Дійшло можливо і раніше,а сказав про це за 4 роки до свого кінця в свої 50-ть. Цікаво,чи зрозуміють це нинішні українці,яким по 50-60-ть. Мені 70-ть...шось та зрозумів зі сказаного!
Не можна було таку таємницю так довго приховувати. Підозрюю, що дійшло якраз тоді, коли й сказав. Довго доходило
"Бариги" рулять, нє? В Данії мають право голосувати тільки платники податків Мені подобається виборча система в Данії. Там бюджетники, держслужбовці, пенсіонери, студенти, зеки, військовослужбовці та всі інші громадяни, які не платять податки, не мають права голосувати Голосують лише ті, хто платить податки. А платники податків - дуже серйозні люди. Тому в Данії не було при владі ні популістів, ні лівих, ні радикалів, ні інших ідіотів. І як наслідок Данія завжди входить до трійки країн світу з найвищою якістю життя! Розумна країна!
Підозрюю,що Ви,як і поляки з гебреями,так і не зрозуміли до нині,хто був ворогом ОУН/УПА з 1943 року! І раптом проснулись з ними разом аж...в 2010-м,коли польський літак з урядом згинув!
Нє...а російсько-совєтська ментальність в душах зашкарублих українців сходу! Принаймі для таких це було зрозумілим,як я! notoco Тарас Бульба Песимістична поема .......Не всяка птаха долетить до середини Дніпра -не кожен дочитає і зрозуміє Це Моє писання! Народився той Тарас на сході Вкраїни, та в старі роки ще мав розум,як в дитини. Чи-то сала він об'ївсь, руский патрійота, же не вмів по-українськи мовить,ідійота! Чи-то Гоголя читав на чужім нарєчьї, бо вкраїнці-ся сміяли йому прямо в ...плечі. Мав синів він також двох Остапа й Андрія: перший глупий,як москаль, другий був,як...мрія! Сам Тарас,хитрунчик був, та з військом дружив - вумно-хитро мудрував і чужим служив. Й дослужився неборака На безплатні щі, й що умів в війську набрати, то "іщі-свіщі". Добре...Суть же не в Тарасі, а у двох синах: Один став хамлом і бидлом, другий - у панах... Не в панах тих,кріпосних, що колись знущались, а в панах тих гонорових, що Честь й Совість знали. Андрій полюбив дівчину із польского роду, закохавсь по-самі вуха у дівочу вроду. Мало того,дівка славна, Бог,її добро, душу мала,вся в Андрія - Адама ребро! Хто таке кохання знає, Той і зрозуміє - кожен так собі будує, яко він уміє. Там і діти появились: Анджей і Остап - пани честі,все по-правді, а не так,тяп-ляп. Андрій праці не цурався, щоб дітей кормить, й призадумався на хвилю, рішуче на мить!... В Військо Польське він служить пішов, (бо ж війна іде)... Захищать,а не вбивати- як Закон веде! Й став Андрій служить у війську гордих і відважних, а Остап зріс при "совєтах" хамлом і продажним. Чом так склалась Доля в них не будем гадать... Лиш кінець в Цім має сенс - тут суть й благодать, для Тих хто уміє думать бачучи в тім толк, щоб гарненько зрозуміть: хто ягня,хто вовк! Так брати служили в війську поза Українов в війську тішились життям, як в кіно дитина... Той Андрійко офіцером - служив в Вестеплятте, бо й таке бува в Житті, як і полька-мати. А Остап,той татів син служив у гебістах, бо не хтів голодним буть і хтів дуже їсти... І служили два брати, та не Україні - стерегли чуже добро, як ті "пси на сіні". Доля людська,то не поле, щоби перейти, мислити тут треба гоже, Всім,й таким як Ти!... А в той час якраз агресор попер в край без ліку - мусиш й ти вбивати хлопе. Як-то чоловіку!... Вестерплятте,Брест-Литовський, а вкінці КАТИНЬ... із сибірського полону, плач-не-плач,а згинь - раз кат дикий,безпощадний, як той азіят, що рубає все живе, мов якийсь варят. Так у 40-м році відбулась в Катині страта - Батько з сином розстріляли й кинули в траншею брата. Всіх кидали і стріляли потаємно,без кіно... Якийсь "гоголь" це придумав й описав це все давно. І за що? За добру душу, Чи за віру у Отця, сталіністам-совкопрядам згодилась масакра ця? Розстріляли по-приказу - навіть не моргнули, і навік закрились очі й в канаві заснули. Що ти Іроде проклятий із дитям зробив? Чом тебе Господь в колисці паніш не вдавив? - за таку "козацьку вдачу" і паршиву долю, раз ти Бога не любив, любив ж якусь "волю"? Я ще б краще,по-галицьки та сказав б тобі, як би це було в Карпатах. В той ж Час,в тій ж Добі!... В мене тато галичанин, а матуся полька і не хочу я робити із Гоголя "льолька". Але мушу теж сказати, любії Словяни, же той Гоголь був нещирим, або троха пяний... Бо не міг поет нормальний вбивство оспівати - Кровна помста,то є ваше "пани" азіяти! То ж так й доля повернулась, Андрію кінцем, що в Катині перед смертю Зустрівся з вітцем!... Далі так,як Гоголь пише Устами Тараса: й Малоросія з Москвою, як брехня-прикраса. Розстрілять-то розстріляли, та не поховали, Той Тарас із тим Остапом Андрія-кровинку... і куди ж там до любові польської дитинки - тих дітей,що десь-там знають, й памятати будуть, як Дід Батька їх позбавив, по-своєму судя! Хто їх дикарів таких, та простить у світі, як вони прокляті є на Цім білім світі! Треба мати Бога в серці і все розуміть, та не мислити за-дуже, "Бить или нє бить!" Кожен має розуміти слова Воля!Доля! Правда!Батьківщина!Совість! ...й ковбаса,й квасоля. Якщо Гоголь хворий був, та й не розібравсь, то так само і Бортко у кіно...продавсь! Бо негоже українцям Убивать Синів, й насміхатися,як бидлу з родових панів... Але то таке,Вам скажу, як горох об стіну, до тих пір,поки в народі не взірве хтось "міну". Ту,яка відкриє очі на Добро і Зло й розповість про праотців ...Як воно Було! ........... Хто вбиває Батька,Сина, або свого Брата, то до Того колись прийде Розпач і Розплата! Ten, kto Boga kocha, Panu dzieci rodzi- ten dobrze zrozumie, o co w wierszu chodzi! Юрко НОТОЦО 6 квітня 2009 р. Дрогобич.Галичина. TyT коментарі_
До 1939-го вони (Росія) після Брестського миру не були агресивними до Європи,скоріше система Пільсудського була,але...почалась війна і слід було визначитись,хто основним ворогом став...особливо після знищення НКВД галичан по тюрмах. Тюрма на Лонцкого.Львів Тюрьма НКВД в Дрогобыче Недалеко від мого дому,це все я бачив сам! У тюрмі НКВС Дрогобича їжу варили з убитих в'язнів (ФОТО) | Новини | Всеукраїнська асоціація пенсіонерів Викладач скрипки,мій співпрацівник з музучилища,котрий став священником під час розкопок жертв нквдистського терору.
