Уважно дивитмись відео "Яку роль відіграв мер Львова..."!Там є фото зустрічі Садового і Шкоди, цитати її авторства, про що говорили, хто між ними тримав свічку - вже другорядне, дискусії не стосується.
@Lanktocha, ви таки йобнутий. Звинувачуєте Садового в зустрічі з сєпаркою Шкодою, а самі використовуєте цитати її авторства Та вона могла написати що завгодно. Якщо ви приведете тут ролік з Садовим, де він стверджував, що ми не програли, треба думати про своє - Галицьку Народну Республіку із президентом Садовим /ви таке про нього писали тут/, то за "йобнутий" я вибачуся. А якщо такого роліка /чи іншого авторитетного джерела/ не приведете, то я буду при бажанні звертатися до вас "брехлій". Лади?
Дійсно троль чи любитель пошукати у гівні шкварки. Ітак, розжовую та розкладаю по поличках, ніде я не писав, як 100% істину причетність Самопомочі до ворожих олігархічних сил, в тому числі, проросійських, задля власної вигоди, але версія і не безпідставна, чому я у такій політ.силі сумніваюсь і не я один довів. Назвали би відокремлені 3 області ГНР чи ЗУНР питання другорядне. Йшла мова чи взагалі була зустріч та відгуки про Садового від соратниці Гіркіна Шкоди - про що ще говорили, хто між ними тримав свічку - питання другорядне. Ніде я безпідставно не звинуватив Садового у якомусь абсурді, скажімо у розпятті Христа. Інше - версії і не безпідставні. Питання ще є?
Це тіпа,як Юрко,балабол,ги-ги! Добре...Я не лікар,але гадаю,же в Ігорка напевно,е-е-е...простата,бо криво пісяє і чогось вліво! Ліворюціонер-садомазохіст,б'я...відео секретних переговорів йому подавай!Прийде хтось на голову міста зі Свободи то і знайде то всьо з тою Шкодою в Саду .А так шо? Триндьож-пердьож і більше ніц! Але так-таки файні ми українчі-галіцияки,скоро пики будемо один-одному мастити гноївкою!
Во-о,пишуть про майбутню Україну,про Галичину і з світлиною моєї вулиці в Дрогобичі! Чому майбутнє за Західною Україною | Новини та аналітика : Україна та світ : EtCetera Тішуся же жию на Галичині,а не в Парижі,Хайфі,чи Нью-Йорку! Тут і здохну!
Де брехня? Не проводив Садовий таких зустрічей, чи я його звинуватив у розпятті Христа? P.S. Хто не вміє культурно говорити - нехай сидить вдома у наморднику.
Ну так. Мости у нас має бути президент! Як у кожній європейській країні. Пофік, що гроші у місцеві бюджети йдуть повним ходом з Києва. "Мудрі" мери їх кладуть на депозити в російські Альфа банки. А мости має президент робити.
Відомий журналіст назвав українців "дегенеративним народом" - 24 Канал Ну,як вам те,як українців оцінюють не-українці,в данім випадку єврей Гордон? Ну і чи буде з-того шкандаль,чи ні? Чи може то таки правда і все так воно і є? Пишіть щось,якщо то вам не "по-цимбалам"!
Гордон про нашу дегенеративну владу, котру вибрав наш дегенеративний, в основному, народ /на жаль/. Також він згадав Путіна, обдовбаних росіян і малодушних європейських партнерів View: https://youtu.be/NelQAoIgT-A
Чому в Німеччині знову шириться антисемітизм - 24 Канал В Німеччині прокидається антисемітизм.А в Україні що,розкручується українофобія? Хм-м! Президент Центральної ради євреїв Німеччини Йозеф Шустер радить не носити кіпу. А нам порадять Що,не реагувати на антиукраїнські вислови? Добре... Побачимо,що то за гра така,чи то провокації з нацькуванням українців нападати(словесно) на зобідчиків народу? Так, ми досить таки терпеливі. Але в що то вилється в Німеччині,в Україні,в цілій Європі...то ще побачимо! В любім випадку відомо,що ми захищатись вміємо!
Во-о,бойко ,міський голова,мер Дрогобича,галичанин на імя Тарас Кучма лупить провокаторів по-пиці в міській раді... Мер Дрогобича Кучма потужним ударом відправив активіста у нокдаун Проблема в сміттєзвалищі,а люди з передмістя Дрогобича пана з себе вже починають вигравати...Дрогобич в гЕвропі ж вже,все має бути готовим юж! Поблизу Дрогобича мешканці перекрили дорогу до міського сміттєзвалища View: https://www.youtube.com/watch?v=VYi9r7axZmQ
гЕвропа. Дрогобич. Комунальна служба. Жара...сонце пече. Мер міста лупить сміттєвих провокаторів.Галицький косар косить...Україна,б'я! View: https://www.facebook.com/drogobytski/videos/1767838203262004/