Для тих, хто не в курсі - ідеї якої падлюки стала ретранслювати баба з косою. View: https://twitter.com/ShkvarkiUA/status/1012383227728842752 View: https://www.facebook.com/LenaOD.ua/videos/233040897298158/
От навіщо себе так ганьбити,ти ж хороший співак,для чого. View: https://www.facebook.com/100007236337700/videos/2067432083507983/
А чого ж не зрозуміло? Вассермен Железный в фінансовому світі - аффторитет). Сперечатися не хочеться з такою підтримкою. Краща подивлюся, що пище мінфін Украни на свому сайті.
Харош вже ці фількині грамоти кидати,ти кого хочеш обманути?,себе а провокатор, там в інеті є їх стільки шо аж очі розходяться і саме головне всі різні.
Ну так ваші грамоти правдиві, а мої брехливі? Доведіть тоді офіційно, через незалежний аудіт, а не підкуплених хробаків, що в Україні все добре - всі щасливі, багаті та здорові (крім влади). Тоді я не буду вас підкалувати)) А якщо не можете довести - то нема чого і гавкати на мене тільки за те, що я народився в Комунарську, а не в Друдзіпудзіниніскайте.
Посмію заперечити. Бачу, в одних обговореннях, не здивуюсь, якщо проплачені фанати Тимошенко, то тут вже влазять порохотяги. Ах нема альтернативи... так добре... на скільки підняті пенсії та зарплати урядом Гройсмана, та скільки це у валюті? Йде війна, а яка війна у Полтаві, Херсоні, Івано-Франківську... там все ідеально? Прекрасно протистоїмо руснявій солдатні? Не від одних чув, виводить та деморалізує обстановка, коли навколо тебе бігають зі зброєю, по тобі стріляють, а ти сиди в окопі та "Стійте, не провокуйте!", бо бачте наш "дипломат" узгодив мирний план, уявімо, таке могло би бути, щоб армія Ізраїлю відійшла на 10 - 15 км. від кордону із Палестиною, відвела зброю, дала можливість палестинським бойовикам обстрілювати Тель-Авів, Єрусалим, чи життя та безпека своїх військових та громадян важливіша домовленостей, які не виконуються?
"Два мира - два Шапиро". Одне з трактувань виразу: - Вот давняя история или легенда. Однажды в 40-х – корреспондент агентства ЮПИ Генри Шапиро, проходя мимо здания ТАСС, увидел валивший оттуда дым. Он позвонил в дверь. Никто не отозвался. Он позвонил по телефону. Трубку снял дежурный Соломон Шапиро. – У вас пожар, – сказал ему Генри. – А кто это говорит? – спросил Соломон. – Шапиро. Советский Шапиро решил, что его разыгрывают и бросил трубку. Американский Шапиро сообщил по телефону в Нью-Йорк, что в Москве горит здание ТАСС. Сообщение ЮПИ было по телетайпу принято советским Шапиро. Он открыл дверь в коридор и тут же убедился, что лживая американская пресса не врет – коридор был в дыму. Пожар как-то потушили, но память о нем сохранилась в шутке: два мира, два Шапиро."Два мира – два Шапиро": откуда взялось это выражение и кто такой Шапиро?
А облизати? Мав можливість споглядати у Львові кумедне видовище. Біля пам’ятника королю Данилу кілька хлопців в одежах білих, як куклукскланівці, але з сердечками і написом «Батьківщина молода» лапали людей і розпитували, що ті знають про Конституцію. У нагороду – пригощали пачкою вафель «Артек». Креатив ще той!
То така демократична толерантність із европейської Литви до політичних опонентів? Чи до Львові на політичне сафарі приїхали?
Україна покинула десятку найнебезпечніших країн світу У 2018 році Україна зайняла 152 місце серед 163 країн світу, покинувши десятку найнебезпечніших країн у світі. Про це йдеться на сайті організації Institute for Economics and Peace, передає Апостроф. Рейтинг складений на основі 23 якісних показників з авторитетних джерел. Україна зайняла 152 місце серед 163 країн світу, піднявшись на 2 позиції. Таким чином, Україна стала найнебезпечнішою країною Європи, за винятком країни-агресора Росії, яка зайняла 154 місце.
Ну зрадовата,смокчіть в суки люлі з родіной вафлі і девіться інтер і нюс-оне,а ми поїдемо дальше. Сьогодні вночі Світовий банк оновив дані по всім країнам світу, ВВП України в 2017 році виріс більше ніж на 20% і склав 112 млрд долар. Це один із найвищих темпів приросту ВВП в 2017 році серед всіх країн світу. От мені цікаво, чому цю новину я не побачив на жодному українському, телеканалі? Посилання на дані Світового банку по Україні: https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.MKTP.CD…
Все умовно, може за деякими офіційними показниками Україна може переплюнути, хоча би Бельгію і хто це відчуває і де ці показники? Моя версія, може бути це офіційно опубліковано та розголошено хоча би перед президентськими виборами.