Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я вам вже колись особисто відповів, чи забули? Братан у мене, а не вуйко...))

2. elektrik

elektrik Well-Known Member

Так відповідає вишиватни,бо тупий неможе заробити гроші,він навіть не уявляє як це робиться,а приходить і ниє,шо Порох хреновий.
    Та тобі при любій владі буде зле,УРСР більше не буде,де дебілам платили нізащо.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

З чого висновок і на підставі чого, що Порошенко такий невигідний для Кремля? Не Медведчук, але був і в СДПУ (о), і засновник ПР, і має бізнес у анексованому Криму та у Росії.
    Відкинемо вислови Кості Грішина ( Семена Семенченка ), Єгорки Зіміна ( Соболєва ), але і не будемо зациклюватися на бздурах порохотягів Цибулька і Тарася Чорновола.

4. Коммунарец

Мені достатнього того, що я маю і цим задовільняюся і тим більше не пишаюся , як дехто писав про мене. Аскетизм, суфізм, буддізм - я взяв найкраще і не шкодую, бо маю те, що тобі і не снилося, мальчик не мій.
    Одного разу я розказував в автобусі, як я жив на півночі, в Сибіру, про природу та що я там робив. Мене запитали:"А де краще, там чи тут, і які там люди у порівнянні з українцями?".
    Всюди добре,- кажу,- якщо ти людина, а люди всюди однакові. Мені всюди добре і будь-коли. І коли и.о.комісара ГССО був, і в армії, і в КБ, і трактористом, і тоді, і зараз непогано.
    Так, що, ваши інсинуації та безпідставні закиди даремні і скарлупи від яйця не варті.

Останнє редагування: 5 лип 2018
  5. elektrik

6. elektrik

Pavlo Nuss.
    Сьогодні, якщо бути максимально відвертим, Тимошенко все-таки вдалося мене шокувати своїм відвертим підіграванням російський пропагандистський машині, всі ресурси якої направлені на боротьбу проти України та Порошенка.
    Ось:
    «Порошенко хоче ініціювати початок великої війни в Україні, щоб додатково були захоплені території України. Він хоче вводити надзвичайний стан, щоб не проводити в країні вибори», – вона, ять путінська, наголосила.
    Тобто, війна на Донбасі та окупація українських територій Путіним - не вина Росії а Порошенка, тобто - української влади, України.
    Далі воно говорить, що «Оточення президента і сам президент мають дружні стосунки з тим, хто нібито очолює фейкові ЛНР і ДНР».
    Шок.
    І це говорить людина, яка вела (скоріш за все, судячи з усього і продовжує вести) переговори з ватажками вбивць-окупантів та з їхніми маріонетками.
    Це говорить людина, яка ЖОДНОГО разу не відвідала (хоча б заради любимого нею піару) українські позиції, українських воїнів, які тримають оборону силами відновленої Порошенком Української Армії.

В мене питання до Тимошенко.
    Юля! А чи не пішли б ви в тамбов через ростов вже сьогодні?
    Йдіть своїм новим курсом, допоки не наговорили на статтю за держзраду!
    -------------------------
    Типова провкація ФСБ- пуцін, що він сказав тижнями тому ? Якщо Ви нападете на Донбас, не буде сувереної України - що говорить ювт - не дай Боже Порошенко розв'яже війну і нападе на Донбас... єдине місце звідки такі посили - Ново-Огарьово..

Останнє редагування: 5 лип 2018
  7. elektrik

А, значить податки не сплачуєш і тебе тривожать,пенсіонери,воїни,а тривожать реформи,де тебе спитають,а звідки це,або кат-цапи тобі заплатили, шоб ти тут скиглив і розвалював Україну.
    Зрадник ти.

8. elektrik

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу тут вже появляються порохоботи. Відкрию невеликий секрет: Тимошенко і Порошенко - яке їхало, таке здибало, категорично не буду підтримувати жодного з них.
    Як такий хороший Порошенко, повтікали із БПП Фірсов, Чумак, Добродомов... Хто залишився фарбований Гончаренко, злодії Дубневичі, всякі Насалики, Кононенки...

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А вони нікуди і не зникали

11. elektrik

Ну таких протипсіхів ми бачили,ше гірше чим за когось, черв'яки ви живете за рахунок когось.
    Хочеш подивитись куди ти скотишся, бо такі як ти вже знівечили Україну в 1918.
    Ось дивись провокатор.

View: https://youtu.be/8tPxPncR79g

12. elektrik

13. Коммунарец

Я живу на сбережені трудові доходи. Реформи не турбують, воїни добре заробляють, пенсіонери мають того, кого вибирали, сплю спокійно. Хто такі кат-цапи - гадки не маю, навіть віка не знає.
    Щось ви взагалі, там, у Європі дупу з сідницямя переплутали))

14. Коммунарец

Правильно кажуть. То не для тупих. Путін всіх обкрутить навкого пальця. Прибалтику віддасть під владу Жириновського Володимира - він з вас зробить те що треба.))
    А Америка потім Жириновського разом з вашою Європою наколить на стінку. А потім Україна вас всіх скопом пошле на південь, тобто на йух. Десь так.

15. elektrik

Юрий Бирюков :
    Я реально сам сначала не поверил, хотя удивляться какому-то очередному “перлу” от лидера пророссийской партии Родина Батькивщина уже не приходится.

Потом я все-таки посмотрел выступление лидера пророссийской партии Родина Батькивщина на YouTube, вздрагивая и кривясь.

А потом все эти тезисы были опубликованы на официальном сайте пророссийской партии Родина Батькивщина.

Итак, маски сброшены.

Она даже не пытается уже хоть как-то изображать из себя гражданку Украины, она четко и абсолютно прямолинейно продемонстрировала свою принадлежность к россии.

По версии лидера пророссийской партии Родина Батькивщина, мы не воюем с россией, про эту страну она ни разу не сказала. По ее версии, не они контролируют оккупированную территорию, не с ними надо общаться, возникни такое желание.

Любой очередной обстрел российскими войсками наших военных теперь можно легендировать под реализацию “плана по эскалации”.

По ее версии, ихтамнет. Удивительное совпадение, кажется, это изначально озвучивал другой человек.

Эта история напоминает мне еще одного персонажа, который вел себя точно так же.

В 1917 году.

16. elektrik

А податки ти сплатив,всі маєш квитанції,чи твій нік в Миротворець подати хай перевірять.

17. elektrik

Козловський: "Розібрався в собі, усвідомив, що зробив помилку, Росія - країна-агресор."
    Що, козел, на рашці бабло закінчилось, чи ссикотно стало, бо додому ж колись таки доведеться їхати? П'ятий рік іде війна, а тобі бельма баблом начисто заліпило, аж тепер тіпа прозрів? Та ні, скотино, як в тому анекдоті:"Якщо здох, то вже здох!"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. elektrik

Схоже у вас за комп'ютером сидять десятка два дебі-вишиватника ... і кожен по черзі натискає кнопки.:haha:

19. Коммунарец

Мене вже перевіряла поліція місяць тому на тернопільщині, коли мандрував. Сказали, що я "чистий" і декілька разів питали, чим можуть мені допомогти? Я сказав, що мені Бог допомогає і подякував їм. Так що, хоч в ФБР і ЦРУ подавай свої кляузи і анонімки))

20. elektrik

а де твій аватар? :)