Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рйтинги потрібно малювати для Росії, щоб показати кому Москва повинна давати бабло на вибори, на кого потрібно ставити.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

На різні пости є що відповідати, знову пишу все попорядку, не конкретно відповідаючи тільки на 1 пост.

Субсидії така річ, буде у когось більша пенсія, все одно захочеться чогось халявного, сам деякий час думав, що одне замінить інше, бачу це не так.

Не зациклюйтесь на одних рейтингах від 1+1, та майже всі телеканали таке показують, можливо із похибкою якихось 0.5% + у різний час рейтинги можуть бути різними та вибори ще будуть не сьогодні і не завтра. Когось шкода і не хочеться таких різких змін? Ну при президентських виборах із Ющенком - майже всі сходились на думці, що навіть у ІІ не вийде ( як тепер про Порошенка ), але найбільшоптимістичні все одно за нього голосували і надіялись на диво.

Тепер зверніть увагу, на яких місцях Україна за даними ООН по корупції, бідності, недоїданню... Помилка влади, чи завдяки Пуйлу таке у нас?

3. elektrik

elektrik Well-Known Member

Ну приведи циферки,шо так голослівно?
    А на ООН де кат-цапія має право вето, я не дуже довіряю.
    Ну так ти корупціонер, недоїдаєш і бідний,я так зрозумів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Lanktocha

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Випадкова зустріч в Австрії:

• Смішно Смішно x 1
  6. Lanktocha

Зустріч "синів югістов".
    Як Гордон незрозумілий "патріот", так і Коломойша відкладає яйця у різні кошики, що ще доводить це фото?

• Подобається Подобається x 1
  7. elektrik

Сини кат-цапії.:))):))):)))

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

0000000.jpg
    Нє...дволична,хитро-жопая пара україншьких революційонерів-лабутенів!:mocking:
    Рішають-гадають,як краще Дніпропетровську область слід буде називати...Новохазарською,чи Новоросійською! І коли лохам цеє запускати!

1453135244.jpg

Останнє редагування: 8 лип 2018
  9. Lanktocha

// Дніпропетровську область слід буде називати...Новохазарською,чи Новоросійською //

Не факт. Якщо ця зустріч була невипадковою, то мали про що поговорити і обговорити, окрім назви області.

10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Готуються до прийому свого головного. Українців винищують або випирають в Європу. Час незворотній. Що написано - то станеться.
    Та не дарма кажуть, коли перший українець народився, єврей заплакав. Бо всі вороги України знайдуть тут свою смерть.

11. elektrik

Зараз вата стече слинами і кров'ю.:)))

Pavlo Nuss поширив відео наживо.

Ось, яскрава ілюстрація справжньої підтримки нашого Президента, і у Польщі в тому числі. Президент до людей - люди до Президента. Це і є те саме - Президент і Народ - єдині.
    P/S
    В даному випадку мені шкода охоронців, які в силу наочних причин не можуть контролювати рух свого підопічного, який попри правил безпеки йде до людей, які по-справжньому і щиро поважають Президента своєї країни, України.
    Раджу переглянути Юлії Володимиривні та її ватним поплічникам, аби життя не здавалося таким солодким [​IMG]:)
    #Я_Підтримую_Президента - це на пропагандистське гасло. Це .... Короче, приємного перегляду.

View: https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/1324129774388078/

• ... ... x 1
  12. Lanktocha

Бздури... Вже не так давно, у деяких обговореннях фанати Тимошенко писали критику, як у Львові багато фотографувалось із Порошенком, я особисто не фотографувався, є не тільки у нас любителі зробити собі цікаве фото і виставити його у якійсь соц.мережі, сфотографуються для такого, хоч із Пуйлом, хоч із чортом лисим.

13. elektrik

14. elektrik

А це ТСН, ше яке помийне відро дивишся?
    80% це з 40 мільйонів,навіть написано більше 80%.Це виходить 32 000 000 так чи ні.:)))
    Блін дебіли.І ще 26 травня 2015 року в 19.54.

15. Lanktocha

Ви якісь зациклені, що проплачені фанати Тимошенко, що порохотяги, та не ставти альтернативу, що або він, або вона, вони 2 чоботи пара, я категорично не буду підтримувати жодного з них.

16. elektrik

17. elektrik

Во ше один злився похер Україна головне,дай.
    А за кого ти голосувати будеш троль тупий.

18. Lanktocha

Скажу як всім тимошенкоботам та всім нарваним тролям: Не вмієш культурно спілкуватися - сиди вдома у наморднику!

Підняв Порошенко армію, чи багато чого завдяки волонтерам, пожертвам маценатів... У якому стані хоча би флот і воюють на передовій із кулеметами мало не з часів Чапаєва.

Напевно за Лєніна проголосую :))) Якщо серйозно, на 100% ще не знаю, і хто буде балатуватися, хто як себе проявить, та і залежно хто із кими буде змагатися, тут у мене, та і в багатьох може спрацювати принцип "Не за кого, а проти кого"

19. elektrik

20. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я, особисто за Гіцманов, Фіцманов і Вацманов голосувати не збираюся.

а де твій аватар? :)