Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Якийсь він не правильний націоналіст. Духовний. Може ще зелений, недозрілий? Хочеш мати все і плювати на всіх - маєш примкнути до партії, а краще до правлячої. Вони своїх не здають... добровільно.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

[ QUOTE="Коммунарец, post: 3125653, member: 49790"]Якийсь він не правильний націоналіст. Духовний. Може ще зелений, недозрілий? Хочеш мати все і плювати на всіх - маєш примкнути до партії, а краще до правлячої. Вони своїх не здають... добровільно.[/QUOTE]
    Ага...і сало з"їсти і пиво Львівшьке випити хоче, хе-хе!:mocking:
    6jрр.jpg

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Пардон. Забув підтягнути

• Подобається Подобається x 1
  4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Для вирішення ДЕРЖАВНИХ справ, є така штука, яка називається ВІДРЯДЖЕННЯ. Це все видно, коли і хто вирішував державні справи. Для вирішення партійних справ - є ОСОБИСТИЙ ЧАС. Тому питання прогулів залишається відкритим

5. Коммунарец

Які прогули? Може взяв за свій рахунок без збереження зарплати та поїхав в Буковель на новий рік. Що, не можна? Тим паче в січні багато свят, чого бігати горілку пити? Досить заступника з серетаркою на роботі)) Приїхав з Карпат і захворів, і в лютому ще хворів.
    Премії, звичайно вдохновляють декого, щоб їм позаздрити. А лікарняні більше, ніж за робочий день... Краще не знати - спокійніше спати.
    Але то якось трохи неймовірне, але що зараз не ймовірне?

Останнє редагування: 4 лип 2018
  6. Коммунарец

На халяву:derisive:

7. elektrik

elektrik Well-Known Member

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У Нафтогазі засекретили прізвища тих, хто отримав 45 млн преміальних

Ще від Росії нічого не отримали по Стокгольмському арбітражу, а вже 45 млн$ "за перемогу"розподілили преміальними! 41 людині, які і так величезні суми отримують, дали ще й преміальні, по мільйону доларів "за перемогу", а декому і більше.
    Ну з ума зійти, що це за пір під час чуми??
    Де якась мінімальна мораль в умовах того, що газ ще дорожчатиме, а люди все так же найбідніші в Європі?
    Велике досягнення сьогодення - Нафтогаз перестав бути збитковим! На цю його "незбитковість" зідрали з мільйонів останню сорочку, декого субсидіровали, потім одібрали ті субсидії, а далі як знаєте.
    А в Нафтогазі за рахунок збіднілих вже всі мільйонерами стали. Доларовими. Мабуть, туди попасти на роботу можна тільки через АП)

Може я чогось не розумію?? Чи в інших країнах робітники таких контор так живуть?
    Розрив між заплатнею доцента чи вчителя чи лікаря з робітником державної енергетичної контори просто дикий.
    У 50% пенсіонерів України пенсія від 1500 до 2500грн - як їм жити і платити цьому держмонополісту?
    Я бачу причину цієї мерзотності в тому, що коли президент- доларовий мільйонер, він бачить тільки таких як сам - і прагне тільки одного - бути багатшим в цьому середовищі.
    Питання бідності - не його питання.

9. elektrik

Pavlo Nuss

Шепелев у Тимошенко не один. Она лично несет ответственность за него.

Прокуратура демонстрирует активный и результативное следствие. Как только Александр Шепелев был задержан в Украине, следователи оперативно раскрыли дело.
    Это свидетельствует о том, что в прокуратуре работают профессионалы и большинство дел, которые зависают, объясняется бегством подозреваемых за пределы страны.

Политическая ответственность, кстати, за то, что убийца получил депутатский мандат, полностью лежит на Тимошенко, которая дважды делала Шепелева нардепом через включением в список БЮТ в 2006 и в 2007 годах.

После Виктора Лозинского - это уже второй депутат-убийца от Тимошенко. По разным данным среди ее партийцев скрываются еще несколько криминальных авторитетов прошлого.
    Разоблачение Шепелева, как заказчика убийства, еще раз подчеркивает актуальность предложения Президента ограничить депутатскую неприкосновенность, законы о чем будут голосоваться завтра, в четверг.

10. elektrik

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як на мене, малоймовірно, що хтось такий відвертий проросійський, як Медведчук можливий, буде балатуватись і буде мати високий рейтинг, але будуть відкладені яйця у різні кошики, можуть ніби не проросійські у потрібний момент підтримати вигідне Кремлю рішення.

12. elektrik

Ось тобі відвертий перший кандидат кат-цапів.Цікаво звідкіля?,2.5 мільйони на балатування?
    Онотолє вєщаєт...
    Екс-міністр оборони, який на 350 відсотків понизив обороноздатність України, розповідає про міграцію з 2014 року, яка росте тільки завдяки агресії московії в Криму і на Донбасі

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Йде чорний піар, обливання брудом всіх ймовірних конкурентів Вальцмана і Капітельман.
    Примітивний метод: "Поганий Порошенко, а інші такі самі погані, нехай і далі буде Порошенко".

14. elektrik

15. elektrik

Порох має повне право,конституція дозволяє,я точно за нього буду голосувати.
    Немає ідеальних,но тошо Порох як кість в горлі кремля,це щось значить,ось тому вам впихають всякий відстой з яким можна домовитись і подолати Україну як незалежну.
    А потім наших героїв зроблять бандитами,як Бандеру і Крим пробачать,а 25% вивезуть в сибір.

16. Коммунарец

Голосуй - не голосуй, все равно получишь ...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. elektrik

18. elektrik

Я доречі заробляю і працюю,від влади мені потрібно тільки захист і щоб дотримувались мої права по конституції.Все.

• Подобається Подобається x 1
  19. Коммунарец

Я вже півтори року не працюю і мене небо оберігає і захищає. А від влади мені нічого не потрібно, аби вони вже самі наїлися))

20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ніфіга-сє...Вуйка на Вартовій Вежі коло Єгови маєте,чи шо? Чи хати скуповуєте-перепродуєте по-проекту Л.Черновецького?!:crazy:

00000kl.jpg 0000mnb.jpg

Останнє редагування: 5 лип 2018
а де твій аватар? :)