Давайте визначимося - нам шашечкі ілі єхать? Яким боком вороги ОУН/УПА до ворогів Європи? Совкодрочери були завжди ворогами України, з першого дня свого існування - і до 1943, і навіть до 1939. Петлюру грохнули в 26-му, Коновальця - в 38-му...
Заспокійтеся , любитель гри в шашечки! Вам що,хочеться об'явити ОУН/УПА з Галицьких теренів повоєнної Польщі,а пізніше і з СССР,та посібниками Росії і ворогами України,Європи? Мені досить тої Вашої неприязні до свободівців у місцевій владі Конотопа.Бай-бай,бо нема про що з Вами говорити,конспіратор а ля Медведьо Берлогсоні! Йдіть на Майдан і грайтеся в шашки з ЛГБТ та не залазьте в шахи і "Свободу",хохол! ... ...
Дядьку, ви сьогодні вже скільки випили? Ви читати і думати вмієте? Я намагаюся втовмачити у вашу голову, що ті "вороги ОУН/УПА з 1943-го року", насправді були ціми ворогами завжди (ще навіть до початку військових дій на території Європи) Та мені насрать до якої політичної сили відноситься місцева влада Конотопа. У якій би політ.силі наш мер не був - він від цього не перестане бути гімном. Ви хоч раз були у Конотопі? Ні, не були. Ви бачили на що він перетворив місто за останні 3 роки? Ні, не бачили. Так якого ви 3,14здите? Кілька років тому одна дівчина з Луцька вийшла заміж за одного хлопця з Конотопа. І сталося так, що вона ще встигла побачити Конотоп до того, як ваш улюблений патрійот став тут мером. І коли тепер її земляки, подруги, родичі починають їй розказувати який у Конотопі гарний мер, який він патріот і т.д, і т.п., вона їх посилає НА )(ЕР. А знаєте в чому різиця між такими як Ви, і між нею? На відміну від Вас, ця людина має з чим порівнювати. Вона бачила як жило місто ДО і ПІСЛЯ. А сидівши у Дрогобичі (Львові) з келихом пива перед монітором і дивлячись ролики Семеніхіна у фейсбуці - такі як Ви потім намагаються нам розповідати який Артьомка файний хлоп. Ви слухаєте, вухи звісивши, як Артьомка язиком чеше (а це єдине, шо він вміє) і плескаєте йому в долоні. 3,14ЗДІТИ - не мішки ворочати
Обсирайте кого собі хочете,але зі "Свободою",як і окремо з Фаріон,Тягнибоком,що стоять на позиціях ОУН(б)-УПА.заспокійтесь,ОК? І юж буде по-вОйні! View: https://www.youtube.com/watch?v=0gRWel-xAz8
Чотири роки життя під проводом бариг. Чого Україна досягла? Друге місце з кінця: Україна в рейтингу ВВП Європи Можна вважати, що в скільки разів ВВП на людину більше в країні порівняно з іншою, у стільки ж більша в ній мінімальна і середня заробітна плата, пенсія, доходи від підприємництва, тобто сукупні доходи населення. За рівнем ВВП на людину Україна повернеться цього року до рівня 2006 року, коли цей показник був $2407. Видно правду казав Саакашвілі, що при теперішньому "розвитку" Україні тре йти 20 років, щоб досягнути рівня 2013 року. Слава Парашенко!
А чого ви так Ющенка не любите? Ви явний ворог України. А при Ющенку був максимальний ВВП. А Саакашвілі казав... Ігорку, а де Грузія в тому списку??? Вона в нижчій лізі? Я думаю, ви не бачили тої таблиці. Україна має більше, ніж при Ющенку і то під час війни.
Во, є за 2017 рік. Я так поняв, шо Україні до Грузії тоже марширувати нехіло, шо нє? ВВП на душу населения Грузии 11.08.2017 4079.80 USD Давайте сюда ту вашу таблицю, де Україна має більше, ніж при Ющенку і то під час війни.