Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. tea man

tea man 茶人

А він сам куди збирається втікати? Невже в Африку?

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

В Лєпєцк :)

3. elektrik

elektrik Well-Known Member

брутальні та безбашенні.

4. elektrik

А шо він такого злого зробив шо має втікати?

5. elektrik

Спадки совка

Mason Lemberg

Совки дуже люблять розповідати, що нам все дісталося від Радянського Союзу.
    Але вони завжди забувають розказати що нам дісталося від Радянського Союзу і якою ціною.
    Я зараз не буду розказувати за ціну в мільйони людських життів, це предмет іншої розмови.

Я про ціну виражену в грошах.
    За те, що нам дісталося в спадок від совка Україна виплатила 350 мільярдів доларів тільки пенсіями, людям, які не зробили нічого для держави Україна або більшість того, чого вони робили - вони робили для совка. Це без врахування пільг, тисячок, субсидій, пансіонатів і т.д. З цим усім вийде й 0,5 трильйона доларів, а може й більше.

І що такого незвичайного і видатного Україна отримала від совка, чого не можна було збудувати заново за 0,5 трильйона доларів?
    Напрямки доріг, хрущовки, вже не працюючі і згнилі совкові інженерні мережі?
    Чи може приміщення нікому нафіг не потрібних неконкурентних заводів?
    Це щодо спадку совка в цілому.

Але був ще спадок совка, який генерує тільки збитки для України.
    Ну, наприклад, Україна утримує і дбає про соціальний захист тисяч афганців.
    Війна в Афганістані щось дала Україні? Вона нам була чимось вигідна, потрібна?
    Ні! Але в спадок від совка на плечі держави Україна лягла турбота про учасників тої війни.
    Чому совки не згадують про такий спадок совка?
    Чому інші совки сьогодні вийшли чогось вимагати в держави Україна? За що? Що вони зробили для держави Україна?
    Чим вони заслужили права вимагати в держави Україна під час війни?
    І чому вони наважилися відкривати рота, вимагаючи урівняти їх з тими, хто бореться за Україну?

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Для початку, Порошенко повинен добре подумати, втікати дійсно не буде де, США, ЄС після вагомих злочинів його не прийме, після військових дій, поганої репутації перед ватним бидлом Пуйло у Ростові-на-Дону його не прийме, до кого, навіть у Північній Кореї його привселюдно четвертують у центрі Пхеньяна.

Не та тема, але у спадок совка не забудьте додати ЧАЕС, яку станцію кваліфіковані радянські інженери, фізики-атомщики поставили?

7. elektrik

8. elektrik

Антивсепропальщик/Антипопулiст

Был такой фильм - "Тени исчезают в полдень".
    Наші совкові тіні і в полудень не зникають ....
    ...смотрю на очередное бурление перед Радой. Немаленькая толпа, толпища даже. Кто эти люди из советского прошлого? Агрессивны, озлоблены, не склонны к нормальному диалогу. Только одно: "Дай! Дай!" Дай!"
    Я не был в Афганистане, не воевал с его народом, не стрелял в афганцев, и они в меня не стреляли. Но чем угодно поклясться могу: если бы угодил туда и вернулся бы, не хватило бы сейчас бессовестности хоть чего-то требовать у сегодняшней изнемогающей в противостоянии с Московией страны - каких-то льгот, отличий, выплат. Ну, не хватило бы у меня бессовестности для этого.
    Был такой фильм - "Тени исчезают в полдень". Наши совковые тени и в полдень не исчезают - - -
    Вячеслав Пасенюк.

