Рйтинги потрібно малювати для Росії, щоб показати кому Москва повинна давати бабло на вибори, на кого потрібно ставити.
На різні пости є що відповідати, знову пишу все попорядку, не конкретно відповідаючи тільки на 1 пост. Субсидії така річ, буде у когось більша пенсія, все одно захочеться чогось халявного, сам деякий час думав, що одне замінить інше, бачу це не так. Не зациклюйтесь на одних рейтингах від 1+1, та майже всі телеканали таке показують, можливо із похибкою якихось 0.5% + у різний час рейтинги можуть бути різними та вибори ще будуть не сьогодні і не завтра. Когось шкода і не хочеться таких різких змін? Ну при президентських виборах із Ющенком - майже всі сходились на думці, що навіть у ІІ не вийде ( як тепер про Порошенка ), але найбільшоптимістичні все одно за нього голосували і надіялись на диво. Тепер зверніть увагу, на яких місцях Україна за даними ООН по корупції, бідності, недоїданню... Помилка влади, чи завдяки Пуйлу таке у нас?
Ну приведи циферки,шо так голослівно? А на ООН де кат-цапія має право вето, я не дуже довіряю. Ну так ти корупціонер, недоїдаєш і бідний,я так зрозумів.
Починається придирання? Треба носом втикнути у дані В ООН сказали, скільки українців живуть за межею бідності Буде, що Коломойша поширює неправду? Дійсно зажили "по-новому"
Зустріч "синів югістов". Як Гордон незрозумілий "патріот", так і Коломойша відкладає яйця у різні кошики, що ще доводить це фото?
Нє...дволична,хитро-жопая пара україншьких революційонерів-лабутенів! Рішають-гадають,як краще Дніпропетровську область слід буде називати...Новохазарською,чи Новоросійською! І коли лохам цеє запускати!
// Дніпропетровську область слід буде називати...Новохазарською,чи Новоросійською // Не факт. Якщо ця зустріч була невипадковою, то мали про що поговорити і обговорити, окрім назви області.
Готуються до прийому свого головного. Українців винищують або випирають в Європу. Час незворотній. Що написано - то станеться. Та не дарма кажуть, коли перший українець народився, єврей заплакав. Бо всі вороги України знайдуть тут свою смерть.
Зараз вата стече слинами і кров'ю. Pavlo Nuss поширив відео наживо. Ось, яскрава ілюстрація справжньої підтримки нашого Президента, і у Польщі в тому числі. Президент до людей - люди до Президента. Це і є те саме - Президент і Народ - єдині. P/S В даному випадку мені шкода охоронців, які в силу наочних причин не можуть контролювати рух свого підопічного, який попри правил безпеки йде до людей, які по-справжньому і щиро поважають Президента своєї країни, України. Раджу переглянути Юлії Володимиривні та її ватним поплічникам, аби життя не здавалося таким солодким #Я_Підтримую_Президента - це на пропагандистське гасло. Це .... Короче, приємного перегляду. View: https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/1324129774388078/
Бздури... Вже не так давно, у деяких обговореннях фанати Тимошенко писали критику, як у Львові багато фотографувалось із Порошенком, я особисто не фотографувався, є не тільки у нас любителі зробити собі цікаве фото і виставити його у якійсь соц.мережі, сфотографуються для такого, хоч із Пуйлом, хоч із чортом лисим.
А це ТСН, ше яке помийне відро дивишся? 80% це з 40 мільйонів,навіть написано більше 80%.Це виходить 32 000 000 так чи ні. Блін дебіли.І ще 26 травня 2015 року в 19.54.
Ви якісь зациклені, що проплачені фанати Тимошенко, що порохотяги, та не ставти альтернативу, що або він, або вона, вони 2 чоботи пара, я категорично не буду підтримувати жодного з них.
Хоч один львівський би написав,чи ви всі тролі кат-цапсь вас не турбує. ( 4studio.com.ua На Львівщині відбувся футбольний турнір пам'яті Героя України Назарія Попадика - Четверта студія
Скажу як всім тимошенкоботам та всім нарваним тролям: Не вмієш культурно спілкуватися - сиди вдома у наморднику! Підняв Порошенко армію, чи багато чого завдяки волонтерам, пожертвам маценатів... У якому стані хоча би флот і воюють на передовій із кулеметами мало не з часів Чапаєва. Напевно за Лєніна проголосую Якщо серйозно, на 100% ще не знаю, і хто буде балатуватися, хто як себе проявить, та і залежно хто із кими буде змагатися, тут у мене, та і в багатьох може спрацювати принцип "Не за кого, а проти кого"