Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. elektrik

elektrik Well-Known Member

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Всі ТБ канали під котримось олігархом, а всі журналісти продаються - це факт.
    Але мені це по барабану - я не "йду" дивитися на канал, чи на журналіста, я йду дивитися на їхнього гостя, котрий мене цікавить.
    Де можна було подивитися Саакашвілі, Гриценка, Соболєва, Семенченка? На мураєвській мерзоті і на каналі вбивці Димінського. Якщо б ці інтервю транслював Перший Національний, то я б дивився там.

Вчора я навіть дивився 5 канал, бо там була Сироїд. А колись дивився Раша ТВ, бо там в прямому ефірі був барига Онищенко, а мені було цікаво почути новини з перших рук.

Так що проблема не в каналах, а в головах :)))

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А ви, батенька, порохотяг?
    Значні досягнення це нові і нові магазини "Рошен"? Продукція є різна, але їх карамельки - гадость, майже всі цукерки мають різкий запах бензину, деякі шоколадні плитки - пластилін з ароматизатором, їх розпіарений зефір, як кажуть поляки "То єст гумно"... У цих магазинах ніразу не був і не тягне до них. Трохи ненадійних недовговічних автобусів і тролейбусів "Богдан". Кажете, дуже невигідний кремлядям ха-ха, а недавній скандал, ніби Порошенко постачав буд.матеріали на будівництво керченського мосту, навіть зап.частини із його "Богданів" йдуть на російську армію. Прибутки вищі за патріотизм.

4. iso

iso Well-Known Member

Не бачив - але засуджую:)

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я познайомився з однією прикольною жінкою-прочанкою, то вона як ходяча енциклопедія і більше схожа на святу Матрону)). Іноді не могла згадати дещо, то я їй підказував. Вона так дивувалася, що я так багато знаю. Її здивування було таке шире, що не передати словами. Так от... Вона розказала, що ті цукерки таємно кошерять на фабриці )) Я то не вигадав, та й не дуже вірю. Але ж люди кажуть... Може ото і смердять чимось?

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ги-ги-ги...то технольогія така.
    :crazy:
    0000kkk;.jpg

Останнє редагування: 10 лип 2018
  7. elektrik

А це що погано,це тисячі робочих мість,податки в бюджет і на армію.
    Чи для тебе манкурт бідність це добре.

8. elektrik

Там от якийсь бидляк подавав медіоблять кат-цапську шо Україна на саміт не попаде,на чмо читай.

Олег Пономарь

Доброе утро, друзья.
    Среда.
    Сегодня начинается двухдневный Саммит НАТО и поэтому от сегодня и до конца недели будет очень много новостей на эту тему. Новости разогревочные уже начали поступать вчера:
    - Европейский Союз и НАТО во вторник подписали совместную декларацию о сотрудничестве.
    - Канада продолжила свое командование батальоном НАТО в Латвии еще на 4 года.
    - Европейские члены НАТО и Канада увеличат свои военные бюджеты на 266 млрд долл дополнительно от сегодня до 2024 года.
    На этом Саммите НАТО также должно быть принято решение о начале переговоров с Македонией (экс-республика экс-Югославии) о членстве.
    День Украины и Грузии на Саммите - завтра.
    Обе эти страны получат заверения, что их путь к членству продолжается и поэтому сотрудничество и вовлеченность этих стран в НАТО будут только нарастать. (Грузия находится немного впереди Украины на пути к членству, так как начала этот путь на несколько лет раньше, чем Украина, и уже завершила перевод своей армии на стандарты НАТО. Украина же имеет план и цель, которую обозначил исторический Варшавский Саммит НАТО-2016, - завершить перевод своей армии на стандарты НАТО до конца 2020 года.).
    Также на этом Саммите НАТО будет присутствовать деструктивный и дестабилизирующий "фактор Трампа", который (фактор) присутствовал на недавнем Саммите G-7 в Канаде.

9. elektrik

10. elektrik

Герои-спасатели: украинские дайверы помогли вывести детей из пещеры в Таиланде.
    Дайверы из Украины Всеволод Коробов и Максим Полежака участвовали в спасательной операции в Таиланде, где 12 детей и их тренер стали пленниками затопленной пещеры и провели там девять дней, пока к ним не добрались спасатели.