9. elektrik

Pavlo Nuss
    5 год

Відповідь Коломойському, його приватним журнаглистам, Люлі, Вові і всій іншій ватній (нововатній) пиzдоті :
    Так! #Я_Підтримую_Президента Петро Порошенко хоча б тому, що він - не ви, не всрався взяти на себе відповідальність за долю країни тоді, коли ваш xyйло намагався позбути Україну незалежності, за яку, в тому числі, боровся один з її борців-Герой Драч, якого прийшли вчора проводить у вічність не ви, а Українці і наш Президент.
    Ваші "герої" - це ті, які сьогодні можуть вам допомогти здолати чотирирічний здобут нації - євроатлантична інтеграція та незалежність від московитів.
    І, запам'ятайте ці слова-ви в програші.
    Україна - Переможе!
    Ось і вся моя відповідь.
    Для Українців маю одне прохання; вірьте в Себе, в Бога, в УКРАЇНУ. І пишайтесь собою, Україною і Вибором! Вибором, якій врятував нас від цивілізаційної капітуляції у 2014 році.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. elektrik

Татьяна Лагунова
    13 год

А ТЕПЕРЬ - ПОГОВОРИМ НАЧИСТОТУ!

Пятый год мерзавцы, захватившие большой кусок нашей украинской земли: Крым и часть Донбасса - с наглой рожей во всех телестудиях россии пускаются во все тяжкие. Нагло брешут, придумывают сюжеты ("распятый мальчик"), извращают факты ("расстрелянный "бандеровцами" троллейбус в Донецке), цинично клянутся в своей братской дружбе и любви к украинцам и каждый день (!) ОСКОРБЛЯЮТ НАС последними, гадкими словами. Таких грязных слов было в наш адрес вырыгнуто столько и такими они являлись мерзкими, что каждый раз казалось: ничего нового в этом потоке помоев придумать уже невозможно... Казалось: зашкаливающий уровень злобы, ненависти российских пропагандистов столь чудовищно велик, а диапазон помоев столь широк, что за 4 года, минувших с начала оккупации Крыма, россияне уже вволю насладились этим изрыгаемым с экранов дерьмом...
    Ан нет! В страстном желании выслужиться перед путинской хунтой соловьевы, киселевы, михалковы, прохановы, прилепины... уже не удовлетворяются терминами, набившими оскомину даже им самим, как-то: "бандеровцы", "прихвостни", "убийцы мирного населения" и самое любимое - "фошизды"... Сегодня в студии у миллионера Соловьева очередной болтун-бездельник при обсуждении темы: "Передача США оружия для украинцев" изрек: "Это то же самое, что дать ОБЕЗЬЯНЕ гранату".
    Значит - "обезьяны"... Значит, мяч на моей стороне и я имею право на ответный по нему удар. Тогда - ловите, соседи!
    1. Вы любите громко и назойливо рассуждать о своей исключительности и некоей "недопонятости". Меж тем, еще за несколько лет до высадки в Симферополе российских десантников мне стало понятно: россия предпримет попытку захватить Крым! Понять это было не сложно по многочисленным репликам политиков, политологов и журналистов в ТВ студиях РФ и, в первую очередь, по провокационным, наглым заявлениям, которые делал в Севастополе мэр Москвы Лужков. Не вызывало сомнений: хрень, которую нес лысый, он мог изрыгать исключительно с одобрения Кремля и ФСБ. Так что ваша "недопонятость" - ложь: ваши подлые замыслы и действия не трудно просчитать на несколько ходов вперед. Вы не недопонятые... Вы - наглые от безнаказанности. Вас не наказали в мире за то, что именно СССР, Москва, Кремль первыми начали 2-ю мировую войну, напав на Польшу и Финляндию!!! Вас не наказали за то, что спустя 70 лет мира и стабильности в Европе вы ОККУПИРОВАЛИ ЧУЖУЮ ТЕРРИТОРИЮ И РАЗВЯЗАЛИ ГОРЯЧУЮ ВОЙНУ в Донбассе. Вас не наказали за убийство миллионов сирийцев...
    Санкции, - говорите?! Да разве же это - наказание?! Не смешите! Хиросима и Нагасаки - вот это - наказание!!!!!!!

