Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сегодняшняя Украина - взгляд из Португалии

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Цікаво, художник українців колись в очі бачив?:)
    Перечитую обговорення на закордонних форумах (не російських), особливо антропологи тішаться знанням автора про зовнішній вигляд українців:

І португальців, до речі, теж. Такий "нордичний" чоловік з краваткою, ага, типовий португал :)

Росіяни в Португалії є, щоправда, у цій країні їх менше, аніж українців. Загалом же ставлення до іммігрантів з Росії, Білорусі, України є кращим, аніж до тих же румунів чи азіатів.

• Подобається Подобається x 2
  3. Дальневосточник

Все это ТАК - но ведь Украина - не африканская или азиатская страна (или я ошибаюсь?)
    А мы - тем не мение в одной из самых слаборазвитых стран ЕС выглядим именно на уровне бантустана... Практически все производство у себя развалили и разворовали (как оказалось - "западные ценности" не нуждаются в собственном производстве) - в результате оставшиеся без работы люди кинулись по миру. Ничем мы не лучше африканцев - ТАК-же от голода согласны на любую работу. И получаем в ответ соответствующее отношение - в виде плакатов по выявлению и выдворению незаконных мигрантов...

• Подобається Подобається x 3
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Да до чого тут западниє ценності? Западниє ценності вам винні що ви (ми) самі собі розвалили промисловість? От самі ж так критикуєте людей які когось звинувачують в своїх бідах, а робите те саме. Ваші данєцкі керманичі володіють шахтами на яких не виплачується зарплата, а самі отримують мільйони. А винні хто? ЄС, захід, словом зовнішні вороги.
    Вся суть Донбасу в одній картинці.

5. Darrel

Darrel Well-Known Member

В Крыму решили бороться с чернокопателями

Хорошо, что наконец-то удумали противостоять тем, кто шарится по захоронениям и ворует исторические ценности. Все-таки, в Крыму 5 тысяч памятников археологии, на многие из которых даже не всех ученых и студентов пускают. Но все эти намеченные рейды, специальные подразделения, которые продвигает сейчас комитет по культурному наследию, могут оказаться бессильны. Бандиты будут попросту бегать с одного места на другое. Легче поймать верхушку. Ведь наверняка же всех этих грабителей держит и контролирует одна банда. А еще проще посмотреть, кто эти ценности и находки с раскопок продает по стране! Вы видели хоть одного украинца, русского? А вот крымские татары среди таких через одного. Среди них и надо облавы устраивать. Они даже часто захватывают землю довольно близко от массовых захоронений. Под Симферополем татары чуть ли ни на самих могилах участки себе огородили. И выкапывать они там могут все, что угодно. Они лишь прикидываются бедными, а сами незаконными раскопками занимаются с тех пор, как стали в Крым возвращаться. Кстати, в Интернете в объявлениях о продаже металлоискателей опять же через одного татарские имена и фамилии. Почему милиции это не проверить? Если реально начинать бороться с копателями, то первые подозреваемые уже давно напрашиваются.

6. Дальневосточник

Что то-же самое? Разваливаю промышленность? Вы простите - а кто лвьовский автобусный порешил? А "Электрон" ? "Донецкие"?!? Отчего жители ЗУ кинулась в бега по Европе? Нет ли у вас желания признать, что в начале 90-х сделали мы все наихудшим из всех возможных способов? Ну-ка вспомним - кто двигал идеи "порушить" все? а? а? Припоминаете наших "национальных" демократов? Кто "рулил" во Львове, когда разворовали и порезали львовские заводы? Луганчане? Стыдитесь! Постить пахабные картинки с бредовыми подписями - не доказательство. И потом - 5 лет Витя+Юля - что дали стране? Ничего, кроме понимания - все одинаковые.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

От це точно... на відміну від Прибалтики, чи Польщі ми зробили все одним з найгірших способів...

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

Доречі, справидливості ради варто сказати що промисловість розвалилась ще при сесері і з настанням незалежності вона вже була практично мертва....

8. Дальневосточник

Я б з вами погодився, якби не Китай. Або - В'єтнам. У мене смартфон - в'єтнамського виробництва. А ось про українськi смартфони я навіть не чув!

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Очевидно все справа в керівництві...в мене наприклад смартфон "південно корейський" вони на відміну від в'єтнамських одні з найкращих в світі, а хто чув шро що небуть крім атомних боєголовок що виготовлено в Північній Кореї???

