Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

СССР уже 27 лет нет, а понятия из СССР живее всех живых.

2. GR_

GR_ Дуже важлива персона

По линии психиатрических больниц на момент не убежал ли он откуда.

• Подобається Подобається x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

А ведь верно. :good:

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Стаєте все примітивніші, на форумі я задовго до виборів, важливих подій багато попри вибори, не планую видалятися і після виборів.
    Щось антидержавне, де і коли я таке писав, закликав до ліквідації держави Україна, кликав чужу армію?
    Найпримітивніше - деякі тЮлькоботи, з якими гаряче дискутував, звинувачували, що я порохобот, а вже деякі порохоботи пишуть, що я тЮлькобот. Я не збираюся голосувати за жодного з них.

6. Lanktocha

Тут не тільки його заслуга, ні він, ні його діти там не воюють.

7. Good man

Good man Обычный человек

Здесь вашу персону кроме как зрадоботом и иными неуважительными словами не называют, не придумывайте. До юлебота вы ещё интеллектуально не доросли.

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ой,так,так...Треба було тоді діяти так,як в тій старій польскій перефразованій пьйосенці співали на початку війни: Київ бомбили,всім об'явили,що почалася війна...для Всіх ,а не лише для національно-свідомих!

View: https://www.youtube.com/watch?v=niIe1iG66gA

От і не вірю вже більше Києву!
    Співає Юрек Поломскі,

View: https://www.youtube.com/watch?v=FZ5jW17TRKw

Останнє редагування: 7 бер 2019
  9. Lanktocha

Критикують, хто сам не ідеальний і кого також немало критикують.
    А тЮлькоботи - ваші брати по розуму і товариші по нещастю.

10. Good man

Good man Обычный человек

После выборов, когда победит Порошенко, вы будете тут опять ныть. Все ваши кандидаты - нытики и вы нытики по жизни.

11. Lanktocha

Скоріше побачу як ви із таким вибором перетворитесь у бабушку Черновецького.

Якщо багато хто звертає увагу, кого підтримує США та західні політики, то зверніть увагу, як проводить зустрічі з порохотягами посол США, псевдореформами обдурити їх як свій народ не вийде.

12. А це американці дають відповідь на ваші голослівні закиди:

Волкер про реформи в Україні: Захід не підтримував би Україну, якби вона була безнадійно корумпована | Мобільна версія | Цензор.НЕТ

13. Lanktocha

14. Lanktocha

Всі неправі, напевно, тільки правдива інформація - бздури Володимира Цибулька і Тарася Чорновола.
    Є така інформація і на інших сайтах.

а де твій аватар? :)