Пока "обезьяны", обливаясь потом и кровью в Донбассе, ценой жизней ЛУЧШИХ СЫНОВ УКРАИНЫ сдерживают российских бешеных шакалов путина, сорвавшихся с цепи, Европа, которую мы ЗАЩИЩАЕМ, за нашей спиной ведет с путиным переговоры о строительстве газопроводов в обход Украины! СТЫД-ТО КАКОЙ!!!
    "Недопонятые", - говорите?!
    Да я за много лет до начала войны между РФ и Украиной понимала: вы не случайно врете Европе о том, что мы "воруем" газ из хранилищ, что вы не случайно в разгар зимних холодов оставляли всю Европу без газа - с единственной целью: продемонстрировать европейцам "ненадежность" Украины как транзитера газа из РФ в Европу!
    2. На моих глазах в Харькове происходило "непонятное": курсантам-летчикам не давали для тренировочных полетов топливо - самолеты не летали! Одна за другой закрывались воинские части и казармы. Закрылось даже успешное, крупнейшее в Украине высшее военное училище тыла. Даже я, не специалист в данной области, понимала: кто-то усиленно РАЗВАЛИВАЕТ вооруженные силы Украины! Нас постоянно, исподволь, подводили к мысли, что "вместе с россией", единой семьей, нам будет лучше, нас готовили к "новому СССР", одновременно, на всякий случай, нас разоружая!!! Используя подлые технологии, власть в Украине захватил ставленник Кремля - зек Янукович, правой рукой которого стал россиянин Азаров, ведущие посты в армии Украины захватили россияне! О СБУ вообще молчу... (((
    Не сомневаюсь, что по сей день резидентами российских спецслужб напичканы Киев, Харьков, Львов, Одесса, Днепр... - вся Украина! И Верховная Рада в том числе.
    А иначе, почему и кто так тормозит реформы в стране?! Проще всего свалить все на головы Порошенко и Гройсмана... А вы посмотрите, как нагло ведут себя в телестудиях Украины "регионалы", сменившие название партии но не изменившие своего нутра, послушайте, ЧТО они говорят о Порошенко!..
    Миллионер Рабинович - гражданин Израиля (!) рассказывает нам сказки о своей "любви" к Украине, скрывая факт наличия нескольких паспортов и множества коттеджей и бизнеса в Израиле!!!
    Депутаты Рады, с грубейшим нарушением регламента ВР, отказали Генпрокуратуре в снятии неприкосновенности с 4-х депутатов, в числе которых одиозный регионал Вилкул и ему подобные, затаившиеся в ожидании реванша. Сегодня в ВР по этому поводу с гневной речью выступил генпрокурор Юрий Луценко, потребовавший от оппозиционеров положить конец этой круговой поруке: "Только суд имеет право вынести решение об их виновности! Но не вы - в обход регламента, кулуарно, в сговоре друг с другом".
    Значит, говорите, - "обезьяны с гранатой"?!..
    3. В 2014 году наши мальчики и мужчины - добровольцы и солдаты - в домашних шлепанцах, без нормального обмундирования, почти босиком, не только без защитных бронежилетов и касок... без запасов нижнего белья в адскую жару, под раскаленным солнцем Донбасса в голой степи с выжженной травой БЕЗ ЗАПАСОВ ВОДЫ И ПРОДОВОЛЬСТВИЯ (потому что российские суки во главе с Януковичем - Азаровым развалили нашу армию) несколько месяцев практически ГОЛЫМИ РУКАМИ СДЕРЖИВАЛИ одну из самых сильных армий в мире!!!

Это мы - "обезьяны" - умирали, горели в Иловайском котле, который (не исключаю!) был создан руками генералов - предателей! История еще даст правдивую оценку событиям тех дней...
    Это мы - "обезьяны" - умирали, ЖИВЬЕМ СГОРАЛИ, НО НЕ СДАВАЛИСЬ в Донецком аэропорту, окруженном врагами, тайно прибывающими в Донбасс через оголенный участок границы в поездах и "гумконвоях", напичканных оружием!!!
    Это мы - матери, жены, вдовы, дети и невесты защитников Украины - 5-й год вручную плетем защитные сетки для укрытия техники и блиндажей... Это наши дети, неумело рисуя танк с развевающимся над ним флагом Украины, выводят ручонками: "ПАПА, Я ПО ТЕБЕ СКУЧАЮ. ВЕРНИСЬ С ПОБЕДОЙ!"