Герои-спасатели: украинские дайверы помогли вывести детей из пещеры в Таиланде

11. elektrik

В Румынии 9 ноября объявили Днем украинского языка.

В городах компактного проживания лиц, принадлежащих к украинскому меньшинству в Румынии, будут проводиться различные культурные мероприятия

В Румынии Палата депутатов приняла законопроект, которым объявила 9 ноября Днем украинского языка. Об этом сообщает Radio Romania.

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ну і хто після цього бидло? :)))

13. elektrik

Ребята раз мы дружно ФИФу положили , то можно попробовать уменьшить количество зрадоебских групп в нашій Державі.

View: https://www.facebook.com/MakeUkraineGreatAgain/videos/1661377750645315/

. а всі хотіли щоб хутенько так, бігом і .... бац - всі багаті, щасливі, і проблем немає. Будувати хату - не 5 хвилин, а країну - десятиліття. А при такій кількості всепропальців і зрадофілів - уууууууу........... !!!

14. elektrik

Блін я не про тебе особисто,а про вишиватників-манкуртів.:))):))):))):uanew:

15. Lanktocha

Для початку, тролі-порохотяги, не вмієте культурно говорити - одягайте намордник!

Запах бензину у деяких солодощах, подібне зауважував ще у деяій продукції "Світоч" - вважаю не через зберігання, а передозування бензопірену та додавання інших шкідливих домішок.

Економічний розвиток, нове виробництво - це не тільки власна вигода, як у Росії своїх дурних Івашок можуть поїти бояришником і путінкою, у нас годувати рошенівською кондитеркою.
    Досить копіпасти і висмоктаних з пальця похвал діючій владі. Реальних доказів, що Порошенко не причетний до постачання буд.матеріалів на будівництво керченського мосту, зап.частин на російську армію, бізнес у Росії та окупованих територіях ми не почули.

16. elektrik

17. Lanktocha

18. elektrik

19. elektrik

З святом, спільнота!

20. elektrik

Розкрадання під час закупівель Міноборони: НАБУ затримало учасника схеми 10.07.2018 23:44 Розкрадання під час закупівель Міноборони: НАБУ затримало учасника схеми Національне антикорупційне бюро затримало учасника корупційної схеми з розкрадання коштів при закупівлях Міноборони. Про це повідомили у НАБУ. "Детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 9 липня 2018 року затримали комерційного директора компанії-постачальника палива для потреб Міноборони, підозрюваного у розкраданні понад 149 млн грн. Впродовж дев’яти місяців ця особа переховувалась від слідства — в листопаді 2017 року її оголошено в міжнародний розшук", - йдеться у повідомленні. Інформація про розшук підозрюваного опублікована ще торік восени на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України в рубриці «Особи, які переховуються від органів влади». Крім того, про цей факт окремо поінформовано Державну прикордонну службу України (далі — ДПСУ). Натомість, із незрозумілих для НАБУ причин, при перетині 9 липня 2018 року підозрюваним державного кордону України співробітниками ДПСУ (діяльність якої координується через МВС України) не вжито заходів до його затримання. За даними слідства, цей учасник злочину, достовірно знаючи, що є підозрюваним, свідомо не повертався на територію України. Проте 13 червня 2018 року сплив термін дії його паспорта громадянина України для виїзду за кордон, що унеможливлювало подальше перебування на території країн Європейського Союзу, тому 9 липня 2018 року він змушений був повернутися в Україну. Причому державний кордон ця особа перетнула на підставі свідоцтва на повернення в Україну. Цього ж дня підозрюваний з’явився до НАБУ, після чого його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доправили до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Зазначена особа, за версією слідства, є одним із учасників корупційної схеми, за якої Міноборони України впродовж 2016 року незаконно переплатило за поставлене йому пальне 149,339 млн грн. Це сталося через механізм укладення додаткових угод, за якими безпідставно збільшено ціну закупівлі в середньому на 16% від початкової ціни.
    Читайте більше тут: Розкрадання під час закупівель Міноборони: НАБУ затримало учасника схеми

а де твій аватар? :)