. Silver bullet

НАБУ закрило справу про незаконне призначення собі премій екс-главою НАЗК Корчак
    Закрыли дело о начислении себе самой премий. :))) А ей и без премий сотни тысяч платят. И всё ж мало.
    Зачем нам такие дорогие чиновники, которые якобы препятствуют коррупции, которая только растет?

Останнє редагування: 25 тра 2019
  13. Перспектива повністю втратити державу є надзвичайно реальною.
    Ворог повністю контролює страшний, убивчий інструмент – інформаційне поле України. Контролює на всіх рівнях:від місцевої преси до провідних ЗМІ та телеканалів, регіональні та псевдо патріотичні групи в соцмережах, радіо, газети, табуни експертів, блогерів, політологів – все.
    Завдяки цьому контролю сформовано потужний важель. Сконсолідовано 72% електорату, який скеровано на руйнацію української держави.
    Все відбувається точно так, як було на Донбасі у 2013-му. Змінені лише назви. Працюють трохи тоньше. Як тоді на Донбасі ті ж 72% свято вірили, що вони борються з фашистами і Правим Сєктором. Так само зараз 72% щиро вірять, що вони борються з корупцією, зубожінням і «ламають систему». Не розуміючи, що «системою» є сама українська держава. Там було: «Росія навєдьот порядок». Тут: «новиє ліца всьо помєняют». І тим і тим однаково казали, що «хуже нє будєт». І переконувати їх марно. Абсолютно.
    Таким чином Кремль послідовно знищує гілки влади нашої держави. Інститут Президента вже знищено. На черзі Парламент. Давно вже активно формується образ ВР, як зібрання корупціонерів, представників «системи». Зараз вже просувається теза, що тільки ВР заважає «молодой командє» боротися з корупцієй і робити зміни.Будь-які спроби врятувати державність оголошуються "спротивом старої корумпованої системи". Чисельні експерти і блогери постійно повторюють тези про "ломать сістєму" про "спротив старої системи" і т.п.
    Протидіяти цій силі практично неможливо. Ми будемо так само сміятись з прихильників ЗЕкоманди, демонструвати протиріччя і очевидні дурниці, писати логічні і аргументовані дописи. Але все марно. Їх не переконати, як неможливо було переконати «борцов с фашизмом» на Донбасі у 2014-му. Вони під впливом тієї ж сили.
    З українським Парламентом відбудеться те саме, що й з виборами Президента. Ми так само його програємо. Тому що страшний інструмент в руках ворога.
    Ситуація зараз насправді така ж за ступенем загрози для держави, яка була б, якби російські танкові колони вже йшли на Київ. Хоча в тому випадку були б хоча б санкції, ембарго, військова допомога Заходу. Зараз не буде і цього. Зараз, ВЖЕ ЗАРАЗ, руйнується українська держава. Ситуація на сьогоднішній день, за рівнем небезпеки для країни, абсолютно відповідна для введення надзвичайного стану.
    Ситуацію можна змінити лише, якщо просто завтра взяти під контроль інформаційне поле. Якщо просто завтра всі провідні телеканали та ЗМІ почнуть займати державницьку позицію. Почнуть говорити те, про що говорю я зараз. Чи можливо це? Хто відповість на це питання?
    Інакше все буде як на Донбасі у 2014-му.

Тамара Давыдова

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

А в итоге ты получил сплошной 95-й квартал.
    73% цього бажали?

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Феерический бред. Вазелин сказал? Оно и видно как оно проводит политику "Жити по новому". diablo: Меньше смотри телевизор.

16. ІгорМ

Прошу пана... стидаюся сказати хто
    Якщо ви не знаєте, хто закликав українців ЖИТИ ПО НОВОМУ, то я навіть не буду тратити папір і чорнило на розмову з вами ;)

То є раз.

"Не кажіть, що мені робити і я не скажу куди вам йти" (с)

То є два

:tongue:

;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я за @ІгорМ вирішив просвітити Вас, товаришу з Марса. І ще - на Землі на українському форумі до незнайомих людей звертаються на "Ви".
    То кацапня необразована до всіх на "ти" звертається.

ЗІ. Я думаю, якщо Порошенко змінить прізвище перед виборами на Петро Вазелін, він набере більше голосів. Були вже і Противсіх, і Дарт Вайдер. Настала черга кандидата з більш романтичним прізвищем.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Дурень, вазеліна звуть Володимир.diablo:
    ПС. А що, при Пороху не стали жити по новому? Комуняк прибрали, олігархи повтікали, парашу били на всіх фронтах, але дурням це було дуже мало. Захотілось манни небесної?:suicide:

а де твій аватар? :)