Эти "обезьяны" каждый день пролетают над моей головой в вертолетах - именно над моим домом проложили путь от фронта до харьковского госпиталя, забитого раненными. Они ранены осколками РОССИЙСКИХ снарядов, РОССИЙСКИХ мин, которые выпущены из РОССИЙСКИХ минометов и прочей российской хрени российскими наемниками и солдатней.
    Голыми руками, зубами, наши ВЕЛИКИЕ ВОИНЫ УКРАИНЫ рвали вас, проклятые твари, но не пропустили ни в Харьков, ни в Одессу, ни в Днепр, ни в Киев. И НЕ ПРОПУСТЯТ!!!
    И ничего вы нам, украинцам, не сделаете. Потому что все решает не наличие атомной бомбы... Нет!
    Все решает наличие силы духа. А она - сила - появляется только тогда, когда ты уверен в своей правоте.
    И вы можете сколько угодно трындеть с экранов телевизоров про "крымнаш" и "настамнет", но в глубине своей черной подленькой душонки вы отлично знаете правду: Крым вы УКРАЛИ, войну ведете на ЧУЖОЙ земле, украинцев и русских граждан Украины вы убиваете ПОДЛО, ЦИНИЧНО. И гореть за это вы будете в адском огне ВЕЧНО!!!

Так кто тут на планете - обезьяны?! ))))
    Вы думаете, что, оккупировав Крым, что-то приобрели? Ха-ха-ха! Вы создали для своих ДЕТЕЙ, ВНУКОВ и ПРАВНУКОВ такие проблемы, которые они будут расхлебывать очень и очень долго!
    Запорукой тому НАША СВЯТАЯ НЕНАВИСТЬ К ВАМ, РОССИЯНЕ.
    СЛАВА УКРАИНЕ!!!
    Русская харьковчанка.

11. elektrik

Кажуть в Україні фашисти, расисти, антисеміти..і т.д. і т.п.))
    А як вам Ужгород!? І такі ось чудові афробандерівці!? [​IMG];):uanew::bandera:

12. elektrik

Дивні люди .
    Мрії вони ж такі - мають
    властивість здійснюватись [​IMG]
    Кримчани , сподіваюсь , серйозно замислились
    щодо каміння з неба [​IMG]

13. elektrik

Кажеш шоти патріот,ось тобі і всім вишиватникам на замітку,зробіть шось,чи ви тільки в форумі сильні.:)))

У барі «Хаббл баббл» в центрі Львова клієнтів відмовляються обслуговувати українською.
    У барі «Хаббл баббл», що розташований у центрі Львова на вулиці Валовій 15, не мають наміру виконувати вимоги законодавства України та ухвали Львівської міської ради від 15.02.2018 року щодо обслуговування клієнтів українською мовою. Про це розповів Ярослав Ковалишин у своєму Фейсбуку.

«Центр міста Львова, вул. Валова, 15. Заходимо в бар «Хаббл баббл». Піднімаємось на другий поверх. Нас зустрічає кальянщик Андрій:

- Здраствуйтє!

- Ви не розмовляєте українською?

- Я ваапшє-та іс Закарпатскава рєгіона і учілся в русскай школє імєні Алєксандра Сєргєєвіча Пушкіна.

- І українську мову ви у школі не вчили?

- Я уже давно акончіл школу і абщаюсь толька на русскам.

До розмови підключається адміністратор Настя:

-Андрій вибрав для себе російську мову спілкування і має право обслуговувати зручною йому мовою. І взагалі, у нашій Верховній Раді теж російською спілкуються.

- А вам відомо, що відповідно до законодавства України і до ухвали Львівської міської ради від 15.02.2018 року ви повинні обслуговувати українською?

- Ми не знаємо про таку ухвалу і взагалі, яка різниця, якою мовою ми обслуговуємо, якщо нас всі розуміють? Ми ж всі словяни: українці, росіяни і білоруси.

