Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Знає, що Порошенко пролітає на виборах. Чомусь протягом останніх п"яти років Медведчук нічого не продавав, відчував себе спокійним під час президенства Порошенка - грози Кремля.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ви би прикусили язичок, що хтось обманює, є у агітаційній рекламі Порошенка, де згадуються конкуренти, є слова "брехливі обіцянки"... чи доречно, бо скільки було брехливий обіцянок від самого Порошенка.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

5. Lanktocha

Нове озброєння - досягнення чи обовязок?

6. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, коли Ви спите? О четвертій ранку читати твіти, а потім ще й перепощувати їх - це дуже себе не жаліти.
    Або ж це має всі ознаки обсесивної поведінки.

7. Lanktocha

І до того всього варто додати: а порошенківський міністр оборони Галетей вже провів військовий парад у Севастополі? Таких речей не забувають і думати треба перед тим, як щось ліпити.

8. Хто може дати відповідь чим Lanktocha відрізняється від свинособак. Так же не любить украінську армію і не бачить в ній перемін, так же з нетерпінням чекає, коли в Україні до влади прийдуть проросійські кандидати. Лиш би не Порошенко.
    Хто він - московська воша чи украінська гнида?

• Тупо Тупо x 2
  9. Lanktocha

Дурість і примітивізм порохоботів зашкалює.
    Замість того, щоб вибачитись за брехню, і закінчену війну за день від Порошенка, і про парад у Севастополі від його міністра Галетея, звинувачення інших.
    Армія - має бути вічне сидіння в окопах, приховування загиблих, коли головнокомандуючий таємно їде на дорогий курорт? Не на одному я зациклився, перші місця в антирейтингу займають інші, але Бойка не притягує до відповідальності не Папа Римський.

10. Як сказав колись Москаль: "Ти що, довбойоб?"
    Ци цієї крилатої ірази Москаля мені добавити нічого.
    Я попереджав, білобілетчику, зачіпиш армію, начувайся. Зі своїм Бойком носися скільки завгодно. До армії і військових питань тобі зась.

11. Lanktocha

Ще одне порохоботське хамло.
    Ще не стало в нагоді? Намордник - Зоотовари в Львів - OLX.ua

В який раз, замість невизнання своєї чи порохоботського оточення неправоти - спроба гівнометання.

12. medwedo berlogsoni

А інші, здається, і не зустрічаються. Замість того, щоб давати аргументовані відповіді чи ставити розумні запитання - суцільне обпльовування тих, хто має іншу думку, образи в бік тих, хто думає інакше, цитування таких же хамел, як і самі. Впевненість у своїй непогрішимості і приписування іншим тих думок, яких у останніх і в голові не було.

Якщо вони такі впевнені в перезмозі Порошенка, то для чого сидіти днями і ночами, переконуючи інших у тому, що всі інші кандидати (разом із тими, хто їх підтримує) - лайно?

Он один уже договорився до того, що серед своїх знайомих не знаходить нікого, хто не голосував би не за Порошенка. Іншими словами, хто не доспав і не второпає, що я написав: У того одного всі знайомі - за Порошенка.
    А Порошенку дай бог у другий тур прорватися. Чи - не дай бог, прорветься. Кому як більше до душі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Lanktocha

Майже так, як на мене, такою писаниною вони більше проводять не агітацію, а антиагітацію. Ультиматуми як у кримнашистів "Не у складі РФ, то націоналісти прийдуть і дітей будуть розпинати", у мережевих компашках "Не підпишете з нами контракт - будете за копійки пахати на дядю", у порохоботів "Тільки наш кандидат правильний і антиросійський, проголосуєте за іншого - Путін нападе!".

14. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, я могу очень вежливо спросить тебя и в этом вопросе будет серьёзное скрытое оскорбление твоих родителей. Ты будешь в ответ также вежливо отвечать или пожелаешь разобраться в оскорблении? Ответ очевиден. Также же действуете и вы, зрадоботы, сначала завуалировано оскорбляете собеседника, а потом, когда он распознаёт вашу суть и отвечает вам прямым текстом, чего вы стоите, вы тут же указываете на него пальцем и кричите - хам. Да хамы в первую очередь именно вы.

15. iso

iso Well-Known Member

а де твій аватар? :)