Доречі союз в побутовій техніці теж був в глибокій дупі, тому як тільки відкрили границі все виробництво і здохло...І доречі, може то не так вже і погано, бо якби робили хоч щось схоже на смартфон чи компютер то було б як з авто...ввели б мито драконівське "для захисту вітчизняного виробника" і булиб в нас телефони тисяч по 20...:mocking:

10. forester

forester Well-Known Member

Какой вклад Гоголь внёс в русскую литературу я знаю, а вот, в каких российских фильмах снялся Депардье не знаю. Может просвятите? А потом мы подумаем великий ли он российский актёр или нет. Ибо это звание ещё необходимо заслужить.

• Подобається Подобається x 4
  11. avatarwin

Це не будівля а житлове приміщення для бомжів , не всюди у світі бомжі мають такий гарний притулок.

• Подобається Подобається x 1
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Всё-таки спасибо надо украинцам сказать.
    За 20 лет они добились, что бы их отличали на Западе от россиян.

• Подобається Подобається x 4
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

14. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Якщо це подано в парламентській газеті, то скоріше це повний ахтунг. Випрана фіранка і макогін!

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Навіть якщо ця інформація подана в парламентській газеті поважним власкором?

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Наш Дарагой і Любімий Лєанід Ільїч

За 18 років кермування Ільїч встиг:
    перецілувати взасос усіх керманичів усього прогресивного людства; деяких більш, як тричі
    боротися за мир у всьому світі (при цьому непомірно розвинути ядерний потенціал СРСР, випередити США по багатьом показникам в космічних дослідженнях [6], підводному флоті, РВСП, системам ПРО)
    наші «кубінци» воювали, проводили спецоперації на всіх континентах — і все це без джедайських мечів і ніг Чака Норріса; якось і про Чака Норріса тоді згадував хіба Ктулху [7]…
    пощипати за дупу Аллу Пугачову
    випити не одну літру горілки і дозволити це зробити простим савєцьким людям
    пообіцяти братню поміч новоспеченому афганському лідеру (як жеж його там?), силами підрозділу «Альфа» в ході боротьби за мир розстріляти нах того самого Аміна, ввести в Афган війська, залишивши після власної смерті такий геморой Горбачову.
    нагородити себе-рідного всіма можливими і неможливими нагородами (як от Орден Перемоги — всупереч статуту ордену)
    стати тестем Міністра МВС
    відкрити у Києві Бабу
    вчасно померти

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Заводи знаходилися і чиїй власності? Фонду держмайна України. Який одні заводи порізав, а інші віддали на приватизацію. Та влада що рулила у Львові має на своїй совісті хіба що занепад електротранспорту.
    Ріст зарплати 300% у доларовому еквіваленті.
    Тоді прокоментуйте ось це. Може я не зрозумів, але ви сказали що в розвалі промисловості винні ЗАПАДНИЄ ЦЕННОСТІ. Донбасяни садили квіточки, аж тут їм НАВЯЗАЛИ западниє ценності, і від цього розвалилася промисловість?

17. Дальневосточник

Я позабув... У вас все хтось робить...Окупанти, п'ята колона,"москалi"... Ви хоч людей не смiшить!

Тпру, рябий...Приїхали... Якi в бicа триста вiдсоткiв зросту?!? Ви що - в 2004 в дiтсадок ще ходили?!? не пам'ятаєте скiльки заробляли? ТАК я - пам'ятаю! Ви краще ТАКих дурниць бiльше не пишить. Бо це даже не смiшно.

Я вже коментував про ЛАЗ. Вам подобаються "Газелi" або авьобуси з евросмiтника? Будь ласка!

18. zherech

zherech Well-Known Member

Львовский автобусный ,так же как и Электрон сами же мисцевые работяги и порешили. Разнесли все что могли.А щыро-незалежно-самостийний львиський владе это все пофиг было,они крали на более высоком уровне. На самомо деле похожая ситуация была везде на постсоветском пространстве,так что ничем тут галицкие особо не отличаются.Никому ниче нафиг не надо было. А когда все разнесли и продали,поехали муруваты по Подмосковьям и Португалиям.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Не хтось - конкретні люди роблять конкретні вчинки.

Украина, которую мы потеряли...

Належав фонду держмайна. У 2000-му приватизований. Який стосунок до нього має міська влада? А газелі подобаються саме вам, бо їздять вони у вас. Євробуси зі смітника? Вони кращі чим продукція ЛАЗу. Міське АТП з його обмеженим бюджетом не спонсор який буде дотувати вітчизняного виробника, АТП купує те що вигідніше.

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

Ну та да, забули ще експертів спитати про Львівську господарку 90х років. Як завжди з фактами і аргументовано.

20. zherech

zherech Well-Known Member

А Вы эксперт? Жил я во Львове в 90-х. Видел вашу " господарку" и то,как с заводов выносили,все что можно были. Не москали,не 5-я колонна,а свои же.

а де твій аватар? :)