Андрій додає:

-Мнє нє нужен украінскій язик, лутше буду учіть нємєцкій! Но я патріот Украіни!

До розмови підключається бармен Аня:

-А єслі я учілась за рубєжом, то ви мєня тоже будєтє заставлять абслуживать на украінском?

Телефонна розмова з керівником закладу Геннадієм з Києва теж не була оптимістичною:

-Ви там ва Львовє шота напрінімалі, а должни ета ісполнять? Канєшна, ми нє будєм рєагіровать на ету ухвалу. Я панімаю, що я должен купіть букварі і учіть с німі украінскій?» - переповів дискусію Ярослав Ковалишин.

Також чоловік додав: «Війна триває не тільки на сході України. Росія закінчується там, де закінчується російська мова. Щупальця «русского мира» і навала «російськомовних патріотів», яким чужа українська мова та культура розповзається по Львову»

14. elektrik

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Кум не може заспокоїтись ніяк.
    Все питає: - Що ж виходить? Як це так?
    Вже й міліція порушує закон...
    Їдьмо завтра до начальника в район.
    Чом повинен я простому старшині
    Не по-нашому писать доповідні?
    В понеділок у райцентрі ми були.
    Находились, а начальника знайшли.
    Кум спокійно і докладно розказав,
    Як пояснення міліції писав,
    Та й питає: - Чом це так, що старшина
    Мови нашої державної не зна?
    Він на службі Україну представля,
    То чому ж він по-російськи розмовля?
    А начальник: - Я вас вислушал. Так вот,
    Ето мнє напомінаєт анєкдот.
    Сущєствуєт два похожих язика.
    Вот скажитє, как по-вашому рука?
    - Так і буде,-кум говорить.
    - Ну а зуб?
    - Так і буде,-кум відказує.
    - А пуп?
    - Так і буде.
    - Ну а задніца?
    - Не так...
    - Ну і что же, получається, чудак?
    Что виходіт? Із-за задніци одной
    Ви прієхалі бєсєдовать со мной?
    Кум за голову вхопився: - Стид і страм...
    Я заяву прокуророві подам!
    А начальник: -Угрожать мнє прєкраті!
    Можешь сразу гєнєральному нєсті.
    Он живйот на Украінє 30 лєт,
    А язик дєржавний знаєт? Тоже нєт.
    По-украінскі он тоже ні бум-бум.
    - Напишу в Верховну Раду! -каже кум.
    А начальник зуби скалить: - Вот чудной!
    Что он может, тот Совєт Вєрховний твой?
    Ти же слушаєшь по радіо рєбят.
    Половіна там по-руські говорят.
    Почєму я знать украінскій должон?
    Кум говорить : - Так про мову ж є закон.
    Я такого беззаконня не стерплю,
    Телеграму президентові пошлю.
    А начальник: - Возраженій тоже нєт.
    Почта рядом. Пєрєдай єму прівєт.
    Ми схопилися - на пошту спішимо
    І на бланку телеграму пишемо:
    "ПОРОШЕНКО, ПРЕЗИДЕНТЕ ДОРОГИЙ!
    ЩО Ж ЦЕ В БІСА ЗА ПОРЯДОЧОК ТАКИЙ,
    ЩО МІЛІЦІЮ ОЧОЛЮЄ ПІЖОН,
    ЯКИЙ ЗНАТИ НАШУ МОВУ НЄ ДОЛЖОН?..."
    А дівулька витикається з вікна
    І питає: - Што ти лєпіш, старіна?
    Ти чєво понавидумивал здєсь, дєд?
    Да на клавішах і буквов такіх нєт.
    Гдє возьму я с точкой "і" і букву "ї"?
    Спряч, пожалуйста, каракулі свої!
    Кум додому ледве-ледве дочвалав.
    Так, сердешний, телеграму й не послав.
    А якби вона до Києва й дійшла,
    То, гадаєте, комусь би помогла?
    Про закон той де вже тільки не товчуть,
    Але наслідків не видно і не чуть.
    Кум із цього вивів істину гірку:
    - Незалежність наша знову у мішку.
    Залишилось тільки туго зав’язать
    Та крізь дірочку нам дулю показать.

