Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Lanktocha, я з казав, що козачок - засраний (засланий). Він зроду не чув української мови. І ні в зуб ногою. Не дивно, що він не розуміє, що я пишу, а як той Косой із Джентльменов удачи сприймає все по-своєму:

2. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Вам не соромно стояти пліч-о-пліч з цим:
    Ви посилаєтесь на якусь 87-річну бабусю, яка закидає молодим людям, що вони не українці.
    А оце - українець? Простих слів не знає. А туди ж - за Вашого!

3. Good man

Good man Обычный человек

Мда, ну и логика. :facepalm: Фраза была специально в такой манере написана. Я уже предупреждал заранее:

На дату сообщения посмотри.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Завдяки таким людям є чудова антиагітація.

5. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, сегодня ночью проспись, позавтракай хорошо и на избирательный участок. Гречки не гарантирую, подойди к голосованию, ответственно, впиши своё имя словно в томос, словно ты на передовой и создаёшь сильную армию.

6. Lanktocha

Як ви задрали, що маю робити, знаю і без вас, навіть у день тиші не можете без агітації, давно оприділився, принаймні з антирейтингом, із деким не однодумець, нарвані боти-грубіяни мені не товарищі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Вот ты не думаешь, что после второго тура можешь оказаться на благодатных польских огородах. А ты задумайся и сделай правильный выбор. :hi::good:

8. Lanktocha

Як співпадає, що ватани вічно кричать про миття польських туалетів, тепер про таке кричать і порохоботи, видно одні і ті ж люди, писаки за гроші.
    Якби після ІІ туру вам не стати бабушками Черновецького.

9. manur

manur Well-Known Member

Ще кілька років тому мешканці центральної і східнішої від неї України приколювалися з західняків, що вони миють в Європі туалети.

Якби присутні побували на автостанції Заходня в м.Варшаві, то були б подивовані з кількості автобусів, які там протягом дня бувають.
    Назву деякі :
    "Одеса-Гданськ"
    "Павлоград-Варшава"
    "Херсон-Познань"
    "Сєвєродонецьк-Варшава"........ (ага, і такий є - сам особисто бачив))))))))))

Маю надію, самі чудово розумієте, що, якщо й є серед пасажирів тих автобусів звичайні туристи, то їх дууууууже мало))))))))

• Тупо Тупо x 1
  10. Lanktocha

Принагідно, багато рейсами, що від початку до кінця маршруту вважабться міжнародними, деякі пасажири їдуть по Україні.

11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

12. ІгорМ

Titanika Balko
    18 березня о 15:14
    !!! Знайдено паспорти у Польщі, м. Гдинь. Розповсюджуючи інформацію, допоможіть власникам отримати документи. Не будьте байдужими...

13. ІгорМ

О, моя думка потрошки реалізується ;)
    Дайош референдум по ОРДЛО!
    :uanew:

Україна сьогодні: виклики та перспективи

Центр «Соціальний моніторинг», Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременка та Соціологічна група «Рейтинг» провели національне соціологічне дослідження щодо актуальних питань сьогодення «Ваша думка: травень 2019 року». Опитування проводилося з 30 квітня по 10 травня 2019 року в 24-х областях України та м. Києві. Всього опитано 3000 респондентів. Метод отримання інформації: індивідуальне інтерв’ю «віч-на-віч» за місцем проживання респондента: 1500 з використанням паперової анкети та 1500 з використанням анкети на планшеті. Стандартні відхилення при достовірних 95 відсотках і співвідношенні змінних від 0,1 : 0,9 до 0,5 : 0,5 становлять 1,10 – 1,83 відсотка.

14. medwedo berlogsoni

Одні на території Лаври хрестики крадуть, а інших блискавка вбиває. Там наверху нічого не перепутали?
    Украли крестик и 1000 евро: В монастыре на столичном Печерске обокрали иностранную туристку
    Во Львовской области молния убила мужчину, его жена находится в реанимации

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:))) :crazy::angel::sarcastic_hand:
    10:00 -----------------------------20.05.2019
    :cry::tease::blush::aggressive::bad::suicide::punish::ireful1::sarcastic_hand::bomb::hunter::girl_witch::hang1::aggressive::wacko:

Вітаю всіх лохів ще України зі святом!

!!!!!ae2es2.jpg

Останнє редагування: 20 тра 2019
    • Тупо Тупо x 1
  16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Подивимось хоч на перші 100 днів.

17. GR_

GR_ Дуже важлива персона

И так уже все ясно.

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

До речі:
    Неделя №1. Итоги | Линия обороны

19. medwedo berlogsoni

@GR_, мушу зазначити, що 73% не хотіли "бистрих пєрємєн". Їм остогидло бачити Порошенка і тих, хто його оточує. Зокрема, Луценки (2 шт), Свинарчуки (2 шт), Парубія, Грановського і т.п.
    А те що хочуть змін у державі... Так це не біном Ньютона. Тільки хто сказав, що швидких?

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я в танку - мені не ясно.

Останнє редагування: 25 тра 2019
а де твій аватар? :)