Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

[​IMG][​IMG]

Росія - одна країна.

ЄС - двадцять вісім країн.

Напрям роздумів зрозумілий?

зі

для ...доходящих

Торгівля України з Росією знову зростає: в чому причини

Останнє редагування: 5 бер 2019
  2. Good man

Good man Обычный человек

Житомирский католик, ты слышал про Эйнштейна? Так вот, этот дядька сказал много лет назад - всё относительно.

• Подобається Подобається x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

4. А що повинен контролювати господарську діяльність?

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Контролює, бо він і електрички запускає :)))

/десь казали, шо електричку пхали пасажири, але менше з тим ;) /

6. Good man

Good man Обычный человек

Эти зрадоботы головой думать не хотят. На каждом углу орут - президент не должен вмешиваться в работу ведомства А, ведомства Б и т.д. А когда в этих ведомствах случается ошибка, то эти же зрадоботы орут: куда смотрел президент? Почему допустил? :facepalm:

7. Lanktocha

Не контролює і не має впливу на міністарство транспорту?
    Хитро, щось добре - це заслуга президента, погане - президент ні до чого.
    Порошенко як і порохоботи брехали, брешуть і будуть брехати.

8. Good man

Good man Обычный человек

Слушай, ты, пишущий пёс. Если ты ещё раз так безответственно отнесёшься к своим заявлениям, я тебя словесно на ноль помножу.

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Слухай ти, розвести срач не вийде, так говорити - перед блатними на зоні, тут інакше не виходить - у намордник!

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Та їм усим по3,14здіти - що мені до вітру сходити. Це ж не мішки таскати

11. Good man

Good man Обычный человек

Постарайтесь писать осмысленно, аргументированно, с доказательствами, не быть пишущими псами.

12. Lanktocha

А що я не так пишу? Є тут статті, звідки взяв інформацію і хто так ще вважає.

13. Good man

Good man Обычный человек

Будете себя так вести, после победы Порошенко форум вас потеряет. Сообщу в соответствующие органы о вашей антиукраинской деятельности, там примут нужные меры.

• Смішно Смішно x 1
  14. Про блядєй

Ігор Гладковський, син звільненого першого заступника РНБО Олега Гладковського, подав позов проти журналістів-розслідувачів Дениса Бігус і Лесі Іванової.

Якщо Гладковський і "Укроборонпром" доведуть, що "розслідування" Бігус маніпулятивний шлак - джинса - лайно і ви@буть його в суді, так щоб вуха завернулися і розвернулися. Тоді всі інші "розслідувачі" сядуть, схопившись за дупи. Можна буде вважати, що в Україні почне відроджуватися журналістика і свобода слова.

Якщо хтось із тих, хто мене читає або випадково на мене натрапив вважає, що я хоч на секунду проти свободи слова, віросповідання або мене влаштовує корупція (будь-яка), то давайте я поясню. Я просто вважаю, що портова блядь не має права вчити цнотливості.

Адже все так просто. Ти журналіст? Подавай інформацію як вона є, не маніпулюй, підкріплюється фактами, не лий бруд за гроші - і ти станеш частиною того, що називають свободою слова. Ти борець з корупцією? У тебе не повинно бути проблем з поясненням власних коштів або джерел фінансування. Твої руки повинні бути чистими а дії прозорими і зрозумілими. Що б і хто б про тебе тоді не говорив або писав - ти будеш Антикорупціонер. І так у всьому. А що маємо зараз? А ми маємо хороший старт і відрив від божевільної і безжальної імперії, але всі наші досягнення спотворені і обісрані блядями, які строять з себе інституток, які фактично окупували інфопростір.

Фактично все те, що повинно працювати в симбіозі, представляючи собою цілісний непробивний моноліт, підтримуючи і посилюючи один одного, щоб досягти ще більших позитивних речей, завдяки блядям знаходиться в стані війни один з одним і з здоровим глуздом. Відкрито саботують ті починання і цінності за які вони повинні стояти на смерть заради нашого кращого майбутнього і майбутнього наших дітей.

Уявіть собі українські ЗМІ, що подають чесну не спотворенеу інформацію щодо подій в країні, уявіть антикорупціонерів, які дійсно розслідують у взв'язці зі ЗМІ, прокуратурою, НАБУ і досягають реальних результатів. Представили якою брилою була б Україна. І їхали б швидше і в комфорті. Але бляді: "Нахуй треба? Влада краде! Диктатор накрав!" Стрес в народ - наше все!

І вся ця блядота, яка вся скопом повинна сидіти під нарами, гризеться між собою, продається за невеликий кеш, не цурається працювати проти інтересів держави і здорового глузду. Хоче одного - більше грошей і влади тут і зараз. Їм поху@й на майбутнє України, вас і ваших дітей.

Бляді гідні бути пущені по світу в одних трусах. Крапка.
    Іван Лютий.

Тут оригінал Петр Москалец

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

А що ж тоді казати про твою косату бздюлю? Вона бреше як дихає.

16. Не тратьте час на Lanktocha. Це генератор надуманих фраз, вирваних з прочитаних текстів, який займається звичайним плагіатом.
    Якщо йому відключити ті джерела інформації, якими він користується, і підключити до інших, він буде прихильником ідей, які будуть в тих джерелах.

Останнє редагування: 6 бер 2019
  17. Good man

Good man Обычный человек

Может его по линии СБУ проверить? Такой дурачок столько бед натворить может, потом хорошим людям за ним разгребать.

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

а де твій аватар? :)