Сидить гуцул у колибі,
    Важко зажурився.
    - Шість годочків мій синочок
    На лікаря вчився.
    Возив йому до Києва
    Печене й варене.
    Геть розтратив усі гроші,
    Що були у мене.
    А він тепер листа пише:
    "Здравствуй, мілий папа!"
    Навіщо ж я стільки тратив!-
    Щоб мати кацапа?

Останнє редагування: 22 чер 2018
    • Смішно Смішно x 1
  16. elektrik

17. elektrik

Зроблено в Україні

Безкапотний автомат - новий тягач КрАЗ

Нова модель, яку Кременчуцький автозавод у своїй продуктовій лінійці ще не мав, щойно народилася на світ - повнопривідний сідельний тягач КрАЗ-6510ТЕ (6х6). Технічні вимоги до новинки прописав замовник. Основні відмінності від решти тягачів КрАЗ - безкапотна кабіна з місцем для відпочинку, двигун потужністю 460 к.с., коробка – автомат, лебідка з гідроприводом та сідельно-зчіпний пристрій з трьома ступенями свободи під шворінь 3,5”.

У кабіні водію буде комфортно по-максимуму. Вона має два ергономічні сидіння, за якими розташоване місце для відпочинку. Інтегральний рульовий механізм типу «гвинт-шарикова гайка» із вбудованими розподілювачем та підсилювачем, сприятиме меншій втомленості водія. Панель приладів та кермо мають багато функціональних клавіш.

В наявності електропідйомники стекол дверей, додатковий обігрівач та кондиціонер, що також додасть комфорту і сприятиме продуктивності праці.

Двигун – потужністю 460 к.с., рядний, шестициліндровий. Його обладнано електромагнітною муфтою вентилятора, передпусковим підігрівачем, електричним підігрівом впускного колектора. Пуск двигуна здійснюється за допомогою електростартера, є можливість підключення діагностичного модуля. Коробка - автоматична , 6-ступенева, гідравлічна .

Роздавальна коробка - механічна, двоступенева, з міжосьовим диференціалом, що блокується, матеріал картера та кришки РК – високоміцний чавун.

Мости центральні, двоступеневі, одношвидкісні, з міжколісними диференціалами, із механізмами блокування диференціалів на середньому та задньому мостах.

Повна маса сідельного тягача КрАЗ-6510ТЕ - 28000 кг, а допустиме навантаження на сідельно-зчіпний пристрій - 17 000 кг.

Автопоїзд у складі тягача і напівпричепу, повною масою 65 000 кг, розвиває швидкість 65 км/год. Максимальний кут підйому, що долається автопоїздом, - 36 % (19°), боковий крен - 20 °, глибина броду, що долається - 1,2 м., радіус повороту тягача - 10 м

Колеса мають систему централізованої підкачки шин. Є механічна лебідка з гідроприводом, тяговим зусиллям 15 т, 63-метровим тросом ф 22, розташована на рамі за кабіною. Вона призначена для витягування власними засобами техніки на напівпричіп.

Сідельно-зчіпний пристрій «Georg Fisher» SK-HD 38.36 G під шкворінь 3,5 дюйми, висотою 290 мм, висота підставки ≈385 мм, забезпечує:

- повний поворот зчіпного шкворня навколо своєї вертикальної осі;

- поворот в вертикальній повздовжній площині симетрії СЗП на кут не менше +17º / -14º;

- поворот в вертикальній поперечній площині вліво та вправо на кут не більше ±7 º.

18. elektrik

19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Наші патріотичні олігархи виводять міліардні кошти з України, а потім вихваляться, що залучили інвестора на мільйон на якись завод.

20. elektrik

Докази пред'яви,інакше ти балабол і провокатор.

а де твій аватар? :)