Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Це коли вже до нього дійшло, в якому році? :))):))):)))

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Дійшло можливо і раніше,а сказав про це за 4 роки до свого кінця в свої 50-ть. Цікаво,чи зрозуміють це нинішні українці,яким по 50-60-ть.
    Мені 70-ть...шось та зрозумів зі сказаного!

1112f.png

Останнє редагування: 16 чер 2018
  3. Capitoshechka

Не можна було таку таємницю так довго приховувати. Підозрюю, що дійшло якраз тоді, коли й сказав. Довго доходило

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Бариги" рулять, нє?

В Данії мають право голосувати тільки платники податків

Мені подобається виборча система в Данії. Там бюджетники, держслужбовці, пенсіонери, студенти, зеки, військовослужбовці та всі інші громадяни, які не платять податки, не мають права голосувати

Голосують лише ті, хто платить податки. А платники податків - дуже серйозні люди. Тому в Данії не було при владі ні популістів, ні лівих, ні радикалів, ні інших ідіотів.

І як наслідок Данія завжди входить до трійки країн світу з найвищою якістю життя! Розумна країна!

• Подобається Подобається x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Підозрюю,що Ви,як і поляки з гебреями,так і не зрозуміли до нині,хто був ворогом ОУН/УПА з 1943 року! І раптом проснулись з ними разом аж...в 2010-м,коли польський літак з урядом згинув!:preved:

6. iso

iso Well-Known Member

Мабуть УПА Бульби-Боровця? Нє?

7. Юрко НОТОЦО

Нє...а російсько-совєтська ментальність в душах зашкарублих українців сходу!
    Принаймі для таких це було зрозумілим,як я!:hi:

[​IMG]notoco
    Тарас Бульба
    Песимістична поема

.......Не всяка птаха долетить до середини
    Дніпра -не кожен дочитає і зрозуміє Це Моє писання!

8. Capitoshechka

А до 1943-го вони були друзями? Каву разом пили, чи свиней пасли?

9. Юрко НОТОЦО

До 1939-го вони (Росія) після Брестського миру не були агресивними до Європи,скоріше система Пільсудського була,але...почалась війна і слід було визначитись,хто основним ворогом став...особливо після знищення НКВД галичан по тюрмах.
    Тюрма на Лонцкого.Львів
    8019352-05.jpg
    Тюрьма НКВД в Дрогобыче
    Недалеко від мого дому,це все я бачив сам!
    У тюрмі НКВС Дрогобича їжу варили з убитих в'язнів (ФОТО) | Новини | Всеукраїнська асоціація пенсіонерів
    Викладач скрипки,мій співпрацівник з музучилища,котрий став священником під час розкопок жертв нквдистського терору.

111eee.jpg

Останнє редагування: 17 чер 2018
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Юрко НОТОЦО

АРТИСТКА! 95-й Квартал!

бАГАТІЇВ.jpg

12. Capitoshechka

Давайте визначимося - нам шашечкі ілі єхать? Яким боком вороги ОУН/УПА до ворогів Європи? Совкодрочери були завжди ворогами України, з першого дня свого існування - і до 1943, і навіть до 1939. Петлюру грохнули в 26-му, Коновальця - в 38-му...

13. Юрко НОТОЦО

Заспокійтеся , любитель гри в шашечки! Вам що,хочеться об'явити ОУН/УПА з Галицьких теренів повоєнної Польщі,а пізніше і з СССР,та посібниками Росії і ворогами України,Європи? Мені досить тої Вашої неприязні до свободівців у місцевій владі Конотопа.Бай-бай,бо нема про що з Вами говорити,конспіратор а ля Медведьо Берлогсоні!
    Йдіть на Майдан і грайтеся в шашки з ЛГБТ та не залазьте в шахи і "Свободу",хохол!:pardon:

34939.jpg ... 00aahjnjjj.jpg ... 1477649201_111a4cd33fb16479a19d0e0ea60167d4.jpg

14. Capitoshechka

Дядьку, ви сьогодні вже скільки випили? Ви читати і думати вмієте? Я намагаюся втовмачити у вашу голову, що ті "вороги ОУН/УПА з 1943-го року", насправді були ціми ворогами завжди (ще навіть до початку військових дій на території Європи)
    Та мені насрать до якої політичної сили відноситься місцева влада Конотопа. У якій би політ.силі наш мер не був - він від цього не перестане бути гімном. Ви хоч раз були у Конотопі? Ні, не були. Ви бачили на що він перетворив місто за останні 3 роки? Ні, не бачили. Так якого ви 3,14здите? Кілька років тому одна дівчина з Луцька вийшла заміж за одного хлопця з Конотопа. І сталося так, що вона ще встигла побачити Конотоп до того, як ваш улюблений патрійот став тут мером. І коли тепер її земляки, подруги, родичі починають їй розказувати який у Конотопі гарний мер, який він патріот і т.д, і т.п., вона їх посилає НА )(ЕР. А знаєте в чому різиця між такими як Ви, і між нею? На відміну від Вас, ця людина має з чим порівнювати. Вона бачила як жило місто ДО і ПІСЛЯ. А сидівши у Дрогобичі (Львові) з келихом пива перед монітором і дивлячись ролики Семеніхіна у фейсбуці - такі як Ви потім намагаються нам розповідати який Артьомка файний хлоп. Ви слухаєте, вухи звісивши, як Артьомка язиком чеше (а це єдине, шо він вміє) і плескаєте йому в долоні. 3,14ЗДІТИ - не мішки ворочати

15. Юрко НОТОЦО

Обсирайте кого собі хочете,але зі "Свободою",як і окремо з Фаріон,Тягнибоком,що стоять на позиціях ОУН(б)-УПА.заспокійтесь,ОК? І юж буде по-вОйні!:bye2:
    00aahjnjjj.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=0gRWel-xAz8

16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Чотири роки життя під проводом бариг.
    Чого Україна досягла?

Друге місце з кінця: Україна в рейтингу ВВП Європи

Можна вважати, що в скільки разів ВВП на людину більше в країні порівняно з іншою, у стільки ж більша в ній мінімальна і середня заробітна плата, пенсія, доходи від підприємництва, тобто сукупні доходи населення.
    За рівнем ВВП на людину Україна повернеться цього року до рівня 2006 року, коли цей показник був $2407.
    [​IMG][​IMG]

Видно правду казав Саакашвілі, що при теперішньому "розвитку" Україні тре йти 20 років, щоб досягнути рівня 2013 року.
    Слава Парашенко!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого ви так Ющенка не любите? Ви явний ворог України.:) А при Ющенку був максимальний ВВП.

А Саакашвілі казав... Ігорку, а де Грузія в тому списку???:haha: Вона в нижчій лізі?:)))

Я думаю, ви не бачили тої таблиці. Україна має більше, ніж при Ющенку і то під час війни.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Во, є за 2017 рік. Я так поняв, шо Україні до Грузії тоже марширувати нехіло, шо нє?

ВВП на душу населения Грузии 11.08.2017 4079.80 USD

Давайте сюда ту вашу таблицю, де Україна має більше, ніж при Ющенку і то під час війни.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та сама, що ви привели.

20. elektrik

elektrik Well-Known Member

а де твій аватар? :)