Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ой-ей-ей, напугал...)) Подставляй ведро.
    1) экс-министр энергетики Украины Эдуард Ставицкий, который разыскивается по линии Интерпола, приобрел гражданство Израиля и сменил имя на Эдуард Розенберг (Eduard Rosenberg).
    2-3) Олигарх Сергей Курченко, сбежавший из Украины вслед за экс-президентом Виктор Януковичем, смог получить гражданство Сербии.
    4) Павло Лазаренко, екс-премьер Украины
    5) Бывший мэр Киева Леонид Черновецкий со своими детьми находится в розыске.
    6) в Панаме задержан бывший глава Госагентства по инвестициям и управлению национальными проектами Владислав Каськив
    Дальше сам, парниша ))

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

... Украины в рейтинге не оказалось...

Під плінтус дослідники не заглядали? Наша нинішня влада так старалася, так старалася...

3. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

4. elektrik

elektrik Well-Known Member

Їх нема в Україні,вони від влади відірвані,тепер мстять а ви слухаєте розвісив вуха як козли.

Щойно було виявлено головну ментальну ризницю між європейцем та ватаном або зрадофiлом.
    Я ніколи не читав у чеському сегменті соціальних мереж жодної претензiї до влади з приводу зарплатні. От правда, нiколи. Чи може ви собі уявляєте пост працівника БМВ типу Мєркєль, доколє!

5. Коммунарец

У вас всі ватани та зрадники крім вас, чи всі не вказані - ангели безгрішні? У мене багато прикладів нормальних українців, які так само думають, як у вашій світлині, а то й ще гірше. Ви занадто розділяєте на полюси спільноту, за своїм вподобанням, а не по факту. А ваша суб'єктивність має не дуже високий рейтинг, щоби вірити йому.
    Зробіть тему = мій рейтинг на ЛФ і зробіть опитування, якщо не вірите мені. От і побачимо.

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Давайте,хтось відкрийте таку тему про кожного з нас ...та й подивимось! І побачите,що я вас всіх...і розумію якось і переношу спокійно! :yahoo:

7.jpg

• Подобається Подобається x 1
  7. elektrik

8. elektrik

В твоєму поняті НОРМАЛЬНИЙ УКРАЇНЕЦЬ,це хто,перерахуй якості.І мені шось на путлера проповідь змахує.Він чекає коли владу не нормальну змінять і тоді договориться,ато Порох ніяк не йде на уступи.

Останнє редагування: 28 чер 2018
  9. elektrik

Поширюй правду про Толика, став "+" [​IMG][​IMG][​IMG]
    Я так і підозрював про справжню мету Толика.

10. elektrik

"ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ"!ЗІ СВЯТОМ!

• Подобається Подобається x 1
  11. Коммунарец

Нормальні - це ті, хто ще не скурвився, але й живуть без правди.

12. elektrik

13. elektrik

Значить я не нормальний,живу в Литві,значить з курвився,правда з правдою живу.Звіздец мені.:)))

14. Коммунарец

Поки ЕС та США ще кормлять, то чого йому поступатися? А ось як відмовляться від України, тоді побачимо.

15. elektrik

16. elektrik

А значить ти чекаєш коли кат-цапи прийдуть і тобі пенсію піднімуть,чи заробіток.

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

2015 рік був...
    нову конституцію.jpg

18. elektrik

Хтів якийсь боян запостить. Ось тримайте.

19. elektrik

20. Коммунарец

Астанавитесь!
    Тут... хоч би ще дожити до приходу москалів))

а де твій аватар? :)