Був,був Бандера і говорив так,що й нині чути! А малорослік то Путя,як і ти...курдупель хруневий! View: https://www.youtube.com/watch?v=C2BC5Ir9ysw
Під час арешту складено протокол, з якого ми дізнаємося, що 19‑річний Степан мав 159 см зросту. Людина-прапор Зріст Гітлера 175 см. Зріст Путіна - 170 см. Зріст Беніто Муссоліні 169 см. Зріст Сталіна 166 см. Зріст Гебельса - 165 см. Зріст Лєніна - 164 см. Так що малорослік, то є Стефко.
...Путя і Вася з Казахстану,курдуплі азіяцькі,що куцими пуцьками без яєць хваляться перед дідом з Самбора під 187 центиметрів.Стидалисте би сі...Ще щось про символ України Степана Бандеру тут комусь пердить,хвалько тупий і воображало нквдистське!Марш до стайні,худобо нев'язана!
А там Німеччина і Австрія щось придумають,жеби з Галичиною купи в Європі триматися,як москаль своє підле зрадницьке анти-гуманістичне коляборантство Україні і Європі знову покаже.А ні,то й ні! Якщо Україна йде в Європу,то при нинішній ситуації за ЦЕ СЛІД БОРОТИСЬ ...і то МОЦНО,ПО-БАНДЕРІВСЬКИ! А Ні...to go back to Asia!
О, пішли розвали. Так і в парламентській коаліції - поки йде той жабогадюкінг, риги смілішають і наглішають. А які були нещасні, як Яник здриснув! Як в мене кактуси на клумбі після зими... А зараз вже картину майбутнього - АР Дамбас малюють.
Юрко, ви колись постили ролик з Гава нагілою, де по вулиці іде потік євреїв і вони всі танцюють, попереду сивобороді...шукаю-шукаю - нема нічого подібного. Надіюся, шо ви знаєтеся. Скиньте в тему Що я зараз відчуваю. Передивлюся))))Сенкс
так це ж одне й те саме. Ноги ростуть від РСДРП. Програма РСДРП, програма НСНРП, програма ОУН - писані під копірку. Тому не може бути між ними кращого чи гіршого. Однакові.
You Welcome! Характерний традиційний танець.Я в 1957-м в 10 років вже грав її в Самборі на акордеоні...залишилось троха ще тоді гебреїв зі сходу по-війні в Самборі,що ходили на захід і всі потім в основному жили на вулиці Калініна (стара назва Загородня).Зяма,Фіма,Елла...смішні такі були дітки тої нової совєтської адміністрації і військових! View: https://www.youtube.com/watch?v=yKC3ljslrHs з Луї де Фюнесом View: https://www.youtube.com/watch?v=oqxhpD4pmto
Пані Silver bullet (п.Буля)...відкрийте нову актуальну тему Ізраїль - вчора, сьогодні, завтра в такий от неспокійний для Ізраїля час,через грубо допущені ним помилки і будем мати тут...дискусію,як на єрусалимському базарі з піснями,танцями і клоунадою а ля Зеленський. Давайте!
ех. Не те...Ото що було - то було ду-уже весело) Коли дідки танцюють як молоді - це настрій піднімає. Десь тут, та я в якій темі шукати? Отож.. Не лякайте мене Ізраілем - я там нічого не забула. І Зеленський не надихає. Він зеро,торічелева пустота..а танці надихають)
Дуже непоганий аналіз подій п'ятирічної давнини. Наші політики переграли політиків противника. Переграли так, що ті самі не зрозуміли, де програли. Українські політики виявилися розумнішими за своїх опонентів. Історія їм ще не раз скаже за це дякую. Джон Смит: Чому втік Янукович?
Прошу вас, специально нарезал видео, всего 5 минут послушайте до конца Дмитрия Шерембея - председателя Координационного совета благотворительной организации 100% жизни. Может быть, для многих станет аргументом в пользу продолжения медреформы. Очень доходчиво. Андрей Бутенко
Прості рішення для простих людей™ Рецепт №1: Щоб перетворити Україну на Швейцарію, досить 70 днів. Ну максимум півроку. Для цього потрібно погану владу поміняти на хорошого: Вєлікого реформатора, генетично чистого українця, прикольного клоуна, бабушку з новим курсом, радікала Олєжку, який всіх пересаджає, чесного полковника, Новоє Ліцо, Лі Кван Ю, Піночета (потрібне підкреслити). При цьому не потрібно злізати з дивану та випускати з рук пляшку з півасіком… та ще 18 рецептів Костюк Олександр: Прості рішення для простих людей™