Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. elektrik

elektrik Well-Known Member

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. elektrik

3. elektrik

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

А чого ж не зрозуміло? Вассермен Железный в фінансовому світі - аффторитет). Сперечатися не хочеться з такою підтримкою.
    Краща подивлюся, що пище мінфін Украни на свому сайті.

• Подобається Подобається x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Йде інша крайність: "Всі ітак радуть, але нехай вже буде Порошенко".

6. elektrik

7. elektrik

Харош вже ці фількині грамоти кидати,ти кого хочеш обманути?,себе а провокатор, там в інеті є їх стільки шо аж очі розходяться і саме головне всі різні.

8. elektrik

9. Коммунарец

Ну так ваші грамоти правдиві, а мої брехливі?
    Доведіть тоді офіційно, через незалежний аудіт, а не підкуплених хробаків, що в Україні все добре - всі щасливі, багаті та здорові (крім влади). Тоді я не буду вас підкалувати))
    А якщо не можете довести - то нема чого і гавкати на мене тільки за те, що я народився в Комунарську, а не в Друдзіпудзіниніскайте.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Lanktocha

Посмію заперечити. Бачу, в одних обговореннях, не здивуюсь, якщо проплачені фанати Тимошенко, то тут вже влазять порохотяги. Ах нема альтернативи... так добре... на скільки підняті пенсії та зарплати урядом Гройсмана, та скільки це у валюті? Йде війна, а яка війна у Полтаві, Херсоні, Івано-Франківську... там все ідеально? Прекрасно протистоїмо руснявій солдатні? Не від одних чув, виводить та деморалізує обстановка, коли навколо тебе бігають зі зброєю, по тобі стріляють, а ти сиди в окопі та "Стійте, не провокуйте!", бо бачте наш "дипломат" узгодив мирний план, уявімо, таке могло би бути, щоб армія Ізраїлю відійшла на 10 - 15 км. від кордону із Палестиною, відвела зброю, дала можливість палестинським бойовикам обстрілювати Тель-Авів, Єрусалим, чи життя та безпека своїх військових та громадян важливіша домовленостей, які не виконуються?

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"Два мира - два Шапиро". Одне з трактувань виразу:

12. elektrik

Художник Олег Шупляк назвав свою картину "Русифікація".

13. elektrik

Сцуки кат-цапські.

• Подобається Подобається x 1
  14. elektrik

А облизати?
    Мав можливість споглядати у Львові кумедне видовище. Біля пам’ятника королю Данилу кілька хлопців в одежах білих, як куклукскланівці, але з сердечками і написом

«Батьківщина молода» лапали людей і розпитували, що ті знають про Конституцію. У нагороду – пригощали пачкою вафель «Артек». Креатив ще той!

15. Коммунарец

То така демократична толерантність із европейської Литви до політичних опонентів? Чи до Львові на політичне сафарі приїхали?

16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Воно-то так...та й ми,нинішні також файні! Ой! Демократи,б'я!:preved:

лохів.jpg

17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Україна покинула десятку найнебезпечніших країн світу
    У 2018 році Україна зайняла 152 місце серед 163 країн світу, покинувши десятку найнебезпечніших країн у світі.

Про це йдеться на сайті організації Institute for Economics and Peace, передає Апостроф.

Рейтинг складений на основі 23 якісних показників з авторитетних джерел.

Україна зайняла 152 місце серед 163 країн світу, піднявшись на 2 позиції. Таким чином, Україна стала найнебезпечнішою країною Європи, за винятком країни-агресора Росії, яка зайняла 154 місце.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
  19. elektrik

Ну зрадовата,смокчіть в суки люлі з родіной вафлі і девіться інтер і нюс-оне,а ми поїдемо дальше.
    Сьогодні вночі Світовий банк оновив дані по всім країнам світу, ВВП України в 2017 році виріс більше ніж на 20% і склав 112 млрд долар.
    Це один із найвищих темпів приросту ВВП в 2017 році серед всіх країн світу.

От мені цікаво, чому цю новину я не побачив на жодному українському, телеканалі?

Посилання на дані Світового банку по Україні: https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.MKTP.CD…

20. Lanktocha

Все умовно, може за деякими офіційними показниками Україна може переплюнути, хоча би Бельгію і хто це відчуває і де ці показники?
    Моя версія, може бути це офіційно опубліковано та розголошено хоча би перед президентськими виборами.

а де твій аватар? :)