То такі сорочки...Проїхав у машині і знов треба прасувати. Та і хіба в сорочці справа? Справа в тому, що хто не прийде - всі стають "на одне ліцо".
27 років...Двад-цять сім(!!!) літ Україна бореться за Незалежність! Боже, та то чверть століття. І Шо? А ніц! Вихід слід шукати реальний,во-о!
Бачу,що про Україну - вчора, сьогодні, завтра багато хто говорить не хоче вже,але коротеньким катреньчиком можна,шо нє? Отож,коли на горизонті все таки світить Перемога! Та й Верховна Рада щось там також подібно піддакує бандерівцям і їх лозунгу-вітанню "Слава Україні!" Рада затвердила зміну військового вітання на "Слава Україні" - 24 Канал і гімн-марш Української Армії,найміцнішої на-нині в Європі... View: https://www.youtube.com/watch?v=RgdANpB9PnY View: https://www.youtube.com/watch?v=4jjioLUjmRc СЛАВА УКРАЇНІ!
Коли цей лозунг був, Бандері мати ще дупу підтирала. Так що не треба чужі лозунги іншим приписувати)))
Я не сказав жодного слова щодо нелюбові до Свободи. Але тут справа принципова - нєхер чужі кличі іншим приписувати
Доброго дня, терміново шукаємо вихователя в приватний дитячий садочок, оф.працевлаштування, з/п 10000 грн/міс тел. 067 849 8890
Терміново шукаємо досвідченого сапера в державну організацію ЗСУ, оф. працевлаштування, з/п 7500 грн/міс.
Забороняє що, розміновувати в тилу за 12 тисяч з нормовани робочим днем і з сучасними прибамбасами, чи на передовій за сім із тим мотлохом що є?
Ніхто не заборонить за 7 розміновувати і не розмінувати,а за 12 ще й вкрасти шось.О-о,розміновану міну.Розцінки то таке-е-е для сапйора!Правда вуйку майор? Подібний жарт...А шо?!
Просовіцький бізнесмен,сапйор-золотоискатель,б"я, з капіталістичним лохотронним уклоном! Вась,все зрозуміло...я й не гніваюсь!Прям Гриценко!... Починай пошуки родовищ бурштину-янтаря і....розміновуй їх.Успіху!
Як там за союзу говорили про Пастернака - нє чітал, но осуждаю Хто не боїться подивитися ватний Ньюзван? Во, щоб не слухати плітки, все з перших рук Інтерв"ю з Медведчуком Трансляция прямого эфира NewsOne Піховшек гандон, адназначно зі Закінчилося. Мої погляди не змінилися: - Медведчука нахєр - ДНР/ЛНР нахєр
Більшість такої самої думки. Поближче до виборів та відчуваючи безкарність чим раз більше вилазить вата ватяна.