Рейтинг України з ВВП піднімають, щоби не надати кредит)) Хто ж, наприклад, дав би кредит Януковичу в страусіних туфлях з мерседесом ХХХ-999? Отже, якщо отримали прибуток у 20 млрд$, то треба віддати 18, а 2 залишити на виживання. Потім знову кредитом поманимо, в угоду за щось цінніше.(
Також версія, яка обгрунтована. Якщо розумно використовувати ресурси та робочу силу, можна і без всяких траншівв та кредитів обійтися.
Прагматизм і нічого особистого. Але і курка жива і вовки ситі)) Коли люди зрозуміють, що вони самі є причиною всіх своїх бід, а не диявіл та сатана і звернуться до Бога з покаянням за допомогою - тоді і буде розумне використання не тільки ресурсів, але і свого життя.
Нарву вишень а мамка піде на базар, продасть та й куплю собі ще один броньований джип. Бо тих коштів що виграв в лотерею не вистачає...
Якась вишня гола... У мене пролізти неможливо з-за гиляк. Іноді лазю на верхушку, а так обриваю з триноги. Навряд чи багато візьмете за вишні - їх багато в цьому році. Всі відплодилися, навіть криві і хворі)) То ви уболівальник "Шахтаря"?
"Поспели вишни в саду у дяди Вани" ля-бемоль)) Ну, народный президент - сам на вишню залез. А бронированный джип не только у него, но и у его мамы, думаю, уже есть.
Капєц, трагедія... Де Золочів, а де Пушкін... Шо нє? Ігор Гриньків додав 2 нові світлини. 5 год · Акт вандалізму. У Золочеві вандали знищили пам'ятник Пушкіну. Не здивуюсь, якщо цим скористаються проросійські ЗМІ і це використають в політичних цілях. Насправді тут немає політики. Ми з депутатами нещодавно обговорювали питання перейменування скверу Пушкіна у сквер Пам'яті Героїв. Мали винести це на громадські обговорення. Попередньо депутати виступили з ініціативою перейменувати вул. Пушкіна на вул. Бориса Золотника. Ми провели опитування і громада висловилася проти. То ж наразі вулиця носить ім'я російського поета. Так само планували обговорення перейменування скверу. Прикро, що такий випадок має місце у Золочеві, адже у нас немає радикально настроєних активістів. Готую звернення до поліції.
Ну от, ніякого вандалізму - Пушкін впав від старості На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що руйнування пам’ятника сталося внаслідок природних причин.
Мама Ляшка ще та латифундістка, і квартири в Київі має аж 4. А Олежа сидить з нею рядочком на якийсь передачі, дивиться своїми голубими глазками і вимагає в поганого Гройсі для неї хоча б 3 тис. пензії. Це цирк на дроті.
Не знаю, може оберіг якийсь... Поки що все ж добре? Нащо ж собі шукати невідомо що? Не чіпай лихо, поки воно тихе. )